37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Szerintetek ezek közül melyiket lesz érdemes megvenni dcs-re, ár érték arányában.
    Na most tudom, hogy hülye a kérdés, de lehet valaki nagyon ráér és jövőbe lát-egy kicsit
  • flyinghigh
    Az a legbiztosabb ha a haverodnál kipróbálod az általad preferált játékokat vagy kölcsönkéred a vga-t a tesztek erejéig, amúgy ha a DR is le tud foglalni több mint 3GB vramot FHD-n. Egy 6GB-os modelt használok DCS 1.5 alatt de amíg hdd-ről szipkázta az adatokat helyenként voltak érdekes lagok, aztán bepattintottam még egy ssd-t ('az ilyen sok fájlból dolgozó openworld játékok miatt') azóta tökéletesen fut a multija is.
  • JanáJ
    De jó vagy, köszönöm. Nézegettem videókat YT-on és pont ez tűnt fel, hogy ha egyszer betelik, akkor nem ürül.
  • Solt
    Erre lesz jó a Vega-l érkező hardveres memória menedzsment (HBCC), ami kivonja a fa kezű fejlesztőt a képletből, ezáltal csak az lesz a vram-n amire tényleg szükség is lesz! Sokat segíthet a minimum FPS értékeken, kiváncsi vagyok a gyakorlatban miképpen fog működni! :)

LINK
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.30. 12:03:48
  • VO101Tom
    Repülőszimulátornál általában amit betölt, az kell is. Ez nem olyan, mint egy fps lövölde, hogy elhaladsz egy szakaszon, vagy átlépsz egy újabb pályára, akkor oda már nem mész vissza. Itt max néhány földi egység, esetleg korábban használt kabinbelsők maradhatnak benne, de a pálya és pálya elemei bármikor kellhetnek. Normandiát üres küldiben próbáltam ki, csak 109-essel repülve, és úgy használt 5.2 GB-ot.

@Repvez. Csak Nevada vagy Normandia működik 2.1 alatt.
  • repvez
    A 2.1 csak normandiaval együtt használható vagy van az ingyenes word_nek is open alfa verziója 2.1re?

