23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Wolo__Witz #21546 A csirkékről mit tudtok?
Most az komoly, hogy 13 óránként 1 születik? vettem 19 tyúkot 2 kakast. -
endy papp #21545 Még megvárom a visszajelzések a patch-al kapcsolatban,"nem @ar ez hogy elkapkodjuk-jam".....
Annyira nem sürgős ha már 1 hónapot vártam rá....pár hónap ide vagy oda.....
Úgy is mindjárt itt lesz a kövi1.3 -
#21544 Kint van a teljes 1.2 javítás.
Endy még most sem csábulsz el? :D
[Added] Landscaping feature (1.2)
[Added] Economic difficulty option (1.2)
[Added] In-game voting for mods (1.2)
[Added] Combine rpm increase if the combine unloads (1.2)
[Added] Selling of potato pallets (1.2)
[Added] AI detection of tipped heaps (1.2)
[Added] Support for mapping button combos besides the gamepad trigger buttons (1.2)
[Added] Support for mapping half-axes even if a device is unknown (1.2)
[Added] Support for mapping non-centering device axes, such as a throttle on a joystick (1.2)
[Improved] AI on angled edges (1.2)
[Improved] Mapping with devices not recognized by the game (1.2)
[Improved] Vehicle sounds (1.2)
[Improved] Combines can now be folded if just a small amount is loaded (1.2)
[Improved] Tree pickup of log grabs (1.2)
[Fixed] Shading issues in some specific light/viewer combinations (1.2)
[Fixed] Disappearing animals after starting a dedicated server again (1.2)
[Fixed] Horse price issue when selling multiple horses at the same time (1.2)
[Fixed] Egg pallets don’t appear correctly (1.2)
[Fixed] Unlimited food after cleaning in front of a trough (1.2)
[Fixed] The mower BIG M450 can’t be refueled (1.2)
[Fixed] The header NH 3162 Draper 45ft doesn’t work well with NH CR10.90 (1.2)
[Fixed] Väderstad Tempo V 8 doesn’t work well in slopes (1.2)
[Fixed] TT Multicultivator 5-in-1 doesn’t work well in slopes (1.2)
[Fixed] Clients have access to all vehicles from all farms (1.2)
[Fixed] Unable to start a dedicated server (1.2)
[Fixed] The camera is desynced from vehicle (1.2)
[Fixed] Wear speed if washing is disabled (1.2)
[Fixed] Issues with combines harvesting multiple fruit types (1.2)
[Fixed] Engine sound in multiplayer (1.2)
[Fixed] AI overtaking to other fields with small working widths (1.2)
[Fixed] AI working width New Holland FDR 600 (1.2)
[Fixed] AI turn direction issues with cultivator and sowing machine attached together (1.2)
[Fixed] Bale mounting on Fliegl Butterfly and Fliegl DPW (1.2)
[Fixed] Delayed lowering of pipe for potato harvesters (Ropa Keiler 2, Grimme SE 280) (1.2)
[Fixed] Crash on Mac OS X when saving screenshot (1.2)
[Fixed] Black screen when starting game with some keyboard layouts (1.2)
[Fixed] Trailers don't brake when detaching with automatic motor start off (1.2)
[Fixed] Button mappings of the Logitech G27 and the Logitech Driving Force GT (1.2)
Farming Simulator 19 UPDATE 1.2 -
endy papp #21543 Én benne vagyok,de a videó,készítést másra bíznám ,mert a vágáshoz meg a hasonlókhoz nem nagyon értek,vagy inkább nincs hozzá kedvem.
De a Bug listát szívesen megírom ,amiről tudok.
Mondjuk ehhez még majd fel is kellene raknom,ami még sanszos......
Igazából nagy reményeket senki ne fűzzön hozzá.
Titkon ,vagy nem, de tudják ők mi kell-lene a játékba,de mennek a saját kis fejük után,mert inkább azt csinálják amiből sok pénzt remélnek.
Most a 19-el nem kicsit mellé lőttek,minden téren,de azért sajnálni nem fogom őket,rá így sem fizetnek,max 19-et a 21-ben megint 'kis tupírral" eladják ugyan ezen az áron....
-
endy papp #21542 Erre csak véletlenül akadtam mivel letöltöttem ezt a pótot.
Módként még nem találkoztam vele.
Szerintem a mod készítő(pót mod) magának készítette,én nem értek az ilyenekhez,azt sem tudom mekkora munka,de hogy a Giants-nak a ki a játékot készíti ,tuti nem lenne akkora erőfeszítés,már ha vennék a fáradságot.
Mivel már a 15-17 ben is volt modként ilyen kiszínezett átalakított HUD .
Gondolom előbb utóbb itt is lesz...modként -
#21541 komolyan nagyon idióta és gyerekes egy 2018 végén megjelent játékban :D
Ezen kívül Srácok, és Endy. Mi a véleményed arról hogy készítsünk egy FS19-ben lévő hibákról,bugokról szóló videót, amit majd az uj patch kiadása után készítenénk el, és belefoglaljuk a játékban fellelhető legtöbb hibát, hülyeséget, hogy mi hiányzik, minek nincs ott keresnivalója, mit kéne változtatni ? Ezt az egész videót szeretném megosztani a youtube-n és szinte egyenesen a Giants-nak címeznénk. Hogy ha már Szimulátort csináltak, akkor az legyen szimulációs is, ne csak egy összedobott félkész katyvasz. ezen kívül ötletet is adnánk nekik hogy miket javítsanak még a kövi javításokban. Ezt az egészet építő kritikaként szánom a Giants csapatának. Mit szolnál ehhez? nagyon buta ötlet?
