37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
A Gazella irányítása. A kollektív működik, de a joy már nem. És beállítani sem lehet.
Minden más modul működik rendesen csak ezé nem.
Valahol olvastam, hogy ki kell törölni innen a cuccot, újracsinálni mindent.... a faszom. Már elnézést)
( c:\Users\xyZ\Saved Games\DCS\Config\Input\SA342\joystick\) -
Mi nem megy most? -
Hát, ha az idén ültették azokat a fákat, akkor tuti nem :) -
Szerintem igen. Csak az a kérdés, hogy melyik karácsonyig... :D -
sakkay #20875 Szerinted kijön karácsonyig az élőfás dcs?
-
Komolyan mondom agyfaszt kapok már ettől a szartól, hogy jön egy frissítés, ami javít valamit meg elbasz huszonnnnnyyyóc másikat. -
zoltang #20873 Igen picit csillogós és fakó...
-
zoltang #20872 Ja és egy érdekes sor:
" Get these modules now in preparation for the DCS: Normandy 1944 map and Spitfire coming later this year."
:) -
Solt #20871 Igen-igen! :) Mondjuk a fakóságtól eltekintve a kabin mintha még szebb is lenne, de a táj szinte ugyanaz... :) -
De ez nem feltétlen probléma. Ami jó, az jó :) -
Solt #20869 Tiszta CloD... :) -
zoltang #20868 http://forums.eagle.ru
-
Ismét egy sarkalatos kérdés.
Mi-8-ban van vészjeladó jelét vevő cucc. Hogyan kell ilyen vészjeladót csinálni a küldetés szerkesztőben? -
Végre sikerült értelmezni a flak mod lua scriptet. Ha valakinek kellene légvédelmi ágyú (flak) mod, mondjuk korea vagy vh2. missionhoz akkor szívesen leírom hogyan kell beüzemelni. -
Hát remélem is.
Mondom, kurva régóta megvan és pótolhatatlan cuccok voltak és vannak rajta.
De most... lementettem mindent :D :D Biztos ami izé.. -
gsg16 #20864 akkor ott még a vakolat is potyoghatott,miközben olvasták...
.de most faszán néz ki,tényleg!
-
wolfhgb #20863 Így mennyivel szebb az oldal. :) -
Aha. Épp most hívott a telekomtól valaki, hogy elhárították a hibát - és tényleg :D
Hozzátartozik, hogy pénteken egy levélben... hát, hogy is mondjam? Csalódottságomnak adtam hangot :D -
Látom visszaállították a tárhelyed.
-
Valahol volt egy videó róla, hogy csinálták. Méghozzá riftel. Teljesen jól működött. -
Multi crew? Erre kiváncsi leszek... -
SA342
- Added multi crew feature
- Added SA342Mistral model featuring Mistral anti aircraft short range IR missile
-
Küld át a képet, és feltöltöm pumaszállásra. -
sajnos majd ez lesz a sorsa a sok felhős tárhellyel is, most mindenki mindent oda tölt fel, majd x év mulva meg eltünik vagy elveszik a belépési jelszó évek mülva mikor rendszert telepit az ember és máris nem fér hozzá -
Így van.
A telekom tárhelyén volt a cucc. Ez nekem már évek óta (még axeleró volt a telekomos net) megvolt, az előfizetéshez jár egy ftp tárhely.
Nos nem túl régen azt vettem észre, hogy eltűnt mindenem. Sajnos pótolhatatlan cuccok is voltak és huss... valami barom letörölte.
Aztán már hozzá sem fértem a tárhelyhez. Megreklamáltam egyrészt a törlést másrészt azt, hogy nem férek hozzá.
Próbálták visszaállítani a cuccot nagyon kevés sikerrel. A könyvtárszerkezetet sikerült és egy mappát is. A többit nem tudtam megnyitni sem. Megjegyzem amibe be tudtam lépni, ott is minden második vagy harmadik fájl volt jó. A többi ott volt, méretre is stimmelt de hibás volt.
Megint megreklamáltam... erre az is eltűnt megint, amit sikerült kicsit visszaállítani.
