37057
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Reaper
  • GeriDoc
    Ez jó "ötlet". Voltam egyszer egy kis hegyi faluban, és ott már para volt a dolog, alig akart emelkedni. Ez kell oda, vagy manuálisan a koll. karról. Köszi a tippet.
  • sakkay
    Megint nem leszek túl szakszerű....Van egy govenor állító háromszög bal kéz felől, oldalt lent. Azt lehet úgy állítani, hogy plusz %-ot kapsz. Magas hegyeknél, vagy túlterhelt géppel felszálláskor illik használni, ha életben akarsz maradni. Persze csak akkor, ha érzed, hogy az alap már nem elég.
  • GeriDoc
    "vészteljesítmény kapcsoló" Ez mi? A kollektív karon lévő rotor fordulatszám növelő/csökkentő? Ha igen, azt milyen esetekben szoktátok használni?
  • sirpalee
    Köszi, erre voltam kíváncsi. :)
  • zoltang
    Egy ilyen gép sem lenne rossz a DCS -be valamikor.

(TA 152 H-1/R11)

www.ta-152.de
  • Solt
    Irigylem az optimizmusod! ;)
  • sakkay
    Trim..-nagyon fontos-, rádió választó, fegyverzet választó,(felszállás előtt a kilőtt rakéták számát, és a puskák' használatát beállítani-és akkor csak egy katt a két lehetőség között) vészteljesítmény kapcsoló-bár ez nem túl szakszerű meghatározás részemről. Célzóeszköz lehajtása, és a m.pilóta lehetőségeinek menüjének elő hozatala. Nagyjából ennyi.
  • beci43

Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.05.23. 05:56:49
  • sirpalee
    TM Warthog + Saitek Pro Flight Combat.

Mindig mikor összerakom magamnak a kiosztást szoktam mintának nézni egy feltöltött beállítást, de a Huey-hoz csak egy x-52-t találtam az ED oldalán.
  • sakkay
    Nem vészes masina,(mármint nem kell sok gomb hozzá) milyen joyod van?
  • sakkay
    Csak vicc volt.
  • krisztian005
    Még van Warthog, Minyóm, és Mig-21-esem, ezeket mgtartom, sirni biztos nem fogok, esetleg akkor ha mégse jön az EDGE. Sajnos kicsit leégtem anyagilal és amiből tudok pénzt csinálok.
  • sirpalee
    Jajj de naiv vagy. :D

Repul itt valaki Huey-t? Most alltam neki, es erdekelne mikyen funkciokat erdemes joyra, throttle-re kirakni.
  • molnibalage83
    Én már nem számítok rá ebben az évben...
  • Solt
    Nem egyszerűek az fix... őket kéne a halálért küldeni! :D
  • sakkay
    Szerintem eddig ez a banda a legnagyobb kamugép! Habár azon meglepődnék ha nem adnák ki ebben az évben. A BOS-nál már meglepődtem egyszer...
  • sakkay
    Lenne igazad...
  • Solt
    "És nemsokára jön"

• beci43
    És nemsokára jön.Youtubon DCS oldalán egyre több videó-infó csepeg.
  • sakkay
    Oszt ha jön az EDGE? Lesz sírás meglásd...
  • krisztian005
    Sziasztok, eladnám a következő DCS gépeimet, egy Fw 190 D-9 Dora, egy Bf 109 K-4 Kurfürst, és egy UH-1H Huey-t. Mindegyiket akciókkor vettem, de mivel most nincs akció és szükségem van a pénzre mindgyiket 25 dolláros áron adom, ha valaki mindhármat megveszi viheti 70 dollárért mind. Akit érdekel irjon privátban.
  • Cancri55
    Jó kis videó, lefekvés előtt, vagy buli után hazaérve részegen teljes mértékben meg tud hipnotizálni!
  • Frenky
    Morgen! Egy kis laza repülés...

Üdv, HUNter
  • Cancri55
    én drukkolok nekik, mert műanyagból van az egész
  • gsg16
    A lényeg,hogy nem esett bajuk!!a gép maradványaiból meg pár lavórt,vagy fórázó teknőt,egy ügyes bádogos cigány kikalapálna simán
  • Papa01 #15449
    Örülök, hogy jól vannak a pilóták...
  • VO101Tom
    Ja, közben nézem én is, hogy a honvedelem.hu az azért biztosabb forrás mint mindenféle Cseh online újság.
  • repvez
  • VO101Tom
    Én még úgy olvastam, hogy nem túlfutott, hanem irányíthatatlan lett és katapultáltak.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.19. 16:13:52
  • Caterpillar
    Túlfutott a kifutópályán egy magyar Gripen Csehországban
  • Solt
    Nekem csak valami halvány emlékem van arról, hogy amikor én 1080p 75Hz-n használtam az előző Dell monitoromat, akkor bizony rendesen vibrált egy idő után a képe, és hiába használtam vsync-t, közel sem volt olyan folyamatos a forgolódás mint 60Hz-n, úgyhogy én inkább visszavettem! :) Abból indultam ki, hogy gondolom nem véletlenül van a driverében az, hogy kisebb felbontáson mehet a 75Hz, de a natív felbontásán csak a 60Hz van engedélyezve.

