Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Modhoster) Garant Kotte TAS 30000
X universe Home, sweet home

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.31. 14:47:33
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
(Modhoster) Forgotten Plants Wheat/Barley
Elhelyezhető multitároló
(Modhoster) Multi Storage Shed
Ne csüggedj semmi sem tökéletes, íme a hibalista amivel meg kell birkózniuk a fejlesztőknek.
Küldik alatt vlsz. a nővényelszáradás miatt nem növekszik a saját vetés, hosszabb bérmunka, pl. cukorrépa betakarítás < 150 óra alatt simán elszáradnának.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.31. 12:22:54
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Amiről te beszélsz az az időgyorsítás ha esetleg nem tűnt volna fel...<#zavart2>#zavart2>
Ebből következik már amit írtál ha 120-at mutat akkor 120. napon tartok épp.<#falbav>#falbav>
Bocs hogy nem egyről beszéltünk.
De közbe rájöttem a 15-nél is mod volt az ami kiírta.
A készítőknek még nem sikerült ezt az óriási feladatot leküzdeni.
Remélem itt is lesz rá hamarosan,mod.
Mellesleg nem gond, mert van olyan ahol a játékon belül fel tudok jegyezni mindent,(persze ez is mod) ezt is majd fel írom hogy a 28 napnál tartok.<#wink>#wink>
az óra és a pénz jelző között mutatja hogy hányszoros időgyorsítással játszol épp,ha ezt hiányoltad.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.10.31. 11:03:54
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Rég jártál felénk!!!<#integet2>#integet2>
Nos amit írtál lényegében igaz.
De azért azt a farm szimet annyira ne várd mert talán soha nem kapod meg.....de bár csak ne lenne igazam.
Az már más kérdés hogy kinek mi ér meg ennyit.
Sajna ennél rosszabb játékokra is adtam már ki a többszörösét úgy hogy nekem "megérte"<#wink>#wink>
Persze,mindenki döntse el maga ,van itt olyan aki steam-s árat sem sajnálta érte ,de sokan warezzal nyomják..
Itt ez szinte a 0 jó 10 azért van...fps tudja produkálni<#banplz>#banplz>
Szóval olvasgattam a hozzászólásokat véleményeket sz.tem tutira nem érdemes kb 6 vagy 7 ezret ezért a szoftverért kiadni,lényegében egy jobb mod mapban több újítás van mint ebben az állítólagos újban.sSámomra akkor érne az egész valamit ha teljesen valóságszerűvé tennék a játékot minden tekintetben.365 napos időjárás, évszakok váltakozása, időt persze lehetne pörgetni.Azért nekem ne mondja senki ma itthon a valóságban is ha leadsz egy pót tengerit azért annak az árából simán tudod a gépeid fejleszteni, ha ügyesen csinálod.A szimulátor lassan élhetetlenebb mint a magyar valóság,lehet direkt magyar pályakezdőknek találták ki,hogy lehet a semmiért küszködni.
Itt mindenki úgy mozog mint ha zombik lennének
A fő út majd végig ilyen...
Tegnap picit tesztelgettem ,célirányosan.
Így aztán picit át mentem negatívba.<#levele>#levele>
Egy mondat erejéig az eső-jégeső egy vicc még mindig.<#levele>#levele>
Pörgettem az időt az 5.napon ,ami ugye nincs jelezve ,én legalább is sehol nem találkoztam a hudon és máshol sem vele,kimaradt a 17-ből sajna,de miért nem fért el??? na szóval az 5.napon jött az első "nagy a kereslet" és utána a hetedikig még 3-4.
Sajna ez is így ahogy van kuka.
Alig kerüli el árban az aktuális legmagasabb árat,így aztán nagyon sok értelme nincs rá gyúrni.
Elgondolkoztam hogy az alacsony eladási árak az aránytalan magas földárak miatt rá vagy kényszerítve hogy csak béreld a gépeket,vagy pénzcsalást vegyél igénybe.
Könnyűn tolom,ez ugye 3x annyi mint nehézen....na ott mikor jön össze egy komolyabb géppark???<#zavart2>#zavart2>
Persze a 7.nap körül ami ugye 168 óra játék időt takar<#fejvakaras>#fejvakaras> biztos már jut gépekre is.
Addig mennyi küldit kell megcsinálni???
Ami ugye azt jelenti az idő telik de a növényeid ha vannak a saját földedbe egy centit nem nőnek...<#shakehead>#shakehead>
Az is aránytalan hogy (nem mértem de kb 50. nap után kezdenek a gépek olyan állapotba kerülni hogy el kell adni ,legalább is a készítők gondolom ilyen céllal tették bele ezt az opciót..
Na megnézem én aki 1200 órán bele tesz.....<#falbav>#falbav>
Már az első nap volt föld aminél ez a kép fogadott,nem is egy.....
Jelenleg nincs elérhető küldetés "na ne má ember...."
Nagyon sok jó és új dolog bele került, de még mindig ha nincsenek állataid,az elején nem nagyon kerül rá,meg a hozzá tartozó gépparkra,akkor elég értelmét vesztett mókuskerék ez a farmozás.
Vissza térve még a küldikre ,még mindig az első napon,már egyre kevesebb a jó pénzes meló ,mivel fogynak ki a növények a földből és azok is úgy fejlődnek ahogy a sajátjaid,azaz sehogy ha közbe küldikkel töltöd az időt.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Még a fa bizniszt nem teszteltem nagyon,de valaki írta hogy ott is csak a helybe járás van...
Nem tudom meddig bírom ezt a felállást,de valószínű az első komolyabb értelmes (legyen miért termelni,stb,stb,) modmap véget vet ennek.
Remélem minél előbb össze dobnak a modderek.
Félre értés ne essék nem,3. nap alatt akarok mindent de nem is a 40.-en
Aki már oda jutott a "karrierben" elmondhatná,az állatok leadása,a tej biznisz is ilyen "soha nem jutsz előbbre" koncepcióra épülő ágazat.
Még megérhetem és vissza megyek a (15 Ackendor mapra)<#zavart1>#zavart1>
De rémélem azért erre nem kell rákényszerülnöm....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.31. 08:46:09
Véletlenül félre nyomtam, indítás helyett vásárlást, kerestem, de nem találtam eladási lehetőséget a térképen, leírásokban sincs rá utalás (ha nincs marad az .xml szerkesztés).
Még jó hogy le lehet rögzíteni a bálákat....
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
(Modhoster) Metermass
joceruza #19466 "Lapos", sógorék konvertálják a 15-ös térképüket talán nem lesz lapos <#vigyor>#vigyor>
Alpenflair 17
Ahwi H600 v 1.0

Nem bírom megunni, sem abbahagyni <#vigyor2>#vigyor2>
Alakul a kolhoz (tiszta sims mániám lett)<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.31. 03:29:27
Asszem ez egyenlő a nullával....
Amin igazából toltam több száz órát ha jól emlékszem 3 volt<#falbav>#falbav> mert azért én is finnyás vagyok.....<#fogmosas>#fogmosas>
Remélem itt azért jobb lesz a helyzet ezért is mondtam el leszek az alap mapon.
Mellesleg ha nem egy extra map(Ackendorf fs2015) akkor totál ugyan azt csinálod pár extrával fűszerezve,amit néha látsz,ha igazán a földtúrással vagy elfoglalva, erős kompromisszumokkal,persze a maga nemében mind jó....<#shakehead>#shakehead>

Ha valaki nagyon unatkozik és ért is hozzá,megcsinálhatná.....
Nincs mese,várok. Addig meg elbohóckodok.
A modokról meg annyit,hogy elég finnyás vagyok ezen a téren. Nem rakom be azt a sok hulladékot.
A 15-nél az elején csak dekorációs cuccokat csináltak, most meg fossák a tárolókat, pedig gyárilag bárhova leöntheted a terményt, ki érti ezt.
Nekem az amis map még nem jött át a lelkivilágomba, zöldCSernobil viszont magába szippantott, azon "elmélkedtem", nem kell térképet készíteni, elég ha sok elhelyezhető cucc lesz a játékhoz, ingame testre szabhatod az "élőhelyed". Kevesebb helyet foglal, és erőforrást is kíméli (RAM, Proci, VGA), nekem ez így tetszik, nem kell nagy méretű szarokat letölteni, tesztelni, mert minél több dolog van benne, annál több a hiba is, ami már jelentősen visszafogja a játék futását. Egyedül a fizikai objektumokat (épületek, oszlopok, sziklák stb.)nem lehet "lebontani, variálni" a játékon belül, minden más változtatható, ja és a terep sem változtatható de áttextúrázható ha nem tetszik.
Furcsa, de nem igazán erőforrás igényes a játék, de ha telepakolod "jobbnál-jobb" (ezt a sz@rul kivitelezettekre értem) modokkal húzza a barna csíkot maga után a géped, és egy modolt térképhez kell nafta, pláne ha nem hibátlan (németeknél, már szokás megjegyzésként odabiggyeszteni a modokhoz, hogy log-tiszta), de egy hibátlan full extrás futtatásához is fél Paks teljesítménye kell.
#19461 Annak én is, az egyik kedvencem már a 13-as rész óta. A leghangulatosabb az összes közül <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.30. 20:02:15
DE CSAK NEKED: ennyibe kerül
Gondolom már videókat is néztél róla ami megint csak az idődet rabolta.....
És ne haragudj ha megbántottalak!
De majd végignyálazom, köszi! :-D Vagy nem is, inkább a nőmmel leszek, minthogy itt... :-DDDDDDDDDDDDDD
Nincs...<#shakehead>#shakehead>
Még korai ,az igényes és jó mapokhoz idő kell.
Ha így haladok kb húsvétig simán kitart ez....<#nyes>#nyes> addig meg úgyis lesz valami jobb.
Addig meg folytatom a rabszolga munkát.....<#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.30. 19:21:53
De a többi sem rossz....ha vissza olvas szerintem mindenre megkapja a választ,amire meg nem az nem is lényeges....<#wink>#wink>
Ez a legjobb kérdés az internet világában......
Hallom, hogy grafikailag jobb, de még nem varázsolt el, amit eddig láttam.
A legfontosabb kérdés, van már végre beszélgetési lehetőség multiban???
Jó lenne ezt is kipróbálni, mielőtt pénzt adok érte... ;-)
Amúgy hol, mennyibe kerül?
Köszi!
A tesztek alapján semmi értelme, legalább is a mapon az adott föld színei nem változnak azzá amivé kellene, bele kultizás után.<#levele>#levele>
Mert ugye az vagyon írva hogy 30%-al nő a terméshozam,ahogy a szántás és trágyázás permetezés után,is százalékosan.
De ha valakinek ez irányú javaslata észrevétele van szívesen veszem.<#worship>#worship>
Ha valaki eddig nem kapcsolta be a dinamikus kamera mozgást az tegye meg ,valami eszméletlen jó tőle belső nézetből,főleg a szántás.
Totál dinamikus a mozgás,tényleg nem lehet mondani hogy totál sík az egész föld.
Most toltam egy 70 perces szántást,minden percét élveztem...<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Pedig a 13-nál szántottam utoljára ott is csak kb 1órát,no meg teljesen felesleges volt.
Igaz azért sokat dob az élményen a 3 mocsis nézet....<#wow1>#wow1>
Ebben a tarkiban elég sok mindet mutat a kijelző,megint csak piros pont a készítők felé.
Sebesség,fordulat ,játék idő,pillanatnyi fogyasztás.
LCD kijelző
Más:: ha valaki nem szeretne szántani ekével ezzel hatékonyabb tud lenni.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hogy mit ki nem találnak....
Szántás kultivátorral.....XD
A tükrökről még nem esett szó azok is komoly fejlődésem mentek át.<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.30. 11:33:08
Kolompérkombi (Krumplis Holmer)

(Modhoster)Multi Storage Shed
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.30. 09:36:38
(Modhoster)Forgotten Plants Landscape
Pl: a keverő kocsival sem kell a bálákkal tökölni(persze aki szeretne ott a lehetőség) bár honnan tele tudom pakolni a kocsit a poén hogy a szalmát szénát külön külön tudom üríteni <#taps>#taps>
Másik nagy piros pont: az elhelyezhető tárgyakat könnyebben gyorsabban le tudom rakni<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Van vidi is hozzá ami megmutatja elmagyarázza a lényegét és hogy is működik.
Igaz német nyelven ,de én egy kukkot nem érteni german,de minden világos.
Szerintem jó kis mód és ami a lényeg hasznos ,igaz valamelyest könnyít a pénzköltésen,mondhatni könnyítés de aki akarja használja aki nem nem,lényeg ezzel soha nem kell eladni a gépeket mert elértéktelenednek ,csak javítani,bizonyos összegért de megéri minden szempontból. <#eljen>#eljen>
Repair your vehicles v1.0
Azért érdekes hogy még a hivatalos oldalon is van fenn pénzcsalás....
Money Tool
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.30. 08:00:52
Akkor amcsi mapon(én azt tolom)a 7-8 ha-on lesz értelme, jóval olcsóbb lesz,ha arányaiba számolom,annak amit írtál ,mert azok kisebbek.
Vagy a föld a hibás mert a másik végét úgy ahogy "jól" csinálta de ott is volt némi munka utána,vagy tényleg nem való nagy eke viszonylag kis földre,nagy tábla földem még nincs kivi leszek ott mit művel a rabszolga,mert ez katasztrófa volt.....<#levele>#levele><#violent>#violent>
A "jobbik" vége
Szántásból megbuktál paraszt.
Ez a rosszabbik,mennem kellet kijavítani kis ekével a szántást....
Jó hogy nem a közepén eresztette le az ekét.....
"Szántás" miatt elbocsájtva.....XD.
Bocimintás trakor<#vigyor>#vigyor>