37057
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • RepeszElek
    Akkor ezért nem találtam semmit a neten mig 28ról! :D

Azt gondoltam hogy hollywood nem migeket használt forgatáskor :), de a mig 28at bekajàltam mert 27ről de főleg 29ről már hallottam, gondoltam logikus hogy van 28 is:)
    Jó hát azért köszi hogy válaszóltál.
    Amúgy azért néztem meg a filmet mert a neten láttam már forgatják és jövőre jön a top gun 2 a mai kor technikájával.
  • VO101Tom
    Üdv. Mig-28 nincs. :) A két legközelebbi szomszédja a lehetséges valós típusok közül a Mig-27-es, ami a Mig-23 földi csapásmérő változata, és a Mig-29-es, amit meg nem kell bemutatni. A filmben átfestett amerikai F-5 típusok repülték a rosszfiúkat, ami egyikre sem hasonlít.
    Egyébként lényegtelen a típus, az orosz a jobb, hiszen az képes volt a negatív G-re, míg a Tomcatnak kellett egy Tom "Maverick" Cruise a bot mögé, hogy lelőjjék mindet, a gép magában kevés lett volna erre
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.07.11. 00:25:49
  • RepeszElek
    Bocsi a zavarásért csak megnéztem nosztalgiából a top gun-t és ott f14esek mig 28 ellen harcoltak és a film után felmerült a kérdés bennem vajon igazából melyik gép volt a “jobb”?
    Mert ugye a filmben hősünk három mig-et is leszedett az f14-el.
    A neten nem találtam erre konkrét választ ezért érdekelne a ti véleményetek is,mert mikor még én is szimesztem (csak hamar feladtam) láttam van köztetek hozzáértő de persze megértem ha azt is ha válasz nélkül maradok.
    :)
  • VO101Tom
    Ehhez a svédeknek is sok közük van, ők is nagyon titkolóznak, meg az is igaz, hogy itthon sem volt divat ezelőtt. Szerencsére a pilóták közt is többen tolják ezt, reméljük a jövőben gyakoribb lesz (bár ennek is elég sok személyen és intézményen kellett átmenni mire engedélyezték, a szabályok nem lettek lazábbak, inkább a PR értékekhez a hozzáállás lett jobb).
  • repvez
    és közel 10 évet kellett várni rá, hogy végre ilyen felvételt nyilvánosan lehet látni, nem csak az elöre beállitott PR filmeket.
    A Lengyelek szinte hetente tesznek fel képeket videokat a Falconjaikról vagy épp a 29-kel, 4k van belső kamerásan.

Nagyon jó video egyébként! grat még több ilyet.
  • Lysandus
    Szenzációs!!!
  • Solt
  • GaBika6
  • sakkay
  • VO101Tom
    Nem DCS, de talán érdekes lehet itt is:
  • VO101Tom
    MSI alaplapban a 4.2-t automatikusan felhúzta 4.5-re, hozzá sem nyúltam :) Amikor megvettem, akkor nézegettem, hogy meddig lehetne húzni, 4.7-ig core fesz emelés nélkül is stabilan elment, utána viszont core fesz emelés és ezzel együtt Delid kellene neki. De igazából a 4.5 is mindenre elég nekem, úgyhogy a tuning részével jó ideje nem foglalkoztam.
  • VO101Tom
    Nem nem, A 1070 is VR meg 4K kompatibilis, és a DCS oldalán is "Recommended system requirements (HIGH graphics settings)"-nél 1070-et írnak. A 1080-as GPU csak a VR-hoz van írva mint ajánlott. A preload rádiuszt lejebb vettem, a visibility range-et viszont nem fogom lejjebb venni. Ha nem képes ez a konfig - ami mindenben teljesíti a magas grafikai beállításokra írt ajánlott(!) konfigot - egyenlő esélyeket adni nekem online észlelésnél mint annak aki 1080-al repked, akkor addig hanyagolom a DCS-t amíg rendbe teszik ezt, vagy tudok venni én is 1080-at.

