Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dimre
Most a küldetéseknél nagyon hasznos, össze-vissza megyek a gépekkel a földeken mint az ökörhugyozás. <#vigyor5>

X universe Home, sweet home

Soha nem használtam...<#wink>
dimre
És már itt is van a "kötelező" mod: GPS (Modhoster) <#vigyor2>

dimre
Térképet megnyitod (nem a bal sarokban levőt), járművekre vagy ikonokra (a földek ikonjaira is) kattintva lehet teleportálni, első kattra felajánlja, ha elfogadod leokézod, és már ott is vagy.

Igen biztos.
Biztos a 17-hez való a mod?
Farming Simulator 17-be!
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem hogy,letöltöttem egy John Deere traktort amit beraktam a mods mappába,az lenne a kérdésem hogy játékon belül hol tudom megvenni?
Még egy kérdésem lenne. Létezik e itt úgy mint az ETS2-ben szabad kamera, ha átírom az egyik fálj egyik sorát?
Köszönöm a segítségeket! :) Most a teleporttal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy működik? köszi
Tegnap csak a te kedvedért pár helyre beugrottam,direkt ahol 5-8 fő volt,minden gond nélkül ment és ahogy láttam benn is lázasan folyt a munka gond nélkül ,de mondom sokáig nem voltam sehol ,nem akartam zavarni ,csak próbák voltak.
Ha 1 perc soknak számít akkor annyit kellett legtöbbet várnom a csatlakozás-szinkronizálásra.
Ahogy láttam elég sok szerver ment több fővel.
A netem tök alap így arra sem lehet fogni.
Igazából a 15-nél is össz kb fél óra volt amit MP-ben eltöltöttem,val.színű itt sem lépem túl a "rekordom"
De erről majd nyilatkozik az aki,tolja MP-ben.....így elfogadom ha azt írja hogy nem jó,de a csatlakozásnál tuti nem volt gond.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.27. 06:26:31
dimre
Drive Control - párhuzamos közlekedés, pl. betakarításnál, segítőt fogadsz fel, mellé állsz "Shift+3" (dupla zöld nyilak), és rányomsz a tempomatra "3", csak kormányoznod kell, a sebességet mindig a betakarítógéphez fogja igazítani.

Pár kép csak úgy

LeWyTy
Hát annál is elég szar volt állandóan várni a szinkronizálasra.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Annyira biztos mint a 15-nél......<#wink>
LeWyTy
Multi is jól működik?
Hogy kell a birkákat tisztán tartani? Nem jövök rá, és nem írja.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Biztos te másik játékot kaptál....bugokkal telit<#hehe>,az enyémbe még nem találkoztam ilyennel.
Pedig már sok mindent kipróbáltam,nem mindent nyilván,de 9-10 óra benne van.
Több munkafolyamat elvégezve,de csak nem jönnek elő azok a fránya bugok.
Több helyen (új amerikai map) kivágtam fákat géppel kézzel is, sőt felmásztam csak a te kedvedért a tetejére azt is levágtam de még a legkisebb fadarabka is meg van ....nem tűnt el.<#nemtudom>
A keleti mapon (sosnovka) hogy nem dőlnek a táblák az nem bug az olyan szerintem, az a map nem tudja és nem is fogja tudni azt a funkciót ,nem véletlen nem találkoztam egy mozgatható tárggyal sem ,ami az amcsi mapon rengeteg van.
Ezek fényében én ennyire nem írnám le őket sőt.....<#wink>
De persze mindenkinek szíve joga lehordani a készítőket.....az más kérdés hogy mennyire jogosan.
Biztos van benne bug,engem még eddig szerencsére elkerültek,de ugyan ekkor a 15-ben 10x ennyi volt,majd azt is rendbe rakták.
Minden esetre azt állítani hogy egy bug halmaz ....hááááát<#fejvakaras>
Ismerem a Train szimet rengeteg pályám,mozdonyom van,na az aztán bug halmaz a javából épp tegnap előtt toltam(akartam)volna vele pár kanyart de úgy feltolta az agyam hogy megint egy darabig elő sem veszem,ellenben az FS17-et le se nagyon tudom tenni mióta megjelent.<#taps><#eljen>
Egy picikét azért a qrva nénikéjüket, hogy kiadnak valamit amiben ennyi bug van. Az új mapon nem lehet fát vágni, mert a kivágott fa keresztülesik a földön. A ruszki mapon szerencsére jó, ott viszont még mindig megvannak a "szellem táblák" az út szélén, amik nem fognak meg, nem dőlnek ki, csak simán átdiffundálsz rajtuk. Látszik, hogy xartak bele az egészbe, csak adjunk ki tök ugyanazt megint, aztán dől a lé. Lassan már azon a szinten vannak, mint a Train Simulator-os bagázs.

