37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    A Belsimtek belengette az F-4E-t és a Mi-24P-t :)
  • Klusi86
    Középhez közeli állásban nem kell nagy erő és finoman lehet irányítani, nincs benne az a hirtelen ugrás mint a rugós, tányéros x52-mben. Talán ahhoz hasonlítva egy kicsivel feszesebb. Végálláshoz közel van itt a mechanikából adódóan egy kicsit talán szögletes mozgás. A bot nem jár olyan hosszú úton mint az X52-nek.
  • LeonSilver
    És mennyire kell belekapaszkodni, hogy a joyt kitérítsd bármely irányba?
    Én zömmel helikopterezek és ott minél kisebb a középre húzó erő, annál jobb. Az x-55 leggyengébb rugója is erős - nekem.
    Ha kiveszem a rugót, akkor az tökéletes lenne, de úgy meg ugye nincs, ami középen tartaná alap esetben.
  • Klusi86
    Nekem volt vele bajom, le is írtam a trigger gombos nyűgömet akkor,de megjavítottam és azóta nincs vele problémám. Több száz órát igaz nem repültem vele, csak heti pár órát. Ez idő alatt nem vettem észre amortizálódást rajta. Ugyanolyan pontos mint amikor megvettem, nem kotyog, nem nyikorog, nem kopnak le a gombok feliratai.
  • z0ty4
    Saitek x-55 35ért.
  • LeonSilver
    Persze, de azóta eltelt 3 hónap. Gondolom azóta elmúlt az újdonság varázsa és tisztább a kép, hogy milyen is a joy.
    A hardveraprón valaki például hirdet egy (állítása szerint) alig használtat. Vajon miért..?
  • beci43
    #22807 hozzászólásom Papa.
  • LeonSilver
    Srácok. Többen vettetek asszem Ravcore Javelin joyt. Mik a tapasztalatok? Mennyire vált be vagy mennyire nem?
  • feca1229
    Jó volt nézni!
    Gratulálok mindenkinek!
  • Frenky
    HUNAF PvP DogFight Cup - Finals

• GaBika6
  • LacAI
    Én mondjuk éppen csak kipróbáltam ezt azt annó,de a Dóra az jónak tűnt pl,bár igaz nem elemeztem hosszasan csak pár percet szórakoztam vele. Ezek szerint ez a sim sem váltja meg a világot jelenleg ,már a BF tekintetében.
  • VO101Tom
    Ok ok, értem én :D
    Azt mondta, hogy nem gyakorolt kifejezetten rá, csak amit a bajnokság alatt repült, de Lajos profi versenyszerűen repül való életben is, nagyon képzett pilóta. Ha nagyon akarnék okokat keresni, az semmiképp nem könnyítette meg a dolgom, hogy már repültem ellene pár hete, akkor én ejtettem ki a felső ágról, és azóta biztos rájött, hogy mit rontott el :) Van ilyen.

A Spit nagyon jól fordul, sajnos nem láttam róla még teszteket, ED fórumon Yo-yo csak sebesség és emelkedőképességre mutatott görbéket, de én a fordulási szögsebességét éreztem nagyon erősnek, vagy inkább a mesza magasságiját nagyon lomhának. A DCS mesza egyébként sem lett a kedvencem, mondtam is a többieknek még verseny alatt, hogy minél többet repülök ezen a bajnokságon, annál jobban utálom a DCS-t :) Olyat csinál, hogy húzod a botot, kiengedek belőle, és utána nem tudod ugyanoda visszahúzni. Mintha lenne rajta egy racsni, ami csak középre engedi, onnan vissza nem. Egyik gyakorláson így álltam földbe, leborításnál kicsit kiengedtem a botból, hogy megnézzem, hogy a másik mennyire van orrom alatt, és nem engedte visszahúzni, 300 méterről! úgy beleálltam a földbe mint a dárda :) A pedálja is fos, leng jobbra-balra ha hozzáérsz, és olyan forgatónyomaték van modellezve az alapjáraton ketyegő hajtóműnek is, hogy jobbra nem lehet looping tetején leborítani. Ez tök komoly, többször volt, hogy koppig jobbra csűrtem, még koppig be is léptem, ez meg balra kezd leborulni. A Spitet ezért nem tudtam meglőni tegnap több alkalommal sem, mert jobbról jött és arra a mesza kis sebességen nem fordul. Lehet látni a csűrőn, pedálon, hogy koppig kint, ez meg áll egy helyben. Vagy a legszebb, egyenes szárnnyal átejtettem felhúzáskor, akkor pörgött, dugózott mindenfelé, amikor meg dugót akartam csinálni, hasra téptem a botot és berúgtam az egyik pedált, akkor esküszöm, szép vízszintes szárnnyal egyszerűen átmerült :D Mondom kész, ilyen nincs. :) Lehet, hogy több gyakorlással ezeket megszoktam volna, de igazat megvallva én sem szoktam gyakran repkedni, amikor odajutok, akkor inkább clod.

