37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Nem, ez a video nem 60 fps. Vagy a youtube videó lehet, hogy az, de a rajta futó játék tuti nem.
Ha megnézed a valamelyik alsó sarkában pl, ahol a fák elég közel mennek a gép mellett, látszik, hogy nem vajsímán elúsznak, ahogy egy 60 fpsnél annak kellene, hanem ugrálnak. Rohadtul zavaró. Ez az a recegés, amiről sokal beszélnek. Meg néha amikor nem figyel, és hirtelen forgatja a fejét, akkor is akad a kép. Vagy nézd az árnyékokat, kb fél másodpercenként frissít, és azok is szakaszosan követik csak a látómező változását, ahogy elrepül felettük (3.50-nél pl a havas tájon, az különösen ótvar lett). Az egészen érezni, hogy a videokártya ezt már nem bírja.
De tudod mit, nézd meg mellé ezt a videót is, figyeld egy kicsit milyen a mozgás, nem csak a táj, hanem a többi mellette lévő repülőgép is (Karaya néha rángatja a fejét, attól vonatkoztass el kicsit, viszont ő 60 fps-ben veszi fel és abban is teszi youtube-ra), majd válts vissza a Mi8 repülésre. Váltogathatod is. Te nem érzel semmi különbséget a kettő között?
High Pressure (Stuka Loopy) -
Ennek fényében nem értem a 60 FPS-es videó hiányának kommentelését mástól. Ez 60 FPS-es YT-n. -
wolfhgb #25599 Ah, akkor orulunk. Es ez is most akkor a 2.5 el jon, vagy valamelyik penteken a jovoben? Csak ne ugy mint a multi core tamogatas. -
Solt #25598 Ez mindenkinek jó... tulajdonképpen “ugyanaz” mint a DX12 csak nincs a W10-hez kötve. -
wolfhgb #25597 Tehat amd optimalizalt lesz a jovoben a dcs grafikus motorja, mar megint az nvidiasok szivnak? Vagy ez porgeti az nvidia karikat is rendesebben? -
Ludowik #25596 1070 és 1080 tulajok örülnek, mindenki más meg bekaphatja. Kb. Sajna ez az érzésem nekem is. -
Solt #25595 Így egyszerűbb: LINK LINK -
Ez annyira nagy szám? Ez melyik VGA-knál számít? -
Solt #25593 For the past several months, we have also been working on Vulkan API integration into DCS World, which we expect to result in a substantial performance boost.
Fél évig csak jókat mondok róluk, ha ezt belátható időn belül megteszik!
-
Okas és mikor jön már el az, hogy a felhő, köd satöbbi hat az MI vizuális érzékelésére és IR szenzorokra? Mikor lesz már végre az, hogy a grafikai kinézeten túl az időjárást mindenkire, az MI-re és a játékosra is egyformán hat? Vagy, ha pl. van TGP lock, akkor elveszti, ha ködfolt vagy füst másik be, stb.
Én az ilyen dolgokat hiányolom. 20 éve nem sikerült ezen a területen előrelépni... -
sakkay #25591 Ez jól megy.
. -
sakkay #25590 Infó. -
sakkay #25589 Igen. -
Fürtös #25588 Nem megy bele semmi a gimbalnál. Egész egyszerűen az a probléma,hogy a későbbi szériák minősége szarabb mint a koraié.
A legnagyobb gond az egymáson "csúszó" müanyag alkatrészének felületi megmunkálása, én ekkora fröcsöntési sorjákat utoljára gyerekoromban a lengyel piacon vett mig 17 makettnél láttam :D
Előbb utóbb ugyis szét fogod szedni mert ezzel nem tudod legaranciázni,esetleg ha mégis visszaveszik akkor is ugyanolyan szart kapsz.
Én azt mondom vedd meg aztán ha szerencséd van nem kell hozzápiszkálni.
Ha meg nincs hát akkor szétdobod ,nem egy nagy varázslat.
