37058
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    Milyen IR ledeket használsz, mert nekem a PS3 eye-nél az 1w-os power ledek 940 nm hullámhosszal sem engedi át a IRfényt, pedig elvileg a domboru lencsés , nincs a szürő kivéve.
    Vagy esetleg ezt ki lehetne próbálni, hogy ne kelljen szétroncsolni a foglalatot a szűrő kiszedésnél
    M12 foglalat másik ,hogy másik lencsével a látószöget is lehet változtatni a kamerán.
    kinából a 20db-os csomag nincs 2k
    Bár a lencséknél nem tudom, hogy mit jelent hogy 1080o meg ilyenek mikor abban nincs csip az csak egy gyüjtőlencse,de gondolom marketingben igy hatásossabb
  • Solt
    Így van, nekem is szarrá ment kettő, csak nekem még szerencsém volt, tudtam gariban cseréltetni, az utolsó amit kaptam pedig még jó. (egyébként ez is az enyém volt) :)

Lényeg a lényeg, ennyiért egy FFB-s hotas pedállal szerintem ajándék, még akkor is, ha a gázkart át kell vezetékezni! :)
  • NIBI
    Készítek pár TrackIR clip-et haveroknak, és ha már ennyire benne vagyok másnak is gyárthatok.

A clip tartalma:
    -3 erős infra LED, széles fényszórású, cserélhető foglalatban. (Elforduláskor is jól látja a kamera,
    aminek az infra szűrőjét sem kell kivenni, mert elég erősek a LED-ek hogy átvilágítsanak rajta!),
    -ki-be kapcsoló,
    -segítség a beüzemelésben.

Az elem nem tartozék!
    Igény esetén USB-set is gyártok.

4500 Ft-ért tudom adni postával együtt!
    Ha összejönne egy nagyobb megrendelés, illetve ha egy vevő több db-ot vásárol, akkor egyezkedhetünk akciós árról. :)

Clip és Sapka működéséről videó.

Régebben csináltam pár db sapkás verziót is, abból még megmaradt 1 db piros sapka, melynek ára szintén 4500 FT postával.

Kipróbált kamerák amivel jól működik (tehát amit ajánlok):
    PS3 Eye cam
    Microsoft VX-1000
  • VO101Tom
    Azt azért jó tudni, hogy az az R2 poti csak az első lépés, aztán jönnek a hat switchek és a gombok is. Kábelcsere nélkül a gázkar záros határidőn belül teljesen tönkre fog menni (nekem is tönkrement, NateDognak is, Lacának is, Poginak is, neki ráadásul kettő egymás után). Szóval a gázkar kábelcserét mindenképp bele kell számolni (ami viszont nem nagy cucc, 1-2 óra alatt megvan vele az ember, csak vigyázni kell, hogy a kábel amit betesz, az valami hajlékony, sodrott kábel legyen, ne merev erű, mert pár hónap múlva kezdheti előröl).
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.07.20. 16:28:51
  • Solt
    Papa!

Itt egy G940, ennyiért ajándék!!
  • GPx8
    Sziasztok!
    Van egy eladó Logitech G940-es cuccom, hátha érdekel valakit.
    Link
  • LeonSilver
    Gyerekek. Van valakinek Saitek X65F cucca? Esetleg ismeretségi / baráti körben?
  • PhantomAss
  • Borisz80
    Képes vagyok figyelmen kívül hagyni a torturát. Nem ez alapján vontam le a következtetéseket a warthogról.
    Inkább úgy fogalmaznék hogy a felhasználók körében (is) túl van lihegve ez a HOTAS. Így szuper úgy szuper; hát én ilyen tökéletes joyra is vágytam. Ellenben, sok kapcsolója gyenge, néha félek hogy eltöröm ha nem hideg fejjel, odafigylve kapcsolgatom. A gázkar műanyag, hajlik, ráadásul a bal oldali kar kb 3 mm-rel előréb tolható a végfokozatban. Még mindig meg van egy enyhe jobbra lötyögés -jelentősen kisebb mint az előzőnél-, de hála az égnek ezt már nem érzékeli a hal szenzor. Nem kell minden játékot 10-es deadzone-al indítani. Kesztyűben sem lehet kezelni a HOTAST mert mint mondtam gyengék a gombok, pedig ez volt az egyik reklám szövegük. Bezzeg a weapons pickle gombot nyomni kell vagy 3 kilóval és érdekes módon tudtak a gázkar talpzatára is rakni erős kapcsolókat. Akkor jön a kérdés hogy a markolatokra miért nem sikerült? Ha a w. pickel ilyen masszív akkor a többi gomb miért nem?

