23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20454 Sajnos ez teljes mértékben így van ahogy mondod....én még dlc egyet sem vettem az eddigi jó pár év alatt mióta farmozok,de most sem lesz ez másként.
A modderek hamar betolják úgy is mód mapba max a gépeknek kell egy kis idő míg megjelennek. -
Daditsx #20453 Megint egy DLC amivel le tudják húzni az embert és még drágább is, mint kéne. És mit ad ennyi pénzért?
1 db új map, 1 db új termény meg pár gép. Melyik mod nem teszi lehetővé ezeket? XD -
endy papp #20452 Annyira nem olcsó most néztem,a hivatalos oldalon is olcsóbb 20 euro a steamen pedig 18.... még ha digitális is.
-
#20451 Nincs mit :) -
endy papp #20450 THX -
#20449 SAD Games: Várható megjelenés november 14. PC verzió ár: 6990 Ft.
Ez van a Facebook oldalukon írva válaszként. -
endy papp #20448 Mennyi lesz ?én nem találtam náluk... -
endy papp #20447 Le is adhatod vagy, "készíthetsz" belőle műtrágyát-üzemanyagot egy elhelyezhető üzemben.
A földeken is elszórhatod,úgy hogy van lehetőség bőven.... -
Gerileveri #20446 Platinum (jelentősen) olcsóbb lesz a sadgamesnél. Mondjuk ez így van a 15 óta, de akkor is jól tolják. -
kitt2000 #20445 Vall Farmer v5.0 segítséget kérni!
-Mit kell kezdeni a femental -al!
-BGA-,ba termelűnk!
nincs valami termelő segítség?
Előre is köszönöm! -
Rozsdika #20444 köszi a segitséget majd kiprobálom. -
endy papp #20443 Hi.
A választ nem tudom mivel egyiket sem használom-tam
A courseplay.nél régebben mikor próba jelleggel kipróbáltam , abban volt magyar ha jól emlékszem ,de hogy most ami újabb abban van é???
-
Rozsdika #20442 sziasztok! tetszik az új dlc meg is veszem amint lehet. megint zavarnék ha nem baj,szerintetek melyik mod a jobb és könyebb kezelni a gps vagy a courseplay. mert szeretném valamelyiket használni,csak az a baj hogy nem tudok nyelveket és így nehéz megérteni.ezekben nincs magyar.előre is köszi a választ üdv attila -
endy papp #20441 Az előbbiből lemaradt ezen 2.03-nél látszik maga a map is.
-
endy papp #20440 Azért csak megcsinálták....
Nem teljesen új hír de érdekes...
Smell the countryside with Farming Simulator at this year’s gamescom!
Ha már ő is ezzel tolja...
Friss még ropogós az ÚJ mapról DLC-ről
Bővebben olvasható a tartalomról gépekről mapról.
Platinum Add-On (Download Only)
A Steam-picit olcsóbb,már akinek ilyen van.
Steam Farming Simulator 17 - Platinum Expansion -
endy papp #20439 -
Papa51 #20438 Ne is tőrődj a személyeskedőkkel, akkor is Te vagy itt a legsegítőkészebb "arc"! Számítunk rád a jövőben is, amig bírod "szuflával"! A TE segítségedből mindenki tanulhat. Nem elégszer, de köszönjük "endy papp"! -
endy papp #20437 Szívesen.
Örülök hogy tudtam segíteni és ezáltal tudod használni ezt a remekbe szabott farm szimet.
Ide nyugodtan tolhatod ha kérdésed van.
Elvégre erre lenne hivatott ez a fórum nem a személyeskedésre.....
Más is tudna ha akarna de inkább velem foglalkozik..... mert -
Rozsdika #20436 nagyon szépen köszönöm a segitséget,örülök hogy van aki ilyen sokat tud segiteni,ha van még valami problémám zavarhatlak , ide irjak vagy privibe. még egyszer köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2017.08.22. 18:43:38 -
endy papp #20435 Nos összefoglalva .
Kipróbáltam ,ha nem volt benn 1 szál mod sem akkor nem állt le a "gianst"(nem írt hibát a végén a mentés után.
De ha benn voltak a modok akkor igen ,de mint írtam is nem kell vele foglalkozni míg elmenti az adott állást és itt elmenti.úgy is kilépsz a játékból.
Ez ilyen, írtam is már más mapnál is találkoztam ilyennel.
Ami az első eredeti problémádra vonatkozik,a kapuk.
Nálam NEM kell kiszállni semelyik kapunál sem a gépekből.
Vagy a "B" (controllerrel játszom) megnyomásával nyitom-zárom ,az összeset,vagy az egér bal-jobb megnyomásával nyitom zárom az állatoknál az oldalra elhúzósoknál.
Ha te is ezt szeretnéd keress rá a legújabb kapunyitó modra és azzal próbáld ki ,nekem asszem 2 fajta is van benn.
De lásd milyen vagyok hozzád megkerestem neked "Animation map trigger" ilyet keress ha ez nem jó amit linkelek.
FS 17 Animation Map Trigger v 1.1
Nem kioktatásként de legközelebb így kellene beraknod a letöltő linket mert erre ha rákattintasz egyből oda visz,köszi ....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.08.22. 17:32:49 -
Rozsdika #20434 jó rendben köszi szépen a gyors választ. -
endy papp #20433 Szia .
Ez már nálam is előfordult más mapoknál mikor mentettem és ki akartam lépni,nem kell vele foglalkozni míg újra elindul és tudsz tovább játszani,ja és elmenti mindig az adott állást.
Ha meg nem akkor valamelyik moddal nem fér össze amit nehéz megmondani ha sok van,vagy van hogy maga a map sem jól teszi a dolgát,bármi lehet...
Még töltődik majd beszámolok később nálam hogy működik.... -
Rozsdika #20432 szia endy! köszönöm a segitséget sikerült kikellet szálni és az auto mellet kinyilt az egérel, de elmentettem a játékot és meg fagyot ctrl alt deletel tudtam kilépni és bejöt egy ablak és ez volt rajta hogy a gigants 7.0.0 müködése leált ez miért lehet és hogyan javítható.
http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2017-mods/fs-17-maps/fs17-mavericks-farm-seasons-v2-0/ ez a map linkje. elöre is köszi a segítséget.üdv attila
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2017.08.22. 15:25:00 -
endy papp #20431 A súgó mit ír mikor közel mész a kapukhoz???
Van olyan (már én is találkoztam vele) hogy csak úgy nyílnak ha te magad nyitod ki őket oda kell menni gyalog,a géppel elé állsz nem nyílik.
De olyan is van amikor egér gombbal nyílik,emiatt én is párszor megjártam míg rá nem jöttem anno.
Minden esetre legyen benn kapunyitó mod is ,van több fajta , ezek nélkül nem fognak nyílni szerintem.
Az nem gond hogy van benn másik térkép is, nekem egyszerre 4 van most benn,de jó tanácsként ha elfogadsz (tapasztalat) mindig csak az adott legyen kipipálva amit használsz ,így elkerülheted az ütközéseket a modok között.
De simán az adott mapon ez a funkció valamiért rossz,nem működik.
Ha dobsz egy letöltő linket letöltöm,kipróbálom nálam működik é.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.08.22. 09:17:09 -
Rozsdika #20430 sziasztok! segitséget szeretnék kérni,lenne egy nagy problémám, a mavericks farmon a kapuk nem nyílnak ki, és egyik billentyűzettel sem. van bent másik térkép de szerintem nem az a baj animationmap tigger van a modban, de igy sem nyilik.légyszi segitsetek mert nem tudom mi a baj. előre is köszönöm -
tomekfarmer #20429 Elnézést én voltam a balfasz.Mert az egyiket csk most raktam fel, és az máikat már rég fel patcheltem meg modokat szedtem le. Ennyi volt a probléma. Ugyanarrol a wifiről tökéletesen ment :) -
Rozsdika #20428 szia. nekem is ez volt a problémám,az a baj hogy a net és a wifi ip cim nem ugyan az probáld meg simán a nettel ha ugy megy akkor jo. a wifit meg a szolgáltatotol kell meg kérned hogy ugyan az legyen a számuk. remélem tudtam segiteni. üdv attila. -
Screwious #20427 frissítés ugyanaz? -
tomekfarmer #20426 Sziasztok !
1 újabb kérdésem lenne. Megjött a játék okés minden, viszont ha multiznánk 1 wifiről akkor nem találjuk meg egymás elinditott játékát ! Mi lehet a probléma ? Mind2 eredeti.Máséhoz tudunk csatlakozni .Köszi -
kitt2000 #20425 Map buyable Objects ls-2017 játékhoz kéne !
Valaki tudna linket adní!
köszönöm!
-
tomekfarmer #20424 Köszönöm szépen a gyors választ ! -
Redapple #20423 Tudtok multizni. Nem kell feltétlenül steames verzió. -
tomekfarmer #20422 Sziasztok !
1 kérdésem lenne hozzátok !
Ha megvásárolom eredetibe pl.: media markt-ból a FS 2015-öt +kieg,et hozzá akkor tudok én azzal multizni 1 haverommal ha ő is megveszi ugyanígy eredetibe ? Vagy ez a multi csak akkor működik ha Steamen veszi meg az ember ? Köszi -
Carl Davies #20421 Steameshez nem kell külön leszedni a frissítéseket. Elvileg a Steam magától frissíti, ha úgy van beállítva. -
11awalker #20420 Sziasztok!
Adott eredeti Steames FS17 játékom és leszedtem hozzá a legutolsó frissítést FS oldalról az 1.4.4-et és amikor elindítanám a telepítést, azt írja ki, hogy a Farming Simulator 17 (Hungarian) nincs feltelepítve! Ez mitől van és mit csináljak vele, hogy felmenjen a gépre!?
Köszi a választ!
-
Papa51 #20419 2 évig azért nem izgulok, mert az megárt az egészségnek! -
Daditsx #20418 min. 2év -
Papa51 #20417 Igéretből és előzetesből van bőven, hogy mikor valósul meg és mennyiért ez a nagy kérdés. Ez még annyira friss előzetes, hogy nem sokat mutatnak a játékból. A steamon magyarul lesz úgy néz ki. De komolyabb videó nincsen még róla. Várjuk nagy izgalommal. -
endy papp #20416 Ebből is bármi lehet....
-
Bizó08 #20415 Megoldottam már.