Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy már több éve is <#wink>#wink>szalma-fű 25-25% szilázs50%
Sziasztok!
Teheneknek miből lehet nagy tápértékű ételt csinálni?
Teheneknek miből lehet nagy tápértékű ételt csinálni?
Ja, láttam Marhus oldalon, de az inkáb bentre való, betonra
Keress rá jutyúbon, tényleg létezö cucc, bár elismerem a "villás paraszt" régebb óta van és megszokottabb <#awink>#awink>
De akkor legalább egy parasztot, villával a kezében raktak volna oda. :D Nem egy ilyen robot porszívót vagy mi ez.
Üdv mindenkinek!
valaki nem tudja megmondani a termények maximum árát? tehát hogy mennyi a legmagasabb ár amennyiért el lehetne adni? vagy hol lehet utánanézni, hogy melyik termény "mennyit ér"?
előre is köszi a segítséget
valaki nem tudja megmondani a termények maximum árát? tehát hogy mennyi a legmagasabb ár amennyiért el lehetne adni? vagy hol lehet utánanézni, hogy melyik termény "mennyit ér"?
előre is köszi a segítséget
Az lehet hogy "teszt verzió", de eddig műkszik,nálam teszi a dolgát.....<#eljen>#eljen>
Tess
FraBel Ls Modding: Lely Juno 100
Marhu.net: Lely Juno 100
(még teszt verzió a cucc !!!)
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.23. 01:46:38
FraBel Ls Modding: Lely Juno 100
Marhu.net: Lely Juno 100
(még teszt verzió a cucc !!!)
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.23. 01:46:38
X universe Home, sweet home
linket ! linket ! :D
Na ez nagyon hiányzott,mint egy falat kenyér annyira kellett már, kezdett tele lenni a "hóbakkancsom" az állandó tisztítással.....<#nyes>#nyes>
Automatikusan végzi a dolgát<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Lely Juno 100, a cocáknál
Lely Juno 100, a bariknál
Lely Juno 100, a teheneknél
Automatikusan végzi a dolgát<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Lely Juno 100, a cocáknál
Lely Juno 100, a bariknál
Lely Juno 100, a teheneknél
Akit érdekel, automata bála, raklapos cucc felszedő pót, bálavilla, raklapvilla.
UAL-Script für LS17 inkl. Beispielmods
UAL-Script für LS17 inkl. Beispielmods
Na tesztelgettem egy kicsit ezt a rugózás dolgot. Arra jutottam, hogy alapból nem olyan rossz a kombájnoknál sem, tehát vezetés közben egészen jól viselkednek. Viszont olyan kerekek is rugóznak, amik rögzítettek és elvileg nincs lengéscsillapítás. :) Sőt még a keréklapulás is hozzáad valamennyit a dologhoz, érezni a kerék rugalmasságát, tényleg f.sza lett.
A bajok ott kezdődnek, amikor aratósebességbe kapcsolom a kombájnt és megindulok vele a szántón. Alacsony sebességnél nem érik akkora ütések a futóművet, amiktől ennyire kellene billegnie. Nekem ez az erőltetett billegés rohadt idegesítő. Pedig sok szempontból tényleg nagy előrelépés a fizika az előző részhez képest, de ezt nagyon elszúrták. Sajnos ezt ők nem fogják hibának tekinteni, mert akkor folt esne a becsületükön.
Ahogy a hirtelen gázadást sem nagyon akaródzik kijavítani. Az viszont egyértelműen hiba. Először úgy voltam vele, hogy talán csak billentyűzeten ilyen(mivel ugyebár padlógáznak érzékeli az előre nyilat) és kormánnyal valószínűleg jó lenne. De akkor is csinálja, ha rögzített sebességbe teszem a járművet a hármassal. Úgyhogy ezt bizony elk.rták.
A bajok ott kezdődnek, amikor aratósebességbe kapcsolom a kombájnt és megindulok vele a szántón. Alacsony sebességnél nem érik akkora ütések a futóművet, amiktől ennyire kellene billegnie. Nekem ez az erőltetett billegés rohadt idegesítő. Pedig sok szempontból tényleg nagy előrelépés a fizika az előző részhez képest, de ezt nagyon elszúrták. Sajnos ezt ők nem fogják hibának tekinteni, mert akkor folt esne a becsületükön.
