37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
-
sakkay #29678
Ezen nagyot nevettem!!! Biztos lesznek, (vannak) itt így páran. Azt nem merem állítani, hogy valamikor nem veszem meg
-
Megvan , köszi ! -
c:\Users\xyz\Saved Games\DCS akármi\Config itt az options.lua, ebben írd át a felbontást -

-
Hi !
Próbából osztott képernyőre raktam, fele mfd...de most nem tudom visszaállítani, mert nem látszanak a gombok a menüben :))
Mit lehet tenni ? :)) -
sakkay #29673 Nagyon szép gép. Én kihagyom, annyira nem érdekelnek a sugaras gépek, mondjuk a 18-at rengeteget repülöm, de az elég is. -
beci43 #29672 Szerintem nemsokára béta fázisba kerül,akkor kiadják.A '89-es F-14 Tomcat C64-re nagy kedvencem volt, azóta imádom a típust. -
Warthog gázkarján az 'l/g warn silencer' gomb típusát/fajtáját tudja valaki esetleg? Meghalódott és folyton megnyomott állapotban van, aztán cserélném, csak nem tudom mit kell kérjek a Lomexben. (Ugyanitt azért annyira jó a 400 dolláros hotason 3 év után meghaló gomb, pláne, hogy annyira nem használtam semmire, hogy szerintem 2-300 megnyomásnál több nincs benne.) -
sakkay #29670 Szerintem ez úgy lesz kiadva, hogy nagyjából minden kész. Mondjuk a 18 rendesen töri neki az utat-meg az összes modulnak. A rakéták új fizikája, meg modellezése, radar magasabb szintű szimulációja, földi' radar stb... -
beci43 #29669 Csak győzzem kivárni... -
akkor ez kb mint az outerra azt is fejlesztgetik elvileg ki is lehet próbálni, de nagyon sokmindent nem lehet vele kezdeni jelenlegi állapotába, pedig elég jó alap lenne egy teljes földet lefedö repszimhez +arma szintü fpsel kombinálva. -
Őszintén szólva halvány lila fin... :) Vannak valami missionök, többféle hajót ki lehet próbálni, ha minden igaz van valami kereskedés is, de igazából nem tudom, én mindig csak elindítottam, repkedtem egy kicsit, megnéztem a "bázist". De mondom ez valójában még nagyon nem játék, csak egy fejlesztés alatt lévő cucli amit ki lehet próbálni. De miért nem próbálod ki? Szerintem annyit simán megér már maga a látvány meg az újdonság varázsa :) -
sakkay #29666 Na jó, de jelenleg mit lehet benne csinálni? Mekkora terület van kidolgozva? Egy naprendszer? Egyáltalán mekkora területet lehet bejárni'? -
-
Nyomtuk kicsit haverral, jó móka lenne ez, de túl gyenge a gépe, Hurstonnál megállt nála a kép.
Valaki tetőre rakott egy Connie-t :)
-
Az lehet. Nem kérdeztem még erről. -
sakkay #29662 Le sem töltöttem. Nehogy megtetszen
. Majd ha ki merik adni, mint a normális programkat, visszatérek rá.
