Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A CV1-ben OLED panel van, szóval a színhűség, árnyalat és kontraszt terén jóval jobbak a mutatói mint egy LCD IPS panelnek. Utóbbi kontraszt aránya kalibrálás után jó esetben 1000:1-hez viszonyul, ugyanez egy OLED panel esetén gyakorlatilag végtelen, mivel fekete esetén az OLED panel adott pixelje semmilyen fényt nem bocsájt ki.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az fps-el nem volt baj, bár az is tény, hogy pár esetet leszámítva csak úgy repkedtünk, hogy senki más, sem légi sem földi egység nem volt a játékban. Stress tesztet meg hasonlót nem csináltunk. Egyszer sem lettem rosszul DCS alatt, amikor a különböző VR demókat néztük, ott inkább volt olyan, amikor azt mondtam, hogy oké, akkor most ezt pihentessük kicsit 😊 Ha nem te irányítasz, és elkezd pörögni, forogni a kép, az gáz. DCS-ben simán palástorsóztam össze vissza nézelődve, akkor sem volt gond.
@Sakkay. A monitoron mikor nem láttátok azt amit én? A P-51 dogfightnál? Az lehetett az miatt is, mert szürke volt a gép és az ég is, viszont ti nem sötétített szobában néztétek, és azt sem tudtuk hogy hol keressük. Az kizárt, hogy a VR sisak több árnyalatot vagy jobb kontrasztot használna mint valami IPS paneles asztali monitor...
Egyébként meg eeegen, az UHD monitor nagyon állat <#alien>#alien> Nekem van ugye ez a Thrustmaster MFD kit, mögötte két 9 colos kijelzővel, pont tegnap mondtam Attinak, hogy amióta megvan ez a monitor, élesebben látom a kis MFD képét a Falcon 3D kabinjában, mint a kiterjesztett kijelzőkön. 😊 Amennyi pénzbe és retkelésbe került mire ezek működtek, ma már egyáltalán nem érné meg szenvednem ezzel. Sima 1080 HD monitorral a gombok melletti betűk alig olvashatóan, nagyon pixelesen látszódtak csak, 75-90-es FOV-al (én általában így repkedek) a műszerek nagy részét sem lehetett leolvasni, persze tudod hogy mi mit jelent, de ha idegen kabinba ülsz, akkor qrva sokat Zoomolsz ki és be, mire megszokod, hogy mit hol keress. Én pont ugyanezt éreztem a VR sisakban is, Hornet kis alsó műszereihez már közel kellett hajolni, hogy leolvassam melyik mit mutat, a DDI szövege olvasható volt, de nagyon pixeles, HUD az rendben volt, de alapvetően azt éreztem, hogy a sisak felbontása ehhez még nagyon kevés. Persze értem én, felbontás növelése a gépigényt is növeli, ami a VR-nak most annyira kell, mint mókusnak az erdőtűz. De basszus, UHD monitor után a sima monitorod is pixelesnek tűnt <#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.11.14. 06:16:30
www.pumaszallas.hu
Az észlelhetőségről annyit, hogy Pogival mi sokszor nem láttuk monitoron azt, amit Tom az oculussal meg simán. A egységek észlelése szerintem jobb mint monitoron-sok esetben legalábbis. Ami tényleg valós probléma, az a felbontásból adódó azonosítás. Na az tényleg gond.
Viszont a váltakozó FPS nagyon nem jó! Ha nincs meg a fix 90, akkor fixálni kell 45-re, mert sűrű váltások esetén nagyon szarul lehet lenni... az, hogy 45 FPS alá beesik, sajnos "CPU gond", de majd a Vulkan! 😊
www.smart-bus.hu
A szellemkép a Mesza kabin miatt volt, annak a revije szar. Hornet HUD-dal nem volt semmilyen gond.
Normandia térkép borzalmasan akadt, Kaukázus és Nevada jó volt. De ott is 90fps csak akkor volt 1080ti-vel, amikor az eget néztem :/ Ha a föld is látszódott, akkor 45-re lockolt azonnal. 45 alá is be-beesett néha, ami elég gáz lévén nekem egy 1070-es van...
www.pumaszallas.hu
De azért érezhetően jobb mint a DK2 nem?
www.smart-bus.hu
Ahhoz, hogy lássuk a hordozót, közel kellett menni, nyilván nem a küszöb fölött derült ki, hogy jó helyen vagyunk-e, de amikor kicsit tágabb iskolakört repült az ember, akkor már nagyon figyelni kellett, hogy melyik hajó felé vegye ki irányba. Mesza dogfight is elég gáz volt, de ott a Revi miatt is, egyszerűen nem tudtam két szemmel átnézni rajta, szellemképes volt, csak ha fél szemmel céloztam.
Szóval nekem ez a felbontás nagyon nem jött be (Elite Dangerous alatt egyáltalán nem volt zavaró, a kis VR játékok alatt sem). De ez lehet az miatt is, mert én UHD-n játszom itthon, ehhez képest túl nagy a kontraszt, hogy mit látok és mit nem :/
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.13. 15:11:24
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az én pedálom a 7001-es szorszámot viseli. Ez ha a számítógépen játszó emberekhez viszonyítjuk, akkor kábé egy fél csepp a tengerben.
De a warthog sem százezres eladásnál tart és a kis széria miatt drágább is lévén a kevés eladáson akarnak keresni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.11.13. 10:40:01
De ábrándozni szabad...
Ka-50
És mondom emberek, aki teheti vegyen egy ilyen pedált - elképesztően más, mint a szajtek. Qrva jóóóóó 😄
Ka-50
Én egyébként tartottam magam az akkori "ígérethez" - nem vettem meg a modult. Megvan, mert egy igen kedves barátomtól megkaptam (ő meg úgy nyerte...), de összesen nem repültem vele 5 percet.
Ka-50
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ka-50

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.08. 10:03:43
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.11.08. 06:45:30
www.smart-bus.hu
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=224099&page=2
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu