23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Bizó08 #20414 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy milyen módon lehet szántóföld részt beültetni úgy, hogy utána a felbérelt munkás se tudja felszántani ismét, ha rá is csúszik az ekével? A széleit szeretném levagdosni a földnek, mert túlságosan sok a bokor és folyton elakad a munkásom bennük. -
nono28 #20413 Köszönöm szépen! -
Balázs 17 #20412 gameextension
Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2017.07.11. 20:58:53 -
nono28 #20411 Szép napot!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!Mi a neve annak a módnak ami mutatja hogy hány százalékos a növény fejlődése,mikor gyalog rámegyek a földre? -
n0tr3adY #20410 A Esc menüben lapozz a súgó részhez, ott le van irva részletesen. -
rokshow #20409 Sziasztok! Érdeklődnék hogy csak nálam fordult az elő hogy ha a játékban benne van a season mod akkor az állatok nem szaporodnak, nem adnak tejet, gyapjút, trágyát, trágyalét, de viszont esznek isznak, tisztaságuk is romlik!!!!Esetleg a season mod megszabja h mikor van a szaporodás az állatoknál???? Remélem hogy vki tud nekem segíteni, előre is köszönöm!!! -
endy papp #20408 Valamelyik modod összeakad a másikkal.
Próbálgasd melyik mod okozza,nem könnyű kiszűrni az ilyet..
Az is elképzelhető ha mod a map hogy az a map valamelyik modod nem komálja hasonlóval már találkoztam én is 1x ott a mapot javította a készítője utána már működött,de ott asszem az aratással volt ilyen típusú gond. -
nono28 #20407 Sziasztok!
Az mitől van hogy egy kijelölt földet akarok bevetni H gomb megnyomásával,de a vetőgépből nem fogy a mag a pénz pörög lefelé.És a vetőgép után sincs nyoma hogy vetne!És ilyenkor nem lehet átülni egy másik traktorba sem. -
endy papp #20406 Megint egy remekbe szabott map ha valaki unatkozna,rengeteg lehetőség....
Kipróbáltam minden gyár üzem funkcionál.
Vall Farmer v5.0 MP
-
nono28 #20405 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Olyan problémám van hogy a courseplay kifagy mikor a kombájn megtölti a trakort pótkocsit és elindulna!Mi okozhatja a fagyást? -
rokshow #20404 Sziasztok, vki tudna nekem segíteni abban hogy onlineban szeretnénk játszani, több szervert is kipróbáltunk de egyikőnk se látja a másikat a szerveren, én se tudok hozzá és ő se én hozzám csatlakozni mert nem vagyunk, nem látjuk a másikat a szerveren!!!!!! Mi lehet a baj, pedig régebben játszottunk egymással!! Előre is köszönöm, szép napot! -
Balázs 17 #20403 igen, amúgy elég sok mindent ki lehetne hozni még ebből, mobilos farm játékokból jó pár dolgot "el lophatnának"
még akár rpg elemeket is el tudnék képzelni, az emberednek lenne egy bizonyos tudása és az lenne leosztva különféle dolgokra
állattartás ...stb.... aztán egy bizonyos szint után tudnál csak állatokkal foglalkozni, hasonlók :D
Techlandből simán kinézem, hogy nem egy sima farmos játékot fognak összehozni, hanem valami összetettebb programot, nem hiszem, hogy tucat farm játékot kiadnának :) még a végén tele lesz craftolással :D -
#20402 és ha már elértél mindent az első pályán,nyilna a következő,lehetne pályánként más pályafutás,pl első pályán farm,a másodikon már egy fatelepet kellene felvirágoztatni stb -
#20401 Van benne valami! -
Balázs 17 #20400 Ott vannak ezek a küldetések, azokra lehetne építeni, kibővíteni, nekem pl tökre hiányoznak a régebbi részekből a különféle szállításos küldik, golf pálya fűnyírás:P
De pl. lehetne a sztorin belül, hogy egy kis földel-tanyával kezdenél és akkor egyre jobban fejlődnél, de lehetne fejleszteni a farmot is, tehát nem kezdenél alapból ilyen hatalmas tárolókkal stb. Kezdve mondjuk az 1980-as évektől, mivel a játékhoz úgy is mindig készül ilyen régi gép kiegészítő. És akkor bizonyos éveknél újabb és újabb modern gépek tűnnének fel
Valami ilyesmi :D
És akkor lenne külön egy sandbox féle mód, mint a mostani sima játék -
#20399 Ezt a sztori módot kifejhetnéd bővebben is! Érdekelne hogy egy ilyen szimulátornak milyen történetet adnál. -
Papa51 #20398 Valóban, csak abban lehet bízni, hogy előre fejlődnek és nem visszafelé! Ami a konkurenciát illeti végül is jó dolgot is szülhet, ami nekünk játékosoknak kedvező lehet. Úgy legyen! -
Balázs 17 #20397 arra jó lesz ez is, hogy FS-nek lesz konkurenciája :D
remélhetőleg a 19-es részben már alapból benne lesz ez a seasons dolog, mert szerintem látják, hogy van rá igény :)
nekem úgy igazából már csak a gyümölcsök hiányoznak vagy akár egy sztori módot eltudnék képzelni :D -
Papa51 #20396 Jól néz ki mind két előzetes, talán tényleg lesznek olyan változások benne, amikkel már mindenki elégedett lesz. Bár azt szokták mondani, hogy tökéletes játék nem nagyon van. Gyönyörűen van kidolgozva grafikailag. A szemnek tetszetős a videó és a képek is. Remélhetőleg mire megjelenik nem "romlik" el. -
endy papp #20395 Pici off:
No ez is csak jövőre jelenik meg,kíváncsian várjuk milyen lesz,akár még jó is kisülhet belőle.
-
endy papp #20394 Farming Simulator 17 Platinum Edition announced
-
Balázs 17 #20393 azt nem lehet valahogy megcsinálni, hogy a gép visszaállítás a farmra történjen és ne a bolthoz, mint a régi verziókban? -
Balázs 17 #20392 köszi
nagyon jó lenne ez a map, de birkák nélkül nekem olyan üres a játék :)
remélem lesz újabb verzió amibe bekerülnek, mer elég hangulatos kis térkép -
n0tr3adY #20391 FSH v6-ot viheted/töltheted nyugodtan.
Folyékony trágya vásárló trigger és a birka ami hiányzik a mapból. Nem bugosak a birkák, csak bentmaradt a pda-n a birkák jelölése, és ha odamész akkor a játéktéren kivülre kerülsz (de vissza tudsz tabolni a gépekbe).
-
Balázs 17 #20390 Hali
Tudna valaki egy jó mapot?
Lehetnek nagy földek is, de ne legyen óriási a map
Egyedül játszok, így egy kisebb mapnak örülnék ahol nincs annyi föld, de az állatok sincsenek egymás nyakán, hogy azért lehessen mászkálni :)
MÁS:
Nézegettem az FSH Modding Mapot, tetszik, de kommentekben azt írják, birkák bugosak vagy valami, nem próbáltam, csak érdekelne -
Papa51 #20388 Köszi szépen! -
endy papp #20387 Ha valahol elakadsz szólj,elég komplex,elsőre akár bonyolultnak is tűnhet.
A jó vetőgépet ami mindent vet a Face-n találsz hozzá,ott a link a leírás között.
Itt a legújabb letöltési link a maphoz,
FS17 HOLLANDSCHE FLACHEN v1.0.0.1 -
Papa51 #20386 Köszi, jól néz ki! -
endy papp #20385 Ha valaki netán valami komplex mapra vágyik.
A 15-be szereplő Ackendorf mapból továbbfejlesztett új map.
-
Balázs 17 #20384 Seasons Modot nyomja valaki? Igy videokbol nagyon jol nez ki -
Carl Davies #20383 AutoCombine modról nem tudtok valamit? Vagy van már, csak nem jutott el még hozzám? :D -
#20382 Ahhoz hogy az első kerék nagyobb szögben forduljon,mit kell megváltoztatni? -
#20381 Mod Contest 2017 -
#20380 A játék a mentési mappában csinál biztonsági mentéseket(ezekből van 10 db), talán olyan 15 percenként. Azt a mentést, ami elveszett, már nem tudod visszahozni, de egy 15 perccel korábbi is nagy segítség ilyenkor. Bár ha teljesen letörölted a játékot és újraraktad, akkor azok is elvesztek. A 15 mentés közben nekem is crash-elt néhányszor, olyankor a backup mentés segített. Át kell nevezni a mappát az aktuális mentés nevére és akkor megjelenik a menüben. -
11awalker #20379 Sziasztok!
Az előbb játszottam a 15-el és el akartam menteni, pont rányomtam a mentésre amikor kiírta, h az engine leállt, mondom nem gond, újraindítom. Amikor újraindítottam nem találtam semmilyen mentést, tök üres a kezdő oldal ahol a pályák vannak. Újraraktam de így sem, mit tudok vele csinálni, h meglegyen a legutóbbi mentésem és folytassam tovább!? Tud valaki segíteni nekem ebben!?
Köszi. -
nono28 #20378 FS17 SÜDTHÜRINGEN pályán a fatelepnél hogy kell megtölteni az üzemanyaggal a két épületet? -
nono28 #20377 Szép estét!Játszik valaki a Südenhagen pályán?Ha igen, akkor a fatelepnél hogy kell megtölteni az üzemanyaggal a két épületet? -
Zoli336 #20376 ilyen modokat hol találok? Köszönöm szépen a segítséget!!! :) -
istvan1234 #20375 A játék data/vehicles mappájában van egy WHELLS mappa. Lehet, hogy az sérült de ez csak egy tipp. Próbálj meg letölteni próba képen olyan modokat ami nem a gyári Trelleborg kerekeket használja és nézd meg azzal mit csinál. -
nono28 #20374 Köszi a tippet.Nem lett jó,a játék törlésre került!