37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ja. És ugyan itt eladó egy 19-es, 1680*1050-es, Fujitsu Siemens 4:3-as monitor, ipari üveg (karcálló) érintőizével :D
A monitor káva nélküli, beépíthető cucc, amihez wolfhgb kolléga csinált egy qrva jó tartó bigyulát.
20 000 pézé odaadom, viszont el kell jönni érte. -
Bocs, eddig toltam a cég szekerét :)
Szóval nekem egy HD monitor volt beállítva másodiknak és ahhoz akartam venni ezt a TM MFD-t és én is rá akartam applikáni a monitorra.
De így most nem kell :)
Majd megnézem ezt az éjszakai cuccot - éjszaka ;) Egyébként maga a monitor is automatán állítgatja magát attól függően, hogy mit csinálsz éppen.
"Dell Display Manager: Tartalmaz egy automatikus módot, amellyel az előre konfigurált színbeállítások közül választva optimalizálhatja az egyes alkalmazások megjelenítését. Minden alkalmazáshoz saját, előre beállított mód rendelhető." -
Köszi. Nekem van TM MFD, a fizikai kialakítása nagyon jó és kényelmes, valszeg én a monitor elé teszem őket, ha már van ilyen. De igaz, ezek után már nem annyira fontos ha valakinek nincs. Viszont az elhelyezéssel még gondjaim vannak, ha az MFD-ket a két alsó sarokba rakom, akkor talán a TM keret a monitor elé tud jönni.
Viszont most a képeid nézve realizáltam, hogy a kiterjesztett műszerfal képe és világítása nem változik a környezeti fényekkel együtt? Erre nem is gondoltam korábban. Éjszakai repülésnél van arra mód, hogy átválts éjszakai nézetre? Ha egy ekkora monitor így a képembe világít, akkor szart sem látnék abból ami a kabinon kívül történik. -
Egyelőre a VR-nek az iszonyt HW igénye az, ami gátat szab vagy szabhat az elterjedésnek.
Mert ugye az egy dolog, hogy maga a VR sem egy olcsó mulaccccssssság. És akkor alá a vas... -
-
Na igen, ezt kéne megoldaniuk vr-ban is, és akkor lenne öröm és bódottá. -
Ez egy Dell S2240T monitor és csak szuperlatvíuszokban tudok róla nyilatkozni :)
Nagyon jók a színei, pontos és megfelelően érzékeny az érintős része.
Van rajta sima VGA, HDMi és DVI bemenet, egy USB és egy audió kimenet.
Egyébként ugyan úgy működik, mint egy marhaokos telefon :) Szóval lehet két ujjal nagyítani például.
És hát az A-10C ... Akartam venni egy TM MFD bigyulát tudod, de így okafogyottá vált.
-
Leon. Milyen a monitor? A régidhez képest mit tudnak ezek az újak? Már eldöntöttem, hogy veszek egy ilyet, csak a típust nem tudom még, hogy melyiket érdemes venni (ahogy néztem árban nagy szórás nincs, ilyenkor lehet a fícsörök vagy minőség szerint választani). -
Semmi probléma Papa...ez a korral jár ;)
Egyébként a Saitek szarok után egészen más dimenzió a Wartburg!
És hát a touchscreen... QRVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.09.12. 21:59:52 -
Ehhh... :D Bocsi. -
-
Ööö.. izé. Mondom NEM cserélném le a Wartburgot ;) Qrvára bejön!! -
sakkay #24108
-
Nem jött be a Warthog? :( -
Én meg a Wartburgot azért nem cserélném le erre, mert köztudottan a lógitek nem tud joyt készíteni. Illetve tud - szart :p -
sakkay #24105 Még én is gondolkozom,
de már van egy.
-
sakkay #24104 Nem helyi hülye vagyok 
Ha tudnék már írtam volna előbb is. Én is voltam így, rohadt idegesítő! -
Nem tudom, csak láttam meg láttam az árát és szokták keresni. LacAI-nal is üzentem, de nem tudom látta e..
-
Lysandus #24102 Ha már G940, itt is megkérdezem: Ismer valaki Pesten vagy környékén egy olyan műszerészt, aki végre tudna hajtani két mikrokapcsoló cserét a G940-en? Azt hiszem az ment ki. Hibajelenség: a tűzgomb illetve egy másik gomb megnyomásakor előfordul hogy nem történik semmi. Illetve a másik dolog még amit produkál ugyanez a két gomb időnként: ha felengedem, akkor is folytatja a tüzelést, "beragad".
Előre is köszönöm a tippeket!
