37058

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
-
sakkay #27678 Most írják:
“We've been silent for a while and want to announce a new exciting change. Eagle Dynamics has been working hand in hand with Belsimtek for many years and together we have succeeded in creating some well-known products in the flight simulation community that we hope you enjoy. With the intent of further developing this success we have decided to align and strengthen our brand image under one banner, Eagle Dynamics. The team will remain unchanged and under the same leadership we are confident of delivering great new products to you. With the F-16C block 50, Mi-24P, AH-1S Huey Cobra and F-4E in the development pipeline, the future is very exciting. Together we look forward to taking Eagle Dynamics to the next level. Thank you."
The Belsimtek Team
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.01. 17:34:27 -
sakkay #27677
Tudod hogyan értem. Míg egy messza fel-leszállást soha nem lehet félvállról venni, egy sugarassal jóval könnyebb a dolog. Repülök az f 18-al, olyan manővereket lehet csinálni mint az állat-az automatika közben persze vért izzad, de azt nem érzed) mondjuk az biztos, hogy hiába tudom, hogy tökéletes a falcon f-16 modellezése, mégis itt a dcs hornet, valami "nagyon ott vagyok benne" érzést ad!
-
Ja, hogy túl könnyű volt Én kérek elnézést akkor
-
sakkay #27675 Nem, nem azt mondtam. Azt mondtam, hogy nincsen akkora repülés élményem vele, (ez a legtöbb sugarasra amúgy igaz az én esetemben)mert könnyű repülni, viszont a grafika meg szar ahhoz, hogy élvezet legyen maga a látvány. Plusz hiányzott az alacsony támadás lehetősége-van csak iszonyat kijózanító volt az a látvány ami alacsonyan fogadott. 
De ezen kívül igaz.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.01. 17:03:46 -
Marha jó? De neked a BMS sem tetszett, mert túl összetett. Akkor mi lesz ezzel?
Kíváncsi leszek mire lehet majd használni ha már az iskolakörözésből elege van az embernek.
Pvp szerveren nem sokat rúg labdába a jelenlegi orosz és főleg kínai gépek ellen. Offline kampány még nincs, úgyhogy nem hiszem, hogy sok mindenről maradok le. Ahogy nézem, úgysem úszom meg, előbb utóbb megveszem majd én is, mert most m-i-n-d-e-n-k-i ezzel repked, de egyenlőre nincs kedvem sem openbeta-t installálni, sem Hormuzt és Hornetet megvenni. Majd ha kicsit lecseng ez a melós időszak, az utóbbi pár hónapom elég horror volt szabadidő tekintetében...
-
:) De nem is kell átszámolni. Ahol kellene, arra ott a fedélzeti számítógép. Rengeteg olyan számolást elvégez neked (nemtom ebből egyenlőre mennyi van benne, ezt BMS alapján mondom), ami navigációhoz, útvonal repüléshez, időzített útvonalpontokhoz kell. Kiszámolja neked, hogy mikorra érsz oda, mennyi üza lesz mire ott vagy, jelzi a HUD-on, hogy milyen sebességet kell tartani a repülési tervhez (gáz, ha előbb lennél ott mint pl a vadászfedezet, vagy épp lekésnéd ha neked kell védeni valakit), még optimális repülési magasságot is ajánl, ha hazafelé mész és spórolni akarsz az üza-val. Qrva sok mindent tudnak ezek a gépek, hogy a lehető legtöbb dolgot ne a pilótának kelljen számolni, van annak sok más dolga ezek nélkül is. -
gorgon_gollob #27672 azóta már meg is szoktam, kb. fél óra alatt, műbalhé volt. logikus, amit írsz, csak elsőre azt gondoltam, hogy mekkora szopás lesz majd folyton fejszámolni meg hogy a svájciak se zsebszámológéppel ülnek be a hornetbe, de nem is az. sebesség ~ x2 -10%, magasság meg /3.
-
sakkay #27671 Igen, felismerték a hibát ők is-megy a varja, illetve gondolom annál már előrébb járnak. Úgyis jön a 14 is, a harrier eleve van szóval ezt nem lehet megúszni.
Te Tom-marha jó ez a gép
-
Valszeg eddig a world koordináta rendszerrel számolt csak a program, akkor is, ha a gép a fedélzeten állt. Az eddigi hajó mozgásokat könnyen ki tudta számolni, és a "dekken" mozgatni a gépeket. Úgy látszik az új tenger modell és a sokkal jobban hullámzó fedélzet, ami ráadásul változhat is a hullámzás függvényében, már túl nagy falat a world koordináta rendszerhez, hogy a hordozó adott pontja milyen magasan és mekkora dőléssel áll az adott pillanatban, és azon hogy viselkedjen a gép. Ilyenkor sokkal egyszerűbb lenne csak a dekk fedézetéhez kötött mozgást számolni, azonban az ilyen hivatkozási koordináta rendszerek közötti ugrás a necces. Pl fel és leszállásnál mikor váltasz a két koordináta rendszer között? Mikor lesz olyan a mozgásod, hogy ne laggolj bele olyan hitboxba, ami a gépet tönkreteheti (az nem fogja tudni, hogy lag miatt vagy más miatt ütköztek), de a gép mozgása is természetesnek, a dekktől függetlennek hasson? Ráadásul ha online a netkód szar, akkor az felerősíti ezt a jelenséget, hogy a gép laggol a hordozó fedélzetéhez képest, hol elemelkedik, hogy belesüllyed a dekkbe.
Btw a BoX csendes óceáni modul is azért lett elkaszálva (pontosabban csak elhalasztva, előtte jön a Bodenplatte), mert nagyon sok melóval tudnának csak normális hordozó fedélzeti rendszert csinálni. Ott is ez a nagyon faszán kinéző, tényleg teljesen 3D-s tenger szívatja őket.
-
sakkay #27669 Persze-ráadásul azt olvastam, hogy átdolgozzák a hajón álló gépek modellezését. Mondjuk rá is fér, meg persze most jóval hangsúlyosabb lesz a téma
-
Online vannak benne furcsaságok, pl amit Zotya linkelt hunaf csoportba tegnap, 18-as áll a dekken felhúzott futókkal (a többiek látták úgy), miközben a hullámzásnál jóval nagyobb amplitudóval himbálózik ő is meg mellette a Szuhoj is. Egyszerre katapultálnak, összeütköznek, a Szuhoj továbbmegy, a 18-as belefordul a tengerbe, de egyikről sem esik le semmi... nagyon sok dolgot kell még ezen kalapálni
...
-
gantus68 #27667 Ja, értem, leírtam, mit tapasztaltam. Más, a Stennis-en összeérnek és felrobbannak a gépek a hunaf aerobatics-on indítás közben. Különben is annyian vagyunk, mint a lódarazsak rajzáskor, percenként egy le/felszállás :) -
"program ez is"
De más dologról beszélünk. Nagyon sok hiba vagy fagyás azért lehet, mert a program egyszerűen nem működik. Vagy a környező Windowsal nem normális a kapcsolata. De olyan nincs, hogy működik, csak tök más értékekkel. A hooknál lehet, hogy a klikkelést regisztráló rendszer volt a hibás, nem érzékelte a hitbox-ot, de ami felett megállt az egered. Amit macleody kolléga írt, az meg olyan hiba mintha egyszer a hook kapcsoló a hookot húzná be, máskor meg a futót, de közben a programnak semmi látható nyűgje nincs. Érted a különbséget?
-
sakkay #27665 Nagyon faxa ez a cucc-Leon mutatta-és közben rá is jöttem. 
Ez az. -
sakkay #27664 Vsz megcsinálja a razbam az f-15-öst, igen megy az utalgatás. -
gantus68 #27663 Én sem tudtam elsőre behúzni a hook-t, másodikra minden tökéletesen működött. Program ez is. Lehet újraindítás kellett neki, mint a windowsnak :) -
sakkay #27662 Na lehet sikerült de rohannom kell
-
Akkó' nemtudom.. nekem akkor volt a "hangrobbanás", amikor annak lennie kellett :) -
Oké, lehetnek időszakos hibák, de azok általában a játék rendszerszintű programozását szokta érinteni. Lefagy/nem fagy le, vagy pl a grafikában is csinálhat hibákat, ezek nagyon függnek az egyéni beállításoktól, driverektől, hardware-től, futtatási kornyezettől. Ha nem is természetes dolog, de joga van több hülyeséget csinálni. Az FM-nél az ilyen nagyon nem férhet bele, ha a program egyszer elindul és rendszerszintű gond nincs vele, akkor az ilyen dolgoknak például mint az FM, ezeknek atomstabilnak kellene lenniük. -
Szerintem nem. Az eredetiben sem lehet (IAS/TAS átváltás van), és ha az alap mértékegységet átváltod kph-ra, akkor annak az INS-től a radarig mindenhol át kellene váltania, ahol a sebességet kijelzik. Ezt biztosan nem lehet szoftveresen megtenni.
Egyébként mi értelme lenne? Ha mindenki ezt használja, a manualok/tutorialok is ebben írják a fontosabb értékeket, a légi irányítás is csomóban tájékoztat vagy utasít, akkor semmi értelme egy olyan mértékegységet használni, ami teljesen más mint mindenki másnak. -
Egyébként könnyen lehet valami "egyéni" bug - nekem szerdán az első és a második indítás után sem volt semmi a tükörben csak a nap (ha éppen mögöttem volt), aztán a harmadikra már valami derengett, ma pedig tökéletes a tükör is.
Szóval nem mondom egy szóval sem, hogy macleody kollégánál nem valami hasonló lehetett. -
Én tegnap direkt megnéztem. Minden úgy történt, ahogy történnie kell. Komolyan! -
Nem nézlek hülyének, de a hangsebesség átlépése, az ahhoz tartozó sebesség annyira alapvető része az FM-nek, hogy első olvasatra inkább user error-ra gondol az ember. ED fórumon sem olvastam ilyen bugot, pedig elég mélyen elemezgetik már az FM-et meg a furcsaságokat - ami legtöbbször user error, a - klasszikus - manual át nem olvasásából, vagy meg nem értéséből adódó problémák. Nekem nincs még meg a modul, kipróbálni nem tudom.
Egyébként a Mach number is rossz értéket mutatott, vagy csak az effekt jött túl korán? -
Biztos vannak bugok, de elenyésző (amit én eddig tapasztaltam). Ugye korai hozzáférés, de ha nem nézed azt, hogy csak butabombák vannak, akkor észre sem veszed. -
sakkay #27654 Nem is értem ezt-azt írja, hogy:
0. Unzip file content wh ere you want on your PC.
1. Open Target.
2. Run the "Combined FA-18C.tmc" with "Run configuration" Button.
3. Open DCS.
4. Load the 3 .diff files provided in the correct category (see file name).
5. Enjoy !
De eleve el sem tudom indítani, még a file fajta sem egyezik a targetban lévőkkel! -
sakkay #27653 Az eddig-bármelyik korai hozzáféréshez képest-nincsen benne bug. Igen igen faxa lett. -
Hogy érted hogy jól összerakták? Nem bugos?
Mármint én mindegyik modulra ezt mondanám mert jó a kidolgozottságuk :)
Az igazihoz meg ugye nem tudjuk hozzámérni. -
Hát emberek, nem tudom mi történt EDével, de egész jól összerakták ezt a modult. Még így is tök élvezetes, hogy "alig" működik valami.
Lehet úgy kapták meg a liszenszet, hogy eleve nem egy ótvart adnak ki? Vagy mi lehette őket? -
sakkay #27650 Mert ha csak parasztba indítom, hibaüzenetet dob a target, de írják is, hogy úgy kevés..kell még mahinálni. Csak nem merek szétbaxni minden más dcs beállítás. Szóval lakik itt ilyen guru? -
sakkay #27649 Az ilyesmi felrakását warthogra valaki vágja?
Ez az.
A képeken van segítség. -
sakkay #27648 A kínaiak már a spájzban vannak
-
gorgon_gollob #27647 azt nem tudja-e valaki, hogy a hornetben át lehet-e állítani valahogy metrikusra a mértékegységeket a hudon/kijelzőkön? a globális beállításoknál kiválasztható, de az a hornetre nincs hatással.
biztos hozzászokik az ember idővel, de kurvára kényelmetlen a metrikushoz kalibrált agynak. -
Nem azért írtam :) Lehet csak a training mission miatt volt, majd este megnézem sima missönben is. Ja, a cold start missönben a bal oldalon, miután megnyomom a reset gombot, kínaiul kezd beszélni a csávó :) -
Maverick átnyergelt f18-ra
-
sakkay #27644 Bocsánat. -
sakkay #27643 JA nagyon meg sem néztem bocsi(átváltót). Nem a falconra gondoltam hanem a flaming cliffsre. -
Az lehet látod.
Amúgy vannak hibái, de már most qrvára össze van rakva a cucc.
-
Ennyire ne nézzetek hülyének. Nálam külső nézetre metrikus mértékegység van beállítva. A HUD háromszázmittoménmennyin volt, külső nézetben pedig 735km/h-nál volt a hangrobbanás. -
Akkor talán a Falconosokat sem fogják annyit fikázni, meg sznob elitista köcsögöknek tartani, csak mert BMS után a DCS -eyecandy ide vagy oda- finoman szólva is korlátokkal küzd
.