23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #20674 ez milyen játék? -
endy papp #20673 Pici off bocs .
Úgy is eléggé pangás van....
Na valami ilyesmi kellene az FS-be, mind talajba mint fizikába ,verhetetlen lenne.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A legújabb frissítés óta nem tudom megunni-letenni pedig elég fapados még.... -
Daditsx #20672 Én a téli leárazásba vett jóságokkal tolom. :) -
#20671 Mindenki szorgosan szánt, vet, arat :) -
zolcsika080104 #20670 mi ez a nagy csend ? -
Papa51 #20669 BUÉK! -
#20668 Boldog Új Évet srácok! :) -
zolcsika080104 #20667
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2017.12.31. 09:43:43 -
endy papp #20666 Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
-
zolcsika080104 #20665 Üdv farmerek!
Valaki tudja hogy kell átkonvertálni zipet 2013 ből 17 be? -
zolcsika080104 #20664 hát modok nélkül elég unalmas sőt összehasonlíthatatlan a játékélmény .Igazság szerin 2011 et toltam 1 két hónapig modok nélkül,aztán ,modokkal dobtam fel ,aztán jött a 13 15 szóval 17 ben alig volt változás 15 höz képest .a porta westfalica valamint a Maverick mutifruit mappal elvagyok .Minden mod ami nekem benn van kb 7 giga.ezek nélkül annak aki már évek óta tolja kicsit unalmas . -
mate23 #20663 nekem nincs mod es szerintem ne oroszoson hanem a masik -
zolcsika080104 #20662 kérdés hogy milyen mapon milyen modokkal. -
mate23 #20661 mikor kezdjuk? -
zolcsika080104 #20660 rendben ,jó móka lenne Endy pl nagy gamer ,meg bárki a fórumról jöjjön -
mate23 #20659 udv
csak hanyan legyunk mert szerintem ne legyunk sokkan max 4-3 -an -
zolcsika080104 #20658 Én benne lennék aztán a többi csak réészletkérdés hisz többjátékban már simán letölthetjük egymás hiányzo modjait,csak kellene még valaki.A gépem szépen műksik többjátékban is. -
Rozsdika #20657 szia endy! köszi a segítséget majd megpróbálom és ha nem tetszik akkor kitörlöm. -
mate23 #20656 udv!
van kedve valakinek közösen elkezdeni egy game-t?
-
endy papp #20655 Ja bocsi MULTIOVEROVERLAY csak a 15-nél használtam,igazából nem sokat ért nekem,de semmi extra,szerintem csak egy tájékoztató felület ha jól emlékszem de ahonnan letöltöd általában van hozzá leírás,mi mire való.
-
Rozsdika #20654 köszi már találtam térképet, akkor még várok egy kicsit a két móddal,nézek róla vidit és majd eldöntöm.Köszi a segítséget.A MULTIOVEROVERLAY egy kicsit nem értem picit tudsz segiteni benne hogyan használjam. -
endy papp #20653 Mindegyiket érdemes ,de én a seasons nem használom,elég sok mindennel ütközik,néha ha multimapokon. -
endy papp #20652 A GE az benn van a játék könyvtárában,de igazából ahhoz hogy azzal tudj szerkeszteni és utána működjön is azért kell némi tudás,nem mondom hogy nagyon bonyolult ,de azért nem olyan hogy megnyitom 2 katt és már kész is valami....
Vidik vannak fen a youtube-n
Ha körül néztél azon a mod oldalon amit linkeltem ott találsz ha nem is sok van de már vannak,a legtöbbnél külön le is van írva a leírásába . -
zolcsika080104 #20651 A legújabb frissítés óta hibátlanul működik mutifruit mapokon is ,két nagy hibája vot,az egyiknél nem értek be a káposzta a saláta illetve a répa hagyma aratni sem lehetett .Valamint a repülők helikopterek nem lassultak vissza.Én pl permetezőhelikotert használok nagyon hasznos.A seasons így már hibátlan de ez ízlés dolga Endy eddig nem kedvelte. -
endy papp #20650 Szia itt nézz körül biztos találsz kedvedre valót....