Ahogy a hirtelen gázadást sem nagyon akaródzik kijavítani. Az viszont egyértelműen hiba. Először úgy voltam vele, hogy talán csak billentyűzeten ilyen(mivel ugyebár padlógáznak érzékeli az előre nyilat) és kormánnyal valószínűleg jó lenne. De akkor is csinálja, ha rögzített sebességbe teszem a járművet a hármassal. Úgyhogy ezt bizony elk.rták.
a traktorista pálinkával müködik
Nem csak a napraforgó követi a nap állását de a napelemek is forognak rendesen.....<#taps>#taps>
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy,beraktam a mods mappába a Fruit Hud Text V 1.4-t és a játékban nem jelenik meg a növények neve!Hogyan lehetne orvosolni hogy megjelenjenek a termény nevek?
Olyan kérdésem lenne hogy,beraktam a mods mappába a Fruit Hud Text V 1.4-t és a játékban nem jelenik meg a növények neve!Hogyan lehetne orvosolni hogy megjelenjenek a termény nevek?
Ezek a gépek ilyen futómű/teleszkópos megoldásokkal a hegyoldalakon történő aratáshoz lettek gyártva.Több gyártónak is van ilyen terméke. Általában hillside megnevezéssel futnak.
Hát ez valami tanulmány cucc. Első híd teljesen egybe van építve, a hátsó is csak billeg mint egy libikóka, nem rugózik.
A traktoroknak is max csak az első híd rugózik valamennyit. Hátul meg igazából egy nagy tömb van, amibe benne van a váltó a hajás stb. Némelyik traktornak a váltó és a híd az egy nagy tér és abban van a sok olaj egybe. Azért is pattognak úgy a traktorok, mert csak az abroncs rugózik.
A traktoroknak is max csak az első híd rugózik valamennyit. Hátul meg igazából egy nagy tömb van, amibe benne van a váltó a hajás stb. Némelyik traktornak a váltó és a híd az egy nagy tér és abban van a sok olaj egybe. Azért is pattognak úgy a traktorok, mert csak az abroncs rugózik.
Kombájnoknál is van valamilyen felfüggesztés, mert a felépítmény nem veszi át a rugózatlan tömeg mozgását, de biztos nem olyan finomhangolású, mint a gépkocsiknál. De ha valaki tud egy jó robbantott ábrát belinkelni, azt megköszönném. :)
Amúgy a dinamikus kamerával semmi baj. Én a külső nézetről beszélek.Maga a kombájn izeg-mozog irreálisan, egy akkora tömegnek jóval lágyabb ringása van, nézzétek meg videókon. Átestek a ló másik oldalára a tükörlap effektusról.
Amúgy a dinamikus kamerával semmi baj. Én a külső nézetről beszélek.Maga a kombájn izeg-mozog irreálisan, egy akkora tömegnek jóval lágyabb ringása van, nézzétek meg videókon. Átestek a ló másik oldalára a tükörlap effektusról.
Én szeretem ezt a fajta mozgást, de néhol kicsit túlzásba vitték. Lehetne picit finomítani rajta, ám mindenképpen jobb mint a biliárdasztal hatás.
A dinamikus kamera nézetet ha kikapcsolja valaki akkor lehet jobban jár,egyén függő,kinek milyen mozgás nem okoz "tengeri betegséget"
Én speciel a legelején használtam e nélkül,vagyis nem volt bekapcsolva,de 10-15 óra játék után kipróbáltam azóta be van kapcsolva.<#eljen>#eljen>
Enélkül nem is érezem jól magam ,de minden egyéni ízlést nehéz kielégíteni.
Nem minden gép egyformán "billeg" ahogy a kombik sem, nem mondom hogy némelyiknél nem "billeg" picit jobban a kelleténél,de annyira azért nem vészes szerintem.
