23835
  • zolcsika080104
    persze 100 %-ig nagyon jól magyarázol jó lennél tanárnak!Köszönöm.
  • endy papp
    Az a funkció megszűnt,kivették belőle.
    A jobb felső sarokban látod azt amit látsz és ennyi.
    Ha következő nap változik az idő azt kb fél nappal előre kiírja, egy másik szimbólum jelenik meg az aktuális mellett jobbra.
    Remélem érthető voltam.
    Itt egy kép róla:
    Időjárás előre jelzés jobb felső sarokban
    Ha bármi kérdés van csak szólj ha tudok segítek.
  • zolcsika080104
    lENNE MÉG EGY KÉRDÉSEM:Az előzőekben az időjárás azazaz aaz i betűvel jött elő most ezt hogyan lehet megnézni pda ra gondolok
  • endy papp
    Szia.
    A 15-nél is emlékszem hasonló gondokkal küzdöttél anno.....
    Valami a gépeddel vagy valami beállítással lehet.
    Így hirtelen nincs konkrét ötletem.
    De itt vannak nálam sokkal képzettebb PC guruk akik biztos tudnak segíteni.
  • zolcsika080104
    Sziasztok !,Szia Endy!

Megvettem a 2017 dobozos verzióját futár hozta ki,feltelepítettem ,de indításkor amikor befelé tölt csíkok meg színek vannak,a promo video sem fut le.Ha leteszem a játékot asztalra majd felveszem akkor helyrelyön,próbáltam a képernyőfelbontáson változtatni a pc-én is, és a játékban is de semmi.a videokártya illesztője is friss.Nincs valami ötleted?
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2017.01.12. 08:57:17
  • endy papp
    Nem véletlen írtam hogy ""pluszba "vesződni" a kész "terményekkel ""
    Igazából a bálázásnak sincs sok ,mert bálázás nélkül is összeszedheted a szalmát.....
    Minden azon múlik ki mennyire szeretné még hosszadalmasabbá "érdekesebbé" ,tenni egy-egy adott folyamatot,ezért ajánlottam,ha netán valaki szeret ilyenekkel szöszölni.
    Pl: Vetőmagot műtrágyát ,sincs sok értelme,(pontosan nem számoltam utána de val.színű nem is éri meg jobban) "készíteni",de én elszöszölök velük.
  • atibacsi1977
    Megnéztem a videót. A tejnek van értelme, hogy kiraklapozzuk, mert bár én még nem csináltam, de mintha arról lett volna szó, hogy minden nap éjfélkor automatikusan "leadódik". Bálagépnek szuper, de a többi funkció elsőre feleslegesnek tűnt, bár nyugodtan javítsatok ki, ha nincs igazam. Kezdő vagyok még...
  • endy papp
    Ha valaki szeretne még pluszba "vesződni" a kész "terményekkel" ennek a gépnek a segítségével megteheti.
    Fliegl Pallet Filling System v1.0.0.2
    Itt egy vidi is a működésről.
  • endy papp
    Mivel a komposzt alapból NEM leadható "termény" ez egy mod,mármint maga a komposzt készítő ,így maga a komposztot CSAK mod hőerőmű fogadja el (lehet leadni).
    Ami a játékokban(mapokban) alapból benne van BGA az soha nem fogja elfogadni a komposztot.

endy papp
  • atibacsi1977
    Elnézést kívánok! Mielőtt kapnék, visszaolvastam, és találtam linket...
  • atibacsi1977
    Na most már tudok tölteni üzemanyagot,de a biomassza hőerőmű nem fogadja el a komposztot. Az is egy mod? Mert én a gyárit használnám...
  • endy papp
    "rokshow" nevű felhasználónak itt a link 6 hsz-al lejjebb.

endy papp
    De azért ha addig mégsem tudna vissza olvasni...,akkor újra.
    Kotte Universal Pack 1.0.0.6 LS17
    Ebben a packban benne van a Shell üzemanyag tartálypót is.
  • endy papp
    Na igen a készítők csinálhattak volna nagyobb(szélesebb) silót vagy a Terrának keskenyebb asztalt ami belefér....
    De gondolom direkt lett ilyen had "küzdjél" vele sokáig,mire kiszeded,de ugye ezért vannak a modderek,megoldották.
  • Caliph
    Tippek az erjesztett cucc egyszerű és gyors kiszedéséről a bunkerból pl bioerőműnél? Olyasmire gondolok mint pl egy Holmer Terra aminek keskenyebb a felszedőasztala és befér a bunkerbe :)

