37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • krisztian005
    Vannak ED-éknek fura dolgai, de ezt már tényleg nem értem, nem azért jelenik meg a beta, hogy aki használja az megtalálja a hibákat és értesitse a fejlesztőt? Erre meg törlik a hozzászólást amiben valaki a hibákat jelzi a hibákat, érthetetlen.
  • molnibalage83
    Dettó ezt a véleményt osztom. Egy sokat ígérő kezdés után megint csak a régi nóta szól...
  • wittman
    SnowFox!

Szerintem hanyagold a régebbi verziót, kár pocsékolni rá az időt. Pihenj egy kicsit, majd ha lesz épkézláb repülhető súlyos hibáktól mentes DCS 1.5, majd akkor folytatod a nagyszerű mission gyártásokat, folytatni a Grúz Incidenst is.

Meglehet így nyugodt karácsonyod lesz...
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.11.13. 09:17:10
  • SnowFox79
    Üdv All.

Egyenlőre visszatértem szerkesztésre az 1.2.6-hoz. Továbbiakban a tesztelés is ezen a verzión fog történni.

A készülő küldetésemet is átírom erre a verzióra ami valljuk be őszintén nem lesz kis munka de ezen verzióban legalább tesztelhetőek a kivitelezett dolgok.

Megértéseteket előre is köszönöm.

Üdv.
    SnowFox
  • repvez
    DE az is elég érdekes, hogy eddig tulnyomo többségben zenére összevágott megkomponált videokat látni csak DCS-ból.
    Viszont olyanról nagyon ritkán, hogy egy virtuális század vagy csak egy nagyobb társaság egy kicsit komolyabban repülne.
    Vagy ha elvétve látni is olyat ahol küldetéseket repülnek, ott nagy ritkán látni 3-4 gépnél többet a levegőben mindkét oldalról .

Nem nagyon jön át a videokon, hogy az egy háborus környezet
  • zoltang
    Talán még változhat, mert még csak béta... Azért a jó videjó is eredmény. :)
  • macleody
    Hát kb. erre lehet használni a DCS-t. Videót csinálni. Ja nem, az utolsó patch óta erre sem.
  • zoltang
    Igen jó kis összeállítás. Aktuális. :)
  • sakkay
    Ez kurva jó! Hangosan röhögtem az elején!
  • bakvarnyu
    Magyar festésű gépeket lehet valahogy betenni a DCS 1.5-be?
  • repvez
    dcs managger
  • repvez

[URL=https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.yeepeekai.dcs.manager]meg ezt

A10C-hez Találtam egy ilyen appot DCS-hez[/URL] hátha valakinek hasznos
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.11.12. 12:37:23
  • zoltang
  • molnibalage83
    Van, de ne számíts közel sem olyan mélységre, mint a DCS-nél. Sőt, igazából szinte mindent felejts el. Ha nagyon érdekel, akkor Skypon elmagyarázhatom, hogy mi és miért van és mit tud és mit nem.
  • repvez
    Van , azt hiszem, hogy az ATO részen lehet modositgatni a dolgokat,de a manuálok között sztem van ami ezzel foglakozik, még sose nyultam bele én igy.

Amugy az EDE remélem ha már enynire cenzuráz akkor legalább a letörölt kinos megjegyzéseket lementi magának és az alapján megprobál utána járni a hibáknak. (költöi kérdés volt)
  • SnowFox79
    Jut eszembe... A Falconnak van editor része???
  • SnowFox79
    Na megvan a végkövetkeztetés.

A DCS Jelen állapotában használhatatlan. A gépek akkor is egymásba mennek, ha előtte tartották a távolságot egymástól. A kifutónál az első gép megáll egy kicsit a második meg belerongyol. Nincs típusfüggőség, minden vadász és csapásmérő csinálja.
    A harci helikopterek nem támadnak, csak kőröznek a cél körül. Majd vagy lelövetik magukat vagy elmennek oda ahová nem kellene...
    A triggerelést elszúrták. Switched Conditions triggerelésre már nem működik sok minden így gyakorlatilag az egészet át kellene írnom de nem fogom....
    Ehhez jön még bizonyos AI géptípusok hibája a felszállással kapcsolatban....

Ez még sok is ahhoz, hogy egyik küldetésem se menjen, így a mostanit sem folytatom tovább. A DCS Jelen állapotában még tesztelésre sem jó.

Azt hiszem ennyi.