[MKHL]1/3_vszd_Tazar -
sakkay #24101 Közülünk való??? Ennyiért kurvára megéri!!!! -
Eladó G940
https://hardverapro.hu/apro/logitech_g940_flight_system_3 -
TakiPetya77 #24099 Rift-be hogyan lehet nagyítani a nézetet? Úgy értem a pilóta fülkébe ülve hogyan nézhetek távolabbra?
Üdv! TakiPetya -
Windowsban is megnéztem (pagefile.sys-t), főleg azért, hogy nehogy véletlenül az alap pagefile legyen ennyinek beállítva. De nem, alapból 1GB nekem is, 32GB RAM van a gépben, amiből 10GB-ot foglalt le a Normandia, 14GB-ot meg pagefile-ba küldött. Én meg ültem a töltőképernyő előtt percekig.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.09.11. 14:16:31 -
MSI Afterburner tud monitorozni kismillió paramétert windowsban is és játék alatt is, a "pagefile" nekem alapból 1GB, de Normandia indításakor kúszott fel 14GB-ra, közben a RAM 10, VRAM olyan 6 -ig. Hagyományos vinyón volt a DCS, nem SSD-n, onnan 2 perc 34 másodperc alatt töltött be egy szaros free flight pályát, egyszer lemértem, mert unatkoztam minden betöltés alatt :/ -
Solt #24096 Jogos, az Aida is virtuális memóriát néz, lapozófájlt nem... -
Colos1357 #24095 Az a baj, hogy sok program a virtuális memóriát hívja PageFile -nak, ami rohadtul nem mindegy.
A lapozófálj méretét úgy lehet a legpontosabban ellenőrizni, hogy úgy állítod be a win10 -nek - SSD esetén érdemes is így beállítani - , hogy 1024MB kezdeti méret (attól függ, hogy milyen memóriaképet kérsz összeomlás esetén, lehet akár 16MB is a minimum), és egy tetszőleges maximális méret. Majd játék közben nyomsz egy alt+tab -ot, és megnézed fájlkezelőben, hogy a pagefile.sys mekkora. Ha 1GB, akkor az alapméret van, ekkor 1GB alatt volt a használat. Ha több, mint 1GB a méret, amit látsz, akkor maximum annyi, amennyit látsz. Nálam ez még sosem ment 1GB fölé DCS közben, de máskor sem, 16 GB RAM mellett.
A virtuális memória viszont teljesen más. Nem szabványosított, ezért két különböző program is mást-mást jelezhet ilyen néven. Elvileg a virtuális memória = RAM + PageFile + vRAM (oprendszer és VGA függő) + bármilyen memória, akár a HDD cache is. -
Solt #24094 Aida 64 például...
A W10 cirka annyi lapozófájlt használ mint amennyi a fizikai memóriából "elfogy". -
kiskorúbézoltán #24093 Nem túl látványos, nem túl izgi, de friss, ropogós AV-8B videnyók Razbaméktól... Nem teljesen világos némely dolga nekem, de ugye még csak bétásnak se bétás. Azt' majd meglássuk. ;)
Szerk.: A látszat ellenére ez két külön videnyó, nem pedig elszabott linkelés. :)
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2017.09.11. 08:36:42 -
Colos1357 #24092 Mivel monitorozod a lapozófájlt? Csak mert nálam az alap 1 GB -ot nem foglalja el, nemhogy 14GB -ot
-
Ebben nincs köztünk vita, ha 7700K 4.8 GHz-en 1070-essel nem tudja 1080p-ben futtatni azt a szart vajsimán, akadás nélkül, akkor a qrva anyjukat. Én csak azt mondom, hogy az új proci ezekben a játékokban sokat nem fog javítani, mert a videokártya a bottleneck. -
levy668 #24090 Jaja tervben van, csak sajnos a lóvé nem úgy jön mint a bővítési ötleteim:)És sajnálatosan nem csak a pc szimulátor az egyetlen hobbim...
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.09.10. 22:15:08 -
sakkay #24089 8 Gb. ram van a karin(mint neked is)... egy most 160000+ videókarin. Ha ez nem elég, leszophatnak. Kétszer. Veszek egy jó procit, aztán ha megoldódik ez a bányász mizéria, és ár érték arányba valami le tudja nyomni a kártyámat-na akkor lesz videó kártya csere 
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.09.10. 22:05:07 -
Én is ezért tettem be a hírt. Meg ez egy jel szerintem is. Ez a vég kezdte és másnak is feltűnt... -
Teljesen igaza van. Nem a minyó GPS a probléma, nyilván ez apróság, hanem az, hogy az utóbbi években merre haladt ED és hova mutat mindez. -
flyinghigh #24086 A 6GB-os vga mellé még vehetsz legalább +8GB ramot (de inkább +16ot ha a deszka és a pénztárca elbírja) , ugyanis lapfájl nélkül pár multi szerón még a 16GB is kevés neki. -
levy668 #24085 Most sokan ki fognak röhögni, de én a G4560-at használom(2 magos, 2 szálas, 3500ghz), és úgy érzem nálam is a ram(8 gb van most benn)/videokártyánál karcsú a dolog.
