23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20213 Az csak a jövő héten tudom megmondani mi lesz javítva ,de nagyon ne éld bele semmi komolyba magad,de ne legyen igazam.
Ez is egyszerű mint a faék ,de sajna olyan is.....jó annyira nem, de ezt etetik velünk....már évek óta,ahogy a teheneknek is a kevert tápból kell a legtöbb és attól tejelnek legjobban,a többit csak azért van hogy na ..... ezen a részén is "fejlesztettek"..... -
#20212 Ezek szerint ezek javítva lesznek a most következő patchben? Egy újszülöttnek minden vicc új. Én nem vagyok akkora játékos, mint te Endy. :) Na meg aztán szoktam játszani a 2011-el is. Az még jóval egyszerűbb volt. -
endy papp #20211 Patch 1.4 will be released for PC and consoles next week. It will also include scripts of the 4Real modules -> Coming as mods on consoles
Shortly after patch 1.4 the first #FS17 DLC will be released. Infos, screenshots and videos coming next week! -
endy papp #20210 Csak ennyi .....valami még, amit nem tud mindenki????...... -
#20209 A rá következő napon a 9 dolláros üzemanyagköltség után lett egy 20 dolláros. Mivel egyik járművet sem tankoltam kútról, mert mobil tartályom van, az pedig nem von le semmit, nem tudom honnan van ez a költség. Az jutott még eszembe, hogy küldetések teljesítésénél levonja az üzemanyag árát. Nálatok is így számol a könyvelési rendszer, mint egy pincér?
A küldetési rendszer sajnos eléggé el lett gányolva, jobban is meg lehetett volna ezt csinálni. Zavaró, hogy nem lehet közben menteni, ami egy másfél órás küldetésnél már nagy koppanás, ha mondjuk lefagy. Aztán az sem túl jó, hogy közben nem nő semmit a saját termény, a pénz mellett az elején az ember pont azért csinálná a küldetéseket, hogy teljen hasznosan az idő(ne kelljen gyorsítani), de az idő áll.
Valamint elég sokat levon a munka élvezetéből, hogy nem számolja reálisan a mennyiségeket, nem fogy a trágya, nem gyarapszik a mag a tartályban, stb.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.02.03. 21:28:00 -
nono28 #20208 Köszi! -
#20207 A bevétel/kiadás felsorolásban a pénzügyeknél az "egyéb" mit takar? Valamint a motorfűrésznek van üzemeltetési és üzemanyag költsége? Van egy 9 dolláros üzemanyag költség, ami nem tudom hogy keletkezett :) -
#20206 Ez a verzió talán jobb lesz.
FS17 Holme Krone pack
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2017.02.02. 22:52:10 -
#20205 Még elég keveset játszottam az amerikai pályán, érdeklődnék, hogy a vasút melletti nagy tárolóépületeknek mennyi a kapacitása? Mert most bevezették ezt az újítást, hogy a farmon véges a kapacitás. -
#20204 Megnéztem én is nekem csak a váz és a kerekek látszanak és csak az megvehető, a felépítmény sehol nincs. Lehet, hogy nem jó a mód. -
n0tr3adY #20203 Akkor valószinűleg az lehet, hogy a modkiválasztó képernyőn nem jelölted be a modot, hogy igényled azt is :)
Egyébként meg pastebin.com log.txt ha igy sem tölti be.
-
endy papp #20202 Akkor nézd meg a többit: átrakó kocsik,stb....
Valahol csak lennie kell ha jó a mod,stb stb.... -
nono28 #20201 Igen erről van szó.De sajnos nincs a billenőkocsik között!Mindent átnéztem de sehol se találom! -
n0tr3adY #20200 Ha erről van szó mod akkor ezt a pótkocsik között találod.
-
nono28 #20199 A descVersion részen "32" van írva. -
nono28 #20198 Nem kell még jobban kicsomagolni. -
n0tr3adY #20197 Első körben érdemes a letöltött zip-ben lévő moddesc.xml -be belenézni. Ha descVersion részen "30" alatti szám szerepel, az 15-ös mod.
-
zolcsika080104 #20196 A mods mappában nézd meg nem e kell még jobban kicsomagolni a zipet... -
nono28 #20195 Sziasztok!
