37058

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-

-
Na, ez mindjárt sokkal konkrétabb kérdés, de még ez is kevés :) Látni kellene, hogy mit csinál a másik, látni kellene, hogy arra te mit reagálsz, és egyáltalán hogyan zajlik a harc.
Ötletelhetek, hogy túlhúzod, hogy nincs meg a corner speed, hogy a másik gép könnyebb volt vagy kevesebb függesztmény volt rajta, vagy magasabbról érkezett ezért több helyzeti energiát alakított mozgásivá, vagy hogy olyan kormánymozdulatokat, manővereket viszel bele, ami felesleges, hogy ha nem előre nézel akkor olyan irányba húzod el a gépet (akaratlanul) amit nem kellene, vagy hogy eleve nem is felé húzod, hanem elfordulsz tőle, hogy fordulóban irányt váltasz, hogy csúszik a géped, vagy hogy fékszárnyat nyitottál mert valaki azt mondta, hogy az jó... biztos lenne még pár dolog amit ide lehet írni.
Ez tényleg nem egyszerű dolog, főleg ha igazán az elméleti részét nem is akarod megérteni (arra valók a könyvek).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.07.15. 01:50:05 -
RepeszElek #28317 Csak gondoltam vannak trükkök mint a sakkban amik kezdők ellen beválhatnak.
Sakkban tudok pár ilyen trükköt persze ha gyakorlott sakkozóval kerülök szembe az rögtön kiszúrja mi a csel :)
Ha körbe körbe repülünk a jobb fél mindig tud faragni az íven egy kicsit míg lőhelyzetbe nem kerül.
Hogyan?
Valami ilyesmire gondoltam de sejtettem hogy csodák itt nincsennek meg ez nem olyan egyszerű.
Azért köszi:)
-
Na, meg is van az új Top Guns előzetese. 
-
Mondta is a végén, hogy direkt nem tette fel. 1/8-ad sebességen játszva volt 6-8 fps, azt rögzítette, majd editálta valós sebességűre a videót. Megnéztem a srác konfigját, i7 8700k 4.9 GHz-en, 16GB ram, 1070-es videokártya. Ebből talán lehet saccolni kinél hogyan futna ugyanez :)
-
Nézd, ha azt kérdeznéd, hogy hogy nyerhet az egyik sakkozó a másik ellen amikor mindkettőnek ugyanolyan bábúi vannak, arra sincs olyan válasz, amivel öt lépésből tuti mattot ad.
A légi harc egy társas"játék". Te csinálsz valamit, a másik reagál rá, vagy jól, vagy rosszul, máskor ő csinál olyat amire neked kell reagálni, amit vagy jól, vagy rosszul oldasz meg. Ezért vannak a könyvek, amikből ezeket a fogásokat meg lehet tanulni, elmagyarázzák, hogy mikor mire kell figyelni és mikor mit lehet csinálni. Ezt nem lehet két mondatban összefoglalni. -
Kár hogy nem tette fel a miz fájlt. Megnézném az én gépemen azt a diavetítést amit produkálna :) -
1v1-ben azonos képesség esetén aki ront, aki kevésbé bírja fizikailag. Ha az azonosság alatt érted azt, hogy az üzemanyag és az, hogy mennyi időre elég kb. azonos. Ha egy 2 pótosos F-15C vs félig üres F-15C-re gondolsz, akkor a válasz egyértelmű.
Könyveket meg érdemes elolvasni, de legalább a HTKA-n levő írások közül kettőt. A Haditechnikai összefoglaló aerodinamikánál a repteljesítményt taglaló részt és a Gondolatok a légi harcászatról írást.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.15. 00:58:02 -
RepeszElek #28311 Hát egy egész könyvet nem akarok elolvasni emiatt, de azért köszi:) -
Röviden?
- Az a pilótán múlik.
Hosszabban?
Robert Shaw: Fighter Combat Maneuvering
-
Állatul néz ki :) -
RepeszElek #28308 Két azonos képességű gép esetében forduló harcból hogy lehet győztesen kikerülni? -
-
Ga-Bika. A feltöltött szkinjeid jó meg minden, de a neveket ki kellene javítani. Hungarian (magyar) - Hungary (Magyarország) ergo nincs olyan, hogy Hungaryan.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.07.14. 22:14:37 -
Paypal visszatérítéssel kapcsolatban, szerintem csalás miatt tud valaki segíteni???
