37057
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • hhelikopter
    Értem, és esetleg várható ennek javítása, átprogramozása? Még egy olyan kérdésem is lenne, látva azt, hogy milyen szerteágazó tapasztalattal rendelkező felhasználók vannak itt, hogy mi a "Vulkan" és miért, mitől lesz jobb tőle?

Mindenkinek köszönöm a türelmét, segítségét!
  • VO101Tom
    Normandia térképen még nincs az erdő (speedtree) átprogramozva, optimalizálva. Azon a térképen van a legrosszabb fps az összes közül.
  • hhelikopter
    Nem tapasztaltam, hogy a CPU bármit is javítana a helyzeten, egyébként i7 2600K Overclocked @ 4.7Ghz van. Samsung 24" monitorom van 1920x1080 felbántásba.
  • Solt
    Szoftveres CPU limit... talán majd a Vulkan megoldja.
  • VO101-MMaister
    Az ED forumon inditott egy topicot egy felhasznalo, aki mar 2080Ti vel tolja VR (CV1) -ben. Eleg lehangoloak a tapasztalatai. Gyakorlatilag a DCS engine nem tudja produkalni a stabil 90fps-t VR-ben meg ezzel a kartyaval sem, pedig a kartya nincs is kozben kihajtva. Fura.

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=221127

• Solt
    Miért pont 50 FPS? TV-n játszol? Egyébként az FPS szám CPU függő is... milyen CPU-d van?
  • hhelikopter
    Köszönöm a válaszokat! Én helikopterekkel repülők csak, fontos számomra, hogy minden látvány elem max- on legyen, illetve a növényzet, fű, épületek stb, mert ez földközeli repülésnél látványos, és számomra nélkülözhetetlen. Full beállításokkal az 50 FPS elérése a cél.

Jelenleg kártyám egy ASUS Radeon R9 290X 4GB GDDR5 amivel ha mindent max-ra nyomok, akkor kemény 20 FPS-t kapok DCS: Normandy 1944 Map -on., ami gáz.Tehát kell a jó videókártya....
  • Solt
    Szia,

Tudni kéne, hogy milyen felbontású és hány Hz-s monitorhoz nézel kártyát. Egy 1080p-s 60Hz-s monitorhoz felesleges az 1080Ti.
  • gantus68
    1. Flight Simulator-hoz, így dcs-hez is inkább a stabil fps (60 vagy freesync/gsync) kell, így egy 1070 is elég 1080p-ben high preset-el, tudomásom szerint kimaxolni 1080ti-vel sem lehet. High preset 4K 60fps megy.
    2. Nem gondolom, hogy pár hónap alatt az árak sokat változnak, de megy lefelé a használtak ára.

VR az más, ott a 2080ti sem elég most stabil 90 fps-hez. Youtube-n vannak videók 1080ti és 2080ti is. Mindenki a vulkan-t várja, addig nagy változás ebben nem lesz.
  • hhelikopter
    Sziasztok!

Nagy mágusokhoz lenne két kérdésem, mert kártya beszerzés előtt állok:

1. Érdemes-e 2080ti venni, mennyivel kapok több Fps-t mint amit tud a 1080ti ?
    2. Érdemes venni 1080 ti most, vagy pár hónap múlva, mert akkor olcsóbb lesz?

Köszi
  • sakkay
    Marha jó a mini kampány. Valamit buhertek, mert egy telirakott hajóra szálltam le a küldi végén 19 gép volt rajta, a levegőben látótávon belül 4 f14, és stabilan maradt a 45 fps a Riftel.
  • sakkay
  • sakkay
  • sakkay
    Van egy srác, kurva jó target profilt csinált, de nem frissítette már régóta, és már nagyon ráférne.
  • sakkay
    Aha. Van 940 is, de már dobozban
  • beci43
    Az F-18-hoz?Neked Warthogod van?
  • sakkay
    Ja nem akartam bántó lenni. De igen, itt már rendesen van tanulási ív(+nagyon sok alap tudás kell már eleve) és még egy csomó dolog bent sincsen-elvileg jönnek azok is
  • SgtChris
    Lehet félreérthető voltam...Igen tudom, hogy szimulátor...Már a LockOn óta követem az eseményeket. De ez amit itt a Hornetnél láttam számomra már követhetetlen...nem azért, mert retardált vagyok, hanem egész egyszerűen nincs annyi szabadidőm, hogy behatóan foglalkozzak vele... Mondjuk ha néha van fél/egy órám... vagyis az örömröpködésre nem ez a megfelelő program már számomra.
    Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2018.09.29. 12:06:19
  • sakkay
    A blu flagen meg a 2 másik nagyon-most meg nem mondom a nevüket. De ebben a hónapban keveset voltam multiban(szinte semmit csak inkább a hunon), várom a warthog joy target frissítést..ígéri a srác vagy 2 hónapja.
  • sakkay
    Mondjuk ezt most nem értem..ez egy szimulátor-vagy mit vártál?
  • beci43
    Sakkay, melyik szerveren szoktad nyomni?
  • SgtChris
    Jujjj....hát én leszedtem mindent, amit felajánlott... :-) Végigvártam, szépen feltette, jól is fut. De azt hiszem most elengedtem ezt a játékot... (és a kritika inkább nekem szól és nem a játéknak) A Hornet kezelése, hát...megláttam a menüt....pfff...sajnos nincs több órám naponta, hogy készség szinten bemagoljam az összes gombkombinációt...anélkül meg ugye béna kacsa effektus, mint egy egyszemélyes utasszállító lenne.
    Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2018.09.29. 08:01:20
  • sakkay
    4 órája nyomjuk a repülést- megunhatatlan. De a google earth is hihetetlen-komolyan!!
  • sakkay
    Ja emlékszem
  • sakkay
    Mindiggondoltam leesik úgyis.
  • sure
    Mától él, belépsz décsébe és jelezni fogja (piros számmal, kis pötty a fenti menüsorban) hogy van letölthető modulod, odakatt, kiválasztod melyikeket akarod, a Persian Gulf map harminc-valahány giga, azt én pl. nem húztam le mer nincs annyi helyem, az F-18 az csak 600 mega, és tényleg fílinges, még az auto startup is :)

Utoljára szerkesztette: sure, 2018.09.28. 20:50:18
  • VO101Tom
    Sakkay kolléga bekavar
  • LeonSilver
    Ugye Sakkay kolléga nem azt írta... persze amikor megnéztem a linket, akkor leesett, hogy miről van szó, de... ;)
  • VO101Tom
    Nem a szárny nélküli repülésről volt szó, hanem a felhajtott szárnyvéggel repülésről.

Amit nem értek, hogy miért ezt válaszolják meg, szerintem azzal senkinek nem volt gondja, hogy felhajtott szárnyvéggel fel tud-e szállni, ha volt is néhány aki hőzöngött emiatt, nagy tömegeknek ezzel nem volt bajuk. Ráadásul csomó alkalommal előfordult már valódi gépeken is, hogy felhajtott szárnyvéggel felszálltak, repültek. Sőt F14 pl aszimmetrikus szárnnyal is repült, csak az egyik oldal nyílt vissza a nyilazásból. Az sem lehetett kellemes hazaút...

Amiből viszont video is készült anno, és azzal jogosan baja volt a júzereknek, hogy felhajtott szárnyvéggel lassítás közben irányíthatatlanul megemelte az orrát, majdnem függőlegesig, miközben a bot koppig orra volt nyomva. Nem tudom, hogy ez a fícsör benne van-e még, de ha igen, akkor egy hasonló grafikont szívesen megnéznék erről is, hogy erre mit mondanak.
  • sure
    Ezt anno a LOMAC-FC is tudta :)
  • LeonSilver
    Na ezt nézzed meg bajtársam.
    2009 december, Rise of Flight.
    Szarrá lőttem és mégis... (AI repül) :D :D :D

• sakkay
    Elemezték a szárnyak nélküli repülési hibát.
  • sakkay
  • wolfhgb
    A felbontás közel a duplája, ha még fel is skálázna, tuti lefosom a bokám tőle. :) A kisebb hz valamicskét javít az erőszükségleten valóban, cirka 20% al kevesebb fps eleg már neki. Hát baromira kiváncsi leszek azokra a tartalmakra.
  • Solt
    Nem akarok hülyeséget mondani, de más a lencse, más felbontás... közel sem biztos, hogy akkora felskálázás kell mint a CV1-hez. No meg ez 72Hz, nem 90.
  • wolfhgb
    Konkretan robo recalt es climbet emlit a kezdéskor induló 50 tartalom között, de azért nem hinném, h látványban és grafikai minőségben megütné a pc n legalább 1060 as karit igénylő névrokonáét, Egy Snapdragon 835 ös chip től még hibátlan optimalizálás mellett sem várhatunk ennyit. A tech ujításokra viszont baromira kiváncsi leszek, ha nem is állok érte sorba, valahol biztos kipróbálom.
  • Solt
    iPon cikk

Ígéretes cucc... állítólag Robo Recall szintű játékok lesznek rá. Ne feledd, hogy fix hardver, könnyebb optimalizálni rá, és azért nincs mindennek DCS szintű gépigénye. :)
  • wolfhgb
    Mar latom, integraltak bele egy mobil hardvert, es jo nevu jatekokkal probaljak eladni, amiket gondolom eke szintre butitottak. Csak a kepere es az uj integralt poziciokovetes pontossagara lennek kivancsi egy proba erejeig es persze, h mennyire kepes a poziciot megtartani a terben mondjuk 20-30 perc ugralas utan alaphelyzetbe visszaallva.
  • beci43
    Akkor keress rá a beállításoknál,rear view mirror vagy hasonló kifejezésre.
  • wolfhgb
    Megneztem a fb os live adast is, de meg mindig nem ertem mi akar ez lenni. irnak hozza programokat, robo recal, climb,... Ezeket hogy lehet vele hasznalni? benne van maga a szamitast vegzo hardvare is a fejen levo eszkozben? h a tokomben? nem ertem a mukodeset.