37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • faxkivan
    Ha nem funkcionális akkor tök mindegy milyen a kinézete.Szerintem is az FFB az fontos ,sokkal fontosabb mint sok más,főleg amikor harcol a polgár .Nyilván WW II es gépeknél.
  • Solt
    Imádom az ilyen igényes dolgokat... így is csábító, de ha "normális" áron csinálnának belőle egy FFB-s darabot, a hosszabb verziónak nehezen állnék ellen! :)
  • VO101Tom
    Én is szemezek vele, de főleg DCS alatt az FFB annyira jól jelzi hogy mikor húzom határon, hogy nem is tudom, hogy enélkül hogyan lehet a ww2-es gépeket határon vezetni. Meg nekem át kéne építenem az asztalt meg mindent, hogy ez a joy használható legyen :/
  • VO101Tom
    valóságban nem adódik össze? :)
  • repvez
    igy van elég csak azt a gépet megvenned amit használni szeretnél, ezek külön modulok , nincs egymáshoz kapcsolva és az FC3as meg csak az A10A-t tartalmazza igy mindenképp meg kéne venned a C verziót ha azzal akarsz repülni.

AI-ként mindegyik gépet fogod látni anélkül is , hogy megvennéd öket .
  • Solt
    Jaj... szerelmes lettem! :D
  • csiben
    Sziasztok!
    Lenne egy noob kérdésem. Ugye a DCS World alap játék az ingyenes. Ha én csak az A10C géppel szeretnék egyelőre repülni, akkor elég csak azt a kiegészítőt megvásárolnom? Ha nincs meg a Flaming Cliffs 3, attól még nem szenvedek semmiben sem "hátrányt"?
  • repvez
    Egyébként ennek a CAM tipusu megoldásnak az a lényege, hogy ugyan olyan erővel kell huzni a középállás tájékán mint végállásnál? vagy a csere lévén pont, hogy variálható és progresszivvé tehető?
    Mert ugye a hagyományos elrendezésnél minél jobban nyulik a rugó annál nehezebb huzni.

Bár én inkább jobban preferálom a SAitek féle és a warthog megoldást a center rugót, mert azoknál valóban minden irányban egységes erővel kell huzni, mig ezeknél a Y,X tengelyre helyezett rugónál ha átlósan mozditja a botot akkor összeadódnak a rugóerők, ezzel gondolom nem számolnak a CAM megoldásnál sem.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.12.30. 19:59:04
  • PhantomAss
    Franc tudja, nekem nem hiányzik az ffb.
    Nem hittem volna hogy ezt valaha is pont én fogom mondani, de a Warthoggal annyira meg vagyok elégedve hogy egyáltalán nincs hiányérzetem.
  • VO101Tom
    Valóban qrva drága, de az ilyen kidolgozású joy sehol nem tömegtermék, hanem prémium kategória.
  • repvez
    csak ezt az árazást nem az átlag embereknek találták ki vagyy csak nem nekünk, mert még annyira nem is lenne gond ha tényleg ennyibe megjönne, de mire ideér az lesz 150k is annyit eg egy sima joy nem ér gázkar és pedál nélkül mégha fémből is van.
    ugyan ez volt a helyzet a rx480assal is , hogy népkártya lesz 200 dolcsiért aztán mire ideért meg 100k fölött lehetett kapni.
  • VO101Tom
    Szomorú, de G940-nél jelenleg nincs jobb joy a ww2-es gépekhez az FFB miatt. Pedig igazán összerakhatnák már azt a VKB-s cuccot FFB-re is...
  • gsg16
    én anno újonnan vetten ennyiért
  • faxkivan
    Na de ahhoz nincs pedál. Na meg nem mozog:) Jó az a looogi nekem,csak gondoltam van újabb valami amiről nem tudok.Igazság szerint nem akarok napokat olvasgatni :))
  • PhantomAss
    Egy x 52-t hirdetnek épp 25k -ért, ha érdekel:
    link
  • faxkivan
    Másik. Van most épkézláb joy a piacon. 50 ért van egy looooogi G940 ,csak gondoltam hátha van értelmes dolog mostanra ezen kívűl.
  • faxkivan
    Jaja. Az már elfogadhatóbb. VR -t azt úgy látom még bőven lehet hanyagolni,tudod ,hogy engem a légiharc érdekel leginkább,ha ott nem jó akkor nem kell. Most találtam TR5 öst 30 pénzért ,az jó is lesz.
  • PhantomAss
    Ja ha nem vr-hoz kell akkor nem kell ilyen erős kártya. Azt hittem az a cél :)
    Akko vegyél egy 1060-ast pl.
  • molnibalage83
    Sebesség check a motorban, hogy sérülést számoljon.
  • sakkay
    Papa ha nem ennyivel mész simán túl lehet élni. Sőt helivel van, hogy sérülés nélkül. Szóval csak finomhangolás kell.
  • sakkay
    Hm akkor elfelejtettem
  • Papa01 #22018
  • LeonSilver
    Szerintem fontos (gondolj csak arra, hogy így esélyed sincs túlélni az ütközést, holott IRL azért lenne) :p de ezen tuti nem fogunk összeveszni :) A lényeg valóban az, hogy valami van... még ha nem is az igazi ;)
  • Papa01 #22016
    Igen, ismerem, hatalmas!! :D
    Azért itt szerintem a funkcionalitás a lényeg, pl a rakéta nem menjen át a fákon... és a repülő sem... az, hogy a robbanáskor mi történik - szerintem - nem fontos ahhoz képest, hogy mekkora hiányosságot pótol.
  • LeonSilver
    De ez, így még mindig lófasz és esti fény!

