37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Mihez kell pontosan? Melyik szim?
  • levy668
    Üdv Urak!
    Van esetleg valami graf. beállítás ami a spottolást könnyebbé teszi? Vagy esetleg mod a színtévesztőknek? (nem nagy ügy csak a sötétbarna-feketét keverem :( sötét gép a barnás-sötétzöld föld fölött...:-P).
    Remélem, hogy van valami megoldás, mert ez így nekem kissé esélytelen.
  • sakkay
    DCS News.
  • sakkay
    Tényleg srácok. Hallott valaki új joy-ról ami ffb-s? Akár csak kósza hírként is.
  • feca1229
    :-DDD
  • LeonSilver
  • sakkay
    Megtanultam-legalábbis alapfokon a bms falcont-tetszik is. De kijött a dcs normandy, most ez van az agyamba. Az a baj, hogy egy szim és egy stratégia (maximum) egyszerre Nem is tudom mi lenne ha hirtelen kijönne a hind..sokkot kapnék lehet
  • LeonSilver
    Ja, az is egy kaszálógép lesz :D Biztos, hogy sokan meg fogják venni olyanok is, akik egyébként nem helikoptereznek.
  • sakkay
    Hát tuti. Én a mi-24 bejelentést várom!!!!Azonnal előrendelem. Normandián nagyon nagyot fog rombolni!!
  • LeonSilver
    Mindjárt itt az E3, és ahogy nézem tényleg kinyomatják az F-18-at.. Baromi nagyot fognak kaszálni vele szerintem.
  • beci43
    Én is sejtettem hogy az lesz...
  • sakkay
    Ja köszi, az lesz az
  • wudman
    Ha nvidiát használsz kapcsold ki a játék felvételét vagyis,hogy feltudod venni a játékot illetve steamelni tudod ez a kis kamera és a mikrofon jel Geforce experience itt tudod ki és bekapcsolni
  • beci43
    Verziószám ugyanaz,úgyhogy tényleg lövésem sincs akkor mi a fax frissült benne.Nem tudom mi lehet nálad az a jel,készíts egy képermyőmentést,tedd be ide,meglessük mi az.
  • sakkay
    Szerintem közben megbánták, visszakozni nem lehet,inkább ellehetetlenítik a felhasználót. pl engem sikerült. Már csak náluk vásárlok-k. anyjukat persze.
  • sakkay
    Nemtom' info nincsen-nekem szerintem nem jött semmi. Írj majd egy verziószámot kezdőképernyőtét. Nekem:NEMTUDOM MEGNÉZNI PONT RAJTA VAN VALAMI MIKROFON MEG KARIKA'JEL...TÉNYLEG MIK AZOK NÉHA VANNAK NÉHA NEM. úJRA NEM ÍROM...szóval jobb alsó sarokban van, nem csak ennél.
  • Solt
    Én csak azt nem értem, hogy minek adták ki Steam alá, ha ott egy csomó minden nem elérhető... :)
  • beci43
    Nnnna,jött vmi peccs,de fingom nincs mit változtattak.Rövid,talán 100 mbyteos.Info nincs róla.
  • LeonSilver
    A qrva Harriert nyomnák már ki... :)
  • sakkay
    Csak szólok-az utolsó javításkor vettem észre magam is-hogy a patch után visszarakja a felszállás könnyítést, vagy a ruddel segítőt a progi. Csak ha esetleg nagyon könnyű lenne fel-leszállni
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.07. 17:53:54
  • VO101Tom
    Ismerem az ilyesmit, Falcon BMS-ben van IVC, ami ugyanezt csinálja, csak ott teljesen a játékba integrált, nincs ilyen overlay felület hozzá.
  • Colos1357
    Ez fut a mi szerverünkön is. Csak alig vagyunk, akik szeretik használni, úgy meg nem lehet, hogy valaki használja valaki meg nem. Pedig pl. egy wargame alatt 1000x jobb, mint a TS. Egyrészt ad egy + feelinget, másrészt sokkal praktikusabb is, mint a TS.
