37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Egyik ismerős próbálkozott vele még régi il2 alatt, hogy Stuka hátsó lövészt farag az asszonyból, de anno a kapcsolatuk még nem volt elég érett ehhez
  • sakkay
    A videókarit az msi afterburnerrel igazából úgy lehet tuningolni, hogy feszt is adsz hozzá amikor már fagy a kártya anélkül? Tehát ha mondjuk sima core és memory clock +100 után fagy akkor adjak rá core voltagot mint a proci húzásnál?
  • sakkay
    Köszönöm. Még a mérnök barátnőmet is érdekelte-pedig amúgy nagyon nem szereti a szimeket...nem is értem miért
  • VO101Tom
    Valszeg hitbox hiba lehet az alagútban (pl rossz illesztés, vagy teljesen elfelejtették), vagy a hitboxok ellenőrzésének a sűrűsége kevés és pont átcsusszant. A tank a föld alatt találja magát, ahonnan a fizikai modell azonnal kitolja a felszínre. Ha elég mélyen van, akkor szép nagy lehet a gyorsulás. Amikor földet ér, ott is látszik, hogy eltűnik a talajban, majd visszapattog. Valszeg azért nem "terem" automatikusan a felszínre, mert ezzel a rendszerrel sokkal élethűbb a mozgás amikor csak kicsit süpped valami a talajba. De én csak tippelek
  • sakkay
    Hát ez hatalmas!!!!!

De hogyan lehet ez, mi lehet a magyarázat???
  • molnibalage83
    Nem repültem. F-15-ön kívül semmivel nem repültem, a DCS-ben soha nem tanultam meg az AG harcászatot. Az A-10C nem érdekelt repteljesítménye miatt és amikor még tanulni próbáltam vele, akkor valódi multirole szuperszonikus gép nem volt.

A Szu-25T sem érdekel pont emiatt, nem vonz a típus.
  • molnibalage83
    Triggerekre gondoltam, objectivekre, amire a front változása szerint reagálnak a földi csapatok, programozottan félig radomizálva érkező erősítések, ilyesmik.
  • VO101Tom
    @Fürtös. A dinamikus az, amikor más történik akkor is, ha újrakezded az egészet. Ha két kimenet között dönt, hogy a következő küldi A vagy B, de A és B is ugyanaz minden esetben, az nem dinamikus hadjárat, az egy ügyesen szkriptelt, statikus küldetések egymás után.

@Balázs, Falcon féle megoldást ne is akarj. Már CloD-os komplett repülőszázadok is próbálkoztak ezzel, akik CloD alatt saját szervert futtattak, évek óta volt saját hadjáratuk, még webes felületű angol radar rendszert is kifejlesztettek, szóval értenek hozzá. Itt nem lényeges okok miatt váltottak DCS-re, azóta szidják, hogy "azzal a szarral nem lehet egy normális küldetést csinálni". Illetve lehet, de nem tudod sciptelni, programozni olyan szabadon mint a CloD-ot. És még a CloD-ban sincs dinamikus hadjárat (még). Nem tudom mire számítasz DCS-ben, de csak egyszerű triggerekkel, egymásra épülő küldetésekkel tudsz dolgozni, komolyabban programozni nem lehet.
  • Fürtös
    Repülted a gyári Su25T kampányt? Elég dinamikus szerintem, mindig aszerint kapod a következő feladatot ahogy az előzőt teljesited.
    Pl: Meg kell akadályozni az ellenséges előretörést, ha sikerül akkor a következő feladat az ellentámadás, ha nem akkora saját reptér védelme az előrenyomuló ellenségtől.
    Kell ennél dinamikusabb?
  • molnibalage83
    Eddig kb. az FPS-t próbáltam belőni és feltettem az FC3-at és A-10C-t, hogy az effektekkel is lássam majd az FPS-t, de nem repültem.

Kinézetra bőven jó, főleg, hogy elég stabil az FPS. A mission editort kellene olyan szinten megismerni, hogy dinamikus hosszú hadjáratszerűségeket lehessen heggeszteni.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.04. 12:27:46
  • LeonSilver
    BESZAROK!!!!!!!!!!!!!!!! VÉGRE!!!!!!!!!!! (végre beszarok :D )

Megcsinálták az embrake funkciót, most megint működik :)
  • beci43

Enyhe bug a játékban...
  • sakkay
    Amúgy hogy tetszik? Mivel repültél eddig?
  • molnibalage83
    Nem idegesítem magam.
  • Fürtös
    Miért nem mész te inkább a falconnal repkedni?
    Az neked való.
    Én nem értem mi a francért idegesíted itt magad :D
  • sakkay
  • hhelikopter
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a „Mission Editor” ba tudok-e olyan beállítást készíteni pl. egy helikopter esetében, hogy egy 30 km –es körzetben őrjáratozzon. Próbáltam a „waypont” –tal de egy 2-3 perc után az ellenséges gépek elhagyják a körzetet.