Nem akarom összehasonlítani a saitekkel a warthogot, csak egyszerűen hatalmas csalódás volt ennyi pénzért. Persze nem azonnal veszi észre az ember, kell 1 hét sűrű használat mire kitapasztalja.
  • LeonSilver
    ... hát, a rinocéroszt elég rendesen fakingolja :D
  • sirpalee
    @Borisz80, ezt múltkor is mondtam, szerintem kicsit túlliheged a kifogtál egy hibás darabot témát. A bolt persze nem kezelte jól a dolgokat, de arról nem a Thrustmaster tehet.

Csak, hogy legyen kontraszt is. Nekem is warthog van, havernak is, és imádjuk. De itt van Ralfidude-tól két videó, ő x-52 pro-t, warthogot és rhinot is használt.

• sakkay
    Na igen, éppen tegnap láttam egy ilyen telót
  • zoltang
    Rövidesen...

http://www.twitch.tv/wagmatt
  • Cancri55
    Én most vettem átszámítva kb 10.000.- HUF-ért 2 szimkártyás androidot, ha valami baja lesz nem fogom rágni a kefét, mint páran körülöttem a jól sikerült bebaszás alkalmával összetört és elhagyott iphone-ok miatt :D I-mobile, i-style 2.3
  • Borisz80
    Ez magyarország! Itt ilyenen nem csodálkoznék. Egyik bolt sem szeretné bebukni a joy összegét, és úgy gondolják majd csak jön valaki akinek le tudják nyomni a torkán. Csakhogy szerintem aki ilyen kategóriás joy-t vesz az nem ma kezdte a virtuális repülést, valamennyire tájékozott is a joyok terén úgyhogy nem lehet holmi hibás cuccal átqrni a fejét, és nem fog megelégedni azzal hogy 110-120ezerért a gép pl enyhén jobbra csűr nagyon finoman, de folyamatosan. A boltos meg szervízes meg úgy is azt mondja hogy jó ez így, mit sírok?... és még ő van felháborodva. Na feltörtek a negatív emlékek...
  • Papa01 #16025
    5 éve van droidom, nagyon kíváncsi leszek a WP-ra! :)
  • Solt
    Persze, az is jó, de már elég sok féle van és nem igazán vágom mi a különbség köztük! :) Egyébként minden WP8-t támogató telefon megkapja a W10-t! Asszem... :)

Nem vágom... a fórumban a sok guru biztos képben van! :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.07.19. 18:00:29
  • Papa01 #16023
    EZ sem rossz szerintem. :) És erre fog jönni a WP10 is.
    Egyébként nem ez a 535-ös ami kijelző érzékenységi problémával rendelkezik?
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.07.19. 17:59:53
  • Solt
    Akkor meg főleg WP rendszer kéne... a droid azoknak jó, akik értenek hozzá, és van türelmük szarakodni vele.

