23835
  • endy papp
    Ismét ajánlanék egy változatos mapot.
    Igaz ez csak részbe valós, mivel alapja az amcsi map de ami üzem gyár be van építve garantált a hosszú távú farmozás.
    Nem véletlen a map elnevezése is.
    Lényeg, van értelme mindent termelni,nem csak leadom és csókolom....
    Itt a letöltési link ami működik.
    Production map v1.3.0.0

• joceruza
  • FrezeR
    Farming Simulator 17 update 1.4.2

Fixed direct sowing machines to work properly with the same fruit (1.4.2)
    Fixed helper with the Lemken Solitair 12 (1.4.2)
    Fixed helper with the Joskin Modulo (1.4.2)
    Added color selection in the shop for the Goldhofer STZ-VP 3 (1.4.2)
    Improved all-wheel steering for the Holmer TerraDos (1.4.2)
    Increased overloading speed of Holmer Terra Felis (1.4.2)
    Mirrored text on Joskin Tornado (1.4.2)
    Fixed trees from placeables and planted trees going invisible when releasing the tension belts at the train (1.4.2)
    Fixed reverse sound in multiplayer when turning off the motor (1.4.2)
    Fixed log error message in multiplayer (e.g. with Lemken Gigant 10): Validity check failed in TransformGroup_setDirection: Direction is zero (1.4.2)
    Fixed log message "Static actor moved" with savegames that have placeable trees (1.4.2)
    Seeds and fertilizer trigger now don't close the tool covers automatically (1.4.2)
    The farm silo trigger now automatically opens the trailer covers (1.4.2)
    Fixed crash when attaching/detaching trees on the train while a vehicle is close (1.4.2)
    Increased width of Lely Tigo xr 75 pickup (1.4.2)
    Fixed weeder when running over grass windrows (converted them into silage foil) (1.4.2)
    PS4/XB1: Fixed crash with the ForReal Ground Response mod (PS4 error code CE-34878-0) (1.4.2)
    PS4/XB1: Fixed deactivation of the ForReal mods without fully restarting the game (1.4.2)
    Fixed mods dynamically creating pallets (e.g. Fabrikscript) (1.4.2)
    Fixed maximum camera rotation for Tobii EyeX (predecessor to Tobii Eye Tracker 4C) (1.4.2)
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2017.02.13. 21:40:58
  • endy papp
    Ha egy ilyennel aratsz akkor nem kell nagy földnek lennie hogy órákig tartson a betakarítás....
  • gumikacsa
    A 15-tel is akkor kezdtem játszani, mikor már volt hozzá hazai térkép. Akkora földekkel, hogy egy-egy területet fél napig lehetett aratni. Ha az megjelenne a 17-hez, már venném is a játékot. (Nádasdfalva)
  • joceruza
    Hali! Miért van hogy egyik modot sem tudom menteni változtatás után?
    "error while saving i3d file"
  • endy papp
    Bővült a map.
    Még több funkció gyár ,üzem,termény,késztermék,leadási pont.
    Nagyon ott van ez a map,itt mire mindent "kimaxol" valaki tuti egy darabig nem unatkozik
    Sudhemmern v5.0
  • endy papp
    Az ,de csak a te kedvedért.....
  • zolcsika080104
    A patch magyar nyelvű?

• n0tr3adY
    Köszi, de ez csak skin, és a játék könyvtárába kell tolni :)
  • traktorista
    Na egy hibát, ami idegesített, kijavítottak. :) A műtrágyával kombinált vetőgépeknél eddig össze-vissza cserélgette a vetőmagot és a műtrágyát a HUD-on. Ez most meg lett csinálva, a magot végig zöldnek jelzi, a műtrágyát meg kéknek.
  • endy papp
    Nos ha ezek azok akkor tessék itt van .
    Hogy mennyiben eltérőek és jók ,nem tudom ,te vagy a modder majd eldöntöd hogy tudod é használni....
    De ahogy olvasom ez csak egy "skin"
    Union Pacific Train v1
    Egy másik.
    Southern Pacific Train v1
  • FrezeR
    Kint van az 1.4-es javítás