Köszi a választ!
  • LeonSilver
  • sakkay
    Szerintem nem vagyunk messze ettől. Annyira dinamikusan változik a széljárás a kémények füstje alapján,hogy kezdem azt hinni, hogy akár ez is jöhet
  • LeonSilver
    Azt mondjátok meg, hogy milyen cuccot használjak, hogy a tecsődön is úgy nézzen ki a mozi, amilyen a gépen.
    A Corel Video Studiot X10-et használom, de a feltöltöttm cucc közel sem olyan, mint amit felevszek. A tököm már kivan az egésszel.
    Ezekkel a beállításokkal csinálom, de egy ótva, amikor feltöltöm.... :/

MPEG-4 Files
    24 bits, 1920 x 1080, 59.94 fps
    Frame-based
    H.264 High Profile Video: 65000 Kbps
    48000 Hz, 16 Bit, Stereo
    MPEG AAC Audio: 192 Kbps
  • LeonSilver
    Az!
  • LeonSilver
    Ésss... amikor az utolsó előttit nem olvasta ... váááááááááááááá :D
  • wolfhgb
    Ultra gaz! :)
  • Ludowik
    Igen igen win 95 floppyról.
  • LeonSilver
    Én az első windows 95-öt floppyról telepítettem :D Volt vagy 20-25 lemez ha jól rémlik, 2.88 MB-os HD lemezeken volt.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.03. 22:16:06
  • LeonSilver
  • wolfhgb
    Nalunk videoton tv computeren nyomtuk a basiket! :)
    10 cls
    20 input prompt
    .....
    :)
  • wolfhgb
    Kosziiiii, mar tudok aludni! :)
  • macleody
    Emlékszem, ilyen gépek voltak középsuliban :)
  • LeonSilver
    Iszonyatosan elszálltak a VGA árak (a ramok is) és nem is kapni mindig és akármit.
  • LeonSilver
    Primo " a sárisápi "Új Élet" MgTsz"
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Primo

• LeonSilver
    :D

Tessék, HT1080Z
    Ajánlom szíves figyelmedbe a hajlított, full HD monitort...

• wolfhgb
    Bocs mester, nekem ezek kimaradta, te venebb vagy! :)
  • beci43
    Osztom Papa.Próbáld ki a Harrier Instant Actionjében a Free flight missiont.Na az,vizuális gyönyör.
  • Ludowik
    Akkor léptem nagyot mikor lett egy savage 24 videókarim meg 256mb ram . Win98 . Az már akkoriban paks2 volt:D C64 meg plus4 a suligépe betárcsázós nettel netscape 1.0 negyedóra és már látszott a csaj feje megebédeltünk és lejött az egész kép a monitor akkora volt mint egy ház. Videó meg ilyenek ugyan már. És már akkor is mindenen játszottunk. tombrider 1 volt a gémek géme az f1 játékok őskora aztán az apache szim . Otthon internet az mi ,hiszen egy darabig hétfőn még adás sem volt tvben. Bizony vének vagyunk.
    Most meg nem tudok videokártyát frissíteni mert barom a világ. A kövi kártya másfél havi fizetésembe kerülne de van két gyerekem meg házam meg két kocsim. Komolyan fel kéne akasztani azt aki ezt az őrületet hagyja tombolni!
    Na a dcs béta létére jobban fut nekem mint az 1.58 végre látok egyértelmű előrelépést .
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2018.02.03. 21:36:45
  • LeonSilver
    Igen.
  • LeonSilver
    Igen, az az alufóliás bizbasz nekem is megvolt :D
    Vének ám... Még ZX Spectrumon is toltam. Meg Primon... valami Margaréta TSZ gyártotta vagy mi a bánat. Csak fekete-fehér képet tudott és ilyen fóliás tasztatúrája volt. Az ótvar netovábbja :D Na meg a HT1080Z... Az iskolaszámítógép. Akkora volt, mint egy bőrönd :D
  • wolfhgb
    Mellesleg a mikrokapcsolos joy mar urteknika volt es a megbizhato jatekvezerlo, a standard gumi kupakos kis grafit korong zart ossze az aramkoron egy erintkezo part, hasznalo joy ok hoz kepest, na azokat is mokoltuk rendszeresen, mikor elkopott, vagy koszolodott a kis grafitos papucs es nem zart, jott a mindenre hasznalhato jol vezeto alufolia. De a best ott elmenyem c64 en, megosztom, hatha kimaradt valakinek, a progi a kovetkezo, pucer csaj a kepernyon, szetdobott labakkal, keze a labai kozott, a lenyeg az volt, h megnyalazta az ember az ujjat, hozzanyult a gep joy portjahoz es ahogy huzogatta a nedves ujjat a port erintkezoin, a csaj a mennyekbe jutott, na ez idore ment, igy tanultam ki a ma is jol bevalt technikamat! :)
  • molnibalage83
    Gondolom ezt arra érted, hogy a játék grafikai oldalról fut, játszható és szép. A mission editior, MI és minden más stabilitására leszek majd kíváncsi.
  • wolfhgb
    Hu baszki, venek vagyunk, nem vitas! :)