37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • gantus68
    2.0 early access = open alpha, 2.0 tesztkiadás
    1.5 early access = open beta, 1.5 tesztkiadás
    1.5 = stabil, végleges kiadás
    Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.07.03. 09:58:10
  • Papa01 #20597
    OFF:
    Komolyan... nooormális?? :D
  • hrundibaksi
    Egyébként mi a különbség a DCS World 1.5 és a DCS World 1.5 Early Access között?
  • hrundibaksi
    Ide: CoreMods/aircraft/MiG-21BIS/Liveries/MiG-21Bis/

Itt:
  • LeonSilver
    Nos nekem a következőt válaszolta a szupport.
    Mint látható nincs szó benne arról, hogy bármikor is szankció lenne - ahogyan az sincs benne, hogy nem lesz (direkt rákérdeztem!!).
    Viszont nekem az a véleményem, hogy EDe lépni fog előbb-utóbb. Már csak azért is, hogy elejét vegye az ilyen jellegű problémáknak.
    Az is valószínű, hogy a már meglévőket nem fogja basztatni, de én EDét ismerve erre sem mernék mérget venni.
    Én qrva sok zsetont költöttem már el náluk a Lock On-tól kezdve és örülnék, ha kicsit occobban tudnék vásárolni, de.. Inkább megveszem biztos forrásból :)

"Konstantin Kharin02-07-2016 20:32:47Quote

Hello

We get a lot of complaints related to this resellers.
    There have been cases, they were selling the keys belonging to other users
    We recommend that you purchase the keys on our official e-shop or through Steam

Best regards and many happy landings !
    Konstantin "MotorEAST" Kharin
    Eagle Dynamics IT Team"
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.07.02. 21:56:12
  • feca1229
    Hát valószinüleg többet nem várárolok így, és remélem szerencsém lesz ezzel a modullal! Én úgy votam vele ha tudom aktiválni akkor biztos rendben van vele minden hiszen adnak a biztonságra Ed -ék, nyilván ha tudom, hogy orgazdágtól vagy más nem legális módon került hozzájuk a kód akkor biztos nem kötünk üzletet! Én biztos nem akarnék más tisztességes embert megröviiteni, mert nyilván nekem is rosszul esne ha ilyen történne velem. Bár ahogy említettem én jóhiszeműen vásároltam, és tényleg nem fordult meg bennem, hogy valami stikli lehet a dologban! Meg van nekem is a Hawk, már bánom, hogy megvettem, 40 dollárba kerül, de én simán eladnám 20 dollárért is akár, hiszen nem használtam 1 óránál sem többet! Ilyenre gondoltam,hogy lehet ezzel is igy van valaki, remélem ténleg így volt és nem meglopták!
  • PhantomAss
    Sajnos így sem működik.
    Megnéztem, mindenhol átírtam, a lua-ban is, de nem ismeri fel.
    Na mindegy, azért köszi!
  • gsg16
    azt külön kell aktiválni?
  • hrundibaksi

• gantus68
    Leveleztem már velük erről, nem avatkoznak be, semmilyen módon 'bind' után.

Egyetértek azzal, hogy biztonságos forrásból célszerű vásárolni.
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Ez butaság.
    Ha EDe tudomást szerez erről és egyszer csak elkapja a harctéri ideg, akkor simán letiltja a kulcsot oszt' jó napot.
  • Ati810
    Ha megvetted és sikeresen aktiváltad, akkor már szerintem se fordulhat elő semmi gond; tehát nem hiszem, hogy felkeresnének, s azt mondanák, hogy add vissza a kulcsot, mert pl. az lopott.