-
Nem tudom ki mennyire van tisztában Val Kilmer jelenlegi állapotával, de nekem egy kicsit vannak fenntartásaim, az ö szerepével filmben .
Gége rákja volt és a hangja és a arca torzult meg mintha a fejét sem tudná rendesen mozgatni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RepeszElek #28303 Nekem akkor sem tetszett.
Ingerszegény környezet, a folyósok nagyon szűkösek és egyformák stb.
Ez nem hotel ez munkahely.
Vacak!:)
-
Ráadásul a '80-as évek hordozói a mai közelében sem voltak mégis kibírták sokan. A mai CVN élet Ritz hotel a régivel szemben, ahol volt csigapost és kb. hajó TV-je, partközelben esetleg fogták azt, amit. Ma a hajókon van szupermarket, netkapcsolat, műhold, amit akarsz. A lakótér szűk és 6-9 hónapos táborozásra emlékezetet - csak nincs természet és szex sem, de pia sem - leszámítva a kikötőket. Viszont 12 órás munkanap mellett az ember húzza a lapátot és "minden nap hétfő" van.
A színészeket sanszosan meg tisztiszállásra rakták be. -
sakkay #28301 Hát nemtom. Voltam pár kisebb naszádon, azok meg olyanok mint a tengeralattjárók a 2vh filmeket. A hordozón vannak olyan helyek-hatalmas nyílt terek hadi célokra, de a legénységnek is mozi stb. , ami semmi más hadihajón nincsen. Szóval szerintem veled van a gond
-
RepeszElek #28300 Pont tegnap néztem egy anyahajón szolgáló tiszt felvételeit.
Körbejárta gopro-val az egészet.
Baromi nyomasztó olyan mint egy hangyavár,szerintem annyira nem sajnálta hogy kivágták őket.
Én egy napot is utálnék ott lakni.
A fedélzet mondjuk jó!
De ennyi:) -
Többeket is.Az egyikük rosszul lett és vagy T.C. vagy V.K. meséli el, hogy bezöldült a fickó és nem hitték el addig, hogy létezik ilyen. TC-r M2.0-vel felvitték 50k lábra és aztán ott alapgáz után volt egy kis siklás. Jó volt neki.
Érdemes végignézni a technikai részt is, ahol Val Kilmer bizony azért bevallja, hogy dorbézolás miatt kivágták őt és Rick R-t (asszem) a hajóról. -
RepeszElek #28298 Jól láttam hogy Tom Cruise-t vitték egy körre f14el?
Mázlista:) -
Frenky #28297 HUNAF szerverek 2018.07.14
Jó repülést! -
Lényegében arcade fossá degradált játékról van itt szó, ha jól látom. Semmi több. -
Az angol eredeti szöveg nem annyira gáz, csak nem pontos. A magyar fordítása totálisan hülyeség és 3000 (!!) csomó volt benne. Biztos a balfasz állambiztonság miatt lett ilyen a fordítás, nehogy még a gyök2 állampolgár valamit megtudjon. -
A Top Gun esetében nagyon nyerő ötlet volt a modellek használata. Annyira jól sikerült egy-kettő, hogy a USA Navy vizsgálatot indított, mert több rakéta indítás volt látható, mint amennyire engedélyt adtak a forgatásokhoz.
Csak remélni tudom, hogy a TG2-nél bármi is lesz a film története nem olyan nevetséges légiharc animáció lesz, mint a 2005-ös zskat fos lopakodókba. Tisztán látszott, hogy olyan csinálta, akinek lövése nincs a repülésről.
A TG idején nagyon komoly korlát volt az, hogy minden valódi felvétel. Egyszerűen nincs olyan kamera, helyzet és látószög, ahogy egy igazi légiharcot külső szemlélőként be lehet mutatni a biztonságot is szem előtt tartva. Ezért van az, hogy a filmben palásorsózgatnak összevissza, amikor annak hatása 0 a gép irányára, tehát hülyeség, de a filmesek imádták. Tehát vagy úgy kellett összerakni valamit, hogy a levegőben erősen koerografálva a távolság és látószögget valami látsszon és ne csak pontok, a másik korlát meg a földközeli manőverek és szintén a távolság.