Üdv.
    SnowFox
    Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.11.11. 22:30:32
  • wittman
    Nem viselik el a segítőkész negatív kritikát...én is így jártam, bekaphassák.
  • SnowFox79
    Még 1 hiba.

Az F-15C nem tud felszállni.... Gurul, gurul, gurul majd a közeli adóba csapódik gurulás közben utánégetővel...

Ezért bugolnak be a repülőtéren a gépek. Ezt viszont nem értem. MI A FASZNAK NYÚLTAK EHHEZ HOZZÁ AMIKOR NEM VOLT VELE BAJ???

Tudom kérdezzem meg ED fórumon. Megtettem. Nyitottam topicot is róla amiben leírtam, hogy ha nem értenek hozzá a programozók akkor kezdjenek új megírásába és felsoroltam jó pár hibát (asszem 50-et) ami a "hibajavításokkal" jött be.

Nem volt hosszú életű a topic... De előtte azért jópáran látták... :-)

• SnowFox79
    küld át és ránézek, hátha ki tudok találni valamit rá.
  • gsg16
    én is kínlódok egy küldetéssel.a harckocsi oszlopnak "On road" állapotban,csak a harckocsik felét hajlandó az útra tenni,a többi a mezőn van,és amikor indítanám a küldetést,onnan alig akarnak elindulni,vagy egyáltalán nem is indulnak el
  • LeonSilver
    Az biztos, hogy a mostani pöccs, az valami ótvar lett
  • sakkay
  • molnibalage83
    Amilyen kecsegető volt az első kiadott beta most megint azt látom, hogy soha nem lesz ebből semmi... Tudom, hogy szemét dolog, de a "amatőr" BMS csapat valahogy képes rohadt nagy újátásokat csinálni úgy, hogy a DCS-hez képest a bugmentes szó egyáltalán nem túlzás rá.
  • SnowFox79
    Üdv.

Igen az egy küldetésem részlete.

Csak most szerkesztésre szorul ez is mert Anapa felszálló iránya megfordult és az AI gépek nem látják egymást. Ez elég ahhoz, hogy minden küldetés ami tartalmaz AI egységeket az a szemétdomb felé vegye útját...
    Tudom ez csak BETA, de ebből lesz egyszer valami végleges is. Legalábbis hazudtak valami ilyesmit. Mindenesetre megpróbálom helyrehozni mindazt amit az ED elb@szott az editorban és a küldetéseimben.

De lehet, hogy ez egy teszt, hogy melyik küldetés szerkesztő bírja a legtovább és akkor az dolgozhat nekik... Asszem dobogós lennék...

Üdv.
    SnowFox
  • LeonSilver
    Gondolom Fox kolléga küldetése.. ;)
  • sakkay
    Mi az a magyar felirat a jobb sarokban?
  • SnowFox79
    Üdv All.

EDE megoldotta végre a gurulóúton elakadó gépek problémáját.

Valahogy így.
    http://dcsworld.atw.hu/files/crash.jpg

Konkrétan nem vesznek tudomást egymásról az AI gépek...

Üdv.
    SnowFox
    Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.11.10. 23:10:31
  • SnowFox79
    Üdv.

Akkor gyártok jó missiont, ha hallgatok a tesztelők észrevételeire, így ezt nem veszem kötözködésnek. Az EWR-t green módba teszem az esetleges riadóig.

Ma lesz időm tovább fejleszteni a dolgot így bele fog kerülni még sok minden, de a meló és az egységenkénti akció-reakció megtervezése miatt lassan haladok vele. Használható küldetés 1-2 hét múlva lesz belőle de megpróbálom minél jobban visszaadni majd egy valós hadszíntér hangulatát. Remélhetőleg sikerül összehozni egy olyan PVP lehetőséggel is rendelkező küldetést amit lesz értelme többször is végigtolni. Persze ehhez EDE pozitív hozzáállása is kellene.

Ha bármi egyéb észrevétel van akkor az jöhet bátran.

