Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
75 objets v1
X universe Home, sweet home
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2016.11.04. 21:01:44
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2016.11.04. 20:35:06
Nézd, ha az ember szeretné kihasználni a játékban rejlő lehetőségeket,persze a modok segítsége elengedhetetlen (ha már a készítők évek óta erre alapozzák a játékot) akkor jól jön.
Mivel csak úgy ömlik ránk a sok mód,így jó ha képben van az ember mert hetek-hónapok múlva előkeresni ,sokszor többszöröse időt vesz igénybe .
Ma is jött egy olyan mod amitől az emelkedőn (de nem csak ott,én ott teszteltem) jobban realisztikusabban viselkedik, terhelés alatt a gép ,azaz jobban érződik a súly.
De rengeteg van....
Danke ;)
Nincs külön tároló helyük gyárilag beépítve.
Bárhova leöntheted igaz nem látod csak szemre mennyi a kupac.
Vannak erre elhelyezhető módok ahol pontosan látni fogod.
Ezen az oldalon mindent megtalálsz napra készen a legújabb modokból válogathatsz kedvedre.
FS 2017 modok letöltési oldala, egy a sok közül.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.04. 18:23:22
Utoljára szerkesztette: Laca54321, 2016.11.04. 15:58:53
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Hogy témánál maradjunk.
A játék akkor is olyan volt mint most és akkor is le volt írva (mikor te tetted fel a kérdéseid) az amire most,úgy mond "osztod az észt",és magyarázod, hogy mit hogyan csináljon az illető., és még meg is kérdezed, ő lehet csak most vette meg a játékot és hozzád hasonlóan nem olvas hanem inkább kérdez előbb.
Nem mellesleg amire válaszoltál kérdésre ,már előtted 2 nappal az illető meg kapta a választ és meg is köszönte,csak olvasni kell a fórumot ,nem nézni...
SzocsA
"A segítséget vagy a leírást megnézted? elég sok minden le van írva, a térkép előtti oldalon. a favágás is, az állatok, meg az ikonok jelentései. "
Én is megkérdezem így utólag miért nem olvastad el anno a megjelenés után több mint 1 héttel... ahelyett hogy itt kérdeztél???
Igaz egy valamit én is benéztem a kaja kiszóródást,de nem kérdeztem hogy mit hogyan csak rosszul értelmeztem,mivel helyenként ,nem csak szerintem, a fordítás félre értelmezhető és a valósághoz nem sok köze van a játékban ,ezért egyes dolgoknak fura a vége.
(Erre egy jó példa ha majd teheneket tartasz és nap végén átvált a másik napra ,na érdekes dolgok jöttek ki.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Tesztelve és kipróbálva oda vissza a tehén ágazat.....<#eljen>#eljen>)
Én az állatokat-helyüket nem érzem tisztának attól hogy a vályúból kiszórt eleséget visszalapátolom nekik,nálam ez a ganézásnál kezdődne...de hagyjuk ezen részét.
Ezeket te kérdezted pár nappal ezelőtt.
SzocsA
36 malacom van és 5 óra a szaporodási ráta :D szerintem ezzel lehet majd a legjobban keresni, mivel ez az új fejlesztés ebben a játékban.... 62 juhom van és 15 óra a szaporodási rátám!
Mennyi a szarvasmarhánál? nincs még silom....
A termelékenység 78%, csak búza meg kukorica van nekik adva, ahhoz hogy 100% legyen a maradék kajákkal is fel kell tölteni amit írnak? kell neki még cukorrépa vagy burgonya, meg repce és napraforgó meg szójabab. Ha csak kukoricát adok nekik akkor nem lesz 100%os a termelékenységi rátám?
Nincs még hozzá cuccom meg kevés kukoricám van...
Ha majd lesz több termékem akkor adog nekik...
SzocsA
Hát lizingelni sem éri meg a járműveket, vettem földet 2őt nekiálltam segítővel nyomatni, napi 150 000 elmegy erre :D
Nekem nem jó a kaszálás vagy a fűnyírás nem megy segítővel miért?
SzocsA
Amúgy hol van a krumpli meg a cukorrépa tárolója? csinálni kell neki helyet futószalagokból?
SzocsA
Hol lehet megnézni, hogy mennyi volt a régi ára a földnek, mielőtt még küldiket csináltam?
SzocsA
Mennyiért lehet eladni a bálákat?
SzocsA
Hogyan kell pétisózni vagy permetezni? Nem csinálja automatán mikor nőtt egy ciklust az elvetett tábla. Rálehet menni és lehet pétisózni, mert látszik , hogy sötétedik tőle de nem!
Azt írják, hogy 3 szor lehet, mindig mikor nőtt.
Van olyan vetőgépem amibe pétisót is lehet tenni...
aratás után lepétisózom majd szántom utána tárcsázom, majd vetés közben pétisó. utána mikor megnőtt egyet rámennék és mindig megáll a segítő.