A vicc, hogy nincs is ezzel különösebb baj más játékoknál. Ami a DCS-t illeti, most írtam, nincs lényeges különbség itt sem a 1080HD és 4K között - legalábbis az én gépemen. 10 fps mínusz (ez inkább a kártya érdeme, nem a DCS-é), ennyit a mission alatt magától is ingadozik. Kipróbáltam pár játékot tegnap, Falcon BMS detto, qrva jó fps-em van rajta 4K-ban is, Battlefield 4 is (meglepően) ugyanolyan jól futott mint előtte. Ami sok fps esés produkált, az a CloD, 130 fps helyett Le Havre fölött (az ugyanolyan fps sinkhole mint London) lett 43... de a többi gépigényes játékom, amikkel kipróbáltam tegnap, az mind csont nélkül vette a 4K-t 1080HD helyett. Armát még nem néztem meg, arra még kíváncsi leszek :D

Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.07.06. 17:47:35
  • gantus68
    2160p-ben MSAA lehet off, Flat shadows-t és effekteket off-ra próbálnám, hátha. A cpu-t felesleges szerintem overclock-olni, az enyém 25%-on megy és kiszolgálja a gpu-t.
  • beci43
    A Visib range-t vedd le highra,az extreme zabálja a GPU-t.Azért a 4K csak 4K.1080-1080 Ti ajánlott rá.
  • VO101Tom
    VCync ON-on van, és semmi nincs max-ra húzva, preload rádiusz kifejezetten alacsony (fórumon ezt mondják kritikusnak), élsimítás alacsony, amit magason hagytam, az a textúra és a látástávolság. Hogy messzire és élesen lássak az qrva fontos.
    Ezek a beállításaim egyébként: kép

Biztos van még pár elem, amin lehetne nyerni, shadow pl legyen rusnya, vagy látástávolságot húzzam magamra, de túl sokat nem akartam vele retkelni, egész onnan indult, hogy Sakkay kolléga győzködött, hogy most már "minden max"-on és simán fut. Ami nekem nem igazán megy i7 7700 4.5Ghz, 32GB Ram és 8GB-os 1070 mellett. Ami meglepett, hogy a 1080HD után 3840x2160 UHD-n is majdnem ugyanazt tudja mint negyed ekkora kijelzőn (Visszaállítottam 1080-ra most a felbontást, hátha valami frissítés hozta a csodát, de nem. 10-el több fps, ugyanolyan recegés).

Úgyhogy szarjanak sünt, majd újra próbálkozok ha a Hornetnek lesznek normális fegyverei és fícsörei, addigra vagy rendbe teszik ezt, vagy emberi áron lesz 1080-as :/
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.07.06. 14:19:49
  • sakkay
  • VO101Tom
    Addigra talán a Hornet is olyan állapotban lesz amiért érdemes pénzt adni
  • sakkay
    JA..a 1080ti fog jönni, hiába mondod, hogy nem
    Jó, nem heteken belül de, hogy egy éven belül az tuti..
  • gantus68
    Sokat szenvedtem a mikrolag és recegés témakörrel én is. Még látszólag stabil 60 fps mellett is megmaradt a recegés. Arra jutottam, hogy a sima futáshoz az én hardveremen (3770k, 16gb, ssd) a következők kellenek: vsync on a játékban

1080p: rx470 medium 60fps; 1070 high 60fps
    4k: rx470 medium 30fps; 1070 medium 60fps 1070 high 30fps

