37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Igen. -
Repmodell alatt mit kell erteni , hogy viselkedik a levegoben fizikailag ? -
sakkay #26439 Nagyon jó a kabin, minden faxán működik-de a rep modell talán a legszarabb. Az ellenérzés a gép iránt a fórumon mégsem ezek miatt van, hanem a készítő gárda viselkedése okán, amit az alapítóval szemben véghezvittek. Szó szerint. -
TakiPetya77 #26438 Ha nem vagy pilóta, akkor vedd meg! Nem fogsz csalódni, kellőképpen bonyolult szerkezet, de "amatőr" szimulátorozóknak nagy élményt ad! Én is imádom, és nem azért vettem meg mert a rep. modellje nagyon élethű, hanem mert 1xűen szeretem és tetszik! -
Mig21 et ugy megvennem, de mindenki azt mondja nem jo....Dehat megis csak egy Mig21 !:)) -
Irj egy privatot hatha erdekel ! -
Március elejéig minden orosz gép le van árazva 30%-al. -
csolee #26434 trackir 4 eladó -
Nincs valakinek elado led cucca WII hez ?
Tokom nincs ideje barkacsolgatni.
Esetleg hasznalt Trackir okcson, kesz Edtracker ? :) -
sakkay #26432 Va n neki Most fel is pörgött. -
Akartam nyitni ennek topikot, hogy ilyen modul is lehetne payware. Ezért még fizetnék is. Nem keveset. Egy rakás definiált battalion, generator és az egészet kezelő engine kellene hozzá. Ha 20 éve ment a Falconban a túl komplex és agyonbonyolított, akkor mehetne itt is...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.22. 16:22:51 -
sakkay #26430 Ja, igazából hatalmas igény lenne rá. Talán talán egyenesbe jön a 2.5, és EDE rámegy erre is, a sok mapp készítése mellett
-
sakkay #26429 Na itt is pl. 40 humán van, és 2k felbontás-de teljesen jól megy a gyereknek. Pedig nem atomerőművel repüli! -
Engem is foglalkoztat ez a kérdés, hogy elvi szinten meddig tolhatóak ki a DCS határai egy din. hadjárat terén. -
sakkay #26427 -
sakkay #26426 Szívesen beszélnék erről ts-en veled is-te nagyon vágod a falcon dinamikus kampányát ami a maga nemében ma is a legjobb-meg olyannal is, aki ezekben az online DCS kampányokban van otthon. Nem tudom lehet e ebből a kettőből valami használhatót alkotni a DCS 2.5 keretei között. Nagyon érdekel, hogy pl. a humán mennyire szólhat bele a stratégia menetébe. Gondolom ehhez kell a combined arms. -
A Longbow sem tűnik rossznak. Meg kéne tanulnom repülni...
(A YT videók nálam nem töltődnek be most az egyik linken.) -
sakkay #26424 Igen, habár lehet, hogy a 2.5 nagyobb teret enged technikailag. Már csak az is, hogy az 1.5, 15+ humán után kezdett használhatatlan lenni, most meg még 50+ után is lehet használni. -
2015 végén akitől vettem a joyomat, ő mutatott valami ilyesmit 1.5 alá. Ez annak újrahúzott változata?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.22. 15:57:08 -
sakkay #26422 Itt van pl a longbow nevűnek a leírása. Ez a 3 a legnépszerűbb. Illetve van még egy de az most nem jut eszembe.
104th Phoenix - Operation Longbow, a teljes megnevezés. -
sakkay #26421 Pl. ez de még butítottak, mivel a béta sok gonddal jár. Kb olyasmik mint az ATAG.
Ez is érdekes.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.22. 15:48:06 -
beci43 #26420 Szar lesz,úgyhogy ne vedd meg!
-
Hol vannak ezek a hadjáratok és mi a tartalmuk? -
Én is így vagyok vele. Dogfight szerveren lehet velük bohóckodni, vagy előre szerkesztett mission pack-ot végigjátszani, amik faszán ki vannak dolgozva, de 15-20 küldetés után ott is elfogy a tartalom. Újrajátszani meg unalmas, ha már tudod, hogy hol mi történik. Én ezért szoktam le a modulok gyűjtögetéséről, az érdekes és jó, ahogy megtanulod egy új típus kezelését, de ha az megvan, onnantól olyan üres az egész (ennek is az a qrva BMS az oka
). És ez nem ér modulonként 50-70 dollárt nekem.
Mondjuk most vettem meg a Condor 2-őt, ahol húszezer forintot fizettem egy "új" játékért, ami normális esetben egy új patchnak is alig menne el, hangok, menü, az egész gyakorlatilag ugyanaz, a 30 gépből maradt 7, amiből három esetleg négy használható versenyre, a kabinok ugyan szebben kidolgozottak, és a táj is szebb lett, meteorológia is változott valamennyit, de mostantól minden gépért külön kell majd fizetni, és minden eddig elkészült extra térképet is át kell alakítani (azok legalább maradtak ingyenesek). 15 év után kicsit többet várt az ember, de persze így is megveszik az emberek, mert konkurenciájuk egyáltalán nincs. -
sakkay #26417 Ja hát ez nagyon más persze. Ahogyan Solt mondta, majd rááll az agyad aztán könnyebb lesz
-
Ja, nem errol van szo en is szeretem a tanulasi fazist , izgalmas, csak nekem nem megy egy nehany nap alatt ! :)) Lockon ota nem igen jatszottam ilyesmivel, csak autossal..... -
sakkay #26415 Akkor én meg a másik oldal vagyok-imádok gépet tanulni-tök jó amikor egyszer csak összeáll a kép, és minden fegyver megy. A dcs-nél pont az volt a bajom amikor eddig eljutottam, mert onnantól nem tudtam mit kezdeni vele Csak örömrepkedés maradt, azt meg megunom.. Ez remélem most változik, mert tök jól felpörögtek ezek az online, fél dinamikus"kampányok". Lehet harcolni, nem csak öröm repkedni. -
Solt #26414 Feküdj rá a Su-25T-re... egyrészt ugye ingyenes, másrészt kevésbé bonyolult mint a többi. Ha képben leszel vele és már tudod is, hogy mit miért csinálsz akkor az meghoz annyi sikerélményt, hogy a többivel már könnyebb dolgod lesz. ;) -
Gondoltam !! :)) -
Solt #26412 Igen! :) -
Csak en vagyok itt ilyen agyilag debil, hogy egy repulot nem tanultam meg meg normalisan , nem hogy ujat venni...?! :))) -
sakkay #26410 hátööööööö
-
Mondjátok hogy szar lesz és nem kell ezt is megvennem :) -
-
Hmm, köszi, érdekes, nem tudtam reprodukálni a hibát (se 10 m/s-nál nagyobb széllel, se teljes szélcsenddel), biztos túl csoffadt még ehhez is a VGA-m
, mindenesetre kiélvezem, hogy a High víz nem visz plusz FPS-t a low-hoz képest, mert ha hozzányúlnak és "megjavítják", van rá egy jó esély, hogy az drága FPS-ekbe fog kerülni.
-
az edtracker oldalánn fen van az összeállitási manuál lépésről lépésre vagy a youtubon megnézed ott is fenn van videon -
Es tudni fogom en egyertelmuen mit mihez kell...? :)) -
gantus68 #26404 csak engedik le a vizet a medencéből :) -
Forrnak az indulatok, mert ED megint elkúrta biztos azért buborékol már a játékban is a víz... :) -
wittman #26402 Víz hiba