23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#20013 Van erre külön beállított billentyű. Már nem emlékszem,mert mindig beállítom magamnak,de nézd meg a bill. kiosztást. Amúgy a mod "driveControl.lua"-ban is kiszedheted. A TRUE-t írd át benne FALSE-ra. -
Carl Davies #20012 És hogy? :D Elég ha kitörlöm azokat a dds file-okat amik nem kellenek?
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2017.01.01. 18:13:09 -
#20011 Ki lehet. -
Carl Davies #20010 Drive Control-ból nem lehet kiszedni, hogy ne kelljen váltogatni az előre-hátra menetet? Nekem igazából csak a difizáras cucc kellene belőle. -
endy papp #20009 BUÉK Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.12.31. 07:10:12 -
endy papp #20008 Trükközés-árak.
Aki már komolyabb tejleadással rendelkezik érdemes odafigyelni mikor adja le a tejet.(nálam már közel 200000L össze jön 0-24-ben.
Már egy ideje foglalkoztatott a kérdés,mivel mindig más árakat kaptam a nap végén.
Így most utána jártam.
Itt is állandóan változnak, a tej eladási árak.
Hogy ez jó vagy nem mindenki döntse el maga.....
Mivel nem jelzi sehol az aktuális árat ,így lutri mikor adja le az ember,vagyis mikor kap legtöbbet érte.
Ennél fogva akár 80-100 ezret is lehet nyerni-bukni rajta.
Természetesen ha manuálisan adja le valaki akkor mindig ugyan annyit kap érte,de ez valamivel alacsonyabb,viszont nem kell trükközni,a leadásnál.
Mindezzel összefüggésben a szaporulat ,a trágya hozam is több egy magasabb árfekvés tejleadása után.
Természetesen ez csak a nap végére érvényes a 24.órára.
Gondoltam segíthet valakinek azért osztottam meg az infót.
Aki eddig is tudta attól elnézést,de gondolom ebből van kevesebb. -
Carl Davies #20007 Köszi az infót. Én 20 malaccal kezdtem, most van 1117db. Itt már csak 8perc kb a szaporodás, ha van rendesen kaja nekik. :) Lassan el adom, aztán a bárányokat akarom elkezdeni, azért érdeklődtem. :D -
endy papp #20006 Minden termény ára állandóan ingadozik ez benne a ráció,kihívás......mindig figyelni kell
Persze ha valaki türelmetlen, trükközni lehet, ha többször ki-be lépeget és akkor,felmehet az ár bizonyos helyeken.
De fordítva is elsülhet.
Nálam most olyan alacsonyra mentek az árak,(8.nap) hogy mindent raktározok,míg fel nem megy,még jó hogy már,van a komposzt,így ott azért lehet keresni.
Persze ott is lemegy néha 2400-ről 1600-ra is.
A szilázst ,forgácsot is az égetőműben adom le mikor felmegy az ára addig raktározom. -
Daditsx #20005 Nekem az állattartás még kezdetleges (110 tehén és bari. 40 sertés ). A gyapjú eladással az a baj, hogy nagyon ingadozik az ára. Már 5 raklap gyapjúm van amit el kéne adnom, de nem megy fel az ára. Tehén az stabil legalább. -
endy papp #20004 Nos a cociknál jobb,mivel a gyapjút ha jó áron eladod akkor azért hoz a konyhára.
Persze ebből meggazdagodni csak ha min. 500 vagy felette van akkor lehet,nyilván az meg sok pénz,így meg 250db-nál 3:44 óránkét "születik" 1 új,lassan de biztosan gyarapodnak,a cociknál már 26 percenként van szaporulat,de azokat ha eladod akkor lesz hasznon,de ahhoz még kevés van.
Most is azt modom a tehenek a legjobbak ,de sokba is vannak.
De ott legalább a híg,szerves trágyát is tudom hasznosítani,vetőmag és műtrágya előállítására,a tejen kívül,már ott is 3:15 óránként szaporodnak,de ehhez kell 374db.
Most volt a tejleadás 288000 ajro
Állatfenntartási költség 29800
No de a lényeg minél több annál nagyobb a szaporulat és a haszon.
Most kezdtem a 8. mapot.
A komposzt a legjobb buli,van hogy fel megy az ára 2700 körülire na akkor lehet keresni,persze rengeteg (én szalmával etetem,mert abból van dögivel) szalma kell,no meg az üzemanyagot is zabálja rendesen ,de nyerő.
A BGA-ba egyszer adtam le még az elején de azóta sem használom.
