37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Az biztos, hogy ezenek én sem adtam volna egy vasat sem... Még tök biztosnak tűnő projectek is be tudnak sülni, ahogy volt is rá példa, akkor ez meg... Azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle.. -
Nem akarok énmegmondtamozni, de már a kickstarter kampányuk hemzsegett az anomáliáktól meg a túlzásoktól. A pontos technikai paramétereit, pontos felbontást, pontos látószöget úgy kellett külön, a gyártó saját honlapján megkeresni, mert a kickstarter oldalon csak a kamuzás és terelés ment. FAQ-ban feltették a kérdést, majd tök másra válaszoltak. A PR-os csapat tényleg profi volt. A tisztesség meg a hatékonyság egymás ellen dolgozik az ő szakmájukban, de hát ez van. Gondolom jogi okai voltak, hogy valahol mégis ki kellett a valós értékeket is írniuk. Amit meg ígértek, a szemkövetéssel együtt, hogy ekkora felbontásban majd latency nélkül csinálnak olyan kijelzőt amit még soha senki ezelőtt... hogy is mondjam, én nem utaltam volna nekik előre egy fillért sem, szerencsére mások összedobtak nekik 4.2M dollárt, ebből kijön pár hétvége a bahamákon és talán valamikor szemüveg is lesz :)
Addig talán lesz olyan videokártya is ami ki tudja azt hajtani, 2020 környékén jön az új TM joy, 20 év múlva nyugdíjasként már tudom mivel fogok szórakozni
-
Tiszta Fighter Ops.... Lehet már ezek is nyaralnak valahol :D -
Nemrég pont utánaolvastam kicsit a Primax 8K-nak. Hát, nem néz ki jól... Nekik elvileg ugye decemberben kellett volna elkezdeni szállítani az első megrendeléseket, ehhez képest két bejelentést tettek júniusban, az egyik hogy a nevükben idézőjelbe teszik a "8K"-t, mert az csak fantázianév, nem a gép műszaki paraméterét jelzi (kíváncsi vagyok mennyien hőzöngtek emiatt, engem az elejétől zavart ez az "anomália", hogy vagy nem tudják mennyi a 8K, vagy hazudnak a reklám miatt. Egyik sem vet rájuk jó fényt), másik, hogy "készen állnak a sorozatgyártásra". Ebből azóta sem lett semmi. És ez ugye azt is jelenti, hogy a 2017 decemberi szállításból sem lett semmi. A hivatalos fórumukon olyan kérdések pörögnek, mint hogy ki milyen színben kérné a szemüveget (qrva fontos, tényleg) meg ki mivel játszana, miközben nulla infó van arról, hogy mi folyik cégen belül. Most Augusztus 12-én az volt az update, hogy tovább javult a fejkövetés (éljen), és a torzítási algoritmust is javították M2-nél (mivel annyi pénzt kalapoztak össze, az eye trackingot is meg kell csinálniuk, ami megint nem megy olyan egyszerűen).
Őszintén megmondom nemtom mi lesz velük, és az mikorra dől el. Lehet, hogy minden gondot megoldanak majd valamikorra, és ha felfuttatják a gyártást, akkor majd valamikor boltokba is kerül. De egyenlőre "fejlesztés alatt van", ami bármennyi időt jelenthet.
-
2000$ - 10000$ árszegmens, ez nem a játékosoknak készült.
roadtovr cikk
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2018.08.18. 09:09:35 -
wolfhgb #28513 Na arrol nem is hallottam egy ideje, mi lett veluk? -
wolfhgb #28512 2x4k kijelzo es eye tracking. Na az azert erdekelne, h hogy sikerult. :) Ha jol megoldottak, le a kalappal. Mindenkepp elismeres nekik a kitartasukert. -
Csak ne Primax 8K legyen ebből is... -
Lysandus #28510 Nocsak, nocsak, csak alakul valami: StarVR One és StarVR One XT
Ár még nincs, de specifikáció és system req már igen. -
wolfhgb #28509 Oh, pedig az nagyon megy kishazankban, mesterfokon uzik egyesek kisebb vagyonert! :) -
Solt #28508 Fociztam, a ziccert meg ciki volt kihagyni! ;) -
wolfhgb #28507 Na de nem mondtak meg neked, h nem kell minden magas labdat leutni? :)
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.08.17. 21:41:17 -
Solt #28506 Ziccer volt.... :D -
wolfhgb #28505 Na fasza, bekostoltal! :)
-
Solt #28504 Egyrészt várjuk ki a végét, másrészt női piát nem veszek! :))) -
wolfhgb #28503 Solt, jossz egy sorrel, ez a 600$ os ar sehogy nem lesz meg 280 sem nalunk, nem, h 300. A hideg citromos gossert csipazom. :) -
wolfhgb #28502 Na de miert RTX? -
wolfhgb #28501 Na tessek, milyen jo, h tegnap elvittek a karimat, ha tenyleg egyszerre jonnek, rogyasig lesz a rovat ti karikkal. Es itt mar nem is fog szamitani, h mennyivel gyorsabb az uj kari a reginel, mert senki nem akar 2 Evet varni a 3080ti, ra cserelni fognak.