De ez a pétisózás és baromi drága, és még szórjam meg 3×
És mi van azzal a gyomlálós géppel? csak az első növekedési ciklusban lehet rámenni.
Elég keveset ad a napraforgó is meg a szójabab is meg a repce is...
Amúgy a silózást csinált valaki? futószalagokkal lehet automatán tölteni a gépet?
Az utolsó hsz.a kedvencem....<#nyes>#nyes>
https://www.modhoster.de/mods/railroad-tracks-set
Utoljára szerkesztette: Laca54321, 2016.11.04. 11:13:44
bigmail
Amíg nincsenek állataid addig nem lesz trágyád, feltéve, ha nem silózol és eladod a biogáz farmon, mert akkor ott lesz. De pétisózni is jó vagy simán permetezni. Úgy kell csinálni ahogy a küldetésekben tetted.
A segítséget vagy a leírást megnézted? elég sok minden le van írva, a térkép előtti oldalon. a favágás is, az állatok, meg az ikonok jelentései.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Próbáld meg a steam-t ha ott jó akkor küld vissza a lemezt mert rossz...vagy nem tudom.
A steam-nél 2 órán belül vissza kérheted a pénz és vissza is adják.
Ha ott jól mükszik akkor megoldódni látszik a gondod ...talán
Az eredeti előtt kipróbáltam egy töltöttet egy ideig semmi gond nem volt vele az angol nyelvet leszámítva de egy idő után az is lefagyott amikor kiléptem.
/gépigénnyel kapcsolatban pl a GTA5 Mafia3 Project Cars stb mind maxon vannak és hibátlanul mennek/
Próbáld low-on a grafikát ,talán segít kideríteni,ha ott nem csinálja ,tedd picit mindig feljebb míg bírja és nem fagy ki.
Eredeti dobozos játéknál mitől lehet, hogy amikor a menübe visszalépek /beállítások után vagy kilépve a karrierből/ fekete képernyő és lefagy az egész gép. Csak rezet működik. Indításnál normálisan működik minden amíg vissza nem lépek valahonnan a főmenübe.
Ha valaki tud segíteni akkor előre is köszi!!
Ja Ja az van....<#zavart1>#zavart1>
A bérlés sem megoldás ha sokat használod a gépet. 19 üzemóra alatt kifizeted a gép értékét, az meg gyorsan összejön. Bérelni is csak azt érdemes amit nagyon ritkán használsz.
1. Enter
2. Q
De tényleg köszönöm! Feltalálom magam,csak feltettem két teljesen felesleges kérdést. Próbálom hozni a fórum színvonalát.....<#zavart2>#zavart2>
De a kolléga neked címezve megválaszolta a problémád megoldva.<#nyes>#nyes>
""Válasz 'joceruza' üzenetére (#19554""
"Ha PC-s vagy elméletileg van egy SavegameBackup mappád a Dokumentumok/MyGames/FarmingSimularor2017 mappában. Abból vissza tudod."
Egyszer nálam is csinált hasonlót az elején,próbáld a vezérlő beállításoknál.
Irányítás (visszaállítás alaphelyzetbe.)
Nekem megoldotta.
Manuális eszköz felcsatolás móddal itt a 17-nél még nem találkoztam,így ótómatán, megnyomod a megfelelő bilt.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.02. 18:33:36
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Azóta újabb eretvágó problémába futottam, lekaszáltam a farm körül a füvet, eddig minden oké, majd begurulok az udvarra és lecsatolom a fűkaszát, közben éppen felkelt a nap is.
Abban a pillantban haogy megnyomtam a Q betűt a játék kifagyott, legalábbis azt hittem, de nem mert fél perc múlva ugrott a kép egy picit, majd megint egy picit.
Ha jól számolom az FPS leesett 0.1 lett, betöltöttem újra gondoltam hátha, de sajnos nem, a menü még hibátlan a töltés idő jó, de a képet több mint 1 perc alatt jeleníti meg, ekkor a menübe való kijutás is 1 perc, a kilépés meg idegpálya mire érzékeli, hogy a gombra kattintottam, majd a menü fut simán újra,
Sajnos a biztonság miatt gyorsan elmentettem még amikor a hiba előállt, vissza lehet valahogy tölteni egy régebbi mentést vagy oda gazdaságom ?
Mondjuk akkor sem fogok sírni mert az első játék mindig tutorial nekem.
Közben a BACKUP megvan:
c:\Users\U
Utoljára szerkesztette: bigmail, 2016.11.02. 17:45:57
Beülök a traktorba,nyomom a W-t,de nem megy! Mit rontottam el?
Még egy kérdés! Mivel tudom a pótkocsit felakasztani?
<#violent>#violent>
Azt miért nem kérdezi meg hol kell a PC-t bekapcsolni?...... "Még pá kérdés az időt mivel tudom felgyorsítani és vissza?"...BES**RÁS!
Feltelepíteni fel tudtad?