Nekem 2 év után kezdett rendetlenkedni a hat switch a gázkaron de az is simán cserélhető úgyhogy nincs baj vele.
Mindezek ellenére azt mondom jelenleg ez a legjobb a piacon jelenleg. (VKB-t még nem próbáltam sajnos).
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2018.01.26. 19:28:46 -
wolfhgb #25587 Pompas, akkor aki meg venni akar valamit, azt tegye feb 1 elott es mar ne varjon akciora, mi? :) -
Nem kell megvenni semmit sem újra. -
wolfhgb #25585 Link
Most itt jol ertem, h februartol aki venni akarja a felsorolt modulokat, az ennyit fog fizetni a 2.5 alatt a modulokert? De akinek mar megvannak, azt ugye nem erinti? -
És szerinted meddig fog openbeta állapotban bátatesztelődni a 2.5? Csak kíváncsi vagyok, milyen tól-ig tippet mond az örök optimista?
Ha szerinted ez nem egy bughalom lesz (ahogy szokták), akkor kb. 1-2 hét múlva jöhet is a végleges, ahogy Rik is írta? Február közepe, Igaz?
Nekem az nagyon furcsa, hogy én még olyan videót nem láttam sem Wags-tól (pedig neki elég erős gépe van), vagy bárkitől dev update-ben, ahol ne ilyen 20-30 fps-el recegő repkedést mutattak volna, főleg ha nagy erdő is van alatta. Legutóbb a négy évszakos volt ilyen. Most vagy az van, hogy nem tudják hogy kell 60 fps-es videót youtube-ra tölteni, vagy ha az van amit én gondolok, akkor ez is olyan lesz mint Normandia. 1070 és 1080 tulajok örülnek, mindenki más meg bekaphatja. Kb. -
A fórumokon a Molykote EM-30L zsírt ajánlották, olyat rendeltem az ebayről egy kis tégellyel. -
sakkay #25582 Akkor sem hazudtak akkorát mint szoktak-ha így lesz ahogyan írják.
-
ja csak , hogy ha megnézi az ember a legjobb lehetőséggel is a steamesek február közepénél elöbb nem tudják kipróbálni.
Ha tiszta telepitést akarsz az se január 31 hanem február 1 lesz és az is béta tehát ugy mondanám, hogy a stabil 2.5 az inkább február közepe mintt január vége.
Nem tudom milyen naptár szerint dolgoznak -
Pitti #25580 Azt az akadozást nem úgy kell érteni. Inkább ragadós, a nagyon finom apró mozdulatoknál lehet tapasztalni. Viszont hosszabbítóval sokat javul a helyzet. Zsírral talán meg is szűnik, ...még nem zsíroztam... Nekem van 5-10-20cm hosszabító, olyan hosszút legózok belőle amilyet szeretnék.
Szerintem nagyon jó joystick, nem hiszem, hogy bárki megbánta volna aki ilyet vett.
Leonsilver porvédő megoldása is nagyon jó, én is csinálok olyat :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2018.01.26. 15:56:41 -
sakkay #25579 Most megint megerősítették, hogy jön a 2.5 béta jan. 31-én. -
sakkay #25578 Baxki....
-
Pitti #25577 milyen zsír az pontosan? ha szabad kérdezni
-
nem. Elfelejtettem írni, hogy majd, valamikor ;) -
itt pont mindent leirnak, mit mikor lehet leszedni -
Ezt most hogyan értelmezzem? Töltöd le? -
Jön a 2.5! -
Ez az egész 2.5-öt nem értem. Nekem most nincs fent DCS. Akkor jan végén a betát hogyan rakthatom fel? A 2.5 az ingyenes lesz, ha jól értem és a régi modulok működnek alatta. -
Hát... felért egy rossz dug**ssal, amikor először fogtam meg és nem a szaros műanyagot éreztem, hanem a fémet! Eccerűen imádom!