Mapok. -
Rozsdika #20649 endy! érdeklődnék hogy a Seasons-modot érdemes -e berakni játékba,és a multioverlayt. mert nem tudom eldönteni, kérlek segítsetek előre is köszi. -
Balázs 17 #20648 Hali
Valami egyszemélyes mapot keresek, ami támogatja a Season módot. Lehetnek hatalmas földek is, de nem kell 20-30 föld terület. Minden alap állat legyen elérhető, nem kell extra termény stb. :D
Köszi ;) -
Rozsdika #20647 bocsi! csak rosszul írtam, azzal a térképpel már játszom, nagyon tetszik csak nem tudok olyan másik térképet amelyik tud cukornádat, bocsi a rossz fogalmazásért, esetleg tudsz olyan térképet? előre is köszi. és még valami azt a GE hol lehet meg találni.
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2017.12.25. 13:05:54 -
endy papp #20646 Hú ezt nem értem kifejtenéd bővebben.....?
A Platinum maga egy különálló térkép (hozzá gépekkel és mindennel) azon vethetsz arathatsz cukornádat.
Nem kell hozzá térkép külön.
Amikor elindítod a játékot és betöltesz egy üres map helyet (játékállást) ,akkor ott ki tudod választani a neked épp szimpatikus térképet(mapot) ami benn van a játékban,akár a Platinum dlc-vel kapot Estacia Lapacho-t is ,épp úgy mint a többi alap mapot amit a játék tartalmaz ,vagy ugyan így a mod mapokat is.
Ha még nem világos valami kérdezz bátran csak valahogy konkretizáld mi is a probléma ahol elakadtál netán....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.12.25. 12:07:20 -
Rozsdika #20645 köszönöm a gyors választ, a platinum már megvan, csak az a baj hogy nem tudom melyik térkép a jó hozzá. -
endy papp #20644 Szia.
Csak abban az esetben ha az adott térkép tudja ezt a funkciót,vagyis GE-vel beépítették belé.
Vannak már mod térképek amik tudják a cukornádat.
Ja és persze a Platinum alap térkép dlc,de ezt meg kell venni.
Ha nem akarsz költeni,akkor ezen vagy valamelyik más oldalon a mapok között keresgélj lehet találsz kedvedre valót.
Fs 17 map-ok -
Rozsdika #20643 sziasztok! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek. Érdeklödnék hogyan lehet cukornádat ültetni más térképen mert nekem nem sikerül.segítséget előre is köszi.
-
zolcsika080104 #20642 Mindenkiek boldog karácsonyt! -
endy papp #20641 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek.
-
endy papp #20640 Szia
Nos ez sajna vagy nem de így van akár a G27-nél is alapból .
Ez nem hiba igazából a kormira alapból nincs hangolva beállítva a játék.
Be kell állítani a menüben mindent szépen arra a gombra vagy épp tengelyre amire szeretnéd .
A steam-nek semmi köze semmihez az enyém dobozos.
Külön ilyen opció nincs hogy (kormány kalibrálás) ez nem ETS.....
Mikor betölt a játék ott van olyan menü hogy beállítások azon belül szépen mindent oda raksz a kormin vagy ha van ilyened is akár ahova szeretnéd....
Probléma mentesen mindent mindenhova elfogad,akár kuplungot is ha van a pedálsorba......
Egy gombra több funkciót is be lehet állítani.
Ha elakadnál valahol kérdezz bátran.
-
Papa51 #20639 Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek! -
Szabir #20638 Sziasztok!
Olyan gondom van, h. feltettem a (Steam-es) FS 2017-et elindítom, felismerte, hogy Microsoft Force feedback kormányom van pedállal, amikor viszont betölt a játék, és megmozdítom a kormányt, vagy bármelyik pedált, azonnal és folyamatosan elkezd jobbra fordulni. Mintha beragadt volna valami... A kormánnyal elvileg nincs gond, ETS2-vel használva nem tapasztalom a hibát...
Valaki találkozott már hasonló jelenséggel? Próbáltam a windowsos kalibrálást, nem segített, a játékon belül pedig nem lelek semmi olyan beállítást, ami a kormány kalibrálása lenne. -
endy papp #20637 Szia
Az első (Bal oldali ábra) a szalma feldolgozása során keletkező végtermék Szalma Pellet ,ez keletkezhet több módon is.
A második (Jobb oldali ábra) a fű feldolgozása után keletkező végtermék Fű Pellet.
Ha még kérdésed lenne tedd fel bátran. -
zolcsika080104 #20636 igazad van nem vettem észre eddig -
zolcsika080104 #20635 valami szalma forgács vagy ilyesmi látnál multifruit papot 60 féle ilyesmi van