Egyelőre itt tartunk :) -
Ahogy nézem a tárhellyel lehet valami gebasz ahol a kép van/volt. -
A Slaw Device amit linkeltem az alu tudtommal, az azért kerül 500+ dodóba, az MFG-nél annyit írnak hogy kompozit, hogy ez mit takar az passz, de a CNC gép foglalását nekik is ki kell tudni fizetni és ez a nem olcsó része a történetnek, meg persze kell hogy legyen rajta némi haszna, mire kitermeli az előállítási költségeket, kifizeti a weboldalt, az esetleges reklámot, adót, stb. ami külföldön van az ilyen vállalkozásokra összejön szépen az összeg. Nem a mi pénztárcánknak van ez kitalálva és a vásárló réteg se túl nagy így sose lesz ezekből tömegtermék amit olcsóért lehet a kínaiakkal csináltatni egy tál rizsért.
Hasonlításképpen az orosz VKB Fat Mamba se egy olcsó történet, pedig csak egy joy, az a pár kapcsoló nem egy drága összeg ami bele van rakva, a mechanikus része se bonyolult, még is 100+ HUF a történet. Pedig ha 1 darab kell és van ismerős azt is meg lehet úszni sokkal kevesebből. -
gsg16 #20852 egy kérdés.hová lett a kép fentről?nem tudom volt-e már szó erről,azért kérdem -
tudom, hogy nem olcsó, de azért ez igy huzos annak tudatában, hogy OSB lapokből van kivágva. Nem egy preciziós öntvény .
PErsze mindent anyniért lehet eladni amenyiért megveszik, lehet én is ezt tenném, csak érdekes . -
Abból hogy legyárttatod az alkatrészeit. Ezeket nem otthon csinálja a Pista a kis kézi szerszámával hanem elviszi egy szerszámkészítőhöz akinek megvan a megfelelő eszköze a darabok legyártásához úgy hogy azok egyformák is legyenek. Ez bizony költséges, mert pl hiába van ismerősöd ekkora tételben az se fogja ingyen csinálni vagy egy üveg pálinkáért cserébe.
Önzáró anyákat használ minden csavarhoz azok meg nem lazulnak fel azért egykönnyen, ezek a cuccok sokkal maszívabbak mint a műanyag logi vagy saitek. -
egyébként egy pedál legyártása nem olyan nehéz feladat, "csak" egy forgáspont kell a pedálokkal.
Ezt meg lehet oldani nagyon egyszerüen és nagyon bonyolultan is, mint a linken lévőn, mert több csavarral van összerakva mint egy alkatrész bolt raktárkészlete.
minden egyes csavar egy hiba forrás.ÉS tényleg én sem értem az árakat , az elektroika nincs 4k összesen akkor a maradék majd 100k költsége miből jön ki? -
A két érték aránya a lényeg. Ha a pedál szűk, de hosszan kell belépni, azzal ugyanannyira pontosan lehet pedálozni, ha a pedál széles, de kicsit kevesebb a szögelfordulás. Ennél alapból szélesek a pedálok, ráadásul -spec szerint- 36 fokos a középső tengely elfordulása egy irányba, az nagyon jó érték. -
:) Engem pont ez zavar. Egy A10-nél vagy ilyesminél valóban mindegy.
De helikopternél szerintem nem mindegy. Ugye mivel hosszabb a pedál út, ezért finomabban lehet pedálozni.
-
Nem tudom, engem ez a része pont nem zavar, a pedálok mérete és egymástól való távolsága viszont annál inkább :/ -
Ez a cucc, amit először linkeltél, ez állítólag qrvajó (TF-ben 1-2 gyereknek van ilyen), a pedálja ránézésre sokkal szélesebb, mint a G940-é, ami szerintem annak a legnagyobb problémája. -
Hát... megnétem, nem tetszik. A G940 pedáljában is rohadtul utáltam, hogy ilyen kicsit mozog csak.
-
Még az "olcsóbbak" közzül való :D
A Slaw Device cuccok még drágábbak, mondjuk szerintem jobb konstrukció. Volt BF109 copy pedál is, de abból kb egy hónapja csinálta az utolsót, elvileg az már nem kapható. -
De hát 320€? Nem sokk egy kicsit? -
Egy házi barkács pedál kinőtte magát és elkezdték árulni és sorozatban gyártani. kb mint a cougarhoz az FSSB mód. -
Most EZ má' megint mi?