Az alba oculus vr videója elég jó már már valósnak tűnik főleg ha a terhatas is hozzá jön.
  • Colos1357
    Erre nehéz válaszolni, mert a mai napig nem lehet egzaktul kimonitorozni a VRAM használatot. Normál esetben igaz még az a megállapítás, hogy 1080p -ig elég a 4 GB, de ha ED csinálja, akkor ez nem biztos Nekem a GTX980 4 GB -al 1.5 -nél 3...3,5 -öt, 2.1 -nél 4 GB -ot jelez. De ez azért nem igaz, mert a VRAM -nál azt nem lehet monitorozni, hogy ebből mi az aktív, és mi az, ami már nem. A VRAM úgy működik, hogyha valami már nem kell, azt nem törli, hanem felülírhatóként jelöli. Emiatt egy idő után a 8 GB VRAM is megtelhet úgy, hogy pl. csak 2 GB van használva. A VRAM elfogyást csak egyéb tünetekből lehet észrevenni, pl. visszaesik az FPS és a GPU kihasználtság - de ez megtörténik CPU limit esetén is, így azt is figyelni kell - , vagy láthatóan lassul a MIPMAP -ok betöltése - de ez lehet lassú lemez esetén is - , a legjobban talán úgy lehet megvizsgálni, hogy a textúra minőség és/vagy az anizotróp szűrés csökkentésére stabil FPS növekedéssel reagál.
  • JanáJ
    Elvileg a 6GB-os 2%-al gyorsabb, de 20%-al drágább. Szerintem a 2% is hülyeség, mert ugyan az a kártya csak több ram. Haver 3GB-je simán hozza az általam elvárt szintet, de ő rallyzik meg BF1-el játszik, amik annyira nem ram igényesek szerintem. A DCS, ARMA és többiek meg igen. Köszi a választ.
  • macleody
    Ja, azt elfelejtettem odaírni, nekem az 1.5-ös DCS van csak.
  • VO101Tom
    Nekem is 5.2 GB-ot vitt videokártya RAM-ból Normandia.
  • macleody
    Felejtsd el a 3 gigásat. Manapság már nem veszünk ilyet, ráadásul úgy tudom teljesítményben is gyengébb mint a 6-os. Csináltam editorban egy pályát, pár repülő, két heli, fel se szálltam csak megnéztem a repcsiket, kb. 5 percet voltam bent, 4957MB VRAM-ot zabált fel.
  • JanáJ
    OFF
    Szerintetek a VGA ram mennyit számít DCS-ben vagy más open worldben? Konkrétan GTX 1060 3 és 6GB-os változata között vacilálok.
  • Colos1357
    Uh, bocs, munkahelyen voltam, szerkeszteni akartam, aztán sikerült törölnöm Főnök jött az irodám felé, azt hittem be akar nézni
    Röviden: arról írtam, hogy a WT és a WOW is erről szól, hogy a német technika 3-4 évvel későbbi szövetséges sz@rokkal találkozik össze. Polkorrektség, meg balance... Nem szeretném, ha a DCS is elkezdené ezt a vonalat. Ja, meg hogy a WT -ben az orosz légvédelmi löveg is kiszedi szemből a jagdpanthert...
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2017.05.29. 20:28:16
  • repvez
    nem olyan rossz, de azokat a szines lufikat a helyzetjelző fényeknél már igazán elhagyhatnák,
    nagyon illuzió romboló, hogy távolrol is ott figyelnek a nagy szines gömbök mintha valami fizikai
    tárgy lenne a fény helyett. meg a leszálló fény kupja
  • VO101Tom
    Ja, ez megvan. Jópofa :)
  • beci43
    Itt írnak a hyperthreadingől.
  • Death Rattle
    Lehet hogy dobhatjuk ki a MiG-21bis skineket. A Leatherneck Simulations közhírré téteti :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dear pilots,
    As you are aware, the release of Normandy is imminent. This of course is a part of a much bigger affair, related to a new version of Digital Combat Simulator. Thus, we would like to inform you that in accordance to a certain change in graphics engine which involves the introduction of PBR shaders, we were obliged to prepare a completely new set of textures for the MiG-21bis module.

PBR or Physically Based Rendering is a model in computer graphics that attempts to render graphics in a fashion that more precisely models the flow of light in the real world. This of course means that there is a small possibility of new bugs to appear, so be aware of that. However, we would like to ask you not to focus on them so much, specifically there is no need to make individual bug reports as we are already aware of most of the bugs and work tirelessly to fix all of them.

We also would like to report that soon there will be a new livery template released for the MiG-21bis.

Please, be aware that with the new version of the game all the bugs should be reported under 2.1 Bug Section, bugs related to 2.0 version will not be accepted.

See you in the skies !
    Leatherneck Simulations

Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.05.29. 19:33:43
  • krisztian005
    DCS: F/A-18C HORNET AT E3 2017, nem erősségem az angol de ha jól értem az E3 rendezvényen mutatják be a Hornetet egy új Thrustmaster joystick-el.
  • Solt
    Ez volt az azt hiszem... LINK
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.29. 19:03:56
  • sakkay
    Ez sem csúnya!!!
    A végén van vidi a DCS-ről is, azt még soha nem láttam. Komplett partraszállás felett repül. És jól fut....vajon mivel\hogyan
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.05.29. 18:32:41
  • LeonSilver
    Nem én voltam :)
  • VO101Tom
    szerk.
    Colos hsz-ére válaszotlam, de közben az törlődött.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.05.29. 15:50:43
  • Solt
    A haditechnika topikban linkelték 1-2 éve... kb olyan összetett mint a SAM, a felülete is hasonló, szóval nem egy 3D lövölde, de a címére már nem emlékszem.
  • VO101Tom
    A mi hobbinkhoz is kissé őrültnek kell lenni, de innen nézve ez a normális :D
    Mesterlövész szim? Melyikre gondolsz?
  • Solt
    Uhh, az brutális cucc... :) Van egy ilyen mesterlövész szim is... ezek már igazi fanatizmust kívánnak! :)
  • VO101Tom
    Igen, arra. A SAM sim király lenne DCS-ben, vagy bármiben, amiben komolyan vehető légvédelmet kellene szimulálni (AI mindig kiszámítható és buta). Abban legalább nem ilyen WoT szerű point and click rendszer van.
  • JanáJ
    "Ha HPASP féle légvédelmi modulok lennének bele integrálva"