Tárhelyemen.
Itt.
Az első rész a fimtrükkökről. A 6. részbeb a 10. résznél az orsózás.
Érdemes megnézni az összeset kivéve talán a zenéről szóló részt. -
A MiG-27 értelmetlen a listában, nem vadászgép. Az F-14 megjelenésekor sokmindenben volt úttörő, de sok téren átlagos vagy átlag alatti is volt. Leszállás közben stabilitása pl. rosszabb volt, mint az F-4-esé.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.14. 11:29:00 -
Azért ez ebban a formában nem igaz. A filmben elképzelt helyzetben 99%, hogy VID kell a rakétaindításhoz. A szomorú igazság az, hogy azonos szintű AAM és képzettség esetén az 5v2-ben az F-5E-val játszva lelövik az F-14-eseket az AIMVAL ACEVAL tanulsága szerint főleg, ha F-14A-ról van szó. Még sokkal potensebb F-15 is 4v2 és 6v3 dogban csak 2:1 arányban tudott átlagban győzni.
Lásd itt.
Repteljesítménnyel és egybekkel foglalozó írás itt.
Az izraeliek annyira értékelték az F-14-et, hogy szinte körberöhögték az F-14A-t az F-15A-val mérve. Sokszor, még a Skyhawkok is legyőzték manőverező légiharcban. A BVR képessége nekik nem számított AIM-54-gyel és az AIM-7M előtt a gép BVR képessége közel sem volt megbízható. Líbiai gép ellen is volt AIM-7 indítás és nem talált úgy, hogy nem földháttérban volt a cél.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.14. 11:26:13 -
Ahogy macleody kolléga is mondja, ezzel a legnagyobb gond az lesz, ha a MAC -os gépeket is teljes értékű modulként kezelik és minden szerveren engedve is lesznek. Még nem tudjuk, hogy így lesz-e, ez gondolom sokban függ attól, hogy az FC3-hoz képest mennyivel lesz egyszerűbb. -
támogatom ezt én is, sajnos nem ez az irány
Amikor az fc3as gépeket meglehetett külön bvenni modulként azt hittem, hogy ezért van klön szedve , mert feljavitják a kabint és a rendszereket ezért kell külön modulként fizetni érte, de igy ugyan azt adják el 2 x , mert nem tudom, ki az aki nem egy csomagba venné meg az fc3at és kap érte 8 gépet még akkor is ha 7et nem használ belöle, mert külön-külön dágábban jön ki és semmi extrát nem kap érte.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.07.13. 21:39:15 -
Solt #28289 Ez mondjuk jogos! -
gantus68 #28288 A másik iránynak jobban örültem volna
, FC3 gépek egérrel kattintható kabinnal
-
Ez így rendben is van. De ne engedjük már fel a két cuccot egy szerverre. -
Azért srácok ne legyünk igazságtalanok. Ami tény hogy a DCS szép. Ami tény hogy az egyszerű játékosok számára egy egy "komoly" modul, drága ÉS nehéz. Tökéletes lesz arra hogy az egyszerű kocajátékosokat is bevonzza, és ki tudja akár kedvet is kap hozzá hogy komolyan kezdjen el foglalkozni ezzel. -
fb chaten most kérdezi egy srác, hoyg ez akkor külön vonal lesz ED-től?
- Nem, hagyományos modul DCS alá, pont ahogy az FC3 is az.
-
feca1229 #28284 Hiánypótló. Minden fillérjét megéri!
:-) -
Új szimulátor ED-től:
https://www.facebook.com/eagle.dynamics/videos/10160703226415341/
Meglévő gépek nagyja egy csomagban (újra eladva), lebutítva, egér+klaviatúrával is vezethetőek...
Hát... -
Már megszokhattad volna, hogy itt nem nagyon van offtotyik ;) -
-
Bár Enni jó, Morricone, a DCS-be viszont Dinamikus Hadjárat Kőne, hogy ne legyek teljesen offtopik
most hogy mondod - tényleg, mintha zsenge gyerekkoromból rémlene, de nem az Egy maréknyi dollárért ment a MiG-15-ös intró alatt?
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.07.12. 23:19:43