Ültem már régebbi kombiban és újabban is aratás közbe,nagyon sok múlik hogy az adott talaj milyen,így itt is megpróbálták megtalálni az "arany középutat",persze nem mindenhol sikerült egyformán,de én már bőven elégedett vagyok,az elődökhöz képest pláne...
Eddig azért volt a sírás hogy biliárd asztalon futott minden és meg se nagyon mozdult most meg....<#zavart2>#zavart2>
Én speciel a legelején használtam e nélkül,vagyis nem volt bekapcsolva,de 10-15 óra játék után kipróbáltam azóta be van kapcsolva.<#eljen>#eljen>
Enélkül nem is érezem jól magam ,de minden egyéni ízlést nehéz kielégíteni.
Nem minden gép egyformán "billeg" ahogy a kombik sem, nem mondom hogy némelyiknél nem "billeg" picit jobban a kelleténél,de annyira azért nem vészes szerintem.
Ültem már régebbi kombiban és újabban is aratás közbe,nagyon sok múlik hogy az adott talaj milyen,így itt is megpróbálták megtalálni az "arany középutat",persze nem mindenhol sikerült egyformán,de én már bőven elégedett vagyok,az elődökhöz képest pláne...
Eddig azért volt a sírás hogy biliárd asztalon futott minden és meg se nagyon mozdult most meg....<#zavart2>#zavart2>
Te hallottál már lengéscsillapítóról egy konbájnnál? Itt szimplán ,ahogy írtad is, túlzásba vitték. Bár nekem semmi bajom sincs vele, már-már tetszik.
A járművek megugrása mellett a nagyobb kombájnoknál nem túl reális ez a billegő mozgás. Fülkéből még elmegy, de kívülről nézve túlzásba vitték. Egy nagy kombájn nem billeg annyira még a szántóföldön sem, mint egy papírdoboz.
Nincs még annyi pénzem, hogy ilyeneket vegyek, de csináltam pár bérmunkát és elég kiábrándító a viselkedésük. Mintha nem is hallottak volna lengéscsillapításról a készítők. Ezeket a külsőre tényleg precízen kidolgozott gépeket nagyon el tudja rontani egy ilyen figyelmetlenség.
Nincs még annyi pénzem, hogy ilyeneket vegyek, de csináltam pár bérmunkát és elég kiábrándító a viselkedésük. Mintha nem is hallottak volna lengéscsillapításról a készítők. Ezeket a külsőre tényleg precízen kidolgozott gépeket nagyon el tudja rontani egy ilyen figyelmetlenség.
Ha valaki már nagyon hely szűkében van akkor ez is egy alternatíva lehet....<#nyes>#nyes>
A liftes polcon minden elfér...
A liftes polcon minden elfér...
Próbáltam én ezzel is meg mindenhogyan ....azét írtam hogy nálam valahogy nem műkszik,de ha megpróbálnád és nálad igen akkor én nem csináltam valamit jól.....<#nemtudom>#nemtudom>
Sima mentéssel nem csinál map01.i3d.colMap.grle fájlt a GE! Ezért adtak hozzá a készítők scripteket.
Annak aki nem tudja hogyan kell map01.i3d.colMap.grle - t készíteni leírom a menetét:
(legújabb GE verzió a 7.0.4-es)
1. #19811 -ban leírtak szerint fesd fel, hová akarsz olyan részt, ahová ne lehessen leborítani a terményt
2.kattints a menüsorban : Scripts - FS17 - Map - Create Ground Collision Map - ra
3. várd meg míg elvégzi a dolgát.......ez több másodpercig is tarthat
Ezután már lesz korrect map01.i3d.colMap.grle (a régit felülírja, vagy ha nem volt, akkor készít egyet)
Fontos, hogy ezt minden alkalommal meg kell csinálni, ha átfestetted a tipCol-ban a Terrain Info Layer-t
Remélem ez @Z33noo-nak is segít.