A SAM Simre gondolsz, vagy van valami más?
  • sakkay
    1 perctől valami hihetetlenül néz ki.
  • LeonSilver
    Az a fű... édes Istenem :D Inkább ne is lenne. Olyan, mintha nem borotválkozott volna földanya :D

VO101Tom #23250 Ja, szinténzenész. Egy kezemen meg t udom számolni, hogy hányszor próbáltam ki.
  • VO101Tom
    Combined Arms nekem is megvan, kb soha nem használtam, igazat megvallva nem is tudom, hogy minek vettem meg :) Ha HPASP féle légvédelmi modulok lennének bele integrálva, akkor oké, de ilyen árkád WoT megoldásnak nem sok értelmét látom.

ps. bakker, csodálkoztam, hogy Jagdpanthert csak így szemből, egy lövéssel kiszedte, erre látom, hogy T55-össel megy a lelkem (az irányzék gyanús volt), fair play díjat neki, de azonnal :D
  • zoltang
    Ezért jók a nagy részletességű modellek. DCS W.O.T. :)

Utoljára szerkesztette: zoltang, 2017.05.29. 12:22:42
  • JanáJ
    Kb mintha az ARMA fórumot olvasnám. Ez van ha egy kis cég nagyot álmodik. :-)
  • LeonSilver
    Ugye? Hát mondom én... ElkúrjukDirekt :D
  • sakkay
    Na igen
  • LeonSilver
    Ha nem qrnának el valamit mindig, akkor nem is EDe lenne
  • sakkay
    Arra. Amikor nem ssd volt használhatatlan lett a töltési idő. Nálam nevada atom stabilan és nagyon jól fut, de mintha tényleg valamit elállítottak volna "Olyan részletes egyes textúra, hogy szebb mint az életben - csak tudnám mi a francnak -, de összességében meg valahogy ocsmány lett az egész." mert ez nagyon helytálló
  • Colos1357
    A Nevadát is elcseszték. Már a raptéren állva 70-80% -on pörög a GTX 980. A textúrákat cserélték, szerintem VRAM fogy el, meg az árnyékok megjelenítése is valahogy más. Olyan részletes egyes textúra, hogy szebb mint az életben - csak tudnám mi a francnak -, de összességében meg valahogy ocsmány lett az egész. A deferred shading meg valami olyan gusztustalan, hogy kb. 2 percig tudtam úgy nézni. Nálam HDD-n van, mert az SSD-men nincs már elég hely neki, de a map fájlstruktúrája olyan, hogy szerintem SSD -re kellene tenni.
  • VO101Tom
    Hát nemtom. Ha majd rengeteg időm lesz semmi mást nem csinálni, akkor majd szenvedek vele :) Ennyi erővel lekapcsolhatnék mindent low-ra, és használhatnám úgy. De amúgy sincs sok időm ezzel repkedni, most hétvégén pont ki tudtam volna próbálni, erre egész szombatom a qrva tesztelgetéssel és állítgatással telt el. Megvárom a működő buildokat inkább.

• Solt
    Persze, nem kellene, de látva a sok és nagyon részletes modelleket, simán lehet ez a gond, főleg ha a memória menedzsment nem sikerült jól! A törlés proci idő, ez okozhat akadásokat. Egyébként ha sakay i5-s prociján nincs akadás, akkor lehet mégis megérne egy próbát az a HT off, már csak a teszt kedvéért is! :)
  • sakkay
    Most pl. repültem a sima felszállás küldin. Semmi reccenés, nagyváros felett se. Hm alfa..csak ne maradjon így