Üdv.
    SnowFox
    Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.11.10. 14:02:33
  • LeonSilver
    Egyre szarabb lesz ez a fos, már elnézést. Én grafikai problémát nem vettem észre (az alatt a két perc alatt..), viszont az fps valami elképesztően fos lett. Rohadjon le a lába EDének..
  • PhantomAss
    Vagy nem is tesznek rá DRM-et mert tudják hogy teljesen felesleges (lásd Witcher sorozat)
  • wittman
    Nekem ultrán volt a patch előtt is, meg most is, szóval nem csak extreme-en csinálja...
  • s1lkforrent
    Na kifutott alólam a szerk, odalett a fele.
    tldr: Rétegjátékok készítői féltik a fillérkéjüket, és elverik a pénzt vásárló szopató random DRM-re(ha jól tudom DCS Starforce-t használ), aminek máshol is lenne helye, miközben a jóval sikeresebb mainstream cuccok már leginkább tojnak rá, és megelégszenek Steam cuccával, amit fél nap alatt törnek. Most akkor ki ül fordítva a lovon?
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.11.09. 23:43:50
  • sure
    Csak a MiG-21 modulnál szarakodik, illetve végül is nem szarakodik, csak néha random bekér és lenyel egy aktivációt. Az összes többinél (nekem legalábbis) semmi probléma nem volt eddig aktiválással/deaktiválással. Rossz karma, bizonyára ezt osztotta a sors a Leatherneckre Beczl kitúrása miatt.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2015.11.09. 23:39:09
  • sure
    "Korábban linkelt valaki képet, hogy milyen szar a talaj, nálam is ilyen szar lett...bassza meg az ED..."

Ez is "csak" az Extreme vis. range haszn'lata mellett lép fel, ultrán vagy lejjebb már jó a talaj.

A "határozottan látható" fák megpillantásakor első dolgom volt megnézni, lehet-e velük ütközni
  • s1lkforrent
    Egyébként nem tudom miért erőltetik ezeket a szir-szar DRM megoldásokat pont a legnichebb fejlesztők. Warezban multi és frissítések amúgy sem lennének, a potenciális pistikéket pedig a tök ingyenes War Thunder félék, az igényesebbeket meg Benchmark Sims kiadások kielégítik, akkor is tök minimális lenne a warezolók száma ha teljesen DRM free módon adnák ki.
    Battlefront is szopat a Combat Mission letöltés és jogosultság kezelésével, miközben a Graviteam Tactics teljesen DRM free módon fent van minden boltban, de egyiket sem töltögetik a virágboltból. A különbség az, hogy a GT-re és kiegészítőire 3 havonta van -75% kedvezmény, a patchek univerzálisak, és 2-3 új CM anyagát adták ki olcsóbb DLC formában(szerintem a Nomonhan is Mius Front kiegészítőként végzi), míg a Battlefront nyíltan ekézi a Steamet miközben egy határszar rendszert üzemeltet, leárazásoktól jobban irtózik mint a Slitherine, és.. még a patchért is pénzt kérnek. (persze ki lehet magyarázni a "feature upgrade"-eket, de a vége mégis csak az, hogy a párezer fanból épp hogy megélnek, minden fillér számít nekik)
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.11.09. 23:27:33
  • priluki
    ja egyet értek.. nem lehet amugy valahogy visszatenni az elöző updatera?
  • wittman
    Ja még azt akartam írni, hogy kapom az üzenetet, hogy sikerült meglepni őket Gudaután...de hát vazze az Gudaután lévő EWR már x km-ről kiszúrt mikor már Sochiból felszálltam, így azt is látták mikor közeledem. Szóval ebben mi volt a meglepetés...tudom kákán csomó és inkább köszönnénk meg, hogy gyártod a jobbnál jobb missionokat...vedd ki azt az EWR-t Gudautánál, úgy már tényleg meglepetés lesz.... :)
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.11.09. 22:56:53
  • wittman
    Szia SnowFox!

Próbáltam volna tesztelni, de az ED nem úgy gondolta. MiG-21-et nem is aktiváltam, mert most az nem lényeg. Viszont a célok olyan mint ha ködben lennének, a fák meg feketék...Gudautat- megcsaptam jött is előtte az üzenet, meg a többi is, hogy sikerült meglepni őket, két Mi-26-ost kiszedtem még földön, de a lentről jött az áldás rendesen...jól nézett ki! Aztán egyszer fekete lett a képernyő, csak az FPS számláló meg a chat üzenet boríték látszott a bal oldalon, utána DCS.exe leállt...a szokásos. Szóval eddig jutottam a teszttel.

Az ED az első 1.5 Open beta-t kiadta, az messze menően stabilabb és kevesebb hibával jobb volt, mint az összes többi hotfix után egyre szarabb az egész. Ez a negyedik hotfix már és most eddig a legszarabb...

Korábban linkelt valaki képet, hogy milyen szar a talaj, nálam is ilyen szar lett...bassza meg az ED...
  • Cancri55
    Hát ez nem sikerült hangulatkeltőnek lenni.... tetszik érteni?