DCS, Bos remekül fut(mediumon), ha jól kalkulálok, akkor egy gtx1060 6gb-vel meg fog oldódni minden problémám.(stabil 60 fps , sima high-on)Ok ez a proci szar a videokódolásnál, kitömörítésnél meg minden olyan alkalmazásnál ami használja az összes magot...node csak 17k Forintba került:)
Én azt mondom, egy jófajta videokártya(ami a rohadás bányászok miatt az egekben van), és ram bővítés a jó választás.
Ha megengedheted magadnak, akkor egy jobb procival nagy bajt nem csinálsz(sőőt jó befektetés hosszútávra), csak lehet hogy csalódás ér ha nem jön be az általad elképzelt többlet teljesítmény a szimulátorokban baromi sok pénzért:)
-
A BMS4 fórumot írták a DCS-ről és ED-ről...
Some ppl are paying for this ... then ppl cry afterwards. Honestly ... pathetic.
You can continue to ignore or deny it ... but I personally see more and more and more ppl (some were fan boy from the first day) going furious against ED development orientation, commercial strategy ... and communication.
Sure ... not on ED forum because moderation is even more radical than here (on ED forum, posts are literally suppressed, thread deleted), but I know a 3rd party dev who worked on a famous DCS mod (he do not want me to tell which one) and he told me how it is inside and how some dev do not cares about customers , he left the team because so disappointed about ED release "strategy" and how DCS updates are breaking stuff without any possibilities to test 3rd party mods before proper update releases (sounding like : throw it like this and see what happens, anyway, we do not care if it breaks stuff on 3rd party modules this is not our problem) no coordination ... well ... he described me like he he were in hell.
And what we see => Trains and GPS ... this is seriously pathetic, even if I can imagine why and where this GPS comes from. But I can understand ppl going crazy when watching this kind of stuff.
I do not what to talk too much about it ... but honestly ... it is somehow laughable. And you know what ... it was expected. Read again my comments about payware missiles and fuel ... step by step ... Meet you there in few month/years. I bet we will see more and more stuff like this ... and still not critical flaws seriously addressed.
And hey ... I've made a good advertisement for this GPS add-on here! ... Sure some ppl will be happy about it and the others are not obliged to buy it ... sure ... but try to imagine what can be the side effect of this kind of stuff! ... HOW do you expect some customers does not get crazy!? I am a very light customer, and I am going crazy!
Now the situation has become so bad that I can't even so read any single thread on external DCS french forum where ppl do not seriously complains about something. (and I still think that the situation is because customer's behavior ... it is their fault.)
You can kill me now @ 5 (amectree, UncookedMeatloaf, and friends) vs 1 ... but this is just what I think (and see).
Happy flying gents. -
Nem értem miért procira gyúrsz, erről már beszéltünk TS-en is, nálam DCS Normandia mapon a 7700K 4.8 GHz-en nem ment 30% kihasználás fölé. Memóriából kellett neki qrvasok (10GB rendszermemória, 14GB swap file, 5-6 GB Video RAM volt lefoglalva a 32GB RAM és 8GB VRAM-ból), és a videokártya volt a szűk keresztmetszet (ugyanaz mint neked, MSI GTX 1070 8GB) az volt 75-80%-on leterhelve amikor akadozni kezdett. Azokkal a grafikai könnyítésekkel amiket a fórumon mondtak, 1080p HD-ben. VR-nál vagy 4K-s textúrákkal gondolom ez még több lenne.
(Ezért szerintem DCS el ne számolj, azt tuti, hogy optimalizálniuk kell még, mert így nem maradhat... mármint normális esetben nem maradhat... ha azt vesszük, végülis Nevada alá is bevárták mire a hardware-ek megerősödnek hozzá, holott a térkép már megvolt 5 éve is...) -
sakkay #24082 Köszi a linket. Ja, én is így gondolom, csak elfelejtettem idéző jelet rakni a nemtom-ra. -
beci43 #24081 Nem hinném.Egyelőre a DCS csak két magot tud igazából kihasználni.4 mag esetében is csak 1-2 % a gyorsulás.Most még inkább a proci sebesség+memória sávszél+VGA a döntő.
Itt meg tudod nézni.