apropo clod, most nyár végén jön a clod 4.5, lesz benne sok jóság és újdonság, azt már érdemes lesz kipróbálnod :)
  • LacAI
    Értem én:)) Csak jólesett csipkelődni. Tudod ,hogy tudom,hogy nem olyan egyszerű ez.Gondolom a srác is gyakorolt derekasan erre. Van ilyen. Bár!!!!!! Itt hogy viselkedik a spit lassú S manővereknél? Bebillen? Tudod a BF orrsegédszárnya nagy találmány :)
  • VO101Tom
    Köszi mindenkinek :)

Laca. Nem fogok kifogásokat keresni, hogy hold ciklus vagy a nap állása volt az ok, nézd meg majd a videót. Kiemelkedni merge-ből nem tudtam, menetenként egy leborításom vagy egy szembelövésem volt, azok nem jöttek össze, onnantól nem volt lőhelyzetem. Online nyilván nem is mennék bele az ilyenbe, 1v1-nél viszont ez van. Mehettem volna én is Spittel, a szabályzat engedte volna, de azt meg nem akartam, ha már meszával repültem végig :)
  • Solt
    Én mondtam! XD
  • LacAI
    Tomi!:))) Öregszel bakker. Kiestél a gyakorlatból,még nem néztem meg a videót,de majd jóóóóóóól megteszem ,de már most mondom,hogy vagy be voltál rúgva,vagy nem:) Iszol te eleget?Vagy meleg volt? Gyerek zaklatott? Asszony? Kialvatlan voltál? De mind 1, mindenkinek gratulálok!!!!!!! neked nem annyira mert a második hely az nem az első:) Majd revansot kell venned:)
  • Paladin
    Gratula! Nagyon szurkoltam neked, de így is szép!
  • Solt
    Azt gondolom... :)
  • VO101Tom
    Ugyan, 1v1-nél ez simán benne van, sajnos DCS sajátossága, hogy nem lehet azonos típusra kiírni a bajnokságot, Lajos a meccsek után TS-en azt mondta, hogy mivel múltkor széthajtotta a hajtóművet, most fél gázon játszott, és kifejezetten figyelt arra is, hogy ne maradjon lent. Ezért nem idegesít a végeredmény, ha 109 ellen vesztettem volna, az biztos jobban zavarna :)
  • Solt
    Lacától kapni fogsz... :)
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    Na, vége van, 2. lettem, Grautlálok Lajosnak, okosan repült a Spittel, ma nem volt esélyem ellene
  • sakkay
    Ebben a verzióban marha jól néz ki távolabb is.
  • VO101Tom
    élő közvetítés: https://www.twitch.tv/kroc_squad
  • VO101Tom
    Ma este 18:00-tól játszuk le a DCS HunAF légiharc kupa döntőit, a legjobb négybe jutottak mérkőzéseit.

Stitch-en élőben közvetítjük, ahogy a korábbiakat is.
  • beci43
  • VO101Tom
    küldj privátban e-mail címet és átküldöm ami nekem megvan.
  • beci43
    Urak,annak idején Becz Laci megosztott néhány dokumentumot a Mig-21-esről,visszanéztem a fórumot,de már jojózik a szemem,nem találom.Valaki esetleg emlékszik?
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.07.09. 08:16:52
  • wolfhgb
    Ha lesz 27 es, erre en is kiugrok sztem!
  • Frenky
    5 órás videó, most visszanézhető!

Utoljára szerkesztette: Frenky, 2017.07.08. 19:51:45
  • feca1229
    Ha esetleg elmennénk közösen?
    Én Debrecenben lakok, viszont ha lenne pár ember akinek tetszik az ötlet, akkor elmegyek Pestre, onnan pedig elmegyünk busszal. Vagy Közösen kibérelünk egy kisbuszt és azzal. Bár én ilyen kisbusz vezetésben nem igazán vagyok erős így nem akarom más faszával verni a csalánt, de ha valaki bevállalja az szuper lenne.
    Budapest Besztercebánya
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2017.07.08. 18:13:14
  • LeonSilver
    úú, nekem 300..
  • Frenky
    Sliač Airport (SLD) Szliács Zvolen (Zólyom) és Banská Bistrica (Besztercebánya) közt pontosan. Kimi77 írta a csoportba, neki közel van :-) nekem kb. 160 Km
  • LeonSilver
    Ja, jó lenne elmenni rá. Ho lesz ez helyileg, A belépő nevetségesen alacsony
  • LeonSilver
    Ennek a gyökér simicskonak vagy mi a rák a neve, az volt az első húzás, amikor a Bubutól átvette a tárcát, hogy lefújta a röpcsinapot.
    Remélem mihamarabbi hosszú és fájdalmas halála lesz, miközben köröm nő a pöcsére..
  • Frenky
    :-) Ez sem lesz rossz, meg kellene nézni élőben!
    SIAF 2017 International Air Fest
  • gsg16
    sajnos ez kis hazánkban kiment a divatból...
  • LeonSilver
    Kössz Frenky, ez qrva jó cucc :)
  • Frenky
    Live Now!