Annak aki nem tudja hogyan kell map01.i3d.colMap.grle - t készíteni leírom a menetét:
(legújabb GE verzió a 7.0.4-es)
1. #19811 -ban leírtak szerint fesd fel, hová akarsz olyan részt, ahová ne lehessen leborítani a terményt
2.kattints a menüsorban : Scripts - FS17 - Map - Create Ground Collision Map - ra
3. várd meg míg elvégzi a dolgát.......ez több másodpercig is tarthat
Ezután már lesz korrect map01.i3d.colMap.grle (a régit felülírja, vagy ha nem volt, akkor készít egyet)
Fontos, hogy ezt minden alkalommal meg kell csinálni, ha átfestetted a tipCol-ban a Terrain Info Layer-t
Remélem ez @Z33noo-nak is segít.
Még nem próbáltam a folyamatot, vlsz. ez is kell hozzá: Cornmill
Mint korábban írtam is ,ez a funkció még mindig nem működik, a legutóbbi javítás után sem,legalább is nálam semmire nem való.<#levele>#levele>
Pedig minden formában megpróbáltam,de hogy még elírást is mellékeltek a NAGY semmihez.....<#falbav>#falbav>
De próbáld ki lehet nálad "megtrágyázza" a földet.....<#nemtudom>#nemtudom>
Pedig minden formában megpróbáltam,de hogy még elírást is mellékeltek a NAGY semmihez.....<#falbav>#falbav>
De próbáld ki lehet nálad "megtrágyázza" a földet.....<#nemtudom>#nemtudom>
Mégsem :(
Kitöröltem és üresen hagytam a fehét csikokat és mégis csikos aratás után a föld, azokra a helyekre ahol az utak voltak nem rakja le a szalmát.
Mikor meg tulér a területen akkora kupacot rak le, hogy elakad benne a traktor a bálázóval
Utoljára szerkesztette: Z33noo, 2016.11.18. 18:09:12
Kitöröltem és üresen hagytam a fehét csikokat és mégis csikos aratás után a föld, azokra a helyekre ahol az utak voltak nem rakja le a szalmát.
Mikor meg tulér a területen akkora kupacot rak le, hogy elakad benne a traktor a bálázóval
Utoljára szerkesztette: Z33noo, 2016.11.18. 18:09:12
Igen, ez volt a megoldás, köszönöm !!!
Oké, ezt is kipróbálom, a file kitörlése egyébként sem segitett, multizni meg nem multizok :)
Köszi a segitséget
Köszi a segitséget
Még olyan kérdésem lenne, hogy írják, hogy az olajretek 30 %-al növeli a hozamot. Ez most hozzáadódik a műtrágyázáshoz, vagy olajretek után már hiába műtrágyázok?
Nyárfa rönkökkel nekem is sokkal kevésbé esik az FPS. A feldarabolt oldalágakkal van a baj. És az is számít, hogy hány hevedert kapcsolok be, ha az összeset, akkor nagyon eszi az erőforrást. A nagy rönkszállítón elég sok heveder van.
Valószínű, hogy a fadarabok szimmetriája határozza meg, fenyőrönkök nagyon szimmetrikusak és jóval kevesebb számolást igényelnek.
De az is csak akkor, ha hevedereket kapcsolok, mert önmagában simán fut. Ez egy Achilles-sarok lehet a játékban, lehet még a készítők sem tesztelték ki igazán.
Ilyenkor a menü is beszaggat, az is teljesen használhatatlanná válik. Nem volt meg az 1 FPS sem. Nem mondom, hogy olyan csúcs gépem van, de amúgy teljesen normálisan fut rajta. i5 processzor, 8 giga ram és geforce Ti 750 kártya. Ezzel nem kéne gond legyen, de mondom, amúgy nincs is.
Valószínű, hogy a fadarabok szimmetriája határozza meg, fenyőrönkök nagyon szimmetrikusak és jóval kevesebb számolást igényelnek.
De az is csak akkor, ha hevedereket kapcsolok, mert önmagában simán fut. Ez egy Achilles-sarok lehet a játékban, lehet még a készítők sem tesztelték ki igazán.