Utoljára szerkesztette: joceruza, 2016.11.02. 16:50:02
2: időgyorsítás : 7-8 gombokon
3: azért nem fogy mert az ingame menuben nem állítottad át ,így a segítő megveszi menet közben,annak költségei levonódnak automatikusan. Ki lehet kapcsolni az üzemanyag vételt is,így az is fogy,és manuális feltöltést igényel
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.11.02. 16:43:25
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Leírom sokadjára, nem kell semmilyen "reparier mod" a játékhoz az csak egy plusz extra,gondolom még a mod leírását sem olvastad , nézted meg mire való.
Mert akkor nem írnál ilyen blődségeket.
Ja hogy neked a napi 1 euro az már komoly fenntartási költség.
Mondtam ne használd a játékot a pénzt meg kérd vissza, már ha egyáltalán megvetted.
Részemről téma lezárva....kár rád pazarolnom a drága időm ha még rendesen a földjeid sem tudod műtrágyázni,holott le vagyon írva .
Nem arról van szó hogy pl 100 tehén 24 óra alatt mennyi liter tejet termel és ezért mennyi pénzt kapsz,mennyi a szaporulat,stb,stb hidd el én ezt is tudom ,kiszámoltam....<#wink>#wink><#integet2>#integet2>
Paraszti ésszel gondolom vizet kéne bele rakni meg földet, de a víz kúton nem tölt bele vizet és földet sem tudok bele lapátolni :)
Talán a disznók trágya levét kéne belerakni, de gondolom az a trágyázókba kell.
Még pá kérdés az időt mivel tudom felgyorsítani és vissza?
Miért nem fogy a mag meg a permetlé a kocsiból?
Megint csak az jön ki hogy még a játék leírását sem vagy hajlandó részletesen elolvasni,értelmezni,azért írod hogy ....így kékül meg úgy kékül....
Működik az rendesen csak rosszul rosszkor csinálod.
De tudom is hogy mi a bibi,de ezt meghagyom neked talán majd egyszer rájössz..
Ha már ilyen nagyon otthon vagy a gazdálkodásba nem lehet probléma egy ilyen alap funkció rendes működtetése.
Bocs.
Utoljára szerkesztette: istvan1234, 2016.11.02. 16:05:57
Most megint megnéztem, amit eddig is tudtam és leírtam....
A legjobban elhasználódott traki ami 92 napja van nálam 41 üzemóra van benne(ezt kaptuk) 912 euro fenntartási költséggel rendelkezik,
Naponta 1 azaz egy euro fenntartási költséggel növekedik.
Elpörgetem az időt 4 nappal akkor még 3 azaz három euróval nőtt a költség.
Ha ez így használhatatlan valakinek akkor ne használja nekem jó így...<#wink>#wink>
Hozzá tenném ez azzal a moddal,mert anélkül ennek majd a fele.
Nem fogok képeket felrakni róla mert minek mindenki járjon utána.<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.02. 15:49:55
Na persze nagyon sokan meg se veszik ,majd csak kárognak hogy ez se jó az se jó....de pénzt nem ad érte csak várja hogy egy hibátlan űber szuper játékkal tolhassa.<#banplz>#banplz>
"Akinek nem inge ne vegye magára"
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.02. 15:13:17
Ne vezesd félre szegény embereket.
Nyilván az elő 2 napban én is volt amit benéztem nem olvastam el ,de mára már eléggé átlátom, az egészet,nagy részét ki is próbáltam,teszteltem.
Megsúgom nem kell különbözőnek lennie.
Le van írva a játékban hogy kell csinálni csak el kel olvasni.
A valóságot meg hagyjuk nem sok köze van sem ennek sem más játékoknak hozzá.
Benn van a nevében ez játék.
Nyilván én is szeretném ha minél jobban szimulálná a valóságot.
Tudom rengeteg hiba van benne ,javítva is lesznek.
1 hete jelent meg.
De azt írni hogy használhatatlan,hülyeség ,már ne haragudj.
Nem kell használni ha nem tudod.
Szerintem az a használhatatlan ami el sem indul,vagy ha igen akkor is annyira rossz hogy menekül tőle az ember..
Nos erre azért ezt nem lehet ráhúzni...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.02. 15:07:55
Engem csak az érdekel mit lemértem és teszteltem.
Aki akarja használja aki nem nem.
De annyit megjegyeznék hogy amit írtál, azt tükrözi hogy nem a játékot nézted csak ezt ".xml-ében benne van ez a sor: <lifetime>600</lifetime> csak valamiért nem működik"
Ha a játékkal is foglalkoznál akkor látnád nap mint nap nő a fenntartási költség,ennek semmi köze az üzemórákhoz,de ha megy a gép akkor még jobban nő ,és értéktelenedik el ,de ha javítod akkor kevésbé,ezért ez a mod.
Most egyszerűbben írtam remélem át ment..
Félre ne értsd nem kioktatásnak szántam.