37058
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • lac coo
    VGA most úgy is jó áron megy, ami két éve volt 150 most 250 .. :)))
  • LeonSilver
    jaja! GTX 1080TI oszt' lehet nyomatni az aknakeresőt ;)
  • macleody
    De vegyél hozzá VGA-t is, ne az őskövület 970-essel csapasd :D
  • sakkay
    A legjobb a 8700k. A 7700 sem rossz, de ha van rá pénzed akkor 8700k.
    Nekem az van, nagyon jól megy vele.
  • lac coo
    Nekem ezeréves pici-ócó I7 3770K van és azzal is teljesen jól fut maxon ... :)
  • Solt
    Valamivel jobb a több szálas CPU kezelése, ráadásul pedzegették a Vulcan API-t, szóval 8700K... már csak azért is, mert egy szálon is ez a legerősebb.
  • LeonSilver
    Nekem 7700K van és megy faszán a DCS, de ha 8700-at veszel, akkor jóóó darabig nem lesz problémád vele.
  • LeonSilver
    Idáig. Motorcsere volt, így változott a konfig is, ami kell a dcs-hez. De hát 2018 van..
    Nekem például semmi olyasmi problémám nincs, amit elítesz.
  • GaBika6
    Hali! DCS-ben i7 2600k, i7 7700k vagy i7 8700k a jobban szereti? Érdekel a véleményetek. Érdemes most már több szálon gondolkodni? Vagy csak emeljük az órajelet azt "jólvan az úgy" módszer? Thx!
  • Death Rattle
    Közben sikerült életet lehelni bele. Csináltam egy nagyon egyszerű küldetést, egy Su-25 vs egy 4 harcjárműves menetoszlop, hááát nagyon fura. Mióta 2.5-re frissítettem azóta gyakorlatilag most játszottam vele kb. 3-adszor, de sokat változott az utolsó frissítéssel is. Például ha Mission Editorból kitaskolok Alt+TAB-bal : kampó.
    Ha be van töltve a küldi ha nincs : kampó.
    Küldi közben control vagy beállítások változtatásának elmentése : kampó
    Küldi közben idő gyorsítás vagy lassítás : nem működik.

Szóval érdekes na. A gépem a DCS-hez egy f*s az tény, de ennyire nem volt gáz idáig. Nos, asszem kinyitom a pénztárcámat...
  • Solt
    Uhh, azok a DAF-k szó szerint életveszélyesek voltak. Van egy videó amikor az egyik szakaszon egy autó próbálja a másikat megelőzni, de egyszerűen nincs helye rá, nem bír elmenni mellette hosszú perceken át... erre egyszer csak annyit látni, hogy 10 méterre az úttól a bozótosban elmegy mellettük egy ilyen szörnyeteg legalább + 30-50 Km/h-l gyorsabban! :D IMÁDOM! :)

Természetesen azt nem találtam meg, de azért ízelítőnek ez sem rossz: JAN DE ROOY VS ARI VATTANEN
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.03.25. 11:41:51
  • repvez
    igen update 1 óta nekem el sem indul egy küldetés sem, de update 4 óta látványosan megszaporodtak a nem indul ,meg lefagy a játék cimű topikok a ede forumán is, a mostani update 5 , meg szinte semmi érdemlegeset nem javitott ezen a change log alapján.
    Ez igy NGY! (nagyon gyenge)
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.03.25. 10:42:14
  • LeonSilver
    Nem
  • Death Rattle
    Szevasztok, régen jártam erre. Tegnap este frissítettem a DCS-t, azóta gyakorlatilag semmi nem működik. Nem tölti be a régebbi küldetéseket, a Mission Editor lefagy amikor be kéne tölteni a Kaukázust, ilyenek. Ha valami egyáltalán történik az is csak úgy hogy minden nagyon-nagyon NAGYON lassú. Más is tapasztalt ilyet ?
  • Sidewinder
    Nekem is kedvencem a dakar. Amikor a DAF mászkált 200-al még óvodás sem voltam, így nem is emlékszem rá. Ezért a kamionok közül a nagy kedvenc az a Kamaz.15-ször lettek bajnokok eddig a Dakaron. Többször mint bármely más gyártó a világon. Nagyon érdekes, hogy győzelmek tekintetében utánuk a második helyet a Tatra foglalja el, 6 győzelemmel. A márkás nyugati vasak úgy látszik kevésbé bírják a sivatagi megpróbáltatásokat. A versenyzők közül Vlagyimir Csagin a kedvencem. Hétszer nyert Dakart,többször,mint akárki más a kamionos kategóriában. Hihetetlenül gyors, de ugyanakkor egy egy abszolút normális embernek tűnik az interjúk alapján akinek nem vették el az eszét a győzelmek.Attól függetlenül,hogy a versenyzőtársai az eredményei miatt "Cár"-nak szokták hívni.A civil munkáját tekintve járműmérnök a Kamaz gyárban. Sajnálom,hogy visszavonult. A fiatalokban valahogy nem látom ugyanazt a tüzet mint ami benne megvolt. Persze áltlalában nyernek, de időnként az volt az érzésem,hogy inkább az kamion miatt, minthogy ők emelkednének ki annyira a mezőnyből,mint ahogyan Csagin tette korábban.Azért vonult már vissza évekkel ezelőtt,hogy többet lehessen a családjával, de ehhez képest mégis ott kell lennie minden Dakar-on. Rossz volt nézni,ahogy a fiatalok szerencsétlenkedtek utána az első időben. Főleg Eduard Nyikolajevre haragudtam, aki egyszer még csalással is próbálkozott. Úgy tűnik,hogy Csagin mint csapatfőnök már egészen kikupálta őket azóta, de attól még nehéz megszokni, hogy már nem versenyez. Ahogyan sajnáltam Schumacher távozását a Formula-1-ből, úgy sajnálom az övét a Dakar versenyzői közül.
  • Solt
    Jó! :)
  • LeonSilver
    Miért? Itt mindig lehetett beszélgetni mindenről. Kulturált keretek között.
  • wittman
    Ez most milyen fórum? ;)
  • sakkay
    Csatorna beállítás ok? Nyitott ablak' földi kiszolgálóknál? Bocs, tudom hogy ezek alapok, de hátha nem tudod.
  • lac coo
    Mit csinálok rosszul ?!

Ha létrehozok egy gyorsküldetést, nem reagál semmiféle rádióüzenetre a reptér...
    Se engedély, se power se semmi ....
  • lac coo
  • LeonSilver
    Hát.. eléggé szánalmas
  • macleody
    Én most épp utálom a ralit. Itt mennek az ablakom alatt a repedt fazekak. Nem tudom melyik idióta találta ki, hogy a kórház előtt kell elmenniük, de ha a jó édesanyja itt feküdne betegen, biztos más útvonalat választott volna.
  • Solt
    Azt kamikaze pilótának hívnák! :D
  • VO101Tom
    Rally igen is, meg nem is. Az akkor lenne tényleg fasza, na nem ülne mellette a súgógép, hogy éppen hol hova tegye.
  • repvez
    DE jók ezek a háttérsztorik
    sokkla jobb lenne ilyeneket hallani, mint mikor mennek a nyilatkozatok, hogy nagyot leptünk előre a csomaggal és meglátjuk mire lesz jó és ezt 21 futamon keresztül csürik

Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.03.23. 19:28:38
  • Fürtös
    Mert az FIA le akarja nyomni a költségeket.
    De a nagy csapatok igy is úgyis megeszik anyagilag a kicsiket.
    Cimborám elkerült az Mercedeshez az első versenye után fél évig nem is láttuk.
    Japánban voltak egy darabokra szedett autóval valami erdőmélyi tesztközpontban.
    Mert a szabályzat kimondja,hogy nem lehet csak hivatalos FIA teszten menni az autókkal,de arra nincs szabály,hogy egy fél autót felszerelj valami tesztpadra és hónapokig futtasd.
    Meg ugye amiről nem tud az FIA azt nem tudja szabályozni.
    Innentől jön képbe a pénz.

Láttam én már embert működő szélcsatornában modelt cserélni

Az FIA előirja,hogy hány tesztet lehet csinálni naponta a szélcsatornában és ezt ugy ellenőrzi,hogy figyelik a szélcsatorna sebességét.
    Namost ha a befújást nem állítják le akkor az még ugyanaz a teszt csak közben a pupi 80 km/h-ás szélben cserélgeti az alkatrészeket.
  • Solt
    Komolytalan? Az autósport királya!! :) Messze a legösszetettebb tudást igényli a pilótáktól és itt nincs salakágy meg gumifal, csak fák! :) A B csoport volt az Isten, ott lettem szerelmes a raliba, bár nekem a WRC-k is bejöttek. Volt lehetőségem egy Cigány féle Ladát terelgetnem pár alkalommal, jóval nagyobb adrenalin sokk mint egy zárt pályán "kőrözgetni"!
  • repvez
    akkor végképp nem értem, hogy miért spórolnak, ha az drágább és unalmasabb is
    ez nem endurance verseny.
  • Fürtös
    A spórolás sokkal drágább mint ha versenyenként uj motort használnának.
    A megbizhatóság kerül iszonyat pénzbe nem a teljesítmény.
  • Fürtös
    2011 ben 11.2 másodpercel nyert Al-Attiyah Sainz előtt.
    16 nap versenyzés után ahol végig tolták ami a kifért.
    Al-Attiyah vs Sainz