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.08.17. 20:50:00 -
Solt #28500 Nekem az a "szerencsém", hogy a párom is nagy művész ilyen téren... mindent 10 euróért vesz, minden új ruha extra akciós volt, vagy éppen az már réééégi.... és azt hiszi, hogy ezeket én azért hagyom rá, mert elhiszem! :D Ellene fordítom a saját fegyverét és minden amit veszek az akciós, ÁFA nélküli, vagy éppen elromlott a régi és garanciában cserélték!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.08.17. 19:11:57 -
Jön a világvége - verjük el a pénzünket. AZtán mondhatod, hogy a plejádiak és Ashtar kapitány megmentette a fődet, így elmarad a világvége.
Kérdés? -
beci43 #28498
-
sakkay #28497 Persze, hogy! -
sakkay #28496 Dehogynem menni fog az
-
beci43 #28495 Nem féltelek... -
beci43 #28494 Akkó megvesszük, nem!? -

Én a VR miatt puhítom egy ideje, mert a géphez viszonylag egyszerűen veszek bármit, lévén ezen dolgozok is. UHD monitor is annyi volt, hogy "hmm, kéne egy új monitor, ezen a szar 27-esen nem látok semmit". "oké, te tudod".
-
Solt #28492 Én még nem tudom, hogy ezt miképpen verem át a családi költségvetésen... már annyit kamuztam, nem tudok már mit kitalálni!
-
Akkor asszem karácsony környékén asszony gépébe kelleni fog egy 1070-es
-
Solt #28490 600 USD a 2080, 800 USD a 2080Ti és augusztusban bejelentik/jön mindkettő: LINK
Nyilván ez egyelőre fenntartásokkal kezelendő, de ha ez így lenne és a 2080Ti hozna legalább 50%-t az 1080Ti-n akkor...
-
Solt #28489
-
wolfhgb #28488 Ne is siessek el. Patent legyen. -
wolfhgb #28487 Uuuutallak! :) -
Paladin #28486 Oculus elvileg arra gyúr (mármint foveated renderingre), nem is bánom, hogy nem sietik el a következő CV kiadását - a Vive Pro is elég felemásra sikerült horror áron. -
Solt #28485 Ha olcsóbb lesz annál amit mondtam, akkor gyengébb is! ;) -
Solt #28484 Önmagában az nem lenne gond... most is jóval többet számolnak mint a fizikai felbontás. Egy nagyobb felbontású kijelző esetén kevesebbet kéne szoftveresen csalni. A nagyobb fov és a magasabb frissítési frekvencia jobban odab@szna. -
wolfhgb #28483 Igen, a fov noveles is kenyes kerdes, sajnos minel nagyobb a fov, annal nagyobb a rosszullet eselye es noveli jocskan a pixelszamot is ugy, h valojaban nem tobb az azonos teruleten levo pixel, a mai sisakokhoz kepest. A szemkovetes jol mukodo, azonnal frissito formaban pazar lenne, persze nagy poziciopontossag mellett, de ezzel nem tudom hol tartanak jelenleg, vagy tart e valahol egyaltalan a gyartoknal, mint lehetoseg mostansag.
-
én lehet megvárom a szemkövetést és a különbözö távolságra való fokuszálás lehetőségét esetleg egy kis fov növelés és felbontásnöveléssel -
wolfhgb #28481 Remelem fognak. Es azt is, h valami finom kis hw csokkento dolgot is bedobnak mukodokepes formaban vele egyutt a kalapba. De mar egy sli tamogatasnak is orulnek, habar attol nem lesz epp koltseghatekony, ennel fogva sajnos nem hiszem, h opcio naluk, de ettol meg megoldhatnak szoftver ugyileg, a kijelzonkenti kartya hajtast, fanatikusok biztos dijjaznak, hisz monitort is sokan hajtjak ilyen formacioval. -
És mi lesz ha a VR kijelzők addigra pixel számot emelnek? :) -
wolfhgb #28479 Akkor hatar a csillagos eg, meg a buxa kb. A 3080ti talan mar birni fogja 3 ev mulva a folyamatos 90fps t, persze, ha addigra edeek is odateszik magukat graf motor teren. Mondjuk tegyuk hozza azt is, h oculusek az asw lehetoseggel nagyot alakitottak, 45fps el is baromi jo a futas a riftben, siman elvezheto a latvany, alig eszreveheto a kulombseg a 90fps t igenylo modhoz kepest.