Ilyenkor a menü is beszaggat, az is teljesen használhatatlanná válik. Nem volt meg az 1 FPS sem. Nem mondom, hogy olyan csúcs gépem van, de amúgy teljesen normálisan fut rajta. i5 processzor, 8 giga ram és geforce Ti 750 kártya. Ezzel nem kéne gond legyen, de mondom, amúgy nincs is.
Megnéztem és inkább ne töröld a map01.i3d.colMap.grle mert a dedikált szerverek panaszkodnak rá hibával. A Giants Editor-ban válaszd ki a Terrain Editing nél az Info Layer Painting és ott az Info Layer fülben álldics át tipCol-ra. Majd kastincs a Terrain Info Layer paint módra ilyenkor be sötétedik a map és elő tűnik az aszfalt fel festése fehér színben ez vagy kitörlőd és újra fested a fő útvonalat a térképeden vagy üresen hagyod és úgy mented le. Ha üresen hagyod akkor annyi hogy bárhova le tudják szórni a búzát szecskát stb.
Remélem tudtam segíteni.
Remélem tudtam segíteni.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Ez érdekes, mert nekem nem megy magas beállításon, de mégsem vettem észre FPS esést, amikor lekötöttem a fákat. Igaz én fenyővel próbáltam ...
Tovább tesztelgettem a favágást. Mivel a kis Stepát kinőttem, így vettem egy nagy rönkszállítót. Igazi nagy faszállításra készültem. <#hehe>#hehe>
Nyárfákat vágtam és jó sok aprófa keletkezett a gallyazásnál, amiket kézzel felhajigáltam. Mikor már jól meg volt tömve a pótkocsi aprófával, bekapcsoltam egy gombnyomással a hevedereket. Na ami ezután jött... FPS leesett 1 alá, azt hittem lefagyott a játék, írt is valaki ilyet korábban, de már nem emlékszem neki mitől jött elő. Szerencsére menteni még tudtam. De akkor még nem jöttem rá mi okozta a bajt.
Szóval a játék nem bírja a a sok aprófával megrakott pótot hevederekkel együtt, pedig nekem egyébként full HD-ban hasít magas grafikai beállításokkal. Hevederek nélkül nem szaggat, viszont úgy a rakomány lerázkódik. Fenyővel még nem rakodtam meg komolyabban. Nyárfarönkökből ha túl sokat rakodok rá, akkor rögzítés nélkül a nagy súlytól elkezdenek a rönkök táncolni és előfordult már, hogy szétrobbant a rakomány. A hevederek a nagyobb rönköknél is fps csökkenést okoznak, de nem olyan vészes, mint aprófánál.
Szóval még van mit dolgozni rajta a fiúknak, bár nem hiszem, hogy különösebben meghatják őket az ilyen problémák.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.11.18. 00:57:39
Nyárfákat vágtam és jó sok aprófa keletkezett a gallyazásnál, amiket kézzel felhajigáltam. Mikor már jól meg volt tömve a pótkocsi aprófával, bekapcsoltam egy gombnyomással a hevedereket. Na ami ezután jött... FPS leesett 1 alá, azt hittem lefagyott a játék, írt is valaki ilyet korábban, de már nem emlékszem neki mitől jött elő. Szerencsére menteni még tudtam. De akkor még nem jöttem rá mi okozta a bajt.
Szóval a játék nem bírja a a sok aprófával megrakott pótot hevederekkel együtt, pedig nekem egyébként full HD-ban hasít magas grafikai beállításokkal. Hevederek nélkül nem szaggat, viszont úgy a rakomány lerázkódik. Fenyővel még nem rakodtam meg komolyabban. Nyárfarönkökből ha túl sokat rakodok rá, akkor rögzítés nélkül a nagy súlytól elkezdenek a rönkök táncolni és előfordult már, hogy szétrobbant a rakomány. A hevederek a nagyobb rönköknél is fps csökkenést okoznak, de nem olyan vészes, mint aprófánál.
Szóval még van mit dolgozni rajta a fiúknak, bár nem hiszem, hogy különösebben meghatják őket az ilyen problémák.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.11.18. 00:57:39
Pont ugyanez a problámám nekem is a Bjornholm mappal, ha rájönnék hogy mi okozza, kijavitanám :(
Üdv!
