37057
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Egyrészt hivatalos teszt 20.-a előtt nem láthat napvilágot, másrészt tényleg ki akarsz adni ~330000.-Forintot egy olyan kártyáért aminek a tudását majdnem féláron megkapod garanciával? Hónapok óta arról szólnak a hírek, hogy az NV horror bevételeket tett zsebre többek közt a bányászat miatt is, erre most kiadnak egy szériát két év után, ami cirka 30% pluszt hoz az eddig megszokott 70-80% helyett és teszi mindezt horror felárral. Az 1080ti 700 USD-n kezdett, a 2080ti 1200 USD-n indul... 2 év után várhatóan cirka 30% plusz 500 USD-l drágábban... elvből nem szabad pénzt adni ezért a szériáért amíg nem csökkentik jelentősen az árát.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.15. 11:26:07
  • sakkay
    Csak újban veszek ilyen drága kari, és mindig még garanciásan adom el. Ez nálam szabály. Most nézegettem a legújabb hivatalos teszteket, elég meggyőző. Mindenhol leveri az 1080ti-t, persze ha valahol újonnan egy jobb 1080ti nagyon jó áron meglátok, lehet az lesz. De alapvetően 2080..
  • wolfhgb
    Hát, mert 60000 el drágább mint egy 1080ti és lehet, h még lassabb is lesz a végén nála rtx támogatás hiányában? Meg esetleg tömve van a hvapró 200 ért már sok garos 1080ti ok al?
  • sakkay
    Most miért
  • wolfhgb
    elég lesz.
  • Solt
    Ezt, hogy sikerült kitalálni? :)
  • sakkay
    Tervezek venni november környékén egy rtx 2080-at, meg majd később valamilyen vrt. (eladó lesz akkor az msi gtx 1070 gaming x 8Gb-om, még garis, ha valakit érdekel szóljon) Van ehhez egy 600 watos chieftech tápom. Elég szerintetek?
  • VO101-MMaister
    DCS ben is van felskálázás a VR beállítások alatt. Tapasztalatom szerint felskálázással szebb lesz a kabin és olvashatóbbak a műszerek, viszont a távoli célok láthatósága csökken. Az MSAA nagyot dob a látványon viszont zabálja az fps-t.
    Fix 45FPS-re belőve az ASW sajnos szellemképezi a mozgó tárgyakat. Én légcsavaros gépekkel repülök, ott a közel légiharcnál ez zavaró.
    Minden HW függő, ki kell grammozni a legjobb beállítást. ED fórum VR részét érdemes olvasgatni.
  • beci43
    Igen, tudjuk... :)
  • wolfhgb
    Azt majd 2 het mulva csak, penteken. :)
  • beci43
    Köszi Wolf!A DCS-t gondolom nem támogatja...
  • wolfhgb
    van már olyan game, ami támogatja a sli modot vr ban, Csak sajnos azok vannak kevesebben. :)

pl

itt a nvidia támogatás hozzá

itt
    Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.09.08. 20:21:49
  • wolfhgb
    Ahhoz, h offolja az asw t, fix 45 legyen mindenképp a tray tools kell és kb dcs ben azt kell kiutni elsőre, utána jöhetnek a jatékban a graf beállítások, amit még a fix 45 el stabilan tud, én igy állítanám fel a sorrendet. Más proginál, ha bírja 1.5 pd és jó graf mellett a 90 et akkor ok, ha nem, akkor ott is asw off a tray tools ban és utána hangolni a játékot a beállításaiban. Csak ennyit pontosítanék, az amúgy korrekt leíráson.
  • beci43
    Ja,az nekem offon van,úgy sokkal jobb.Az enyém nem Steames.O.K. próbálgatom.
  • Solt
    Beállításokban Depth of Field: Off

Elvileg magától látnia kéne, legalábbis a steam verziót látja. Próbaképpen fixáld 45-re az FPS-t és amelyikkel működik az lesz a jó exe... :)
  • beci43
    A térérzet miatt jobban látni a légi célokat,ráadásul a fejmozgás sokkal jobb mint egy hagyományos Track-irrel.Én is sokat gondolkodtam a megvételén, de sehogy nem repülnék ezentúl,csak VR-rel.Jöhetnek a nagyobb felbontású Oculusok!
    Azt olvastam, hogy a következő Riftben nagyobb felbontású, dupla pixel sűrűségű kijelzők jönnek, nagyobb látószöggel.Csak győzzük VGA-val...Ezért is lenne jó, ha a VR támogatná az SLI-t,vennék még egy 1080 Ti-t, azzal el lennék egy darabig.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.09.08. 12:15:15
  • beci43
    Köszi Solt!A DoF effekteket hogy kapcsolom ki?Az Oculus Tray Toolban mit adok meg ,a bin alatt, a DCS_uddater_exét vagy a Dcs.exét?
  • Solt
    Az Oculus állásfoglalása szerint az 1.5-s PD / SS a maximum amit érdemes használni, efölött már feleslegesen terheli a GPU-t de érezhetően nem javul a képminőség, ráadásul anomáliák is lehetnek. Az én eddigi tapasztalatom szerint a PD / SS főleg a közeli objektumok élességén, láthatóságán javít, míg az egyéb élsimítási / felskálázási eljárások pedig a távolabbi objektumokon javítanak.