Tudna valaki esetleg segíteni?Tegnap letöltöttem a Holmer Trailert amit Krone Big után lehet kötni.Az lenne a kérdésem hogy játékon belül hol találom? -
zolcsika080104 #20194 köszönöm szépen
-
endy papp #20193 Bocs vagy ezt,is
DATE AND TIME MOD V2
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.31. 16:00:38 -
endy papp #20192 Szia Zolcsika.
Az évszakost már kivettem mert nem nagyon láttam hasznát értelmét ,de lehet én csináltam valamit rosszul azon kívül hogy betettem a mods mappába....
Az idő-dátum modot innen töltsd le és neked is lesz,de ha jól láttam benne van a játékban a modok között is
RealTime v2.1.0 -
#20191 Én továbbra is kitartok a nézetem mellett, miszerint ez szándékos, bár örülnék, ha nem lenne igazam.
Ugyanakkor meg lehet figyelni, hogy a játék a hitványsága ellenére borzasztó népszerűségnek örvend, mert megbízhatóan működik és a modolással a lehetőségek tárházát rejti magában, a megunhatatlansága miatt nagyon addiktív.
Az eladások részről-részre rekordot döntenek,a készítők nyeregben érezhetik magukat. Ebből a biztos pozícióból pedig szinte élvezik, hogy játszanak a közönséggel, az orruknál fogva vezetik őket. Miközben a titkos kis üzeneteiket is elrejtik a pályákon, hiszen szerintük a virtuális paraszt olyan hülye, hogy úgysem veszi észre, vagy minek is érdekelné.
Na de most megyek egy kicsit kutatni jelképek után, mint Langdon professzor. Agronómiai ördögűzés.
Amúgy Zolcsika, a Bjronholm mapon hol volt konkrétan az a pentagarmma? Ennyire nyíltan nem vettem észre benne utalásokat, bár a 2011-ben a két oszlop, boáz és jákin, a vízimalom mellet, na az nagyon nyílt üzenet volt. Utána úgy vettem észre, hogy visszavettek ebből a nagyarcúságból és óvatosabbak voltak.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.01.31. 15:26:22 -
DrBrown5 #20190 Igen, azért voltam kikelve magamból, mert sajnos a Sovenska mapot indítottam el először. Nem kellett volna, már bánom. A másik map tényleg jobb. -
zolcsika080104 #20189 szia Endy!
az milyen mod ott neked hogy kiírja az évszakot és a dátumot fenn? -
endy papp #20188 Bocs most látom rosszul írtam..."szegény ember vízzel főz" -
endy papp #20187 Hidd el és mindenki,én sem repesek az örömtől hogy ilyen minden, úgy összességében,egy kalap......
De van az a mondás "szegész ember vízzel főz" már ha van.....
Sosnovka map,vagy hogy a tökömbe hívják,még arra sem méltattam hogy 1 órát eltöltsek rajt,hamar körbe szaladtam rajt és megállapítottam ha ezen kéne ebben a formában játszani,örökre felhagynék a farmozással......
Ennyi erővel a Bjrörnholm mapot is betehették volna annak több értelmét láttam .
Mellesleg ezt az utolsó utáni órában okádták bele, előtte szó nem volt hogy "2 map" lesz a játékban.
Én sem értem ezt a vonalat meddig akarják tovább vinni ,polírozni a nagy semmit 13 óta.....
Sajnos s tényekkel nehéz vitatkozni ,veszik mint a cukrot,az eladások multi platform révén csúcsokat döntenek.
A sebesség váltás gondodra van már mod ami nagyon jól működik már már valóságos próbáld ki,ha kell link megkeresem neked......
Már tolják ezekre is.....
Farming Simulator 18 is coming to the Playstation® Vita and Nintendo 3DS™
Új hír: A hivatalos oldalról.
"We're just 'wrapping' up a few things and then you can expect patch and DLC (PC & Consoles) infos/assets in (very) early February!
19 hours ago "
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.31. 11:11:50 -
DrBrown5 #20186 Beszarok, még a terepjáró is 1 sebességes!