Nemrég elkezdtem át konvertálni a Westbridge Hills Térképet kb 98% kész csak elakadtam és nem tudok tovább lépni.
A következő a hibám amikor a kombájn elkezd aratni a 16-os földet, még csak ezen a földön tesztelem búzát és a mellék termeként lerakot szalmát valamiért bele nyomja a földbe az elején majd kb. 2 méterrel beljebb egy kis pukli szalma hallommal kezdi húzni a csíkot. Valaki meg tudná mondani miért van ez?
Előre is köszönöm válaszotokat.
Akit érdekel a térkép ITT letölteti
Nemrég elkezdtem át konvertálni a Westbridge Hills Térképet kb 98% kész csak elakadtam és nem tudok tovább lépni.
A következő a hibám amikor a kombájn elkezd aratni a 16-os földet, még csak ezen a földön tesztelem búzát és a mellék termeként lerakot szalmát valamiért bele nyomja a földbe az elején majd kb. 2 méterrel beljebb egy kis pukli szalma hallommal kezdi húzni a csíkot. Valaki meg tudná mondani miért van ez?
Előre is köszönöm válaszotokat.
Akit érdekel a térkép ITT letölteti
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Ez így van ,ahogy írod ,de mivel itt lófütty amit érte kapsz ,így nem véletlen hogy hanyagolom....
Mellesleg én a 15-ben legjobban azt szerettem,nekem semmi idegeskedésem nem volt ,imádtam minden percét...<#wink>#wink>
Itt átmentem "földtúró parasztba",legalább ha már farming szim akkor legyen.
Érdekesség:
Nem tudom észre vettétek é hogy éjjel (sötétben)nem mozognak úgy sem a haszon növények sem a fű mint nappal<#eljen>#eljen>
Mellesleg én a 15-ben legjobban azt szerettem,nekem semmi idegeskedésem nem volt ,imádtam minden percét...<#wink>#wink>
Itt átmentem "földtúró parasztba",legalább ha már farming szim akkor legyen.
Érdekesség:
Nem tudom észre vettétek é hogy éjjel (sötétben)nem mozognak úgy sem a haszon növények sem a fű mint nappal<#eljen>#eljen>
Kicsit tesztelgettem a favágást lombhullatókkal, mert az az igazi puding próbája. Látszik, hogy sokat javítottak rajta, már nem képződnek szellemfák és a szállítójárművet is jól meg lehet pakolni, nem taszítják egymást a rönkök. Egy minimális táncolás most is van, de nem vészes, főleg a hevederekkel.
Viszont van most egy olyan bug, hogy ha erősebben megszorítom a rönköt a rönkfogóval, akkor hajlamos kicsúszni oldalra a szorításból. Döntésnél néha előfordul, hogy hajk vágódik bele, máskor nem és akkor traktorral kell dönteni. Nem tudom mi határozza, ahogy épp kedve van. A kézi pakolás viszont nagyon jó, nagy segítség a kis darabok gyors összegyűjtésében. A grafikára sem lehet most már panasz, hengeres keresztmetszet és szép vágásfelületek.
Összességében a favágás jó lett, csak már nem sok pénzt fial. A 15-ben bár jól lehetett vele keresni, de annyi idegeskedéssel járt, hogy sokszor hanyagoltam.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.11.15. 21:35:19
Viszont van most egy olyan bug, hogy ha erősebben megszorítom a rönköt a rönkfogóval, akkor hajlamos kicsúszni oldalra a szorításból. Döntésnél néha előfordul, hogy hajk vágódik bele, máskor nem és akkor traktorral kell dönteni. Nem tudom mi határozza, ahogy épp kedve van. A kézi pakolás viszont nagyon jó, nagy segítség a kis darabok gyors összegyűjtésében. A grafikára sem lehet most már panasz, hengeres keresztmetszet és szép vágásfelületek.
Összességében a favágás jó lett, csak már nem sok pénzt fial. A 15-ben bár jól lehetett vele keresni, de annyi idegeskedéssel járt, hogy sokszor hanyagoltam.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.11.15. 21:35:19
Nem tudom de szerintem ezen részén nem javítottak ...még<#nemtudom>#nemtudom>
Nálam valahogy ugyan úgy indulnak ahogy eddig....