Szóval választasz egy medium / high grafikai beállítást, lősz mellé egy 1.5-s PD-t / SS-t, ez legyen a kiindulási pont. Ha van még tartalék a VGA-ban akkor jöhet a felskálázás, élsimítás. A DCS-ben nincs felskálázás, szóval itt marad az élsimítás. Az ETS-ben például a beépített élsimítás ront mind a látványon, mind a teljesítményen, szóval ott a felskálázás a jobb választás.

Amikor kihoztad így a maximumot és még mindig van tartalék a VGA-ban, akkor jöhet a grafikai látvány elemek, látótávolságok növelése. Ami még lényeges, hogy a DoF effekteket érdemes kikapcsolni, mert VR-ban nincs szükség ezekre, enélkül is megvan a térérzet.

Első körben mindent az adott játékon belül állíts, külsős programot csak akkor használj ha PD / SS beállításra nincs lehetőség a játékon belül. Erre ott van az Oculus Tray Tool: LINK

NV driver legyen alapértelmezett, abban nem kell babrálni semmit...
  • sakkay
    Légi harc mennyire megy vele? Nem nehéz észlelni a célokat? És a földön? DCS próbáltad? Repültem oculusal, de az egy dk2 volt, mondják a mostani azért jóval jobb, habár még ez sem az igazi.
  • beci43
    Igazából csak a képfinomító eljárásokra lennék kíváncsi,de rengeteg oldalt böngésztem ezzel kapcsolatban,meg sokat kísérletezem, azt hiszem megtaláltam a legoptimálisabb beállításokat.Bár az Oculus debug tool tartogat egy-két beállítást, ami nem tudom mire való.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.09.08. 10:31:46
  • beci43
  • sure
    Na, akkor ez NOSZF akció lesz :)
  • wolfhgb
    Van vr zoom is, ha jol remlik ui alatt leledzik a control settingsben. habar nem eroltetnem, ha ragaszkodsz a gyomortartalmadhoz, amugy is illuziorombolo dolog a zoomolgatas. minden latszik olvashatoan ami kell.
  • feca1229
    A legendás, vagy inkább már szállóigévé vált "Két hétről" is beszéltek mindig! :-)
    Bár kívánom, hogy igazat mondják neked és ősszel legyen valami leárazás, de nyugtával a napot!
    Általában november 1-jén azért szokott lenni leárazás...
  • Solt
    Majd írok pár sort, de most mobilról vagyok és nincs kedvem pötyögni... :) Addig gyűjtsd össze a kérdéseid...
  • Roodie76
    Update: megkérdeztem az ügyfélszolgálatot, meglepetésemre válaszoltak, lesz autumn sale, még nem tudják, pontosan mikor, de várhatóan október végén.
  • beci43
    Csak fejmozgással,de lehet hogy másképpen is lehet,még nem jöttem rá.VR-ben nem minden alapértelmezett mint a normál verzióban.Azonosítás jó,teljesen másképp látom a teret,konkrétan mintha ott lennék.A gépeket való nagyságukban látom,elég félelmetes...

Solt,Wolf,tapasztalat megosztások?
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.09.04. 18:10:23
  • sakkay
    Nagyon faxa lehet. Azonosítás mennyire megy? Nagyítani' tudsz?
  • beci43
    Köszi!Mostanra beállítottam,pixel d. 1.7,fix 45 fps. Még mindig nem tudtam megszokni,olyan élményt ad,amit eddig semmi.Harrierrel kezdtem,800 méteren kinéztem balra,majd lefelé,rendesen meg kellett kapaszkodjak a szék karfájába,mert azt hittem leesek...Elite Dangeroust is próbáltam,na az is odabasz...
  • sakkay
    Ah.Tudtam, csak nem sejtettem:))
  • LeonSilver
    joke
  • sakkay
    Jom Kippur?? Ez komoly? Nem mintha gond lenne csak furcsálnám'
  • Roodie76
    Köszi, akkor lesem, a Mirage 2000 modulra fáj a fogam.
  • sure
    Karácsony, Húsvét, Jom Kippur, általában a nagyobb ünnepeken szoktak leárazni, néha véletlenszerűen is akár egy-egy hétvégére
  • wolfhgb
    szerintem az őszi leárazásuk lassacskán esedékes.
  • feca1229
    Hellóvinkor (november elseje) szerintem, akkor szokott még néha, es karacsony. Ugy rémlik ezeken a dátumokat szeretik. Illetve nézheted még a STEAM- nek az oldalát mert ha ott veszed mikor van leárazás azt a modult hasznalhatod az ED -en is.
  • sakkay
    Passzolom.
  • Roodie76
    Valaki tudja esetleg, hogy milyen gyakorisággal szoktak lenni leárazások a DCS e-shopjában? Jön/várható esetleg mostanában valami olyan évforduló vagy alkalom, aminek örömére lehet faragni pár (tíz) százalékot a modulok árából? :-)
  • 3G0_
    Csináltam egy videót amiben elmondom a történetemet a régi dolgokkal kapcsolatban, ajánlanám főleg a régi tagoknak. Senkit nem bántok nem rossz szándékkal csináltam hanem így talán jobban megértetek és nem lesz feszültség.

Ha gondoljátok bemásolhatjátok a csoportba is. Köszönöm aki végighallgatja!

• sakkay
    Ok, de mint Leon írta ez egy szimulátor. Kötelessége' a lehető legjobban (ahogyan az éppen aktuálisan technológiai' szint engedi) visszatükrözni a valóságot. Nem szeretem ha "játéknak" nevezik, mert szimulátorra nem teljesen lehet ráhúzni ezt a kategóriát-de persze szó szerint játék, mivel nem nevezhetjük kalácsnak (pl)