De, ha PH-n a monitoros topikban a szakik azt mondták, hogy nem lesz baja, akkor én nem szóltam! :)
  • PhantomAss
    én utánakérdeztem a ph-n a monitoros topikokban, de azt mondták hogy a monitor elektronikájánka tökmindegy hogy 60v 75hz.
    Ha alacsonyabb felbontáson van pl 1024 x 768 / 75 hz, akkor tök mindegy hogy 1920x1080-on futtatom-e ugyanígy 75 hz-n
    Esetleg van vmi tapasztalatod hogy miért nem ajánlod? Mert akkor visszaveszem én is, nem akarom hogy megdögöljön idő előtt :D
  • molnibalage83
    Nekem egy hülye kérdése lenne. A mostani gépeken nincs valódi SAR radar mód tudtommal. A Jövendő Hornetről jött egy ilyen kép. Ezt hogyan oldják meg? A modul tartalmaz ilyen külső hivatkozást, egy saját kódrészt, ami modellez? Egyáltalán minden gép egyedi avionikai modellezése így működik? Hogyan illesztik be a gépek egyedi avionikáját és képességeit a core DCS-be?
  • VO101Tom
    Hmm, asszem ebbe belekavarodtunk kicsit :) A #15430 -ban írtad, hogy Ocolusnál gond lehet, hogy a vcync 60 Hz-en lekorlátoz, erre írtam, hogy nem, a vcync ott korlátoz le ahol a driver megmondja. Ez most a legtöbb monitornál 60, 75 vagy 120 Hz. Hogy a monitorodnak mi az optimális, az nyilván nem változtatható, hiszen annyi a hardveres rész tudása és kész. De hogy az Ocolusnak 90 Hz-en legyen a vcync az csak szimpla szoftveres beállítás.
  • repvez
    Na én is ezt akartam mondani ,de lehet nem ugy jött át.
  • Colos1357
    Látom kezdetek belekavarodni a v-Sync -be...

A legtöbb monitor 60 Hz -en működik, de van 75 meg 120 Hz is. Ez a panel sajátja, általában nem lehet megváltoztatni, bár a 75 Hz -es tud 60-as is, a 120-s meg mindhármat.

A képtörést az okozza, hogy ha a monitor frissítési ciklusa nem esik egybe a VGA ciklusával, akkor az előző képnek csak egy részét fogja lefrissíteni, mert amikor frissít a monitor, addigra a VGA már elküldte a képnek egy részét, és a monitor az előző képre fogja rárajzolni azt a töredéket, amit kap. (A kép elejéről "lemarad")

Ebből az is következik, hogy amit látsz, az 60 FPS lesz, még akkor is, ha elvileg 35248 FPS -ed van. Ezért szoktam néha játékos topikokban a "húúúúúúúszáznyócvanefpéesseljobbajátékminthatvanon témákba beletrollkodni, hogy ha a 60 Hz -es monitorod, akkor csak minden harmadik képkockát jeleníti meg, tehát akkor is 60 FPS -ed van, így hogy lehet jobb?

A v-Sync korlátozza az FPS -t a monitor frissítési frekvenciájára, 60, 75 vagy 120 FPS -re. Azonban ez input lagot okozhat, ezért ha a játék tudja, le kell korlátozni az FPS-t a monitor frissítési frekvenciájának megfelelő értékre. Így még mindig probléma lehet, hogy ha 60 alá esik az FPS, akkor 30-at akarna, de erre van a tripla pufferelés, ami ezt a problémát megoldja, de ez meg még több input lagot okozhat, akkor is, ha korlátozott az FPS, és ha nem jól van optimalizálva a játékban, vagy csak simán nem támogatja a tripla pufferelést, akkor teljesítményvesztést is okoz...

Ezért szállingóznak azok az eljárások, amelyek a monitor frekvenciáját illesztik az aktuális FPS -hez, csak ennél a monitoroknak kell nagy frekvenciatartománnyal rendelkezniük, de az meg qrva drága. Nem viccből 60 Hz a monitorok 90% -a.
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2015.05.19. 12:34:32
  • Solt
    Nem állítható szabadon! A frissítési frekvencia a panel tudásától függ! Van amelyik bírja a 75Hz-t, de nem ez a jellemző. A G-async, FreeSync nem több Hz-t biztosít, hanem adott Hz tartományon belül megszünteti a kép törést, tehát nem kell vsync ahhoz, hogy ne legyen kép törés. Gyakorlatilag a monitor Hz értéket igazítja a GPU felől érkező FPS értékhez, tehát a monitor nem állandó Hz értéken üzemel. Ha jól tudom...
  • repvez
    Ha szoftveresen állitható akkor miért nem lehet beállitani a mostani monitoroknak nagyobbat driverből?
    És miért kellett hozzá kifejleszteni egy olyan hardvert amivel több hz-en is mehet a monitor ( G-sync, Freesync)
    Ha csak elég lett volna egy friss driverben megemelni a frissitési határt amire a win-ben beállithatnánk a monitort, mint régen a CRT-nél ott valóban szabadon állithattuk,de az LCD-nél 60 és75 a két érték legalábbis nálam.
  • Solt
    Azt szerintem ne erőltesd... Nem tudom mennyire tesz jót a panelnek a kényszerített 75hz, nem véletlenül fut 60Hz-n gyárilag. :)

http://prohardver.hu/tudastar/vertikalis_szinkron_v-sync_vagy_vsync.html

Bocsi, de tábláról nem tudok linkelni, mert összefossa magát a böngésző. Ha a cikk után még marad kérdésed, szívesen válaszolok, ha tudok.