Régebben vettem egy ThermalTake fejhallgatót, ahhoz adtak egy ilyen zsákot, hogy abba hordozzam a cuccot - soha nem használtam... viszont qrva jó lett provédőnek a warburgra :)
-
TakiPetya77 #25570 A gépek festését a földi személyzettől tudod kérni. Alapból ha bent ülsz a gépbe, rádiómenü (ű) , utánna F8 , és ott a REARM and REFUEL. Ott le lehet nyitni a festéseket és kiválasztani. Egyedi kabint pedig a menűbe a beállításoknál tudod variálni az adott tipusra. -
hhelikopter #25569 Azt szeretném még kérdezni, hogy vettem egy UH 1 es helikoptert, amihez letöltöttem festési variációkat, és bemásoltam a célkönyvtárba. Viszont az egész programba sem nem találok arra opciót, hogy hol lehet típust, modifikációkat, festési variációkat kiválasztani?
Kérdésem még, van arra lehetőség, hogy egy küldetésbe magunk válasszuk ki a helikopter típusát, festését, illetve magunk fegyverezzük fel? Sehol nem találtam ilyet....
Hálás lennék ha valaki segítene....
Ha esetleg valaki adna skype vagy egyéb elérhetőséget, lenne még egy- két kérdésem.
Köszi
-
Lehet hogy kár volt rákeresni a Warthog problémáira (Thrustmaster, szóval sejtettem hogy van vele gond), sajnos sokan írják hogy akadozik a joystick mozgása, gondolom garinál simán elhajtanának azzal, hogy működik és nincs vele gond, de egyébként sem tetszik, hogy teljesen nyitott a gimbal és bármilyen por/kosz/kutyaszőr belemehet. Egyelőre megpróbálkozok egy VKB Gladiator MK.II-vel, ott jó a gimbal és a szenzor is, throttle pedig majd VKB lesz (ha megjelenik) vagy Virpil (vagy akár ugyanannyiért Warthog throttle külön). -
Működik frankón gyári állapotban, anélkül is ha szétszeded és bezsírozod. Nem muszáj megcsinálni, nálam sem akadt a mozgás :)
Egyébként nem kell nagyon szétszedni, csak pár csavar az egész..és a minőségi zsír 5 dollár volt az ebay-ről.
Ha teheted próbáld ki a warthogot valahol és akkor meglátod milyen. Nekem sokféle joyom volt már de a desznyó az egy teljesen más kategória, nem bántam meg hogy megvettem.
-
Hosszabbítást én is tudnék venni, viszont szétszedni és megzsírozni nem igazán szeretném, gondolom ugrik a gari ha észreveszik, meg hát ennyi pénzért elvárható lenne hogy működjön (és a jó minőségű zsír is extra költség). Gondoltam arra is, hogy veszek egy Ravcore Javelint vagy VKB Gladiatort vagy akár Gladiator Pro-t, csak hát akkor meg az egyetlen throttle opció a Thrustmaster TWCS. -
sakkay #25565 Egy ideig volt átfedés, de most már nincsen. A steamos verzió csak steamos, a hivatalos meg csak hivatalos telepítéssel megy. -
Nekem kb 2 éve van warthogom, eddig nem jött elő ilyen probléma.
Mondjuk én meg is zsíroztam a cuccot mikor megvettem, meg csináltattam rá hosszabbítást is és így finomabban is mozog alapból. -
hhelikopter #25563 Köszönöm a választ! Lenne még olyan kérdésem, hogy a Steam-en ami nincs fent kiegészítő, és megveszem más webshopba, az a steam-es verzióval működik? Korábban jó pár éve vettem egy UH 1 helikoptert, ami most a steam-es verzióba nem megy - STEAM Incompatible- , nem értem most mi a fene van... -
Olvastam, hogy a Warthognak van néhány problémája, pl. egy idő után nehézkesen mozog a joystick, mert a gimbal tapad kicsit valamihez, illetve az O gyűrű megy szét. Ezek mennyire komoly problémák? Így is nyugodtan megvehető a Warthog?