Letöltés

Changelog Update 1.4

Improved handling of bunker silos (1.4)
    Improved handling of levelers (1.4)
    Various engine optimizations (1.4)
    Improved loading of old savegames (1.4)
    Various improvements in graphics and functions of the vehicles (1.4)
    Fixed issues with conveyors (1.4)
    Fixed various map issues (1.4)
    Improved helper (1.4)
    Various improvements when tipping anywhere (1.4)
    Improvements with the forestry (1.4)
    Fixed issues with the animals (1.4)
    Various improvements for the GUI (1.4)
    Various improvements in the multiplayer and the dedicated servers (1.4)
    Fixed several localization issues (1.4)
    Improved compatibility with several input devices (1.4)
    Fixed various other smaller issues (1.4)
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2017.02.08. 12:00:02
  • Daditsx
    LoL Kuhn modpack 15 euroért :)
  • endy papp
    Nem volt elég a játék bevétel ,erre kitolják már ezt.
    Na erre én is azt mondom aki megveszi meg is érdemli....
    Kuhn DLC (Download Only)
    Persze a javítás ráér úgy sincs hiba a játékban....

• Daditsx
    Nincs. Az is egy elhelyezhető tárgy :)
  • traktorista
    A 17-ben van különbség a fák növekedésében? Még csak az elején vagyok a fanövésnek, de úgy látom, hogy kibővült a növekedési állapotok száma. A csemetékből mind ugyanolyan típusú fenyő lesz? Vagy lesz fekete fenyő is és erdei fenyő is? Vagy lucfenyő, fene tudja mi az.
  • DrBrown5
    Ezek 2008 óta nem új részek, hanem fejlesztői MOD-ok!
  • FrezeR
    Én mindent nulláról kezdek de sokszor megjártam vele, mert mire eljutnék oda, hogy a gazdaság pörög akkor már jön az új rész :) Volt nemegyszer, hogy nem tudtam kipróbálni már gépeket emiatt. Valóban elég lassú az egész fejlődés így főleg hard-on. Na és persze előjön az unalomfaktor is emiatt. Szóval érdekes és néha nehéz megtalálni a jó egyensúlyt.
  • traktorista
    Igen, én így vagyok már évek óta a Farming sorozattal, hogy mire igazán beindulna a gazdaság, addigra már el is telik a két év és jön a következő epizód. :D Bár a legizgalmasabb rész az évek tapasztalatai alapján, amikor még szerény körülmények között elindítom a gazdaságot az új mapon, az új részben.. Aztán ahogy telnek-múlnak a hónapok, már egyre kevésbé köt le és ezért sem halad előre a dolog.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.02.05. 00:44:44
  • endy papp
    Már eladhatók a földek ha valaki ezt szeretné.
    FIELD SELL V1.0.0
  • zolcsika080104
    köszönöm szépen megvan
  • n0tr3adY
    Van lehetőség a Sosnovska-n futó vonathoz hasonlót is betenni, azt nem lehet vezetni. Mert eddig úgy néz ki a történet, hogy a gyári vezethető vonaton kivül mást nem "eszik meg" a mod map..

• endy papp
    Érdekes mert nálam simán minden gond nélkül betöltötte azt a mapot amit bugosnak linkeltél.
    Végig is szaladtam rajt jó kis map sok dolog (üzem) van benne,min. alapból ilyennek kellene lennie az alap mapnak is.

Repair your vehicles
    Azt nem garantálom hogy én is ezt használom,mert volt ebbe is több verzió de a lényege ugyan az volt.
    Ha nagyon érdekel a dolog akkor itt az oldalon anno a játék megjelenése után írtam róla nem keveset,olvass vissza.
    A multival úgy vagyok nehéz össze egyeztetni neked nekem is pont jó legyen az időpont,a 15-nél se nagyon preferáltam,bocsi...
    Na ez gyorsan ment közbe véletlen.....megtaláltam de csak neked.....

endy papp
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.02.04. 18:09:39
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

Tegnap nekem sem töltött be két új mapot sem,csak a map volt benn semmi mod és akkor is kifagyott,van ilyen.
    ez volt az egyik:bugos map
    a másik meg valami amerikás map nem érdekes.endy belinkelnéd az a szerelő javító módot?valamint szívesen segítek multiban bárkinek endy szólj ha van kedved multizni!
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2017.02.04. 17:05:05
  • bikboy
    köszi azért a segitséged
  • endy papp
    Nos akkor passz ,valaki nálad lopja az üzemanyagot....
    Nyilván lehet modok nélkül is tolni,speciel trakiból csak 1 van,az is azért mert esőben automatikusan törölnek rajt az ablaktörlők,na nem mint ha különösebben nagy jelentősége lenne,persze még jó a hangja, ja és belül is átalakított.
    Az a gond hogy a játéknál modok nélkül is vannak stabilitási gondok,ami ennyi idő farmszim készítés után már szégyen a készítők részéről
    Hidd el semmivel nem lesz reálisabb nehéz fokozaton max beleőszülsz (megunod)mire pl.egy holmer krumpli szedőt meg tudsz venni,hogy a földekről és állatokról ne is beszéljek.
    De persze "ízlések és ficamok"
  • traktorista
    Nem azzal van a gond, amiről tudom, hogy miért van, hanem amiről nem tudom. :) Ha a fűrésznek van üzemeltetési költsége, akkor legyen. A gond azzal van, hogy nem tudom mi használ üzemanyagot.
    Én szeretem a nehéz módot, sokkal reálisabb így. Modolni nem akarom egyelőre a játékot, kíváncsi vagyok, mire lehet jutni nélküle. Az elején még modoltam, kipróbáltam egy rakás járművet, de úgy fosták a logot, hogy öröm volt nézni, meg voltak stabilitási gondok is.
    Ahogy telik az idő, remélhetőleg kiküszöbölik ezeket a hibákat.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.02.04. 16:40:46
  • endy papp
    Nos megnéztem nálam működik,közbe az is kiderült hogy már néztem ezt a mapot,korábban.
    Nincs fekete képernyő stb...
    Ez is mint jó néhány csak a modok nélkül indul el először de utána már megy a modokkal is.
    A kilépés is elég nehézkesen megy.
    Valamelyik (letöltési)fórumon többen is panaszkodtak hibákra,na persze ez neked nem segít.
  • endy papp
    Mapal nem de modokat már láttam ami nem gyári volt,de biztos lehet olyan map ,olyan sokat nem próbáltam még, mert a legtöbb, a képek megnézése ,vagy már a leírás alapján elbukik nálam.
    Mellesleg minden vonat vezethető.... vagy én nem értem jól mi az hogy vezethető,gondolom nem a szántásra gondoltál....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.02.04. 16:28:13
  • n0tr3adY
    Fórumtársak, egy kérdés:
    Valaki találkozott már olyan mappal, ahol a vezethető vonat és/vagy szerelvények a gyáritól eltérőek voltak?
  • endy papp
    Félre ne értsd de nálad valami nem kerek......vagy nem tudom
    Motor fűrész dolgot is megnéztem(kipróbáltam) természetesen nehéz módban.
    Hogyne számolna üzemeltetési költséget ha használod,benne van a nevében.
    Az hogy azonnal levonja ...ez ilyen,nem tudom miért baj,valahogy kell hogy számolja ,mivel ott nem fogy az üzemanyag ,és az üzemórák sem mennek belé.
    Nálam fűrész használatánál sincs üzemanyag költség,még ha fát vágok akkor sem.
    Az úgymond öreg gépeket meg lehet "javítani" van ilyen mod és akkor már megint nem viszik annyira a pénzt.
    Nehéz fokozaton több száz óra mire egyáltalán picit is előbbre jutsz ,az meg mire minden föld a tiéd lesz kb Karácsony,de lehet a jövő.....de te tudod.
  • traktorista
    Üzemanyag költség csak akkor számolódik el normálisan, ha tankolsz a kúton. Narancssárgával jelzi is utána a jobb felső sarokban és egy időben ezzel megjelenik a könyvelésben. Ezért furcsa, hogy miért von le ilyen apróbb összegeket ilyen címen. Nincs modolva a játék most egyáltalán. De az is egy érdekesség, hogy a motorfűrészre is számol el üzemeltetési költséget, azt azonnal levonja és nem írja ki narancssárgával. Viszont ez az üzemanyag költség akkor is jelentkezett, ha nem bőgettem a fűrészt. Talán valamelyik gép, nem tudom, csak idegesít a tény. Én talán a 3-4 napnál járhatok most.
    Nehéz módban amúgy elég kemény a játék, nem igazán dől a pénz. Nem lehet órák alatt meggazdagodni. Az öreg gépek viszik el a legtöbb pénzt az üzemeltetési költséggel.

Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.02.04. 14:25:01
  • bikboy
    köszi a segítséget,itt a link,: http://www.modland.net/download/0/0/farming-simulator-2017-mods/maps/canadian-ultimate-v4/ hátha tudsz segíteni, csak még az a bajom hogy nem csak ez az egy map vacakol nekem.
  • endy papp
    A szalma valóban oda van írva de a fordítást helyenként lehet másképp is értelmezni......mint ahogy írva vagyon ,de soha rosszabbat.
    Szerintem itt egyszerűen így sikerült,nyilván félrevezető.....
    Csak a te kedvedért indítottam egy nehéz karriert ,pörgettem az időt ,de még éjfél után (a nap végén)sem írt semmilyen üzemanyag költséget még úgy sem hogy közbe járt a kombin a motor,így nem tudom nálad mit is számol???
    Én nálam ilyen nincs "üzemanyag vásárlás" csak Üzemanyag-költségek.
  • endy papp
    Ez sajna nálam is okozott problémát néhány mod mapnál ,igaz nem fekete képernyő jelenség volt, hanem egyszerűen nem töltötte be az adott mapot.
    De ha kiszedtem a modokat és úgy próbáltam megoldotta.
    Szerintem az adott mod map-al van a gubanc,hagyni kell ,nem hinném hogy megjavul.
    De ettől függetlenül dobj egy letöltő linket, szívesen megpróbálom neked nálam műkszik é.....
  • bikboy
    Sziasztok tudnátok abban segíteni,hogy az ujj letöltött map mod betöltés után mért fekete képernyőt ad,már kiszedtem az összes módot csak a mapot hagytam bent mégis fekete képernyő van indulásnál,légyszíves segítsetek.
  • traktorista
    Az állatok statisztikáinál írja, a menüben a bárányoknál a szalmát, de szerintem azt akkor elírták.
    Az üzemanyag arra vonatkozott, hogy ha egyik járművembe sem tankolok üzemanyagot, akkor miért jelenik meg mégis költségként a pénzügyeknél, hogy üzemanyag vásárlás? Igaz, hogy nem nagy összeg(9 és 20 $), csak bosszantó, hogy nem tudom mi az.
    Azt viszont észrevettem, hogy ha túráztatom a motorfűrészt, akkor kb 5 másodpercenként levon 1 dollárt és meg is jelenik a pénzügyeknél, mint üzemeltetési költség. Merthogy a többi gépre üzemeltetési költséget egy összegben, éjfélkor számolja el.
    Ja és azt hozzáteszem, hogy nehéz módban játszom.

Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.02.04. 01:14:56
  • endy papp
    Az automaták jó dolgok,már nagyon uncsi volt vissza lapátolgatni, a kiszórt kaját ,de aki örömét leli benne tegye....No meg mikor már sok a dolog a földeken az állatokkal már nincs rá idő ha azt szeretnéd hogy mindig "maxon" legyenek..
    A bariknál nem kell szalma ,nem is tudom neked hol írta,fű-széna, víz azt csókolom ,de ott is vissza kell lapátolnod a kiszórt kaját.
    A biogázt felejtsd el ,sokat nem keresel vele csak az időd megy feleslegesen.
    A silók a füvet elfogadják vagyis lerakhatod erjesztésre ,az üzemanyag kérdést nem értem....
    A pajtában talán,de nem biztos ,soha nem adtam le ,mivel abból soha nincs elég vagy túl sok, mármint a fűből.
    Valahova mindig kell.
    Én a szilázs is abból készítem ezzel.
    FERMENTER 5000 - (FERMENTING SILO) V1.3
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.02.03. 23:34:17
  • traktorista
    De ha túlbonyolítják a dolgokat, akkor a közönség követeli a modokat, amivel a munkafolyamatokat lehet egyszerűsíteni. :D
    Pl. az állatok kiszórják a takarmányt, máris megjelennek a tisztító automaták. :)
    Én még csak a birkatartásig jutottam el. Ott azt írja, hogy kell alájuk szalma, de a szalma csík hiányzik, ami mérné a fogyást. Valószínű csak elírás.
    Közben arra is rájöttem, hogy a 17-ben már a biogáz üzemnél nem fogadja el a füvet üzemanyagnak, csak a szecskát. Vannak új dolgok. :D
    Viszont nem találom a fűleadó helyeket, mert úgy látom a térképen nincs jelölve.