Megmondom őszintén, hogy én is vásároltam 1x a G2A-n az olcsó ár miatt, de már akkor is furcsa volt, ahogy Leon is említette, hogy hogyan tudnak ennyivel olcsóbban adni valamit, amit normális boltban 1,5-2x annyiért árulnak.
    De amint láttam az általam linkelt videót, s hogy lényegében ezek a cégek másokat tesznek tönkre az "üzletükkel", azóta megfogadtam, hogy ilyen helyekről többet én nem veszek semmit. Lehet, hogy máshol így akár 2x-es árat kell fizetnem, de inkább kifizetem azt, s akkor tudom, hogy az az összeg a fejlesztőhöz megy, minthogy valami sumákoló céget pénzeljek.
  • gantus68
    "az egyik gyakori módszer a kódokért kifizetett pénz a bankon keresztül történő visszakérése. Ez főleg Amerikában elterjedt gyakorlat, ekkor a csalók általában arra hivatkoznak, hogy nem ők vásárolták meg a kódokat, amiket addigra már általában tovább is adtak."

Nem visszafizetnek, hanem eladnak és visszakérik a forgalmazótól a pénzt, így dupla haszonra tesznek szert.

Akkor nincs gond, ha működik a bind, örökre a tiéd lesz a modul és szerencséd volt.

ED nem foglalkozik a tulajdonjoggal és azzal, hogyan került hozzád a serial.
  • feca1229
    Én is az Ed en aktiváltam tökéletesen működik! Eddig még... :-)
  • VO101Tom
    Snowfox. Elsősorban hozzád lenne egy kérdésem, illetve ha más is tudja a választ, azt megköszönném. DCS mission builderben vannak olyan "dekorációs" elemek, mint füst, égő cuccok, ilyesmik? Én nem találtam, de lehet, hogy csak rossz helyen kerestem?
  • hrundibaksi
  • hrundibaksi
    Az eredeti textúra név mindig ez: MiG21Bis_01_Dif

A textúra neveit változtasd át MiG21Bis_01_Dif és MiG21Bis_02_Dif -re
    Ne felejtsd el a description.lua-ban is!
  • hrundibaksi
    Én az ED aktiváltam! Tökéletesen működik!
  • wolfhgb
    Hát jah, a paypal kifizetésnél is a kinguin szerepel mint eladó, szemérmetlenül olcsó sem volt, mégcsak nem is ubisoftos a progi, pozitivak az előérzeteim, ha pedig gond van, max visszafizetik az árát, ahogy ezt a cikkben is írták. Nem nagyobb rizikó, mint kézalól venni kulcsot szerintem, hisz az is lehet bárhonnan, viszont a 30-40% os ár, azért nem rossz.
  • PhantomAss
    Urak,
    a mig 21 magyar skin nem jelenik meg a játékban, nem tudom hogy miért
    Ez lenne az:
    skin
    Minden más skin a miggel és más gépekkel is tökéletesen működik.
    Nem tudja vki esetleg hogy mi lehet a gond?
  • feca1229
    gamestar

gamestar 2

Most már így látom, hogy lehetnek gondok, de már nem tudom vissza csinálni! Vagy egyáltalában lenne értelme valamit tennem, vagy marad a bizakodás, hogy hátha nem lesz semmi gond.
    Én teljesen jóhiszeműen vásároltam!
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2016.07.02. 09:49:32
  • feca1229
    Hát most már nálam is így marad.
  • wolfhgb
    Hát, valami stikli biztos van benne, az tuti, úgy voltam vele, egy probát berizikozok, bindelés müködött, nyelvezete megszokott és a müködése is rendben van eddig, csak maradjon is így! :)
  • feca1229
    Multiban még nem probéltam, eddig csak örömrepkedés volt, amugy sem szoktam igazán a dcs ben multizni.
  • repvez
    BoS serialt islehet venni 2500ft ért, de ott van magyarázat az olcsóbb árra, mert orosz kulcsokat árulnak többnyire ami 5 dollár normálisan is csak nyugatra adják 50ért.
    Csak azt felejtik el mellé irni, ha ezt a kulcsot használod akkor lehet csak az orosz szerverekre enged fel vagy csak oroszul települ.