Dimre lécci ha rá érsz majd ezt a modot próbáld ki ,nálam valahogy nem műkszik,sehogy...nem tudom ,már minden variációt megpróbáltam asszem,nem sürgős...
CCM Mod
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.14. 19:03:08
Nálam valahogy ugyan úgy indulnak ahogy eddig....
Dimre lécci ha rá érsz majd ezt a modot próbáld ki ,nálam valahogy nem műkszik,sehogy...nem tudom ,már minden variációt megpróbáltam asszem,nem sürgős...
CCM Mod
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.14. 19:03:08
Ha használod az új drivecontrol 4.10 modot akkor igen. A "VariGear" opciót kapcsold ki.
Utoljára szerkesztette: joceruza, 2016.11.14. 16:24:01
Utoljára szerkesztette: joceruza, 2016.11.14. 16:24:01
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Mindenkinél úgy indulnak a gépek, mint egy nyugdíjas Malév gép, vagy az én készülékemben van a hiba, a patch listában nem találtam ilyesmi bejegyzést.
Ez egyetlen komplex mod: MultiOverOverlayV2.76 Beta Hud, választható alternativ skinek hozzá: MultiOverOverlayV2 Hud ArtDesign.
Elsőre bonyolultnak látszik, ha végigpróbálod a lehetőségeket, hamar egyszerűvé válik, a mod a kiegészítővel cirka 1,5 MB, nem befolyásolja a játék futásteljesítményét, még béta állapotban van, ezért nem teljes a program, és vannak apró hibák, hiányosságok (pl. traki után két pótkocsi van, az első tele, a másodikban van némi termény az elsőben nem érzékeli a cuccot, vagyis "0" % áll a bal felső sarokban levő infóban). Használtam a 15-nél is nagyon jó átlátható információt ad az összes tevékenységedről, magtáradról, a legmagasabb árat kínáló felvásárlókról, BGA, fapalánták, állatok állapota, stb... Szóval minden benne van, lehet személyre konfigurálni, billentyűkhöz rendelni paneleket, akár egérrel is kezelhető, a panelek helyzete változtatható, oda teszed ahol neked tetszik, kikapcsolhatóak, a gyári infópanelek is eltüntethetőek, nem kell használni több modot (az íránytű, compass nincs benne).
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.14. 15:12:46
Elsőre bonyolultnak látszik, ha végigpróbálod a lehetőségeket, hamar egyszerűvé válik, a mod a kiegészítővel cirka 1,5 MB, nem befolyásolja a játék futásteljesítményét, még béta állapotban van, ezért nem teljes a program, és vannak apró hibák, hiányosságok (pl. traki után két pótkocsi van, az első tele, a másodikban van némi termény az elsőben nem érzékeli a cuccot, vagyis "0" % áll a bal felső sarokban levő infóban). Használtam a 15-nél is nagyon jó átlátható információt ad az összes tevékenységedről, magtáradról, a legmagasabb árat kínáló felvásárlókról, BGA, fapalánták, állatok állapota, stb... Szóval minden benne van, lehet személyre konfigurálni, billentyűkhöz rendelni paneleket, akár egérrel is kezelhető, a panelek helyzete változtatható, oda teszed ahol neked tetszik, kikapcsolhatóak, a gyári infópanelek is eltüntethetőek, nem kell használni több modot (az íránytű, compass nincs benne).
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.14. 15:12:46
Milyen modok ezek? Van, ami érdekelne engem is, van amelyik "csak" tetszik...
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Látom ráértél nagyon ....mint a kifestőben<#nyes>#nyes>
Látom ráértél nagyon ....mint a kifestőben<#nyes>#nyes>
Kitapétáztam a képernyőt, csak úgy dől az input <#smile>#smile>

Azt már most is tud DDD.
De van hogy még ennél többre is képes....<#wink>#wink>
De van hogy még ennél többre is képes....<#wink>#wink>