EZ valami friss darab, nézd át a tesztet, aztán kérdezz rá a fórumában, hogy X összegért milyen két kártyás telefont ajánlanak, de meglepne, ha ebben a 30-40K-s kategóriában nem valamelyik Lumiát ajánlanák! :)
  • Papa01 #16021
    Én a 640-esen gondolkodom, unom, hogy a drod 1 GB-ramon akadozik és random fagyokat...
  • sakkay
    Azt mondod? Bevallom ehhez teljesen hülye vagyok...
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.07.19. 17:28:27
  • Cancri55
    Miért van olyan érzésem, hogy az ismeretségi körömben akik nemrég warthogot vettek, azok között dobálják körbe a selejtes joy-t. Nem viccelek, egy dél-pesti sráccal teszteltük nálam a két joy-t, a vége az lett, hogy 2x küldte vissza, mire kicserélték, Utána hamarosan egy másik haver srác is vett, neki is hasonló problémái voltak, nagy nehezen kicserélték. Mintha az a selejt szállna emberről emberre Mo-on.... tudom, kicsit x-aktás, de mégis kinézem belőlük.
  • LeonSilver
    Én a kajájukat szeretem.
  • Solt
    Mit szórakozol ilyen vackokkal? Nokia 630 Dual Sim kb 30K, ár/érték arány bajnok... ráadásul szerintem a WP oprendszer sokkal jobb mint az a nyomoronc droid szarság! :)
  • Papa01 #16016
    Vagy nézd meg, hogy a űrhajózásban/haditechnikában is mennyit fejlődtek az elmúlt 10-15 évben.
  • LeonSilver
    Mondjuk ja.
  • sakkay
    Jah hát ugye nem kellett volna a fehér embernek mindent Kína országába kivinni gyártásra, aztán akkor most nem lenne ez
    Mindent megtanultak, amit meg nem azt ellopják. De a legdurvább inkább az, hogy mostanában megveszik. Pl. mérnököket stb..
    Egy mérnök haverom elég sokat volt kint, hihetetlen gyökérül álltunk ehhez(fehérek) A nyugati kapitalizmus, kb. az orráig lát el.
  • LeonSilver
    Na, bele is olvastam. Nem tudom ki írta a cikket, de egyrészt egy méretes farok, másrészt meg el nem hiszem, hogy nem fizettek érte.
    Azért nekem oylant ne mondjon, még ha 5.5" akkor se, hogy nem látja a különbséget a felbontások között. Vagy simán vak a faszi, mert akkor tényleg mindegy milyen felbontású a Braille-írás.. :p
  • LeonSilver
    Én annyit látok, hogy az LG-től sikeresen koppintottak :D Bizeráns kínai faszok ::D Maguktól nem sok mindenre képesek, mint úgy lopnak össze.
    Nekem mondjuk G3-asom van, nem adnám egy ilyen nyócmagos csodáért oda... ;) De 60-65 ropit megér. Biztosan.
  • Papa01 #16011
    Írtam PM-et! :)
    @Leon: Mondjuk egy X52 vagy 52Pro-hoz képest (talán) nem annyira.
  • sakkay
    Srácok, vélemény?
    Duál sim teló. Az életbe nem hallottam róla, de minden teszt dicséri.
  • LeonSilver
    Mennyi?? Azért ez elég erősen LoL kategória..
  • LeonSilver
    Volt nekem G940-en (sőt, annak idején az elsők között vettem a mikorszoft sidewinder ffb pro joyát, még az elsőt, olyan 1999 magasságában).
    Az FFB egy elképesztően jó találmány... ha a játék rendesen támogatja. Márpedig a DCS ebbőlo a szempontból IS hagy némi kívánnivalót maga után. Egy ótva, ahogyan le van programozva az ffb. RÉGEN, játékokban a mikroszofté a legkisebb lövedékbecsapódást is faszán közölte, most meg... megette a fene.

Nem tudom Tom, lehet mekkkérdem a srácot, hogy ki tudjuk-e próbálni helivel.
  • Papa01 #16007
    Igen, ez hiányzó vissza csatolàs, ami engem zavarna...
  • Papa01 #16006
    65500 Ft az Iponban. A minőségéről nem tudok nyilatkozni. :-)
  • VO101Tom
    A force sensor nagyon precíz mozgást tesz lehetővé, de ami a legjobb, hogy pillanatok alatt lehet az egyik kitérített helyzetből egy másik kitérített állásba húzni, mivel a botnak nem kell mozognia. Azt az időt, amíg a botot mozgatnád középállásig, meg tovább, azt "megspórolod" vele. Ami hátrány lehet, hogy mivel nincs mozgás, nincs olyan egyértelmű visszacsatolás, hogy mennyire is húzod, mozdítod a botot, de amikor én próbálgattam (Cougaron), nekem nagyon tetszett. Ha az FFB amúgy sincs képben (wathog, rhino és társaik sem FFB-sek), akkor én force-osat vennék.
  • LeonSilver
    Me' hogyé van a rinocérosz? És milyen? Jó egyáltalán vagy elbaszták, mint a lógi a g940-et?
  • LeonSilver
    Ja. Igazán csak a jetekhez jó, máshoz nem.
  • Papa01 #16002
    Nekem emaitt kizáró ok. A Rhino meg drága.
  • LeonSilver
    Én a saitek x65f -el szemezgetek, egy sráccal már beszéltem a phw-n. Csak... ez a nem mozgó szarság nem éppen ideális a helikopterekhez :(