Minden más helyzetben, akárcsak 1 beállítás feljebb állítása előhozta a mikrolaggot, fps cap és bármilyen vsync a driverben szintén. Ha van recegés, akkor lejjebb kell venni a beállításokat. Ez elég jól leírja a helyzetet: DCS 2.5 Optimisation Guide
  • VO101Tom
    Na, kipróbáltam a DCS-t az új monitoron, nem hiszed el, de tök ugyanúgy fut mint a régin. A te küldetésedet indítva (A10c-vel) végig 40-50 fps, a régin 50-60 volt ugyanitt. Ugyanolyan folyamatos a mikrolag és a recegés is. Megy, működik, de érezni, hogy a gépem kevés neki. :/ 1080Ti-t tuti, hogy nem veszek 350e Ft-ért, úgyhogy már csak azt remélem a BMS 4.34 tényleg jön heteken belül .
  • sakkay
    Javítás érkezett!
  • macleody
    Bekaphatják, ha nem lesz lila milka tehén, lesz@rom az összes dlc-jüket :)
  • Gundark 1 1
    De gondolom a kukoricához való arató az dlc lesz nem? Az alap csak a búzát tartalmazza :) Nagyon szép holstein tehenek is lesznek benne :) Csak a krímben lehet majd aratni vagy vietnámban is vagy las vegasban is?
  • lac coo
    Amugy nehany ember miert jar ide, koveti ezt a topikot....? :))))
  • Lysandus
    Alfa állapotban elő lehet rendelni hamarosan a DCS: Farm Simulátort is. Teljes körű VR támogatást ígérnek. A kombájnokhoz a GPS-t külön DLC-ben meg lehet majd rendelni. A Belsimtek már készíti a Zetor 3011-es modulját, Teljes körű klikkelhető kabinnal. Állítólag jön a Class Dominátor kombájn is, a MiG-21-es vásárlóknak féláron!
  • molnibalage83
    Rgr.
  • sakkay
    Tudod mit néztél annak? Az üzenet jelét a chat ablaknak, ha be van zárva
  • molnibalage83

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.03. 22:43:18
  • repvez
    egy olyan dologrol vonsz le végleges következtetést ami még alfa állapotban sincs(lévén ha abban lenne már elö lehetne fizetni rá :) )
    Meg itt a cél a RIO hang felvétele volt és gondolom ,hogy jobban tudja mondani az instrukciokat a pilótának ,ezért lett ez igy, hogy ne azt legyen csak, hogy nem látom , merre van merre fordul.

Tehát a véglegesben sztem nem lesz semmi könnyités vizuálisan, aztán ,hogy a Jester AI mennyire lesz superképességű és kiszurja e messzirol a repülöket és megmondja a humán pilótának elöbb minthogy ő észre venné az már más tészta.
  • molnibalage83
    Valami kis fehér színű ikon lebeg a célpont felett. Ha jól látom.
  • Krokoliszk
    Ezt miből gondolod? Én nem látok semmi extrát a videón. Sőt, nálam amikor a RIO mondja, hogy látja mi hol van akkor sokszor még egy pixelt se láttam a képen, hogy hol az ellen.. az egy másik dolog, hogy az elég OP, hogy van egy 2. ember aki csak azzal foglalkozik, hogy néz ki a kabinból.
  • molnibalage83
    Az...
    Vagy csak buta CV deck személyzet alfa állapotú fejlesztésben. Állni és bőgni már tudnak. :)
  • sakkay
    Ja közben mondta a Leon is. Az ilyen tök hidegen hagy.
  • molnibalage83
    Hornet kabin + EF 3D modell. Hogy milyen FM van mögött el tudom képzelni...
  • sakkay
    Most ez mi?
  • LeonSilver
    "Its made by a group that does not want other people flying with it. I got so luck to get my hands on it. Sorry" :(

• molnibalage83
    Jól látom, hogy a RIO miatt lényegében labels tesz ki a vizuálisan követett gépre? Dogfightban ez picit lesz csak OP.
  • macleody
    Tehénfejőnő szimulátor.
  • krisztian005
    Egy újabb fontos fejlesztés a DCS-ben.
  • GaBika6
    Jónak tűnik...
    Itt alakul végre ez is...