37055
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    erről már volt szó régebben is hogy csinálják, igaz értelmét akkor sem látom .Mert ez még annyira sem illeszkedik a koncepcióba mint a jak-52-es.Mert se nem katonai, se nem 2vh-s vagy modern repülö. Nem igazán értem, hogy a combat szimulátor címbe ez hogyan fér meg.
    DE ugye ARMA-nál is mindenki poénnak gondolta a gokart DLC-t erre megcsinálták.

• sakkay
    Mi a fax ez
  • sakkay
    Viszont nagyon korrekten állnak ehhez a bukott géphez, és aki már tőlük vette annak visszafizetik. A jövőben pedig, hogy ne legyen többé ilyen, minden külsősnek alá kell írni, ha szakítana edével, a modul edéé-paraszt magyarázatban. Ugyanis ezek a faszparittyák (VEAO) nem adták oda a gépet, hogy ede befejezze. Persze a hátteret nem tudom, de most nem ede tűnik a hunyónak..
  • LeonSilver
    Én tök örülök az ilyen moduloknak, mert simán elmondhatom, hogy milyen afsza gyerek vagyok, megint nem vettem meg valamit... :D
  • VO101Tom
    Igazat megvallva ez Leatherneck modul (könnyű pénzre hajtanak nyilván), de ED-nél senki nincs aki azt mondaná, hogy "srácok, ez ciki"?
  • molnibalage83
    Hogyan jutnak arra a következtetésre vajon, hogy erre van (?) igény...?
  • VO101Tom
    Új DCS modul jelent ma meg. Szerencsére ED-nél igazán tudják, hogy mi hiányzott belőle, most már teljes a játék, ez a peak, innen csak lefelé vezethet az út, bármi történik. Rohanok is megvenni (Nem)

DCS Christen Eagle II
  • Solt
    Azt hiszem ez volt az...

Szerintem kevered a Quest-l, semmi konkrétum nem volt emlékeim szerint.
  • wolfhgb
    Ez volt az?

Remlik, h abban a cikkben pedzegettek valami tavaszi idopontot a kiadasra, vagy a quest el keverem?
  • wolfhgb
    Oh, h a menydorgos villam vagna bele! :)
  • Solt
    Én, de nem emlékszem hol találtam, szóval marad a keresgélés... :)
  • wolfhgb
    Te linkeltel be a multkor valami tavaszi rift updaterol cikket ugye? Belinkeled ujra? Tul reg volt, h keresgeljem! :)
  • Solt
    Nézd meg milyen VR játékok népszerűek. Robo Recall, Beat Saber, The Climb és társai... ezek mind kifejezetten VR-ra fejlesztett játékok amelyekhez jelenleg kell egy PC és egy Rift cirka 1500 USD értékben. Na most a Quest megadja neked ezt az élményt úgy, hogy jobb a képminőség, nincs vezeték, nincs külső szenzor, nem kell hozzá PC és kerül kb 350 USD-be majd.

Csinálsz helyet bárhol(!), leveszed a töltőről, felrakod a fejedre és kaszabolsz, mászol, lövöldözöl 2-3 órán keresztül egyedül, multiban, vagy 2 db esetén az asszonnyal, gyerekkel, haverokkal... 700 USD-ért... annyiért veszel ebből kettőt amennyiért már egy normális VGA-t is alig kapni.

Nyilván nem lesz olyan látványban részed mint egy fél milliós PC-l, de mivel fix a hardver és jobb a kijelző felbontása is, ezért csak minimális kompromisszumot kell kötni látványban, de cserébe sokkal olcsóbb és kompaktabb. Robo Recall esetén mutattak képeket a Quest-re szánt verzióból, konkrétan alig volt különbség grafikailag... ha ez igaz akkor a jobb kijelző és lencsék miatt az sem lepne meg, ha szebb lenne az összkép. A store-ba meg ugye csak olyan tartalom kerülhet fel ami hozza azt a minimum FPS-t amit meghatároztak.