  • sakkay
    Nézegettem a dcs bedolgozó cégeit. ..hát kb. 5-ből négyben szétmentek a srácok. Már már követhetetlen ki kivel van. Kivéve talán a bellsimtek-et. Arról pletykálnak, hogy lehet a Normandia felpörgeti a háttérben fejlesztett mi-24 projektet, annyira ideális map heliknek. Adná az ég!
  • sakkay
    Ja remélem
  • beci43
    Igen.azt én is olvastam de nem hinném hogy ma jönni fog.Inkább a jövő hét szerdától.De legyen igazad.
  • sakkay
    A fórumon, hogy szerdán is jön frissítés. Azt nem tudom, hogy ez egyedi-akkor ha valami kész-vagy eztán általános lesz.
  • sakkay
    Ja a rádió még nem kész. Én is azt hittem amúgy.
  • beci43
    Hol olvastad?
  • VO101Tom
    Ja, ez olyan mint az IVC a Falconhoz. Pedig megörültem, hogy a német rádiókat kissé kezelhetőbbé teszik (ha mission builderben nincs rendesen beállítva, akkor nem lehet a frekit beállítani, még rearm képernyőn sem, hiába állíthatták be azt a szerelők)
  • VO101Tom
    Ez milyen rádio? Ez amolyan TS helyettesítő nem?
  • sakkay
    rádió teszt
  • sakkay
    Elvileg ma jön patch.
  • sakkay
    Nézem az időjárást. Beszarás ez a szim. ha rárakod a szelet egyre nagyobbak a hullámok, és van egy generátor ami automatikusan kiszámolja a magassági szelek erejét és irányát ha megadod a földközelit..ja, brutál hullámok vannak!
  • VO101Tom
    Tegnap próbálgattam én is a nagy javítás utáni 2.1-es DCS-t, és ugyanabban a küldiben, ugyanaz a quick mission sokkal simábban futott, mint előtte. Vannak benne még apróbb akadások, jellemzően amikor először sérül valami, vagy először repülök be egy területre, de összességében egyértelműen jobb, mint volt. Az a folyamatos recegés, ami nagyon idegesített, az nem jött elő. Remélem ezután sem fog :)
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.06.06. 17:28:23
  • JanáJ
    Én csak bele bele néztem, de nagyon jók voltak.
  • sakkay
    Köszi!!!
  • macleody
    Elvileg Alt+Y, Ctrl+Y lassítás, gyorsítás, Shift+Y eredeti sebesség.
  • sakkay
    Na. Van időm tesztelni, úgyhogy nyomom.
    Az ai sérülései grafikailag már jól megvannak , a törés totál profi-még a b-17 ütközés estében is. A motor találatok grafikailag vannak-de gyakorlatilag sérülés modell még nincs rá. Vagy azonnal meghal, vagy 100%-os. Sajnos képeket nem tudok csinálni, valamiért nem engedi. Tényleg..lassítás soha nem volt a dcs visszajátszásnál? Saját gép sérülései és törése parádés. Ha most ellövik a csűrődet, nagyon komoly kihívás repülni, leszállni. Leszállni leállt motorral eleve-mindenhol fasorok vannak.Volt, hogy egy sérülés miatt csak módosított flaps állással tudtam megint irányíthatóvá tennem a gépet. Ja fák. Hála az égnek annak már vége, hogyha fa-akkor robbanás. Volt, hogy 3 fával ütköztem egymás után és túléltem. Messzert még finomabban kell repülni mint eddig-Tomtól figyeltem el-gyakorlatilag ha picit is remeg azonnal engedni kell.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.06.05. 13:57:39
  • VO101Tom
    Én is rég repültem már DCS-el, legközelebb ezen ne múljon :) És tényleg hangulatos, összerázza a csoport tagságot is kicsit.
  • PhantomAss
    Végignéztem, nagyon jó kis meccsek voltak. Izgalmas volt így visszanézve is.
    Kár hogy már régen repültem, majd legközelebb ha lesz időm lehet benevezek én is. Nagyon meghozta a kedvem :)

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.06.05. 10:12:18