Nálam gond nélkül rögzíti a felvételt,csak bűn ronda ,jobban mondva sötét a kép már több beállításban is próbáltam de nem tudom mi lehet,na nem mint ha annyira videózni akarnék ,mert abban a felbontásban amit én használok a játékban úgy sem műkszik az NV.-felvevő,csak 1920x1080 a max felbontás....
A 15-nél az volt a gond nem fogyott se a gázolaj(jó picit) a mag is csak akkor ha nem munkás dolgozott,a haszon meg csak úgy dőlt.
Persze ez nem is volt úgy jó szerintem se.
Csak a mod segített.
A 17-nél megcsinálták alapból jóra,legalább is szerintem.
Most meg már arra van mód hogy több hozam legyen ,ne fogyjon annyira a mag ,majd gondolom jön az üzemanyag mod is.....
Ki érti, ezt ha így van ezért nem jó ha nem így lenne akkor azért...<#fejvakaras>
dimre
Még egy piros pont a Giants fiúknak ezért, azért lehet csiszolni rajta, nem teljesen tökéletes, de nagyon sok időt lehet vele spórolni.
Akartam videót csinálni az Nvidia szoftverével, sz@rik a játékra, pedig indításkor ott van az a bazi nagy zöd plecsni, ja és nem is támogatja a 17-et, a 15-t igen, akkor, hogy is van ez?

Ezt mind anya vágta le némi segítséggel <#eljen>, kerülgeti az akadályokat, tolat stb.

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.26. 19:40:38

dimre
És a legjobb, anyut eltudom küldeni füvet nyírni <#vigyor>, néha kicsit gondolkozik merre is menjen, de amúgy q... jó.

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.26. 19:08:00

LeWyTy
A birkákat hogy kell takarítani? Úgy mint a teheneket?

<#eljen>
Gépigény nem nőtt /különösebben/
Lámpa kapcsolás döccenés mentes
Rugózás, gumi lapulás egész jó
Bér munka
Gépek testre szabása, vásárlás után is
Billentési irány megszabható
Dolgoznak a gépek amíg a boltba nézelődök
Új hangok

<#levele>
Beállítások még mindig nem érhetőek el megkezdett játék közben
Pickupok rugója kicsit gyenge (vegyszeres tartályt felraktam rá, nem valami stabil )
Gombok, rakodók mozgásának variálása (15-ben felcserélték a rakodók kanál billentését, most meg vissza ... )

Kis apróságok, de sokat adnak a játékélményhez! :)
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.10.26. 18:38:40
Sajnos akkor is rángatózik,ha az élsimítást leveszem akkor jó,ha már csak 2x-es re rakom csinálja..GT520M-em van de akkor ha nembirná nem a fülke rángatózna hanem fagyna az egész játék.
<#worship>
joceruza
Tegnap a hentesnél én is megvettem gyorsan. Kipróbáltam és nem olyan vészes. Szépen megy,valamicskét mintha szebb is lenne a 15-nél. Géppark rendben van,vannak apró dolgok amik kicsit helyrehozzák a hiányosságokat. Nem annyira rossz mint ahogyan leírtam. Térképet viszont még mindig nem tudnak csinálni. Sajnos. Azt kell mondjam, eksön után vétel lesz.
Azért a műszerfal és egyéb belső kütyüllékek világítását azért megcsinálhatták volna......

Papa51!
Ne foglalkozz mindenkivel.....

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Rayden02
Most már úgy is mindegy, Giantosok javították a rést! xD

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Megkérlek, hogy ne "kóstolgass" , én sem teszem, Te se tedd! <#integet2>
dimre
A nevében benne van, a gépek haladását tudod szabályozni, előre-hátra irány változtatás ("space"), őszkerék-normál meghajtás ("bal SHIFT+4"), első-hátsó differenciálzár ("bal SHIFT+5,vagy 6"), tempomat ("bal Shift+3") "sebbeségtaró elektronika finomhangolása", párhuzamos vezetés, sebbeséghatároló.

A nem szögletes földekre előbb-utóbb lesz majd "autocombine", "autotractor" mod.

Rayden02
Van már tört multi is, ha esetleg azt is kipróbálnád előtte :D

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Autotraktor azt hiszem. Kombájnhoz is van.
engem leginkább olyan mód érdekelne amikor a traktor szántáskor pl. követi a ferde ívű földet is...
Nagyon hálás lennék, ha egyszer valaki magyarul elmondaná, hogy a drive control mire jó és akár egy videót is feltehetne magyarúl.
köszönöm
A 9600GT shader model 4.0-át tudja. Ment pü.
a gtx 650 ti az jó lenne ehhez a játékhoz?

köszi.

Köszi,este kiprobálom.

Karipapa:Ha a shader model 3.0 át nemtudja akkor valoszínű nemis fog elindulni.Kell venni ujabb kártyát.
légyszi valaki segitsen nekem
köszönöm

Nos aki olvasni sem tud az tényleg analfabéta....
Mivel legelőször a telepítés után a játék kiírja hogy telepítsd a frissítést ehhez ugye egyet értünk, hogy nem kell informatikusnak lenni.<#wink>
Mellesleg a 15,ben az elején kb 3-4x ennyi hiba volt,már előre léptek a fiúk...<#nyes>
Az is igaz ha fele ennyi gyártmány lenne és új dolog a hiba is 0 lenne,de akkor meg menne a sírás hogy....
A 15-nél még asszem 1 év után is jött frissítés,tudok olyan játékokat amit sokkal nagyobb költségvetésű cégek készítenek sokkal nagyobb nevek a játék iparban és 10x ennyi javítással is tele van hibával.
De ha ennyire "tud" mindenki mindent miért nem készít játékot ez a sok "okos"ember.
Nekem is megérte, mert steamen rátoltam a 35 ojrót. Nem is erről van szó.
Gyakorlatilag ami modellek a korábbi részekből lettek átemelve (FS11-15-ig bezárólag), azok jól működnek. Az összes többi új *gyártmányban* van valami hiba.
Pl. a Holmer cukorrépa/burgonya felszedő asztalán alapesetben egy fehér, textúra nélküli plane van, ez hiányzó textúrára utal. Beüzemelve a gépet, a pl. 1 méter széles krumplihalom felszedésénél az egész asztalszélességen megjelenik az animáció (5-6 méter kb.)...Vagy a Samp favágógép. Multiban megvéve úgy indit, hogy a vágófej becsuklik az a teleszkópos karba. Ez meg komponens/joint xml hiba. Ezért mondom azt, hogy félkész munka, mert az ilyen apróságokat javitani lehetett volna, nem egy nagy agymunka - főleg a fejlesztőknek.
Ettől eltekintve tényleg le a kalappal, a grafikánál nagyon odatették magukat.
Csak egyet felejtenek el a Giantses srácok. Akik elővételben a dobozos verziót vették meg, azok valószinűleg az 1.0-ás FS17-et kapták lemezen. Az FS-el játszók 95%-a informatikai analfabéta, és fogalmuk sincs arról, hogy mi az a FS17_patch1_2_0.exe és hogy azt bizony le kéne tölteni...Vagy épp jöhetek a szokásos történettel :

- hali fsh modding v5-ön jáccccccok és nemnyilik a kappppu!
- Töltsd le a legutóbbi patchet.
- azmi??? acc linket?

Egyébként Gerileverinek igaza van, magasan a legjobb FS eddig.
Bár az i7emet csak 10%-on hajtja...De legalább azt 4 magon <#worship>

Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP

<#worship><#eljen><#taps>
nekem vin 7 64 bites van
de sajna nem megy

Skynet85
win 7 és felette legyen a os-ed akkor elvileg jó lesz.

Nyilván vannak hibái, de magasan a legjobb Farming eddig. Mek vissza játszani :D
Sziasztok.megjött a játékom de az a baj hogy kiírja hogy shader model 3.0 kell hozzá.szedtem le frissittést a vga-ra de még mindig nem jó.9600gt van benn a gépbe.mit tudok ilyenkor csinálni?ha új kártya kell abból melyik az a modell amelyik ezt tudja és persze elfogadható áron is van.köszi

Skynet85
Tegnap 1-2 óra után engem még nem idegesített fel komolyabban, de a növények össze-vissza növését én is tapasztaltam. A fizika tényleg fura itt ott pl a kombájn amikor felemeli a vágóasztalát akkor ugrat egyet az egész gép felfelé, nah meg tudom, hogy nem egy assetto corsa vagy project cars, de szerencsétlen pick-up mintha más bolygón menne más természeti és fizikai törvények mellett, de mondom értem én, ez nem autó szimulátor. A grafika tényleg jobb lett. Tetszenek az apróságok például az új, plató megtöltése kombájnból, de hogy a termény alánézek a póton ,,hibát" mai napig nem tudták orvosolni az picit vicces.Már már egész dinamikus talaj hatása van az új kultinak amikor dolgozunk vele csak a föld tábla végén az addig kihúzott föld kupacot elnyeli a föld értitek.... a föld kupacot elnyeli a föld :P:D Summa summarum, nekem még idő kell hogy meggyőzzön arról hogy megvegyem és már csak azért is mert 1-2 óra játék után elkezdtem mást csinálni és ma ,,sem sietek haza hogy toljam", de ugye a remény hal meg utoljára...jah nem mert a sejtszintű enzim működés...

Kedves "endy papp" nem vettem én semekkora fordulatot a véleményezésemben , nem tudom melyik hsz-re célzol. Én egyáltalán nem szapultam a játékot, sőt dicsértem és "ígéretet" tettem, hogy meg fogom venni, de most anyagilag megfontolandó helyzetben vagyok, mint kisnyugdíjas! És ha mód van rá, hogy az ember ingyen kipróbálja, miért ne tegye meg. És még mindig azt vallom, hogy ez "csak" játék és kár a sok rossz véleményért, mert úgyis előbb-utóbb ki lesz javítva. Az, hogy "elszörnyülködtem" a rossz tapasztalatokra , amiket pár fórum társ leírt, az egyszerű emberi reakció a drága játék ára és a sok hiba miatt. Végig csináltam az oktató részt, no nem azért, mert nem tudom,hogy hogy kell gazdálkodni, és állítom, hogy zseniálisan van megcsinálva. Lépésről lépésre oktat és tényleg még az is megtudja a menetet, aki csak a tévében látott tehenet vagy búzát. Remélem, hogy a frissítésekkel javítva lesz a játék, bár tökéleteset várni ebben a világban azt hiszem hiú ábránd! Üdv.<#integet2>
Ennyi pénzt kiadni egy "félkész fércmunkáért" ,na igen van akinek megéri .....<#hehe>
//www.youtube.com/embed/CqRxU85bmVk
//www.youtube.com/embed/quLp9pmPpV0
//www.youtube.com/embed/cwUa7-_5aoc
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.26. 06:51:07
LeWyTy
Nem mert config.ini
Legalább is nálam ott volt.