-
Csak láttam a nevét a citizenek közt. 2014-ben fizetett be. -
Persze. Miért? -

VO101_NateDog-ot ismered? -
Értem. Na, ez sem volt egyértelmű, és eszembe sem jutott görgőzni. Egy step-by step tutorial tényleg jó lenne hozzá, azt is youtube-oznom kellett, hogy hogyan rendelsz magadnak hajót, meg azt is, hogy hogy szállsz be. Azt írja a konzollal nyitom majd ki az ajtót. Háromszor jártam körbe azt a szart, keresve valami konzolt, mire youtube-on megnéztem, hoyg egyszerűen a raktérajtó közepére klikkelsz, és akkor kinyílik...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.11.24. 14:41:12 -
Egérgörgő tekerésével lehet gyorsítani a sétáláson, egészen a kocogásig ;) -
Na, meglestem ezt a Star Citizent, egyenlőre nem erőltetem, 4K-ban még teljesen low-on is szaggatott olyan 10 fps környékén, 1080HD-t meg csak monitor közepén kis ablak tudtam futtatni (full screenben nem érzékelte jó helyen az egeret, nem tudtam klikkelni semmire). Ha windowst visszaállítottam 1080HD-re, akkor legalább jól futott (volna) teljes képernyőn, de az egér ott sem klikkelt oda ahova kellene. Nem töltöttem azzal az időt, hogy a technikai hibákkal foglalkozzak, ablakban futtatva elvittem egy körre az egyik hajót, amit adott. Az űrhajók és az űrállomás kidolgozása nagyon szép (low-on is), de nem nagyon jöttem rá, hogy hova menjek, hogy történjen is valami. Lehet, hogy youtube-os tutorialokkal kellene kezdeni :) Ja és a lassú sétálás az idegeimre ment, mindenhova futkosni kellett, mert sétálva kb járókerettel gyorsabb lennék IRL :) -
sakkay #29655 Vaaa
-
beci43 #29654 F-14 -
sakkay #29653 Na mit vettél? -
sakkay #29652 Nagyon köszi! -
beci43 #29651 A qrva életbe! Megint jól bevásároltam... -
https://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=hungarian
Itt sokminden van róla... -
sakkay #29649 Srácok, ha veszek valamit steamon-de nem jön be- vissza lehet kérni a pénzed? És ha igen meddig, meg hogyan? -
Szar cicizen oldala szépen lehalt ahogy illik :) -
Lysandus #29647 Most még nem esedékes, de hálásan köszönöm az infót!
-
Még mindig kijössz kb. 60-ból ha kintről rendelsz. -
Lysandus #29645 A csudába, a lenovo hivatalos oldalán 449 dollár, és itthon is 150 e felett van. -
Az usa-ból rendeltem kb. 2 hete. Le volt árazva 99$-ra, nem akartam most vr-ra pénzt költeni de ennyiért nem akartam otthagyni.
itt vettem, most felment az ára 20 dolcsival
@sakkay:
riftet nem próbáltam még, csak a vive-ot, de azt is régen. Emlékeim szerint kb. ilyen volt az is.
Egy dolgot még be kell lőnöm, a 6 dof nem igazán úgy működik még ahogy kell, kicsit majd finomhangolom.
De nagyon tetszik. -
Lysandus #29643 56 ezer ft? Hol vetted? -
sakkay #29642 CV 1-et próbáltad? Mármint reál az összehasonlítás? -
Na sikerült beüzemelnem a Lenovo explorer vr hmd-t.
Röviden összefoglalva: aztaqrva.
Baromi jó, minden olvasható, Ju88 fülkéjétől lefostam a bokámat. Pixeleket látok de nem izgatnak, ennek picit nagyobb a felbontása mint a Riftnek, de ez nem sokat számít. A sweet spot egyáltalán nem kicsi, ettől féltem hogy nem látok majd semmit, de frankó minden. A fov az ami lehetne nagyobb, de az sajnos mindegyik ma kapható hmd-n ugyan akkora kb.
És meglepő de elfut a 8 éves gépemen. il2 Box-el próbáltam, DCS-nek azért több kakaó kell.
Vámmal , szállítással együtt összesen 56e ft volt, ezt bőven megérte.
Jövőre gépet fejlesztek :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.11.23. 14:10:54 -
Lysandus #29640 Ja, és amit még nagyon eltaláltak a Freelancerben, az a különböző frakciókhoz való viszony. Nem lehetett egyszerre mindenkivel jóban lenni. Ha valakivel jóban volt az ember, akkor annak ellensége elkezdte utálni. Vagy ha megtámadtunk valakit az ő szövetségesénél is csökkent a reputációnk.