Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X universe Home, sweet home
Lenne egy olyan kérdésem hogy,letöltöttem egy John Deere traktort amit beraktam a mods mappába,az lenne a kérdésem hogy játékon belül hol tudom megvenni?
Ha 1 perc soknak számít akkor annyit kellett legtöbbet várnom a csatlakozás-szinkronizálásra.
Ahogy láttam elég sok szerver ment több fővel.
A netem tök alap így arra sem lehet fogni.
Igazából a 15-nél is össz kb fél óra volt amit MP-ben eltöltöttem,val.színű itt sem lépem túl a "rekordom"
De erről majd nyilatkozik az aki,tolja MP-ben.....így elfogadom ha azt írja hogy nem jó,de a csatlakozásnál tuti nem volt gond.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.27. 06:26:31
Pár kép csak úgy
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pedig már sok mindent kipróbáltam,nem mindent nyilván,de 9-10 óra benne van.
Több munkafolyamat elvégezve,de csak nem jönnek elő azok a fránya bugok.
Több helyen (új amerikai map) kivágtam fákat géppel kézzel is, sőt felmásztam csak a te kedvedért a tetejére azt is levágtam de még a legkisebb fadarabka is meg van ....nem tűnt el.<#nemtudom>#nemtudom>
A keleti mapon (sosnovka) hogy nem dőlnek a táblák az nem bug az olyan szerintem, az a map nem tudja és nem is fogja tudni azt a funkciót ,nem véletlen nem találkoztam egy mozgatható tárggyal sem ,ami az amcsi mapon rengeteg van.
Ezek fényében én ennyire nem írnám le őket sőt.....<#wink>#wink>
De persze mindenkinek szíve joga lehordani a készítőket.....az más kérdés hogy mennyire jogosan.
Biztos van benne bug,engem még eddig szerencsére elkerültek,de ugyan ekkor a 15-ben 10x ennyi volt,majd azt is rendbe rakták.
Minden esetre azt állítani hogy egy bug halmaz ....hááááát<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ismerem a Train szimet rengeteg pályám,mozdonyom van,na az aztán bug halmaz a javából épp tegnap előtt toltam(akartam)volna vele pár kanyart de úgy feltolta az agyam hogy megint egy darabig elő sem veszem,ellenben az FS17-et le se nagyon tudom tenni mióta megjelent.<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Persze ez nem is volt úgy jó szerintem se.
Csak a mod segített.
A 17-nél megcsinálták alapból jóra,legalább is szerintem.
Most meg már arra van mód hogy több hozam legyen ,ne fogyjon annyira a mag ,majd gondolom jön az üzemanyag mod is.....
Ki érti, ezt ha így van ezért nem jó ha nem így lenne akkor azért...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Akartam videót csinálni az Nvidia szoftverével, sz@rik a játékra, pedig indításkor ott van az a bazi nagy zöd plecsni, ja és nem is támogatja a 17-et, a 15-t igen, akkor, hogy is van ez?
Ezt mind anya vágta le némi segítséggel <#eljen>#eljen>, kerülgeti az akadályokat, tolat stb.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.26. 19:40:38
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.26. 19:08:00
Gépigény nem nőtt /különösebben/
Lámpa kapcsolás döccenés mentes
Rugózás, gumi lapulás egész jó
Bér munka
Gépek testre szabása, vásárlás után is
Billentési irány megszabható
Dolgoznak a gépek amíg a boltba nézelődök
Új hangok
<#levele>#levele>
Beállítások még mindig nem érhetőek el megkezdett játék közben
Pickupok rugója kicsit gyenge (vegyszeres tartályt felraktam rá, nem valami stabil )
Gombok, rakodók mozgásának variálása (15-ben felcserélték a rakodók kanál billentését, most meg vissza ... )
Kis apróságok, de sokat adnak a játékélményhez! :)
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.10.26. 18:38:40
Azért a műszerfal és egyéb belső kütyüllékek világítását azért megcsinálhatták volna......
Papa51!
Ne foglalkozz mindenkivel.....
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A nem szögletes földekre előbb-utóbb lesz majd "autocombine", "autotractor" mod.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
köszönöm
Karipapa:Ha a shader model 3.0 át nemtudja akkor valoszínű nemis fog elindulni.Kell venni ujabb kártyát.
köszönöm
Mivel legelőször a telepítés után a játék kiírja hogy telepítsd a frissítést ehhez ugye egyet értünk, hogy nem kell informatikusnak lenni.<#wink>#wink>
Mellesleg a 15,ben az elején kb 3-4x ennyi hiba volt,már előre léptek a fiúk...<#nyes>#nyes>
Az is igaz ha fele ennyi gyártmány lenne és új dolog a hiba is 0 lenne,de akkor meg menne a sírás hogy....
A 15-nél még asszem 1 év után is jött frissítés,tudok olyan játékokat amit sokkal nagyobb költségvetésű cégek készítenek sokkal nagyobb nevek a játék iparban és 10x ennyi javítással is tele van hibával.
De ha ennyire "tud" mindenki mindent miért nem készít játékot ez a sok "okos"ember.
Gyakorlatilag ami modellek a korábbi részekből lettek átemelve (FS11-15-ig bezárólag), azok jól működnek. Az összes többi új *gyártmányban* van valami hiba.
Pl. a Holmer cukorrépa/burgonya felszedő asztalán alapesetben egy fehér, textúra nélküli plane van, ez hiányzó textúrára utal. Beüzemelve a gépet, a pl. 1 méter széles krumplihalom felszedésénél az egész asztalszélességen megjelenik az animáció (5-6 méter kb.)...Vagy a Samp favágógép. Multiban megvéve úgy indit, hogy a vágófej becsuklik az a teleszkópos karba. Ez meg komponens/joint xml hiba. Ezért mondom azt, hogy félkész munka, mert az ilyen apróságokat javitani lehetett volna, nem egy nagy agymunka - főleg a fejlesztőknek.
Ettől eltekintve tényleg le a kalappal, a grafikánál nagyon odatették magukat.
Csak egyet felejtenek el a Giantses srácok. Akik elővételben a dobozos verziót vették meg, azok valószinűleg az 1.0-ás FS17-et kapták lemezen. Az FS-el játszók 95%-a informatikai analfabéta, és fogalmuk sincs arról, hogy mi az a FS17_patch1_2_0.exe és hogy azt bizony le kéne tölteni...Vagy épp jöhetek a szokásos történettel :
- hali fsh modding v5-ön jáccccccok és nemnyilik a kappppu!
- Töltsd le a legutóbbi patchet.
- azmi??? acc linket?
Egyébként Gerileverinek igaza van, magasan a legjobb FS eddig.
Bár az i7emet csak 10%-on hajtja...De legalább azt 4 magon <#worship>#worship>
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
de sajna nem megy

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.26. 06:51:07
Legalább is nálam ott volt.