és mire leírtam a kérdést már rá is találtam a silage cutter modra :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.08. 09:37:21
  • endy papp
    Nem tudom nálam műkszik.
    Próbáld meg minden mod nélkül.
    Csak a map legyen benn.
  • kitt2000
    Sudhemmern v3.0 Multifruit miért fekete a map betöltése után?
    Valami hiányzik?
  • endy papp
    Csupán hogy elhidd ,hogy működik és kipróbáltam....
    Kenyérgyár működik
    Ezzel a tartállyal is lehet üzemanyagot és mindent szállítani,nagyobb a kapacitása.
    Üzemanyag tartály...
    Itt láthatod hogy az üzemanyag feltöltés a komposztnál is műkszik.....az ne zavarjon hogy nem látszanak a sárga csövek így betolatsz és leöntöd.
    Komposzt feltöltés üzemanyaggal
    Egyértelmű hogy mindenből kell ahogy a képen is látod az info monitoron,nem dísznek vannak.
    Mindenhol ezt kell nézni és elolvasni mit kér és akkor műkszik.
    Ha nem is megy(üzemel) egy gyár monitorja,ha közel mész bármelyikhez az infót kiírja a súgó panel a monitorod bal felső sarkában.
    Ha bármi kérdés van csak nyugodtan szólj.
  • atibacsi1977
    kÖSZI A SEGÍTSÉGET. kICSIT MOLYOLTAM A KIÖNTÉSSEL ÉS SIKERÜLT. TECHNIKAI KÉRDÉS: AHHOZ HOGY KENYÉR LEGYEN ELÉG BÚZA ÉS VÍZ? VAGY MINDENFÉLE ALAPANYAGBÓL SZÜKSÉGES VALAMENNYI?
  • endy papp
    Az esetek nagy részében CSAK olyan mapot ajánlok amit több órát teszteltem,majd mindent kipróbáltam,persze ettől függetlenül hibák lehetnek benne mivel nem én készítem őket....
    Ezért is nem ajánlottam egy korábbi verzióját ,mert ott még sok minden nem működött és nem volt kész.
    Minden gyár működik,kisebb hibák sajna vannak benne,de használható.
    A kenyérgyárnál a leöntő "trigerek" elég érzékenyek és sajna csak nagyon kicsi ponton működnek a gabonák lerakásakor,sokat kell vele tökölni,de nem vészes.
    Ha egyszer kivillan a leadó ikon meg kell állni,lassan kell megközelíteni,ha elhibáztad ki kell állni a korláttól és újra vissza megfelelő helyre.
    Ezekkel tudsz mindent szállítani a sárga Shell tartály való az üzemanyagra.
    Kotte Universal Pack 1.0.0.6 LS17
    Nem tudom de nálam a komposzt is fel tudtam tölteni a sárga csövek is látszódnak.
  • atibacsi1977
    Linket tudsz ahonnan leszedhetem?
  • Daditsx
    Shell-es tartállyal lehet csak
  • atibacsi1977
    A videók alapján, amiket néztem, nekem hiányzik az a sárga cső, meg a helye, ahová önteni kellene az üzemanyagot...
    Az mért lehet vajon?
  • atibacsi1977
    A komposztálóval is hasonló bajom van, mint a kollégának. Nem bírom feltölteni üzemanyaggal.
    Két fajta tartályt használtam, de egyik sem tölti fel.
  • atibacsi1977
    Háát...

Sajna a kenyérgyártás nem biztos összejön a Sonnenhern mapon, elvittem a búzát, de nem tudom kiüríteni...
    Ez az első plusz dolog amit próbáltam.
    Endy te próbáltad esetleg?
  • endy papp
    Én még a 17-nél nem találkoztam hasonló moddal,de minden idő kérdése.....
    Gondolom majd előbb utóbb,jönnek.
    Igazából még nincs 3 hónapja hogy megjelent,a jó modoknak, mapoknak idő kell....
    Örülök hogy tetszik,azért is ajánlottam itt,mivel jó időtöltés lehet a sokrétegűsége miatt.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.06. 20:13:33
  • atibacsi1977
    Ez a Sudhemmem map remek!

Kérdésem az lenne,hogy én mivel állattenyésztésben gondolkozom erőteljesen, ezért azt fejleszteném, bonyolítanám kicsit. 17-ben még lehet nem ,de akár 15-ben volt-e valamilyen állatfeldolgozó mod? Mondjuk sertésfeldolgozó...
  • endy papp
    Ha valaki komplex összetett mapra vágyik,itt megtalálja.
    Nyilván ízlés dolga.....anno a 13-al rengeteget toltam rajt ,a 15 után itt a 17-es változat.
    Itt van minden ,sör,kenyér ,pálinka,üzemanyag,homok,rengeteg "új" növény,stb,stb....
    Sudhemmern v3.0 Multifruit
    Jó farmozást, szórakozást.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.03. 22:16:27
  • JimKirk
    Szégyelje magát!
  • Daditsx
    LoL... akkor mi értelme a játéknak?
  • Rob02
    Sziasztok!
    Olyan kérdés lenne hogy a hígtrágyát/trágyát meg a szilázst át lehet írni valahol hogy több legyen a mentett játékban?
  • nono28
    Köszönöm!
  • nono28
    Köszönöm!
  • endy papp
    Ha az oldalon vissza olvasol ,én linkeltem ugyan erre a kérésre ,megtalálod.

endy papp
  • Daditsx
    Én a multilager-t használom
  • nono28
    Sziasztok!

Tud valaki olyan tárolót ami mindent tárol és extra nagy a kapacitása?
  • Daditsx
    biogáznál lehet
  • bikboy
    Sziasztok,tudnátok abban segíteni,hogy a hígtrágyát hova lehetne eladni,vagy már van valamilyen mód ami átveszi?
  • joceruza
    Nincs mit!
  • Carl Davies
    Köszi. :D Valamenyik oldalon láttam ilyen képet, csak nem tudtam, hogy a lua-ban van benne.
  • joceruza