37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wolfhgb #20317 Igen, ez a szerencsesebb konstrukcio -
Van ilyen állított is 2+1 tartó lábbal, szerencsére a logi ezeket elég jól javíthatóra csinálta. -
wolfhgb #20315 Csak a ketlabu allo kivitel. -
wolfhgb #20314 -
wolfhgb #20313 Olyan van benne. Meg szerencseje is lehet! Viszont a holtjatek sajna a konstrukcio hibaja, volt ilyen joy om, hamar megvaltam tole tobbek kozott epp emiatt is! :) 8000 korul siman lehet kapni hasznaltan, jol mukodo darabokat, en a helyedben nem vacakolnek vele. -
sulyid #20312 Hát tapasztalatom nagyon nincsen az ilyesmik javításában és ha már mindenképpen szétszedésre kerülne akkor már magát a joyt is meg kéne javítani, mivel elég zavaró "holtjátéka" tud lenni. Ha még tényleg holt játék lenne akkor azt kibírnám itt az a baj ha elengedem a joyt akkor elmozdul valamenyik irányba egy picit (tényleg csak pár milit), de azt ugye a játék már érzékeli és a gép meg reagál rá... Persze ezt meglehet csinálni egy kis deadzone beállításával, de nem szimmetrikus. Jobbra minimális a kitérése ha elengedem, ellenben balra már elég jól megtudja forgatni a gépet. A trimmel azért nem lehet megfogni ilyenkor rendesen mert ha 1 milit is elmozdul a kormány bármerre akkor trimmelhetem ki megint újra és fél percenként állítgatni a trimmet elég fárasztó.
Megnéztem a logitech honlapján hogy lehet-e hozzá alkatrészt venni... Hát persze hogy nem.... :( -
Ha 4db ilyen kapcsolóból álla a 4 irányú hatswitch akkor megoldható könnyen a csere. A g940-ben legalábbis így vannak megoldva a ezek a kapcsolók. -
wolfhgb #20310 Ha kap egyaltalan hozza belevalo 4 iranyu kapcsolot. -
Ha csak a kapcsoló ment ki akkor azt egy forrasztópáka+ónszippantó kombóval ki lehet cserélni, persze nem egyszerű mutatvány ha nincs gyakorlata az embernek. -
sulyid #20308 Nekem Logitech extreme 3d pro-m van, amúgy is leakartam cserélni a nyáron valami HOTAS-ra (bár hogy őszinte legyek ettől még nem fogok előbb váltani). Az a probléma hogy nekem nincs TIR-em így a joyon lévő kis "mini joyt" használtam a szétnézésre, nos most nem igazán hajlandó jobbra fordulni. A többi irány működik viszont eléggé kezelhetetlen (és hülyén is néz ki) hogy az ember a többi irányba a joyal nézelődik, jobbra pedig a billentyűzetet kell megnyomnia.
Már a kattanásnál hallatszik hogy nem ugyanolyan a jobboldalnak a hangja mint a többinek és mikor megnéztem a winfos eszközei között ott a tesztelésnél is látszott hogy nem érzékeli a jobbra parancsot.
Valami ötlet hogy mit csináljak? -
wolfhgb #20307 Az bizony nem vicces dolog! :( -
sulyid #20306 Közben tanulgattam az A-10C-t, csak meghalt a joystick szóval most egy ideig nem lesz se CLOD, se DCS. :( -
Jó képek. 
Remélem jövőre már Kecskeméten is lesz valami hasonló. -
Fasza!! Köszi! -
Akkor egy utsó próba, talán most működik
nem tudom mi lehet a gond, máshol működik a megosztás
link -
wolfhgb #20302 Igen, köszi, közben már én is láttam. -
Még nem. -
Tán most már jó lesz, a megosztás szarakodik -
404. That’s an error. -
Legnagyobb sajnálatomra a Me 109 nem repült Berlinben, sőt ki sem hozták a repnapra. Azt mondta egy szerelő hogy a műszerek sugárzásával volt vmi probléma, de nem igazán értettem.
A Me 262 legalább repült.
Megnéztem a Luftwaffe múzeumot is, végre élőben láthattam egy felújítás alatt lévő Fw 190-est és egy He 111-est. Ez utóbbi igazából egy spanyol Casa gyártmány és szerepelt az ' Angliai csata' c. filmben is.