Azért egy fával való ütközéskor nem hull atomjaira egy gép...
    Arkagyij Rajkin-t ismeritek?? "Nem mondom, valami van... de nem ez az igazi"..

• Papa01 #22014
    Ez már régóta így van, csináltam is Neked erről egy vidit régebben... :D

• sakkay
    Hoppá! Nevadán már megsemmisülnek a fák, ha elég erővel ütközöl neki!!!
  • Ludowik
    Azért mondom 1050 megy a játék. Ocolus meg ,annyiból lenne egy paks a gépházmaban.
  • faxkivan
    1070? Bakker az 150 ropi. Egy 680 ason is tökéletesen ment a clod pl,az meg nem most volt,gondolom egy ilyen az mérföldekkel jobb már. Fogalmam sincs már a VGA-k ról,de nekem max a Clod miatt kéne.
    Gondolkodom még egy pöttyet,már joy az akár volna is elfogadható áron,egy loooogi G 940 et találtam,de ,hogy én már nem adok ennyi pínzt egy retek vga ért az biztos:)) Az oculust akkor felejtős ,mondtam én,hogy nem kell annyira várni azt a csodát egyelőre,és az sem most volt amikor ezt mondottam. De köszi.
  • Ludowik
    A mig 29-ben az MFD ből ami jobboldalon van a műszerfalon hogyan lehet másik képernyőt kicsalni, hogy ne csak azt mutassa ami a HUDon van?
  • Lysandus
    Ami egy Oculust vagy egy VR sisakot elbír, az biztos, hogy maxon elviszi a CloD-ot. Nekem egy 7970 van (tudom ez nem NV), nem mai gyerek, de maxon viszi 1920*1080-ban. Szóval annak az NV-s megfelelője jó kell, hogy legyen. Más kérdés, hogy talán már érdemes beruházni egy olyan kártyába, ami már elvisz egy VR-sisakot. De mivel a VR felbontása még nőni fog, lehet, hogy érdemes várni, és most venni egy olcsóbb kártyát (ami még jó mondjuk a CloD-hoz, és akkor váltani, amikor a VR jobb lesz online harcra (szerintem az még egy-két év).
  • Ludowik
    Igen de egy 1050ti 4gb kari 16gb rammal is elkaristol. Ocolushoz kevés de ha nem vagy milliomos elég egy ilyen vas is.
  • sakkay
    Mindenképpen Tr egyenlőre. Főleg a 2 vh. témában.
  • PhantomAss
    Az online légiharchoz nem ajánlanám az Oculust, sajnos még elmarad a felbontása a full hd-tól.
    Minimum egy gtx 1070 kell hozzá (de a 1080 sokkal jobb).
    Én a helyedben vennék egy 1070-est, ár /értékben egész jó.
  • LeonSilver
    Igen, tudom. Nekem is volt, hogy szabin voltam, Szabolcsban a nagyszüleimnél, aztán jött a postás...
  • faxkivan
    És még egy kérdés. Az Oculussal mennyire jól kivitelezhető a légi harc. Mert az ,hogy gyönyörű de nem látom a célt vagy nehéz lokalizálni ugye nem lendít az ügyön valami sokat . A TR jobb ebben még?
  • faxkivan
    Srácok! Milyen VGA kell most egy szimhez. Nyilván NV ,de mi elég mondjuk egy Clod hoz a mostani felhozatalból amin röcc nélkül maxon elballag.
  • molnibalage83
    Idén nekem már biztosan nem fér bele.
  • sakkay
    Illetve ebben az évben bármikor, csak egy nappal előtte szóljatok. Szabin vagyok.
  • sakkay
    Ok srácok ha komoly a bezéd nekem jó :)Annyi, hogy egy olyan hétvégét kell választani amikor nem hívhatnak be melózni. Leon te tudod ezt.