Endy igazad volt, a másik gyári map tényleg jól működik. Már ami az útjelzőtáblákat illeti. Ettől függetlenül megint csak nemtetszésemnek kell hangod adnom. Sehol de sehol nem utaltak az alkotók arra, hogy Sovenska map félkész, vagy nem optimalizált! Hát miért nem okádtak oda egy kis beta feliratot?! Ezt a játékot nem tesztelik? Most kárba ment egy csomó órám, ráadásul ettem az ideget egy hétig és uszítottalak Titeket is. Áh, egyre kiábrándítóbb ez az egész. Hülye szabadkőművesek!!!
Utoljára szerkesztette: DrBrown5, 2017.01.31. 10:31:40 -
zolcsika080104 #20185 2015 bjornholm mapon -
n0tr3adY #20184 A modding szépségei..ilyenkor mindig kicsordul egy kósza könnycsepp a szememből..."Vajh' mire gondolhatott a költő..."
-
endy papp #20183 Azért ennyi nullát ritkán lát a paraszt,gondolom többet nem bír a kijelző.........
Majd olyan hosszú mint a vágóasztal.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.30. 21:45:22 -
#20182 Aztán vigyázz, nehogy úgy ébredj fel, hogy beültettek valamit, miután elraboltak. :D -
endy papp #20181 Nálam már itt vannak..........
Nézd meg...
Ezt is nézd meg.... -
#20180 Egyébként én egy helyen találtam az amerikai pályán pentagrammát, vörös csillagot, de az nem lefele volt fordítva, mondjuk így is önkényuralmi jelkép, de amerikában karácsonykor használják. Nyilván náluk nem volt 40 év kommunizmus. :D A két benzinkúton "groovy gasoline" emblémában van az ötágú vörös csillag. -
#20179 Szia Zolcsika! Pentagrammával konkrétan hol találkoztál?
-
zolcsika080104 #20178 Üdv !.
Amiket traktorista ír mind igaz lehet!Alap map tele szabad kőműves pentagrammákkal.Sehol egy kereszt hisz ök pont ezt üldözik.Nem tudom miért pont ebben a játékban vannak -
#20177 Maradjunk annyiban, hogy ha a 19, vagy a 21 részeknél is marad ez a motor és ez a dizájn, akkor az már több, mint gyanús. Mivel a játék jelenleg eladási rekordokat döntött, sokáig vezette az eladási listákat, gondolom ez a legnépszerűbb rész. Ha ezek után sem cserélik le a játék alapjait valami normálisra, ott már valami bűzlik, hiszen pénz lenne bőven.
Nekem avatott szemem van az ilyesmihez, de sok olyan játék van, ahol mégsem találok. :D De pl. modolt mapokon van Mária szobor, meg templom, meg kereszt, satöbbi, mint ami a normális vidéket is jellemzi és nem mindenféle szimbolikus hülyeség és utalás.
Kicsit hiányolom, hogy készítőként nem tudnak semmiféle autentikus dolgot csinálni, pedig kotolnak rajta két évig. Aztán utána a modderek pár hónap alatt megcsináják. Notready-ék is milyen jó kis magyar mapot csináltak, hónapokig toltam rajta. Érdekes, nekik nem jutott eszükbe okkult hülyeségekkel megtölteni a mapot. -
Daditsx #20176 ÁÁÁÁ ember...ez már nekem is sok. Eke egy farmos játékba, teljesen jó. Szöveget, meg a legtöbb ember leszarja, én se néztem utána mi az. Lehet te is rosszul értelmezed a dolgokat, mert túl sok sátános filmet néztél. Igyál egy felest azt menj ki dolgozni a földre. :D -
#20175 Az a szobor konkrétan egy megfordított rozsdás eke, a cím alatta "Fertile Turmoil 2008", termékeny káosz? Hogy ez mit jelenthet, ne kérdezze tőlem senki. :D Gondolom utal a játék legelső epizódjára is. Dél-Keleti irányba mutat, a 2013 amerikai pályáján az aranykecske a a parkban úgy emlékszem szintén dél-keletre nézett.
Az épületeknek egyfajta jellege itt is van, nagyon hajaz az amerikai könnyűszerkezetes építkezési stílusra, de mégis van bennük valami karikírozott. A viktoriánus kandeláberek viszont nem igazán illenek egy ilyen amerikai kisvároshoz Kicsit olyan hasfelmetszős hangulatot árasztanak. :D
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.01.30. 19:21:24 -
Daditsx #20174 Rozsdás ekére gondolsz? (szobor, de semmi okkult vagy furcsa nincs benne)