Lőttem pár képet, az alábbi linken megnézheti akit érdekel
képek
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.06.07. 20:09:14 -
-
Nem. Ha jól rémlik sima poti. -
wolfhgb #20295 Van olyan közöttünk, aki használ, v használt x52, x52 pro joyt? Ezekben ugye nem hall sensoros a gázkar kialakítása? -
nekem megvan az összes 
BMS-hez is csinálhatna mondjuk, kicsit könnyebb lenne az ő leírásából tanulni az F16-ot
-
gantus68 #20293 Itt az összes guide: Chuck's tutorial library -
feca1229 #20292 Köszönöm a gyors választ megpróbálom! -
wolfhgb #20291 A gyari training misziokat kimented es ezekkel feluliratod. Helye: dcs world 1.5/mods/aircraft/a10c/missions/en/training kb itt, de fejbol irtam, lehet, h kimaradt valami konyvtar. :) -
feca1229 #20290 Bocsánat a buta kérdésért de ezt hogy működik, hogyan is tudom használni? -
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :D
RTL Káb - Aszongya a fasz(i), hogy három darab, vállról indítható aknavető :D :D :D Baroooooooooommmmmmmmmmmmmmm
-
sulyid #20288 Neki már a CLOD-hoz is nagyon jó kiskönyve volt, azt is nagyon sokat használtam. :) -
Chuck A10C leírását is érdemes lehet áttanulmányozni, kicsit egyszerűbb és rövidebb mint az eredeti manual :D -
wolfhgb #20286 nm. :) -
sulyid #20285 Köszönöm szépen! Az angollal nincs különösebb bajom, néha van 1-1 olyan rövidítés ami nem ugrik be sehogy, de végigcsinálom a magyar kiképzőmission gyűjteményt. Még egyszer köszönöm! -
wolfhgb #20284 A 10C magyar training kuldetesek -
wolfhgb #20283 Itt van hozza a magyaritott training kuldetesek gyujtemenye, ha gond lenne az idegen nyelvel.
https://drive.google.com/file/d/0B9WBBCLQ8jC5bTgtMlM2cDNqYUU/view -
sulyid #20282 Beszereztem már az A-10C modult, hát mit ne mondjak... a repélménye hatalmas, a majd 700 oldalas kézikönyve dettó, de szépen lassan olvasgatom azt + közben azért próbálkozom önállóan is haladni a gép megismerésével...
Megérte az árát. -
Nemcsak a VR-hez hanem a többmonitoros kialakuláshoz is.Gondolom , most majd driverből be lehet állítani a monitorok pontos helyzetét és ahhoz igazítja a nézőpont korrekcióját.
Mert most hiába állítod be, hogy 3 monitoros rendszered van , azt nem tudod megadni, hogy a monitorok hány fokos szögben vannak egymáshoz és tőled, ez pedig eléggé befolyásolja a látott képet.
Remélem ez az egymonitoros rendszeren is javulást, hoz, mert még mindig úgy látom, hogy mondjuk egy jobbra vagy balra forduláskor a kabinkeret nem csak elfordul a nézőponthoz képest hanem nyúlik és torzul is, ami eléggé zavaró.
A végén meg azt mutatták, hogy egy menetben tudják a két szemnek való képeket kiszámolni így javul a képfrissités
Monsjuk nekem csak egy kérdésem van, hogy eddig miért nem igy csinálták, miért volt jó, hogy torz képet számolt? -
gantus68 #20280 Magas ping, lagg miatt a fegyver és a gép, mivel ezek külön egységek "összeütköznek", ezért robban fel multiban. Ez van gyakran súlyozásnál is, meg kötelékben. -
Féloff.
Ez arról akar szólni, hogy az Nvidia új VGA kártyái hardevesen rágesítenek a jövő VR eszközeinek projection számításaira? -
Pongor #20278 Multiban néhányszor már úgy jártam, hogy a hangárban cseréltettem az előre betáraztatott fegyverzetet másikra és hatalmas tűz és autokick lett a jutalmam. Valamit nem jól csinálok, hogy kigyullad a gépem álló helyzetben?
Utoljára szerkesztette: Pongor, 2016.06.05. 15:28:15