37058

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Mozes #27078 Sziasztok!
A Final 2.5-nek van már multi része ugye? Az openbeta-ban még nem volt amikor játszottam vele.
Köszi,
M -
Szerinted mik töltik meg a memóriát, és mitől 60GB a játék? A számolatlanul beletolt ilyen modelltől, amik akkora textúrát és poligon számot pazarolnak el egyetlen szar ablaktisztító liftre, amiből máshol megcsinálják az egész homlokzatot. Az, hogy a 3d modellező meg a textúra festőnek fingja sem volt róla, hogy mit és milyen messziről fogsz látni, vagy egyáltalán nem is kategorizálták a modelleket. Játékfejlesztésben ki szokták számolni, hogy milyen felbontású kijelzőre tervezik a játékot, milyen közel kerülhet normális esetben a játékos ahhoz az objektumhoz, és az az objekt a képernyő mekkora részét fogja elfoglalni. Ha ez a dobozt te sosem látod 20 pixelnél nagyobbnak - akkor sem ha helikopterrel megfüggesz mellette - akkor nyilván nem fogsz egy 2K-4K-s textúrát elhasználni rá és az ablaktisztító liftre, mert akármekkora textúrát teszel rá ami 20 pixelnél nagyobb, az pazarlás. És ha megnézed milyen éles az a koszolás a korláton, az is teljesen felesleges. Ezeket a méret/kidolgozottság kategóriákat már a modellezők és textúra festők is megkapják, melyik kategóriájú modellnek mekkora poligon limitje és textúra limitje van. Főleg akkor, ha a végeredmény ilyen 60GB-os játék.
Persze lehet másképp is csinálni, például kiadás után rácsodálkozni, hogy mennyire nem megy a játék a régebbi PC-ken, és utána hibáztatni mindenki mást, akinek nincs félmillás konfigja otthon. -
sakkay #27076 Én egyenlőre csak a technikai dolgokról beszéltem, a dinamikus kampány más. DE ami a kampányt illeti ilyen hibrid megoldások már vannak, és nagyon jól működnek amúgy. Persze nem BMS.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.04.08. 11:22:23 -
A dcs addig nem igen rug labdába amíg nincs olyan dinamikus kampánya ami a játékos beavatkozása nélkül is képes olyan környezetet biztosítani, hogy egy élő hadszíntér lenne, mert lehet grafikában vagy szimulációban nagyon erős a DCS ha a játékos csak egymaga repked vele-
HA még bejönne a képbe a VR támogatása a BMS-nél akkor még ez miatt se lenne előnybe a DCS pont az jobb hangulat miatt -
:D
-
sakkay #27073 Ja az nem én voltam, én azt keretezném 
Azért raktam be, mert azt hittük, hogy a DCS soha nem csinál F-16-ot, mert akkor a BMS-el való összehasonlításban, bizony elcsücsülne. Privát véleményem, hogy az F-18 hozza azokat a képességeket amikkel már ki lehet állni a BMS-el szemben is. Na azért van ott most. -
Sztem ez eddig sem volt kérdés, hogy megcsinálják, csak nem hagynak ki egy ekkora ziccert, hogy a legelterjedtebb gépet nem csinálják meg.A kérdés inkább az , hogy mikor, mert ugye már vagy 10 éve is volt róla kabinfotó, de azóta még a létezéséről sem hallani, nemhogy a fejlesztés üteméről, csak úgy mint az Apache és a Hind esetében. -
Nevetségesen apró dolog ez a matrica azon az ajtón ...Nem is értem mit lovagoltok rajta...Kb egy fél fa a térképen ....
-
Azt hittem,Te a Hind-ot fogod bekeretezni..
-
sakkay #27069 Nahát. -
feca1229 #27068 Én azt hittem először, hogy valami targoncás játekot promótálsz itt nekünk...
Gondolom Paks jellegű gépekre optimalizálják majd!
Amugy nqgyon jol nez ki, de mikor elrepülsz mellette 300 csomóval gondolom akkor látszik majd igazán, hogy mennyi időt, energiát öltek bele.. . :-) -
sakkay #27067 Ja de, most, hogy látom akkor fel is tűnt, hogy ez meg miért kell. -
sakkay #27066
-
En ugy latom pont a grafikaval nincs baja a jateknak, azt eleg jol kezeli, nyilvan kell vas, de ma mar a telefonokba is keves a 4 giga...:)
Sokkal inkabb a hatterben futo szamitasokba szakad bele. Pl az elobb vagy egy orat repkedtem, majd editorban hozzacsaptam egy hajot, es ahogy az elkezdett ram tuzelni meg is halt az egesz, 1-2 fps-el szaggatott.... pedig csak ket raketa indult el, de amig el nem talalt szaggatas volt csak.... -
Te ezt nem láttad? Hormuz teaser trailerből:

-
Töketlen fecske? ;) -
sakkay #27062
Hogyan érdemes monitort küldeni szerintetek? Vagy kivel?
-
sakkay #27061 Ja. -
Death Rattle #27060 Tök jól néz ki ! Csak teljesen felesleges túlrészletezés. -
sakkay #27059 Naaaaa?
Targoncás hajó munkás
...Szemcsivel'
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.04.07. 17:28:15 -
sakkay #27058 Ja akkor az ilyesmit lehet nem is láttátok! -
És akkor még nem is láttuk a szemet forgató borostás katonákat amiket mutogattak nekünk, hogy a hajó fedélzeten hogy néznek majd ki meg a gyalogság.
Arról meg nagyban hallgatnak, hogy az mikor és egyáltalán minek. -
Ezen mondjuk eszemfaszom megáll. Kell az eyecandy, de azért na.. -
sakkay #27055 
"a felhőkarcoló oldalán lógó ablaktisztító liften lévő elektromos dobozon rajta van a veszélyt jelző kis villám"
-
Nem vagyok kiakadva, mert látod, nálam ezen a konfigon jól fut (Alap Kaukázus térképen mentem, mikrolag idegesít kicsit, de fagyásom nem volt tegnap. Majd ma kipróbálom Normandiát is), csak megjegyeztem, hogy ebből szerintem gáz lesz. 8GB video ram ne legyen elég, az nagyon durva. De én ezt azóta mondom, amióta a WIP képeket látom róla. Ugyanezt mondom F-14-ről is meg az új hordozós modulról is. Az idióták telepakolják minden high res objektummal és 4K textúrákkal ész nélkül, aztán csodálkoznak, hogy jééé, elfogyott a memória. Pedig nem túl bonyolult, hogy min kellene változtatniuk... Múltkor néztem a DCS videót, hogy mi várható 2018-ban. Dubai térképen a felhőkarcoló oldalán lógó ablaktisztító liften lévő elektromos dobozon rajta van a veszélyt jelző kis villám. Jól néz ki, tényleg, kell is oda, hisz anélkül nincs meg a városkép, mindent értek, de amikor komplett városokat kell lemodellezni, akkor ilyeneket nem raksz bele. Vagy ha beleraksz, akkor nem csodálkozz azon, hogy mekkora lesz a gépigény. Mert ED most ezt csinálja, kiadja az ilyen 60GB-os modulokat mint a 2.5, aztán a júzereket okolja, hogy 2018 van, igazán mindenki leakaszthatna magának egy félmillás konfigot, mert aki nem, az mostantól ne is játszon DCS-el tovább. Parasztok. -
Ezért kérdeztem én is. Igaz csak jó 15 percet toltam a Hueyval.
-
Ludowik #27052 Nem tudom de amikor elkezdődött a 2.5 elsőre nekem sem volt vele bajom. Szépen ment aztán valamit mókoltak és kezdtem írogatni a memória nagyságra irányuló kérdéseket, meg hogy kevésnek érzem a gpu-t hozzá. De akkor is csak laggolt meg meg röccent vagy csak sokkal tovább töltött be. Most hogy kijött a "végleges " 2.5 meg lejjebb kellett vennem a grafot mert rém sok volt a töltés ami közben még fagyott is és a 16 gb meg kevés ha szépet akarok. Lehet finomítani a beállításokat de lefelé már nem vagyok hajlandó. A kártyám meg , jó nem 1080 de akkor is egy 1060 ti ssc gaming.(csak halkan a másik repülős izében meg van 200fps meg használ 8Gb néha) Kérdem én a repülőnek amelyik fent repked 1km felett számít hogy lengedezik a fű? -
Ludowik #27051 Én egy tíz percnyit repültem mikor jött a harc rész akkor kattant be . -
sakkay #27050 Azért nagyon fura. Nekem nem fizet a DCS, nem azért védem őket-de nálam az itt leírtak 90% nem jelentkezik. Simán tudok reppenni 2órát és mondjuk ha van egy fagyás-de repülés közben nagyon ritka. Teljesen játszható. Amit Ludowik írt azt nem várhatják el, a többségnek szarabb gépe van mint neki. -
Mennyi idő utány fagylaltozik nektek? Ésssss.. mikó? Sima örömrepkedés alatt is?
-
Ludowik #27048 Megtörtén az amit nem gondoltam volna olvasva a tesztet amit Tom csinált. Elindítottam és fagyi nélkül elindult hihg beállításokkal vsync be csak kampány. 3 perc alatt töltött be de ebből másfelet inaktívan töltött 7-8 Gb rammal . Majd elindult pici laggok ha lenéztem,de nem vészes .És jött a bumm lefagyott. Néztem az erőforrás figyelőt amikor gebasz kezdett lenni megette mind a 16Gb a procim nem ment nagyon de a 1060 99% volt. Szóval lejjebb a beállításokat médiumra. Nincs lagg a 1060 60%on vsync be. És tényleg kevés lesz a cumóm lassan hozzá. El fogom engedni szerintem . Majd ránézek egy idő múlva ha még pakoltam bele cuccot a gépházba. Mert lehet ezt mediumon is játszani de nekem valahogy pláne ha pénzt is áldoztam rá mutasson is valahogy. Az fáj hogy konkrétan telibesz..ják azokat az embereket akik pénzt adtak nekik a fejlesztésekre. -
sakkay #27047 Off. Van esetleg valakinek tapasztalata toyota corolla verso-ról? -
Így van, a szépség napszak függő. Este 8-kor, 1.6-os gammával nagyon szép tud lenni a cucc. -
Oki, akkor ezt megkérdem majd. A jövő héten nem vagyok az országban, majd ha hazajöttem (ha hazajövök egyáltalán :D ). -
sakkay #27044 Amúgy ez a két hetezés a mániájuk! Most is ugye a következő 2 hétben jön
a probléma megoldása. De legalább írnák, hogy 3 hét
.
-
sakkay #27043 STEAM-on 50% leárazás van! Még a Harrierre is!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.04.07. 09:04:20 -
sakkay #27042 Egyrészt v sync, anélkül mindenképpen lesz microlagg. Szerintem amúgy azért látod nem olyan szépnek, mert a legnemszebb
akkor a dcs, ha nincsen semmi fényeffekt'-tehát déli nap, felhők nélkül, jó időben.. Nyugodj meg, brutálisan szép tud lenni. Amúgy nem értelek-legalább a videókártyát atomra kihasználja. Az sokkal jobb, mintha 20% használna nem?! Az meg, hogy túlzás-hát nem tudom. Brutálisan szép, és hatalmas adatmennyiséggel dolgozik. Pl. a total war ugyanúgy -sőt az szinte folyamatosan 99% használja. Nagyon jól is fut.
-
beci43 #27041 Nem csak Harrierhez van.Itt megtaláljátok a többit is. -
beci43 #27040 Papa,bementek egy fénymásoló szalonba és cirka 2000 Ft-ért kinyomtatják,lefűzik.Nekem van egy Canon lézeres printer,kazettánként 3000 oldalt képes nyomtatni.De a négy kazetta úgy 70000-be kerül.
Szerintem csak minimálisan olcsóbb ha valaki otthon nyomtatja,ráadásul nem biztos hogy le tudja fűzni.
Én itthon nyomtattam az elsőt,de az összefűzéssel megkínlódtam.
Azóta bejárok a Copy Generalba,nyomtatás,fűzés,első oldal-hátsó oldal fóliázása cka. 2500 Ft-ba kerül.Profik csinálják,olyan mintha a nyomdából került volna ki.
Egyszóval szerintem megéri.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.04.07. 06:27:27 -
Kipróbáltam, hogy mindent feltoltam teljesen max-ra, ramok kihasználtsága ugyanez, gpu kihasználás magasabb lett, most már 99%
, az fps esett le 40-50-re, a mikrolag sokkal durvább lett, főleg alacsonyan. A táj szerintem ezekkel az efektekkel csúnyább lett, DOF miatt elmosta a távoli részeket, a kép nagy része egy nagy homályos paca. Úgy tűnik az csak filmezéshez meg screenshotokhoz lesz jó. Vissza is állítottam mindent a korábbira.