A GO az abszolút belépő szint, a Quest az ár/érték bajnok, a VR “konzolja” ami a tömegnek szól, a Rift pedig a PC-s verzió, amit később fognak frissíteni. Simán benne van a pakliban, hogy a Quest fogja meghozni az áttörést eladások terén. Több milliós eladások esetén az AAA fejlesztők kedve is megjöhet ami nagy lökést adhat az egész VR piacnak.
  • repvez
    Csak ritkán nézek be, nem követem napi szinten ott az eseményeket, igy nekem kimaradt ez a HMD, csak most hallottam róla elöször.
    Pont ez az , hogy nem csak szimulátorzozásba gondolkodok,
    DE android szinten nem jut eszembe sem bármilyen komoly játék, de még ha nem is játékot hanem valami AR használat lenne a cél akkor is minden esetben kellene valami internet kapcsolat , amit a wifi vagy a mobilnet már haza is vág a késleltetéssel, mert nem mindenkinek van még AC-s vagy 5g-routere sem a net sebességről nem is beszélve.(nem csak itthon)

Tehát csak önmagába használva offline úgy jó lehet, de ha valaki multis dologban gondolkodik vagy nem tele-tabi szintű gyerekes játékokkal akar használni ahhoz kell valami erősebb platform amihez csatlakozhat.
  • Solt
    Jelen vagy a PH-s VR topikban... nem egyszer összefoglalták, hogy milyen szerepet szán az Oculus a három HMD-nek.

A Quest koncepciója a tömegek megszólítása. Nem kell hozzá PC, nincs vezeték, jó a kepminőség, és mivel egy zárt rendszer, így kihozható a maximum belőle teljesítményben is. Megfelelő árazással tipikus tömegtermék lesz.

Ne csak szimulátorozásban gondolkozz és akkor látni fogod mögötte a koncepciót.
  • VO101Tom
    Hát passz. Valszeg készülnek egy nagyobb dobással jövőre (OR2 ?), és nem akarják, hogy ez lehalássza előlük a piacot.
  • repvez
    Persze, csak nem látom a koncepciot mögötte, elvileg ez az quest még akár jobb képe is lehet a riftnél, lévén mégiscsak 3 évi fejlesztés előnye lesz a riftel szemben.de legalább is a vezeték és szenzormentessége mindenképp előnyös lesz vele szemben.
    A másik, hogy komolyabb játékokat csak PC és konzol részre írnak, nem androidra. ha a quest csak saját appokat használja akkor a steames vonal mikor kap frissítést ezen a részen.
  • VO101Tom
    Ami egyenlő a folyamatos szívással, nincs hivatalos support, és szenvedned kell a tök ismeretlen helyről származó segédprogramokkal. Ha valakinek ehhez van kedve, felőlem csinálja. Én csak mondom, hogy ezt sem PC-hez adják.
  • repvez
    A GO sem az mégis használják steamhez is.
  • VO101Tom
    Ocolus Quest-hez saját játékok lesznek majd, az nem PC-s periféria.
  • repvez
    xiaomi mix2s 1080x2560 felbontáson, a képpel nem is lenne nagy baj, csak az átvitel sebessége ami gondot okoz, mert nem találtam még olyan programot ami stabilan használható lenne a steames játékokhoz.
    A riftcat progi most , hogy korlátlan volt az ünnepek alatt , egy kicsit több időt hagyott a tesztekre, a másik az ALVR progi lett volna, de az meg összeomlik folyamosan, még majd teszek egy probát a trinusVR-el is.

Nem tudom , hogy a megjelenő occulust quest is egész jónak tűnik, mert nem kell hozzá külső érzékelő a 6dof-hoz és 2 db kontrollerhez, viszont nem tudom, hogy lehet megoldani hogy a PC-s játékokat is lehessen használni, ha nincs semmi kiforrott eljárás hozzá, mert a wifi késleltetése nem a legjobb ha usb-bel kötöm össze akkor elveszti a vezetékmentes kialakítás előnyét.

Meg ahogy olvasom snapdragon 835 ös chippel szerelik, namármost az én készülékemben meg 845 ös van, tehát elvileg gyorsabb feldolgozást tenne lehetővé, ha megoldás lenne a PC+telefon kapcsolatra.
  • sakkay
    Ja, ok. És milyen a felbontás?
  • Papa01 #30055
    Aha, ez tényleg nem rossz! :)
  • wolfhgb
    Ah, igy mar más a leányzó fekvése. :) Szerintem eláll. Ilyen áron, sot olcsóbban is vannak kulcsok apron, retail kulcsot kapsz mar 4500 körül, oem 2500-3000.