Meg az örök kedvenc:
    405 T16 vs DAF
    Vatanen azért eléggé érezte a 405 T16ot,itt éppen az ecsetelte a navigátorának, hogy milyen g**i jól mennek, sivatagban 210 km/h gyerek!
    Majd egyszercsak elhúz a DAF X1... tán még a légkürtöt is ráhúzta
    Na de nem offolok :D
    Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2018.03.23. 18:39:27
  • repvez
    egyetértek az utolsó mondatoddal, hogy sokkal jobb lehetne az F1 ha hagynák annak ami régen volt, egy tesztlabornak ahol szinte versenyröl versenyre probálhatnak ki uj dolgokat és nincs sporolás, és az gyöz aki a végén többször végez az elején és nem ment szét az autója.De ahogy irod, ezt ma nem engedhetik meg maguknak a csapatok. Pedig nem csak mi nézők , de az autógyári fejlesztések is sokat nyernének vele, ha nem sporolosan használnák a gépeket és kijönnének a hibák elöbb.
  • Fürtös
    Rally? Ne viccelj, komolytalan.
    Illetve nem komolytalan de az milyen,hogy előre leedzik/felírják a pályát? Ahhoz max golyóstoll kell :D
    Annó a magyar tereprallyban kezdtem a pályám, ott már akkor mentek olyan tempót vakon mint a rallyban felírt pályán,na ahhoz kell golyó.
    Egyszer a Benikkel beszélgettünk erről (volt egy időszak amikor kipróbálta a tereprallyt) Ő azt mondta, hogy nem érti hogyan lehet annyira őrültnek lenni hogy vakon ilyen tempót menjen valaki.
    Tereprallyban a rajtban kapod meg az itinert addig nem tudod merre mész, és a kapott itiner is sokkal "pontatlanabb" mint a méterre felírt pálya.
    Dolgoztam WRC-ben is de valahogy sosem fogott meg a rally.
    Nem azt mondom,hogy komolytalan csak valahogy nem adja. Meg ugye mi még láttuk a B csoportot menni és azóta is a Gruppe B az isten de olyan meg már sose lesz :(
    A jelenlegi F1 meg egy labor. Kurva nagy dolgokat lehetne csinálni csak nem engedik nekik mert a kiscsapatok nem bírják pénzzel....
    Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2018.03.23. 18:25:48
  • repvez
    Most komolyan ezek a legsurgetőbb hibák amiket ki kell javitani?
    Restored buildings in the NTTR map.
    The Integrity check system will not prevent loading mods from the user folder.
    Fixed issue with manually deleted strings in the option.lua All deleted strings will be restored after saving option in the game.
    Fixed issue that caused infantry don’t move.
    M818. Added texture of glass.
    F-5E. Broken velocity indicator will be able to repaired.
    F-5E. Added some input commands to game mode.
    F-5E. Incorrect firing rate presets for LAU-3 rocket launcher fixed.
    F-5E. Second digit of laser code may has invalid values fixed.
    F-5E. Main landing gear tyres are torn at 180 kts and GW 22K lbs fixed.
    F-5E. Runway start and following respawn result in retracted nose strut fixed.

Miközben egyre másra nyilnak az update 4 ota az olyan topikok, hogy el sem indul vagy crashel a program. nekem konkrétan update 1 ota nem sikerült a fömenüből elinditani egy küldetést sem , sem freeflightot.
  • Solt
    Én nézni nem szeretem... pontosabban most már nem szeretem. Mansell, Senna, Prost idejében még autóverseny volt mert egyrészt jóval nagyobb arányban múlt a pilóta tudásán és bátorságán a végeredmény, másrészt azok még autók voltak, nem programozott űrhajók nulla hanggal. :)
  • Solt
    Az első kettő más kategória... inkább klasszikusok mintsem olyan események amik a fotelhez szögezik az embert! :) Nekem a rali a szívem csücske, oda kellennek golyók, nem nagyon lehet hibázni! :)
  • LeonSilver
    Jó lenne az F1, ha.... ha kéziváltó lenne, kuplung, tized ennyi elektronika. Nuku kipőrgésgátló, speedlimiter vagy mifaszom a boxucccában, lehetne tankolni, zsümit csereberélni.
    A jelenlegi F1 kompjuterverseny nem több.
  • LeonSilver
  • Fürtös
    Az igazi autoverseny az a Le-Mans és a Dakar minden más csak játszótér
    Amit ezen kívűl nézni érdemes az a WEC és a Blancpain GT, igazi kasztni kasztni elleni harc és nincs finomkodás.
    Számít a taktika is mert a még sprint verseny is 3 órás ami minimum 3 kiállás.
    Nagyon sok versenyen jártam nagyon sok szériában de nekem még mindig a GT és a Dakar a szivem csücske.

Persze a V8 is jó csak nagyon messze van hozzánk.
  • Sidewinder
    Tegnap én is készítettem 2 videót, de csak telefonnal. Úgyhogy inkább ezt a régi videót linkelem, amit egy profi csinált, ebből pontosan kiderül,hogy milyen a helikopteres műtrágyaszórás. Külön ajánlom mindenkinek 7:30-tól azt az enyhén bedöntött bal fordulót :D