A fánál is a forgács a nyerő,persze minden terménynél figyelni kell az árakat mikor a legjobb.
-
Daditsx #20003 Tehenek jók. Barik annyira nem. -
Carl Davies #20002 Bárányok hogy termelnek? Jó befektetés? -
endy papp #20001 Ennél könnyebb egyszerűbb tisztítás nem kell.
Az "automatikus" etetésnek pont a bariknál nincs nagy szerepe,mivel nem fogyasztanak sokat,jó nyilván ha több ezer van ....
Nekem 250 körül van a létszán de ritkán kell etetnem őket.
Mellesleg lentebb linkeltem olyan szállító szalagot ami ezt egymaga megoldja. -
Daditsx #20000 Én is hasonlóan csinálom. Csak jóval kevesebb futószalaggal. :) -
garaib #19999 Automatikus etetés és tisztítás. Kipróbáltam működik….
https://www.youtube.com/watch?v=3v_SQ62zLQU
-
endy papp #19998 Mivel közeleg a szilveszter jól jöhet....
Placeable Firework v1.0 -
kisolasz #19997 Rendben köszi szépen Sokat segítettél Pacsi érte és Boldog Karácsonyt :) -
endy papp #19996 Ahogy a többi elhelyezhetőt.
Megveszed a boltba és oda "húzod" rakod a mapon ahova szeretnéd(engedi) mikor zöld akkor jó az elhelyezés.
De ez már a 13 óta így van..... -
kisolasz #19995 Rendben köszi és hogy rakom le ? -
endy papp #19994 Próbáld meg ezt ,ez egy darabig nem fog megtelni,hogy multiban megy é azt nem tudom....
Én is ezt használom mindent tárol...
Multi Interim Storage -
kisolasz #19993 Sziasztok!! az a kérdésem hogy vennék egy Silót hogy ne 100 ezer Literenként keljen tárolni a magokat mindezt Multiba.
Megveszem de csak 100 ezerig önti tele erre van valakinek valami ötlete? vagy valami javaslata? -
endy papp #19992 Sárdagasztás lesz benne ,legalább is a vidi alapján,a többit meg jövő novemberben meglátjuk,ha elkészül arra lett ígérve.
Mellesleg nekem az FS 17 is hangulatos.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.12.26. 10:28:54 -
Balázs 17 #19991 kis off
nezzetek meg a Cattle and Crops legujabb videojat
eleg hangulatos :)
meg is ugy erzem sose fog elkeszulni :D -
Rozsdika #19990 köszönöm szépen a segitséget mingyárt kiprobálom én is ott akarom használni.
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2016.12.25. 22:01:51 -
endy papp #19989 Van modolt ami mindent mindenhonnan felszed és csak ez az egy kell nem kell a többi,ezt használom,a komposzt üzemben is.
örderband Grimme AL8022 Quantum Autoload Version 1.0.0.6
Amúgy külön külön is mennek,de az első nélkül nem tudod a földről felszedni,csak ha ráöntöd.
Ezért írtam hogy használd ezt a modot. -
Rozsdika #19988 sziasztok! kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek. Érdeklődnék hogy a futószalag csak ha össze illesztem a 3mat akkor müködik vagy csak külön külön is, mert nekem nem indul el az utolso, nem tudom miért, hogyan kell fel emelni és bekapcsolni .látam endy hogy irtad ezért probáltam de nem megy légyszi segitsetek elöre is köszi üdv attila.
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2016.12.25. 19:14:15 -
endy papp #19987 Na megy ez ,már kapisgálod a lényeget.....
Azt hittem ez eddig is egyértelmű volt.
A komposzt üzem CSAK komposztot gyárt ,ott leadni nem tudod a komposztot.
A Heizkrafwerk veszi át a dolgokat oda tudod leadni.
Ha figyelmesen elolvastad amiket írtam ez eddig is tudható volt plusz a modok leírását is el kell olvasni ha valami nem kristály tiszta. -
Daditsx #19986 Most akkor, ha jól sejtem 2 külön modról is szó van egyszerrre. Azthittem a komposztáló veszi át a dolgokat. De ezek szerint a Heizkraftwerk a hőerőmű? -
endy papp #19985 De kipróbáltam, attól még ültetni nem tudod.....
Neked is hasonlókat -
Daditsx #19984 igen az exra map miatt lett a +2 növény. kivettem, de a Heizkraftwerk leadó még mindig nincs benne.
A komposztáló tankolása meg csak 1 bizonyos tartállyal sikerült. -
endy papp #19983 Mint írtam is a hosszabb
endy papp
#19977 hsz.ban Hőerőművet venni kell ,bárhova lerakhatod,mert különben nincs hova leadnod a komposztot és lerakás után menteni kilépni és vissza a játékba,mert másképp nem jelenik meg a listába úgy ahogy a képemen láttad is.
Az üzemanyag feltöltés meg próbálgasd addig míg meg nem jelenik a leöntési szimbólum.
Farral célszerű rátolatni oda ahol a sárga csövek vannak.
Működnie kell ,ha mindent jól csinálsz és nincs benne olyan mod ami ezt gátolná,mert simán ez is elképzelhető.
Az "UPK" is telepítve legyen mert ezek az elhelyezhető modok anélkül nem nagyon működnek. -
#19982 Boldog karácsonyt mindenkinek !
Ha a mods mappában van modolt térkép berakva, akkor az alap térképeken is "lesz" extra nővény. -
Daditsx #19981 eredeti map! (goldcrest)
általad linkelt moddal. hőerőművet nem vettem. -
endy papp #19980 Ha valaki szeretne szójából tejet és egyéb mást készíteni ezzel a gyárral megteheti,de van még olyan üzem is ami csak folyékony trágyából készít szalmát....
Érdemes szétnézni az oldalon,sok hasznos mod van.
Marhu.net
-
endy papp #19979 Akkor te nem az eredeti mapon játszol,mert abban nincsenek ezek a növények(Oat,Rye) és ültetni sem lehet őket ez már rég így van.
Amiket leírtál annak fényében ott valami más gond lehet.
De amiket írtam ha úgy megcsinálod akkor annak működnie kell.
Ha üzemanyaggal sem tudod feltölteni,vagy rossz tartálykocsit használsz ,vagy rossz helyre és rossz pozícióba állsz vele.
Nálam működik flottul minden,most hogy magas volt az ára "kaszáltam" fél millát
Még azt tudom elképzelni hogy nálad mod mapon,nem működik valami miatt,ilyen simán elképzelhető,egyszerűen összeférhetetlenek a plusz növények a komposztgyárral és a hőerőmű leadóval. .
Ha kipróbálod eredeti mapon és úgy ahogy írtam biztos hogy működik. -
Daditsx #19978 Mintha más mod-ot használnánk. Nekem több szimbólumom van. Kompost után még van 4db. 2db növény amit tudok ültetni is. (Oat, Rye) és a szénáik.
Árat továbbra se ír egyikhez se. Nincs benne a komposztáló, mint leadóhely. Pedig tegnap építettem. Üzemanyaggal se tudom feltölteni. XD -
endy papp #19977 Nos akkor segítek,ha már Karácsony van,áááá nem ám, anélkül is segítenék.
A szimbólumok jelentése balról jobbra haladva,az alább linkelt kép alapján.
Az ne zavarjon hogy picit az árak el vannak csúszva (balra)a függőlegeshez viszonyítva,(a nagy felbontás miatt van)
Heizkraftwerk sort kell nézni.
Trágya, Faforgács ,Szilázs, Szalma, Fű, Széna, az utolsó jobb oldalon a komposzt.
Tudja még az erőmű a szecskát is fogadni de azért nem ad pénzt így azzal ne foglalkozz,no meg az ábrák között sincs a képen mivel nincs a tárolására lehetőség alapból a mapon ,de elhelyezhető (mod)objektumokban lehet csak azt nem jelzi sehol)
Heizkrafwerk árak és leadható "anyagok"
Természetesen mindig változnak az árak,fel-le egyaránt.
Én mióta ennek az első verziója kijött nem használom a BGA-t.,csak ott még nem tudott ennyi félét és kevesebbek voltak az árak is.
Még azt tudni kell, miután elhelyezted valahova az "hőerőművet" majd mentesz és 1x kilépsz a játékból majd vissza ,csak utána jelenik meg a listában,addig nem jelenik meg a (sorban)
A komposztos link az oldal közepén ebben a hsz-ban található.
De ha véletlen innen nem tudnád letölteni,egy másik link a komposzthoz.
CompostMaster 2k17 Platzierbar V1.0.0.0
Ha bármi kérdés van szívesen segítek ha tudok.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.12.24. 13:40:21 -
Daditsx #19976 Nekem ez nem tiszta. Van egy mod-olt hőerőmű ami több dolgot is tud égetni. Szimbólumok egy része nem ismert számomra, de árat se ír. komposztos link nincs lejjebb. -
endy papp #19975 Mint ha a játék tudta volna hogy ma van Karácsony,így fehér lett a Karácsony.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket FS 2017 -
endy papp #19974