Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap megvásároltam a Farming Simulator 2017-et és multizni szeretnék, csapatot keresek.
Esténként, munka után szívesen csatlakoznék egy jó csapathoz akikkel közösen építhetnénk ki a farm birodalmunkat.
Aki igényt tart a munkámra jelezzen
Fliegl Animal Transport Pack 1.0 by Farmer_Andy, MarhuGroup
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X universe Home, sweet home
Még a vezetés élményét sem veszi el annyira mert billentyűzettel az amúgy is katasztófa.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.27. 21:13:17
Két sor megtétele után kb. 80% volt a Grimme, utána látszik a képen cirka hat sor alatt 8% több, nem lehet leönteni, sem elszállítani, azért ezt megcsinálhatták volna rendesen is. Ha elhagyod a területet 10 mp van visszatérni, vagy bukta, küldetés közben nem mentsetek, lépjetek ki, ez fel van tüntetve piros betűkkel a küldetéseknél, mert lehet előröl kezdeni az egészet.
A földek végén, megáll, fordul bal-jobb irány opciót lehet megadni. menet közben lehet eltolni balra-jobbra a munkaszélességet ill. változtatni a méretét.
Per pillanat ennyi jutott eszembe, ami fontos!!! csak akkor működik ha benne ülsz a gépben, ha kiszállsz véletlenül vagy direkt, megáll, a beállítások megmaradnak, ha kikapcsolod akkor nullázódik. Van lehetőség menteni, elnevezni egy adott munkaeszköz beállításait, így legközelebb csak be kell tölteni és lehet vígan dolgozni.
A "balCTRL+0" kombi BE/KI kapcsolás (csak a numerikus bill. 0 lehet)
"balCTRL+," a bővített menü megjelenítése/elrejtése (ez , a num 0 mellett van legalábbis nálam) ha ezt megnyitod egér nyíl láthatóvá válik, tudod egérrel a kívánt funkciókat aktiválni/kikapcsolni, vannak billentyű kombinációk, de most nem tudom fejből.
Egyébként egy tök jó dolog, hogy a kis permetezőn működik a kis szintjelző kar.
Lenne egy olyan kérdésem hogy,letöltöttem egy John Deere traktort amit beraktam a mods mappába,az lenne a kérdésem hogy játékon belül hol tudom megvenni?
Ha 1 perc soknak számít akkor annyit kellett legtöbbet várnom a csatlakozás-szinkronizálásra.
Ahogy láttam elég sok szerver ment több fővel.
A netem tök alap így arra sem lehet fogni.
Igazából a 15-nél is össz kb fél óra volt amit MP-ben eltöltöttem,val.színű itt sem lépem túl a "rekordom"
De erről majd nyilatkozik az aki,tolja MP-ben.....így elfogadom ha azt írja hogy nem jó,de a csatlakozásnál tuti nem volt gond.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.27. 06:26:31
Pár kép csak úgy
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hogy kell a birkákat tisztán tartani? Nem jövök rá, és nem írja.
Pedig már sok mindent kipróbáltam,nem mindent nyilván,de 9-10 óra benne van.
Több munkafolyamat elvégezve,de csak nem jönnek elő azok a fránya bugok.
Több helyen (új amerikai map) kivágtam fákat géppel kézzel is, sőt felmásztam csak a te kedvedért a tetejére azt is levágtam de még a legkisebb fadarabka is meg van ....nem tűnt el.<#nemtudom>#nemtudom>
A keleti mapon (sosnovka) hogy nem dőlnek a táblák az nem bug az olyan szerintem, az a map nem tudja és nem is fogja tudni azt a funkciót ,nem véletlen nem találkoztam egy mozgatható tárggyal sem ,ami az amcsi mapon rengeteg van.
Ezek fényében én ennyire nem írnám le őket sőt.....<#wink>#wink>
De persze mindenkinek szíve joga lehordani a készítőket.....az más kérdés hogy mennyire jogosan.
Biztos van benne bug,engem még eddig szerencsére elkerültek,de ugyan ekkor a 15-ben 10x ennyi volt,majd azt is rendbe rakták.
Minden esetre azt állítani hogy egy bug halmaz ....hááááát<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ismerem a Train szimet rengeteg pályám,mozdonyom van,na az aztán bug halmaz a javából épp tegnap előtt toltam(akartam)volna vele pár kanyart de úgy feltolta az agyam hogy megint egy darabig elő sem veszem,ellenben az FS17-et le se nagyon tudom tenni mióta megjelent.<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Persze ez nem is volt úgy jó szerintem se.
Csak a mod segített.
A 17-nél megcsinálták alapból jóra,legalább is szerintem.
Most meg már arra van mód hogy több hozam legyen ,ne fogyjon annyira a mag ,majd gondolom jön az üzemanyag mod is.....
Ki érti, ezt ha így van ezért nem jó ha nem így lenne akkor azért...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Akartam videót csinálni az Nvidia szoftverével, sz@rik a játékra, pedig indításkor ott van az a bazi nagy zöd plecsni, ja és nem is támogatja a 17-et, a 15-t igen, akkor, hogy is van ez?
Ezt mind anya vágta le némi segítséggel <#eljen>#eljen>, kerülgeti az akadályokat, tolat stb.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.26. 19:40:38
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.26. 19:08:00
Gépigény nem nőtt /különösebben/
Lámpa kapcsolás döccenés mentes
Rugózás, gumi lapulás egész jó
Bér munka
Gépek testre szabása, vásárlás után is
Billentési irány megszabható
Dolgoznak a gépek amíg a boltba nézelődök
Új hangok
<#levele>#levele>
Beállítások még mindig nem érhetőek el megkezdett játék közben
Pickupok rugója kicsit gyenge (vegyszeres tartályt felraktam rá, nem valami stabil )
Gombok, rakodók mozgásának variálása (15-ben felcserélték a rakodók kanál billentését, most meg vissza ... )
Kis apróságok, de sokat adnak a játékélményhez! 😊
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.10.26. 18:38:40
Azért a műszerfal és egyéb belső kütyüllékek világítását azért megcsinálhatták volna......
Papa51!
Ne foglalkozz mindenkivel.....
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A nem szögletes földekre előbb-utóbb lesz majd "autocombine", "autotractor" mod.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition