23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Daditsx #20304 De már abból is leszűrhető valami, hogy a "19-ba talán javítják". Ez annyit tesz, hogy ugyan ez az engine marad és jövőre jelenik meg. Megint meg lehet venni kicsit drágábban. :) -
#20303 Tényleg nem értem már én sem mi a baja mindenkinek! A kosárlabda hibátlan a játékban. Nem crash-el,nem fagy ki. Nektek semmi nem elég.
Nagyon remélem a 19-ben lesz vízilabda is! -
#20302 Ezek úgy sz*rják telibe az ilyesmit, hogy csak na. Talán a 19-be...hát a pofám leszakad komolyan. Mégis mit gondolnak, hogy ráér az ilyen gondok orvoslása 2 év múlva? Mindenki ennyire türelmes lesz, hogy 2 éveket vár alapvető dolgok javítására? Főleg ugye a modderek. Hihetetlen.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2017.03.21. 18:14:21 -
endy papp #20301 Tövig tolhatod és már meg is tudod....
-
#20300 Én már nagyon várom a 19-et! Biztosan tele lesz jobbnál jobb újítással...
endy:
Gyógyszert szedsz már? -
endy papp #20299 Igazad van,de ha ennyire lesznek bele fáradva ahogy eddig is akkor nem fogok aggódni....
Össze kellene fognotok(már ezt is írtam korábban) és piacra dobi egy mindent elsöprő farmszimet.
Aki ennyire tudja hogy kellene annak nem jelenthet problémát.
Jó példa erre a Cattle Crops a nagy erőlködésből kitudja lesz é valamikor egy hibátlan és használható MINDENKI igényét kielégítő farmszim.
Ja hogy olyat ne is várjunk.
Akkor meg miről nyafog itt a sok megmondó emberke.... -
Daditsx #20298 Nekem sose crash-elt. -
n0tr3adY #20297 Az van, hogy különböznek a vélemények :) 19-ben meg majd a kurv@ anyjukat a moddereknek, hogy nem csinálnak normális mapot / modot, mert belefáradtak a fércmunkába
Peace.
-
endy papp #20296 Szerinted aki használja a játékot mennyire érdekli ez a "gond"????
No meg azt a rengeteg modot, mapot is csak össze hozza valaki.....
Akinek meg így ez nem felel meg az keressen magának másik famszimet,.......
Valaki kényszerít benneteket hogy ezt a CRASHEL-ő játékot használjátok,vagy tán pisztolyt tart a fejetekhez hogy igenis ezzel a sz@rral kell foglalkoznotok, na itt kezdődik az igazi probléma....
Ezt kaptátok,már aki megvette,törődjetek bele hogy ilyen.....
Konkrétan amit linkeltél hárman leírtátok a tutit....vagyis ennyien "beszélgettek" sírtátok tele azt a fórumot.
Most akkor mi van???? -
n0tr3adY #20295 Hát srácok...Megértem, hogy unjátok a sirás-rivást. Igazából itt kezdődik az igazi probléma :
https://gdn.giants-software.com/thread.php?categoryId=4&threadId=5101
Angol tudás erősen ajánlott.
Summázva : ez a hiba, ami miatt CRASHEL a játék, TALÁN FS19(!)-ben lesz fixelve...
off.
-
Papa51 #20294 Ezt jól meg meg mondtad!Teljes mértékig egyet értek ezzel a hozzáállással . Egy ideje figyelgetem az itt megnyilvánuló véleményeket és el vagyok hűlve ettől a sok reklamáló ,fitymáló beírástól. Tényleg én sem tudom, hogy miért kell ezeket a dolgokat irogatni. Persze lehet véleményt mondani bizonyos dolgokról, de hogy egyfolytában ez a fikázás folyik itt, ez már nevetséges. Tényleg akinek nem tetszik, az ne játszon vele. Ez egy játék, ettől nem lesz drágább vagy olcsóbb a kenyér. Igaz pénzbe került annak aki megvette és csalódott, de legközelebb majd nem veszi meg a következő részt. Vagy, ha újra és újra megveszi, hogy eredetivel játszon, amit lehet frissíteni és ezzel együtt, tudja bővíteni, akkor vegye tudomásul, hogy ez egy játék a hibáival együtt. Nehezen érti meg pár forum társ, hogy olyan tökéletes játék nem nagyon van, ami mindenki számára elfogatható. Amúgy ez egy remek kis játék, akinek van sok ideje, nagyon jól ellehet lenni vele pár órát naponta játszogatni és bele képzelni magát a gazdálkodó életmódba. Ez a lényege ennek a játéknak és nem biztos, hogy olyan nagyon fontos, hogy túrja a sarat és beleragadjon vagy úgy billegjen a traktor és a kombájn a földeken , hogy az ember tengeri betegséget kapjon. Egy másik farmer szimóban így mennek a járművek és élvezhetetlen a vezetés. Annyira nem kellene törekedni, az élethű mozgásra, mert az lehet, hogy nem mindenkinek jó. Talán az lenne erre a megoldás, hogy be és ki kapcsolható lenne az élethű mozgás kinek igénye szerint. Hogy megvalósul e az nem biztos, de türelemmel kell lenni a játék készítők felé, Ők is csak emberek, akik alkotnak jót vagy rosszat .Talán egyszer össze hoznak olyan játékot, amit nem lehet fikázni! Tehát egy szónak is száz a vége , ez egy játék, inkább játszatok vele vagy, ha nem tetszik, akkor le kell törölni a gépről és annyi, van száz másik játék. -
endy papp #20293 Mivel meg lettem szólítva....
Kurvára lesz@rom ki mit és hogyan csinál vagy épp nem csinál a játékkal.
Csak azt nem értem még mindig, ha valami ennyire sz@r és játszhatatlan,mi a reteknek foglalkoztok vele és írjátok le hónapról hónapra hú de.....én ettől és gondolom más is, ugyan úgy tolja ha kedve van vele ,a játék nem fog változni, ilyen marad,aki meg nem akar vele játszani az úgy sem néz fel ide az oldalra.
Nem értem kinek bizonygatjátok időről időre hogy milyen sz@r a játék,egy papagájtól is sok lenne,de nyugodtan nyomjátok csak a mantrát, nagy ívbe teszek rá,meg arra is amit írtok.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.03.20. 17:04:30 -
DrBrown5 #20292 Ott a pont! Annyit tennék csak hozzá, hogy 2008-óta ez megy, úgyhogy nem vesztettél semmit se azzal, hogy a 15-el kezdted.
De már látom endy kifakadását, ezért gyorsan hozzáteszem, hogy én valóban 2008 óta próbálgatom a szériát. Igaz nem vagyok fan, inkább csak lazításnak öltem bele néhány tíz órát részenként. -
Daditsx #20291 Nem tudom Te, hogy vagy vele, de én tv-t, hűtőt, cipőt stb. csak akkor veszek, ha tönkrement. Meg szerintem sokan mások. Rossz a hasonlatod. Ha már eszközről van szó akkor a legjobb ami ide illik az a mobiltelefon.
De értem a gondolatmeneted.
Szerintem sokan vannak akik nem játszottak a kezdetek óta vele, vagy nem vették meg mind. Aki meg mind megvette az nagy fun lehet. Őket nem érdekli, hogy ugyan azt veszik évek óta.
Én a 15-el kezdtem, de csak pár órát játszottam vele. A 17-be öltem bele több időt. Viszont egyiket se vettem meg, mert nem érdemlik meg. A 15-el eltöltött 2-3 óra is elég volt, hogy rájöjjek a 17 első beta-s gameplay-éből, hogy ugyan az. És képesek voltak elkérni érte 30eurot. -
DrBrown5 #20290 Ezt a kocsis,hűtős gondolatot fejtsd ki légyszíves, mert nem igazán értem. -
endy papp #20289 Mégis kétévente ugyan azt a játékot egyre többen megveszik....
Akkor azok mind bolondok és vakok....
Érdekes a 2008-ban legyártott kocsikat már nem tudják többször eladni, ráadásul újnak,még drágábban....de ezt írhattam volna akár mire tv,hűtő,cipő stb... -
DrBrown5 #20288 Miért röhögnénk? A 15 semmiben sem tér el a 17-től, de még a 08-tól sem.
Utoljára szerkesztette: DrBrown5, 2017.03.18. 09:49:26 -
11awalker #20287 Köszi a választ, közben sikerült elindítani a játékot, kiürítettem a móds mappát és kitöröltem a Mygames mappát is és helyrejött. Viszont valószínűleg az egyik mod pack zavart be, ha valaki még jár így akkor az újratelepítés után ha nem jön helyre ezt próbálja meg.
Még egyszer köszönöm. -
Daditsx #20286 Próbáld meg kideríteni és letörölni azt a dolgot amit a működő és a működésképtelen állapot közt telepítettél. Lehet egy windows frissítés is. -
11awalker #20285 Sziasztok srácok!
Még mindig a 15-el játszom( lehet röhögni :D ) vagyis játszanék mert tegnap óta mindig azt írja ki, hogy a GIANTS Engine működése leállt. Ez mitől van és mit kell vele csinálnom, hogy megszűnjön ez a hiba üzenet!? Eredeti Steames játék és már 2x is újratelepítettem, az oldalukról leszedtem az Update 1.4.2 frissítést is, úgy látom ez az utolsó hozzá és amikor el akarom indítani a frissítés telepítését azt írja ki, hogy az FS15 Hungary nincs telepítve. Halványlila gőzöm sincs mit kéne csináljak, tudtok segíteni!?
Válaszokat és a segítségeteket előre is köszönöm!!! -
endy papp #20284 Nálad ehhez logika kell???? -
#20283 Logikád kikezdhetetlen! -
endy papp #20282 Az elmúlt 1 hónapban feltettél pár kérdést(gondolom ez nálad már beszélgetés) de a kutya nem reagált rá .......vajon miért is.......
De igazad van, van akivel nem lehet beszélgetni.... -
#20281 Pedig azt hittem beszélgetünk egy jót...... Valakivel nem lehet. -
endy papp #20280 Amit a modderek csinálnak modokat 80% kuka magyarán szar úgy ahogy van,az a 20% meg nem fog a te kedvedért egy komplett új játékot csinálni.....
Hogy miért is,ja mert más egy modot megcsinálni és más egy játékot eladhatóra,azt direkt nem írtam hogy jóra, mert tudjuk milyen szar és használhatatlan.... -
#20279 És tényleg igazad van!
Fel sem tűnt az elején mikor még egy mod sem volt bent hogy tényleg milyen s.ar. Remélem a következő rész már a modderek csinálják. -
endy papp #20278 Nálam szórja:)
Nyilván ha nem hernyótalp van rajt......
Igazából a játék ezt a funkciót is CSAK MOD segítségével tudja,így nem értem, mire fel a háborgás....
Már évek óta a modok tartják úgy ahogy életben az egész FS sorozatot..... -
Daditsx #20277 CR10-90 se szórja. :) -
endy papp #20276 Bocsi annyit írtál a hernyótalp,én az ponese-ket (erdészet)próbáltam a trakikat nem ,azoké valóban nem szórja,sorry.... -
#20275 Figyelmedbe ajánlom 15 percnél......(hirtelen ezt találtam)
LS17
Náluk nem működik,de nálad hibátlan. Megveszem a példányodat!
-
#20274 Ezen meg sem lepődök..... -
endy papp #20273 Nálam szórja mindegyiké.... -
#20272 Nincs valami megoldás arra,hogy a hernyótalp is szórja fel a földet? Az is lehet hogy majd dlc-ben jön...... -
n0tr3adY #20271 Asszem ez lehet az, amit a videón láttok. Magam részéről inkább maradok egyelőre a bugosabb "sár scriptnél".
Graf.föld deformon max, annyit tudnak csinálni, hogy megjelenit egy másik foliageLayert (ami akár szántásnyom v. bármi egyedi).
-
Daditsx #20270 Az egészet az rontja el, hogy nincs talaj dinamika és így elég gagyi. :(
Inkább ne legyen ez "süppedés" mert hangulat romboló. -
Carl Davies #20269 Ez elég kellemesen néz ki. :D Az lenne a jó, ha nem "beépítős" mod lenne, hanem egy sima mod, mint az alap kerék besűlyedős mod pl. -
endy papp #20268 Ezek szerint ennek a játéknak a "motorjából"(de lehet semmi köze hozzá nem vagyok modder,nem tudhatom) is ki lehet hozni érdekes és figyelemre méltó dolgokat,ha még hozzá teszik a grafikai föld deformálódást ,asszem megint a Giantsnak dolgoztak előre 19-re.....a modderek és ez nagy valószínűséggel még csak a kezdet....
Már csak egy jó map kell ahova beépítik ezt -
Rozsdika #20267 köszi a segítséget utána nézek hogy mi lehet a baj. -
Daditsx #20266 Szia!
Vetőgéptől függ. Ha új vetőgépet vettél és még nem vetettél vele akkor valószínűleg nem munkálja meg a talajt előre ezért elő kell készíteni. Kombájn pedig lehet azért mert van a magtárába más termékből származó mag esetleg rossz vágóasztal van rajta.
-
Rozsdika #20265 Sziasztok szép napot mindenkinek 1. A kérdés miért nem vet a vetőgép?? mikor fel van töltve?? 2. miért nem vágja le a kombájn a meg érett termést. választ előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2017.02.26. 13:56:51