Pl
    Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.12.27. 14:02:50
  • Papa01 #30053
    Most is jogtiszta Win + Office van a gépen, csak azért vettem a kulcsot, hogy ha konfig csere lesz azon is legyen jogtiszta cucc. Az csere nem mostanában lesz (bár nem mai csirke a gépem, első genes i7), viszont ez a kulcs most nagyon jó áron volt. :) Emiatt kérdeztem, hogy "eláll"-e 1-2 évig egy ilyen oem kulcs. :)
  • wolfhgb
    A retail kulcsok bármeddig hasznalhatoak, az oem pedig alaplap csereig. Nem hiszem, h idokorlatos lenne az aktivacio. De hat neked is 8 ás generációd van, mire vársz az aktivalassal? Jo lesz az évekig meg, minek cserelni? Amire csereerett lesz, meg mar lehet, h új win lesz, de max, veszel egy ujabbat 1-2 ezerert megint.
  • Papa01 #30051
    Azt nem tudod esetleg, hogy van valamilyen időkorlát az aktiválásra vonatkozóan, vagy bármikor beaktiválhatom, akár 1-2 év múlva is?
  • repvez
    nem csak egy noname kinai mobiltelefonnal használható cucc.
    Ha pimax lett volna azzal nem lenne gondom, mert ahhoz adott minden program
  • sakkay
    Melyik kínai vr? Primax?
  • wolfhgb
    Ez csak a retail kulcsokra igaz. Ezek oem kulcsokat arusitanak, azok géphez kötötték. Ha fiokhoz parositod, akkor csak annyi az elonyod, h win ujratelepites eseten automatikus az aktivacio. Csak a retail kulcsok vihetők at más gepekre, de azok is ertelem szeruen egyszerre csak egy gepre.
  • repvez
    Csak nincs 18asom, csak az alap world és egy kinai VR , azzal probálkozok most igy az ünnepek alatt valamit .
  • repvez
    Pár ismert és kevésbé ismert fejlesztés ami még várható a közeljövöbe
  • sakkay
    A 18-ban pl. működik az ülésállító-tök jól, mint egy igazi kocsiban. Ha nem a fel-le irány a gond, akkor meg kidőlsz az ellen irányba és ott nullázol.
  • repvez
    ezt tudom, de van e lehetőség, ezen a középponton állítani ha a gyári nem jó ? A valóságban is van lehetőség a katapultot fel le állítani attól függően ki milyen magas és hogyan szeret kilátni .
  • sakkay
    Persze beállítod a centert egy gombra, és ha lenyomod belök' középre.
  • VO101Tom
    A Flamming Cliff helyett meg megvárom az új Modern Air Combatot. Az meg fog jelenni idén ősszel és ez tuti, mert az ED hivatalos you tube-ján láttam.

• repvez
    Az csak az eddig megjelent gépek modelljei butított avionikával, kb FC szint lesz, de mint minden az is késik, mert még azon a traileren kívül semmi infó nincs róla, pedig idén ősszel kellett volna megjelennie.Az FC-s gépekröl már ez lesz a negyedik rókabor amit ilyen olyan indokkal újra eladnak.
  • Wampapa
    Nem tudom, semmit nem találok róla.
    Kinézetre egy feljavitott FC nk tűnt, új helyszinekkel, meg több géppel.
  • macleody
    Modern Air Combat? Az egy árkád fos lesz nem?
  • Wampapa
    Köszi

Általában a disznót nyüstölöm, meg a Harriert (ezt több-kevesebb sikerrel).
    A Viggent hagyom, amúgy is jobban vonzódom a modern, displayes cockpitekhez meg az A/G dolgokhoz.
    De a chopperek nem fekszenek (azért egy Apachért vagy egy Cobráért megtérnék).
    Szerintem a Hornet lesza nyerő, amennyire követem az is félkész, de ahogy látom foglalkoznak vele. Meg bepróbálom a Mirage-t.
    A Flamming Cliff helyett meg megvárom az új Modern Air Combatot. Az meg fog jelenni idén ősszel és ez tuti, mert az ED hivatalos you tube-ján láttam.

A coming soon az mit jelent edéék szótárában ? Mármint az F-16 meg az AH-1 relációjában ?
    Mert a kis videójukon kivül semmit nem találtam róluk.