Ezeknél is lehet ilyen buktató is.
  • feca1229
    Hát pedig én már megvettem, eddig müködik rendesen.
    Viszont nem szivesen használnám azt a cuccot amit mástól loptak el, ugyan ugy ahogy lopott biciklivelsem szivesen bringáznék mikor tudom, hogy a másé. Remélem semmi gond nem lesz vele.
  • Papa01 #20571
    Jaja. Én is mindig azt mondom, hogy csodák nincsenek. :)
  • LeonSilver
    Hát... van, ahol egyenesen azt olvasom ezekről (G2A, Kinguin), hogy lopott hitelkártyákkal vásárolnak szeriálokat és azt adják el.
    Az Ubi pedig már tiltott ki ilyen cuccokat.
    Ami viszont tuti, hogy ez nem teljesen tiszta üzlet.
    Csak gondolkodjatok kicsit. Hogy adhat egy ilyen "cég" haszonnal tovább valamit 6000,- Ft-ért, amikor hivatalosan mondjuk 15000,- Ft az ára. Ilyen a világon nincs.
  • Papa01 #20569
    Érdekes, a 777 egyik levelében volt erről szó:

2. BUYING & SELLING GAME ACCOUNTS
    Account salespeople advertise advanced accounts, and bait players eager to progress in gameplay with tantalizing and unrealistic promises.

The risks surrounding account sales are:

The seller may take your money and never give you the account
    You cannot be sure that the seller won’t continue using the account
    They may be selling the same account to multiple people
    The account status is unknown; it could already be poised for permanent ban
    The account will never be secure; the Operator cannot provide support for compromised accounts
    If you choose to spend money on the account, it will still never actually belong to you

Én is gondolkodtam, hogy így megvegyem a BoS-t, de letettem róla... pl mi van akkor, ha az eladó az eladás után benyögi itt pl a 777 felé, hogy ő bizony valamiért nem fér hozzá az acc-jához? A vásárlást tudja igazolni...
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.07.02. 08:44:21
  • Ati810
    Ha hasonló módszerekkel dolgoznak mint a G2A, akkor én nem szívesen vennék tőlük se kulcsot.
  • Papa01 #20567
    Azért szerintem kockázata is van a dolognak...
  • feca1229
    Köszi sikerült megvan az alba!
  • wolfhgb
    Megvásárolhatók még a következő modulok a gazellán kivül:

mig 15=4500ft
    mig 21=5900ft
    alba=5700ft
    p 51d=4000ft

egyszóval, nem épp elhanyagolható az árkülömbség, az ed s árakhoz viszonyítva.
  • wolfhgb
    Mivel steam es, a saját world jük alatt is használható, tehát egyszóval, mindkét verzionál felrakható!
  • wolfhgb
    steam es kulcsokat árulnak. Én kifizettem, miután reggeltem az oldalon és a vásárlást követően, az oldalon, a fiokomba helyezte a modult, ott volt a kulcs is. Ezt követően bindeltem a kulcsot az ed profilomhoz, majd a játék indulása után rakta is fel a gizellát, az ed-s world om alá és patentül is müködik, 10 aktiválási lehetőséggel, mint akármelyik másik modul.
  • feca1229
    Szia! Ez, hogy működik, megveszem és elküldik a kódot emailben aztán aktiválom? Steames vagy Ed -en tudom használni? Csak hogy ne basszak el hat rugót fölöslegesen! :-)
    Köszönöm.

Utoljára szerkesztette: feca1229, 2016.07.01. 21:33:19
  • i robot
    Steames?
  • wolfhgb
    Igen, közben én is megvettem a gizellát 6800 pénzért, jol szuperál, van fent még néhány modul igencsak jó áron, ajánlom mindenkinek!!!!!!!!
  • hrundibaksi
    Egyik kedvenc "rendszerem" volt a Finn: