37058

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #27719 Az orr emelést én is észleltem, de azt hittem valamit én baxtam el. -
Még az elején vagyok, eddig főleg magáról mesélt, 2000 órát repült 18-ason, a Lot20-al is a végén. Nem kifejezetten a játékkal foglalkozik most, eljárásokat magyaráz, meg érdekességeket magáról a gépról. Jó kis videó.
Egy bugot említett eddig, hogy a katapultálási szekvencia rossz, beállsz, afterburner és már indítania kellene (ahogy BMS-ben működik
), a "throttle finger" gomb nem kell ehhez. A furcsa az, hogy azt mondja korábban ez jó volt, tehát ezt szándékosan tehették bele, viszont biztos benne, hogy ezt javítani fogják. De fb-n már olvasom, hogy FM-el is gondja van, átstartolásnál emeli az orrát akkor is ha koppig elöl a bot, és ez teljesen rossz. Ugyanaz, mint amit múltkor láttunk itt videót a felhajtott szárnyvéges repülésnél, ott is emelte az orrát ok nélkül, ott is teljesen értelmetlen volt ez a "fícsör" (ugye ugye
).
-
sakkay #27717 Mit mond? -
Nem tudom. Majd ha kijön beta-ból 
Más, ezt láttad már? F-18 pilóta értékeli a DCS modult, elég hosszan. Csak a legelső video 2 órás... most nézem.
https://www.youtube.com/channel/UCNvV27UZkI8W-jvMA-iGqyQ?app=desktop -
sakkay #27715 Kb. mikor veszed meg Tom? Egyszerűbben haladnák a tanulással
-
sakkay #27714 Ja hát hegesztgetik, hegesztgetik. Mondjuk a videók alapján már istencsászár szim-csak hát aki repüli az tudja-nem az
-
falconba tuti van, itt eddig a videókban csak a fejtámlát lehetett látni pilótát nem , főleg nem sisakcélzósat, mert ugye most minek is ha csak a buta fegyverzet van és az avionika is hiányzik a használatára. -
sakkay #27712 Nemtom' volt-e ilyen nézet, de mintha rémlene. Vagy az a falcon?! -
sakkay #27711 Ja az megy.
Most csináltam tankolást. Kicsit még nehéz' a warthog-nem cseréltem rugót gondolom majd gyengül-a G940-el könnyebb volt-vagy a falconnal. De azért ment. Vagy 10 percig maszatoltam mögötte
. A hajó leszállás tényleg nagyon faxa, habár figyelni kell, azért nem olyan nagy halál(lozási arány
)
-
Amugy elég furcsa ezekkel a configokkal látni hornetet , nem gyakori manapság, sőt mire egyedül maradt a Hornet addigra már ezeket nem is használták szinte bevetéseken. Már csak a prec. fegyverek maradtak. -
A kamera hook-ok a 3D modell részei minden esetben. -
Videót tudnak csinálni
-
sakkay #27707 Ha csak egyet mész és azt játszod vissza akkor jó marad. De ha többször mész re-flyal' na akkor baxa szét. De persze amúgy tényleg nevetséges. -
ez a pilóta nézet ez új nekem, eddig erről nem igen hallottam, hogy a pilóta is látható.DE gondolom ez is csak a Hornet sajátja az orosz vagy más gépeknél nem lehet. -
Én ettől a visszajátszó szartól tudok agyfaszt kapni. nem hiszem el, hogy hosszú évek óta képtelenek megcsinálni, hogy amit "felvesz" illetve eltárol, azt ugyan úgy is adja vissza. Rohadt idegesítő.. -
sakkay #27704 De a végén nagyon jól be van bizonyítva-ez még mindig a DCS
-
sakkay #27703 -
sakkay #27702 400+ ember van fent a dcs multi szeróin. Elég sok
.
Ma jött valami kisebb javítás, ahol 2 napja rossz volt a teljesítmény-anyahajós küldi-most stabil 60 fps.
-
sakkay #27701 Én ezt gyakorlatilag annak számítom. Beleszámítva azt, hogy a f-18-ból jelentős rész az ő munkájuk. Nem tudni mennyi-de minden mással leálltak-szóval lehet sejteni. -
Tegyük ehhez hozzá, hogy a kabinbelsőben működő dolgok, és fícsörök töredéke sincs még leprogramozva, az lesz majd igazán az fps temető, ha a kabinban mindent működtetni akarnak, például egyik MFD-n az AG radar, mellette a Maverick képe, vagy egy SLAM-ER képe. Lent meg a térkép. Működjön a datalink, közben menjen a rádiózás, és ha lehet, történjen valami csata is a térképen. A Poligonokra vetített mozgókép különösen fps igényes, gyakorlatilag a 3D rendert kell újra számolni a másik kamera szemszögéből is. Tükrök ugyanez. A háttérben futó egyéb rendszereket, hajtómű kezelést, sérülésmodellt ne is említsem. Én elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, bár ez asszem nem titok itt 
Falcon BMS-nél nekem külső nézetben van 180-220 fps, kabinba ülve 100-130. Oké, más program, de érezni, hogy mennyit esik az fps akkor, ha minden szart szimulálni akarsz, ami ezekben a kabinokban történhet.
-

Egyébként nem "már", hanem "még" voltam fent. Melóztam. :) -
Ezt hol olvastad, hogy beolvad? Csak azt írták, hogy megerősítik a DCS brand alatti jelenlétüket. Mi24, Cobra, F-16, F-4 elég impozáns lista ehhez. -
beci43 #27697 A Harriernél is ez volt,majd optimalizálják.Engem jelenleg a microlag zavar,még soha nem tapasztaltam a DCS-nél. -
Kipróbáltam a Persian Gulf-ot és a Hornet-et, PG viszonylag jól fut, a Hornet viszont gyakorlatilag játszhatatlanná teszi a játékot VR-ben, nagyon nagy a CPU limit, a 45 fps-t sem tudja folyamatosan tartani (pedig annyira nem szar a gépem, i7 6700 + 16GB RAM + GTX 1070). VR nélkül is érezhető a CPU limit, jóval kevesebb az fpsem Hornet-tel, mint bármi mással. -
Solt #27695 
-
sakkay #27694 Mit csinálsz te ilyen korán-úgy, hogy még csak részeg sem vagy?!
-
sakkay #27693 Persze igaz, totál kiszámíthatatlan minden. Mondjuk a belsimtek beolvad ahogyan nézem. Talán akkor lenne változás-biztos-ha felvennének új embereket. Valahol van is hirdetés-elvileg a dinamikus hadjáratra keresnek programozókat. -
Hát nemtom. Azért nagyon ne fojtsd vissza a lélegzeted, odébb van az még, akkor is, ha az akarat esetleg meglenne rá,. Amikor az A-10c -t 2011-ben elővételben árulták, már akkor arról volt szó, hogy ahhoz ingyen jár majd a Nevada, ami kifejezetten a DCS 2.0 alá készül, az lesz az új EDGE "zászlóshajója". 2011-ben! Ehhez képest a 2.x még 2018 közepén sincs kész, még mindig rengeteg hiba van vele, de cserébe 2018-as high end konfig kell alá, hogy nagyjából normálisan működjön a Kaukázushoz képest harmad akkora térképen. Illetve online az sem mindig elég, ahogy pl te is írtad tegnap.
ED sosem kapkodja el a dolgokat, és akkor nagyon diplomatikus voltam
Ezek után szerintem teljesen felesleges azt várni, hogy most majd 1-2 év alatt a gameplay logikai részét szedjék darabokra, olyan AI-t programozzanak hozzá, ami képes nem csak követni, de stratégiai döntésekkel irányítani is egy dinamikus hadjáratot? Alakítsák át az összes térképet, hogy az azokon lévő utakat, hidakat, objektumokat egyáltalán felismerje az engine, mindezt úgy, hogy a DCS géppark nagy része használni is tudja majd? Ráadásul minden egyes térképre külön külön kell ezt megcsinálni (stratégiai tervezés nagyon szigorúan térkép függő dolog). Kaukázuson kívül nincs is olyan térkép, amin normális dinamikus hadjárat tervezhető lenne, olyan amin szárazföldi harcok, terület foglalások oda-vissza mehetnének. Hmm... Szíria mikor jön?
-
sakkay #27691
7 percnél úgy lövi le a kollégát mintha kötelező lenne
-
sakkay #27690 Azt nem, de itt volt eddig a legszarabb fps-em. Egy totál megpakolt anyahajó, plusz gépek körülötte, max grafika de 27fps. Ok csak pár pillanatig de akkor is.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.01. 22:12:03 -
beci43 #27689 Nektek is microlaggol ez a szar? -
sakkay #27688 Nem tudom. Én azt sem hittem, hogy ilyen grafika lesz pár év múlva egy dcs szintű szimulátorban. -
Gondolj vissza miről dumáltunk és hogy állt a DCS 2016 nyarán. Szerinted az reális, hogy ilyen modulokat két röpke év alatt ED-sek összekalapáljanak? -
sakkay #27686 Mire kész lesz az 16, az minimum 2 év. Addig összerakhatják ezt is:( normális tematikus térképek készítésére kell rávenni őket, meg valami kidolgozott dinamikus hadjárata.) . Ha van rá akarat. -
sakkay #27685 JA tudom, egy ideig repültem vele. -
Egyrészről örülök neki másrészt meg még mindig nem lesz teljes az öröm, amig nem lesz még csak fake szinten is olyan atmoszféra mintha egy nagy bevetésen lennél akkor addig csak egy magányos útvonal training repkedésre lesz jó.
Nincs még ATC rádiózás ,se a többi gépeké.
Itt ha rádióznak az vagy te kezdeményezed vagy neked jön. Falconban meg folyamatos a rádióforgalmazás és néha eléggé kell figyelni, hogy kinek is szól és van, hogy az torony elküld még egy körre, mert elötted forgalom van , vagy ha sérült vagy akkor megtisztitja elötted a terepet. ezek mind olyan adalékok amik talán több hangulatot ad mint egy jól kidolgozott látvány. -
Szerintem tökmindegy, ha meg is csinálják, ez csak egy kabin. Te is tudod, BMS-el csomó más ok miatt is repkednek, a rendszerek mélysége és pontossága, a hatalmas térképek meg az azon fotó hadjárat is nagyon sokat számít, ATC és az AI viselkedése, légvédelmek működése, stb. Ezek évekre vannak még DCS-ből, ha egyáltalán bármikor benne lesznek. A térkép konkrétan visszafelé fejlődik, Nevada a fele, a Hormuz meg a harmada az alap Kaukázus aktívan repülhető területeinek (leghátsó repterek közötti terület). Most ez lesz a divat, hogy a 800km-es térképen kidolgoznak 300 km-t, a többi meg teljesen üres 3D?
Nyilván senki nem hülye vagy vak, ha csak a kabin és a grafika lenne a különbség, már mindenki DCS-el repkedne egyébként is. Nekem pont ugyanez a bajom most a Hornettel is. Szép, meg jó, de mire használom? Milyen hadjárat, meg online szerverek mennek majd vele? És igazat megvallva ebből a szempontból a 18-as vagy a 16-os majdnem ugyanolyan. Akit a Hornet nem húz át BMS-ből, azt a 16-os sem fogja. Itt inkább a DCS közönsége lesz a lényeg, ha "szagot fognak" a 18-assal, akkor vajon ED kiadhat-e ennél kevésbé részletesen, vagy kevésbé autentikusan kidolgozott modellt ez után (külsős stúdió ide vagy oda)? Remélem, hogy nem. Akkor már csak normális tematikus térképek készítésére kell rávenni őket, meg valami kidolgozott dinamikus hadjárata. Amilyen ütemben ED bevezette eddig is az újdonságokat, a 20-as évek közepére-végére lehet is ebből valami :) -
sakkay #27682 Ja..hát nemtom'. Akkor viszont egyperegybe' a falcont hívják ki. Érdekes lesz. -
50/52-őt mai napig repülik. 90-es években kezdték gyártani, fejből az ilyesmit nem tudom, wiki szerint 2010 után is adtak el belőle Egyiptomnak. Bőven 2000+ évjárat.
Egyébként a BMS-ben repülhető legutolsó típus is ez. -
sakkay #27680 Emlékszel pont múltkor beszéltük és mondtam, hogy valahol a 2000 éveknél kellene meghúzni a határt(a DCS-ben), mert ott is már necces a technikai "titok" de utána egyre durvább. Az 50 block is a 90 évek vége nem?