Utoljára szerkesztette: mgm480, 2018.12.12. 12:38:16 -
ElBanday #21540 Szia! A kérdésem az, hogy Te felraktad ezt a módot? Ha igen, hol érhető el? -
endy papp #21539 Örülök neki.... -
#21538 Ebből is látszik hogy nem jót töltöttél le. Nem tudom te mit látsz az oldalon, de oda van írva hogy Farming Simulator 19
De ha onnan nem megy, akkor szedd le Innen -
Zsolt7411 #21537 Hopp!!!! Sikerült kikellett exitelnem a logitech profillert!Köszi az ötletet! Most már tökéletes! :))) -
Zsolt7411 #21536 Nálam is csak ennél az egy játéknál van ez. -
endy papp #21535 Az akkor nem jó....nos innen nehéz megmondani mi is lehet.
Másik usb port esetleg .
Profiler nélkül is megpróbálhatod.
Azt is megnézheted nincs é valahol lekorlátozva ,valami...a kormival kapcsolatban.
Nálam ilyen gond soha nem volt.
-
LazyB #21534 Igen leszedtem majd ez fogad ha megnyomom. -
Zsolt7411 #21533 Kb 90 fok jobbra 90 fok balra.Mindenhol a profilba 900 fokra van állítva.ETS 2 meg az ATS is simán megy vele.Meg az FS17 is. -
endy papp #21532 Nem tudom mikor érjük meg azt hogy a Giants előrukkol ilyen "korszak alkotó újítással"
Az idétlen piktogramok helyett amit most is bele rakott,
Gondolom kell neki .....fél év fejlesztés......
-
endy papp #21531 Csupán érdeklődés szintjén ,minek a felét,mihez képest a felét?
400 fok?
600 fok?
900 fok?
A logitech profilerben próbáltad állítani az elfordulási szöget?
Nos a profilerben állítsd 900-ra és minden gép annyit fog fordulni amennyit kell neki,vagyis ahogy az adott traki vagy más be van kalibrálva....
Nyilván nem egyformák ,nálam van amelyiknél 900 fokot fordul a játékban levő traki kormánya,a másiké meg csak 720-at.
De ha pl: 400-ra állítod akkor is a játékon belül épp annyit fordul csak a valós kormányodon G25-27-29 vagy akármi....kevesebbet kell fordítanod és eléri a végállást,a játékba a kormi,ez már csak ízlés és kényelem kérdése,kinek mi a jó és mi áll kézre.
Én Pl: pici középre húzást is szoktam rá tenni hogy vissza álljon magától középre ,nekem így életszerűbb,de mondom kinek mi jön be.
Nincs ezzel semmi gond.
Legalább is én nem látom hol a gond ,ha leírod pontosan ,de ha dobsz egy rövid vidit fel az még jobb és esetleg jobban tudok-unk segíteni.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.11. 16:52:34 -
Zsolt7411 #21530 Az van felrakva de még sem jó,legalább is nekem nem. -
#21529 a kormányokkal igazán sok gond van, de viszont nálam ilyen probléma nem volt, nekem G29 van. Nekem a deadzone-al voltak gondok.
Ha még nem tetted volna fel, akkor tedd fel az 1.1.3-mas javítást. -
Zsolt7411 #21528 Sziasztok. A g25 kormányom játékon belül miért csak fél fordulatot engedélyez? -
#21527 Én is innen szedtem le és a 19-hez tartozik. Ezt keresd a jobb oldalon fent: Farming Simulator 19 UPDATE 1.2 BETA (*) All Languages 1.7 GB -
LazyB #21526 Na az egy kamu link mert fs 17 -es patch-et takar! -
kjhun #21525 Ez, még nem volt: FS19 C64 Edition :D
Egy cikk ahol írnak a magyar vonatkozásról is. -
#21524 Köszönöm.
-
#21523 Van a játékban a térképen olyan, hogy Helyreállítás. De számolj vele hogy a gépek tartalmát nullázza a helyreállítás, mert az Óriásoknak még ez nem esett le.
Utoljára szerkesztette: mgm480, 2018.12.10. 12:27:49 -
#21522 Üdv!
Ha felborul a kombájnom vagy a traktorom hogyan tudom talpra állítani? -
#21521 Azt kifelejtettem, hogy a kombájn hátulján a szecsékóz érdemes felcsukni a vesszővel, ha jól tudom, mert nagyban lerövidíti a kombájn hosszát és jobban fordul tőle a szerelvényed :) -
endy papp #21520 Üdv.
Ha jól ráteszed (nem bonyolult) nem fog leesni,még a leghosszabb sem.
Nekem eddig sikerült,imádkozás nélkül is....több kombit-vágóasztalt futót is teszteltem ,próbáltam.
Nyilván nem mindegy melyik oldalról teszed rá az utánfutóra,de volt hogy fordítva tettem akkor sem esett le de nem volt olyan stabil azért izget mozgott szállítás közbe
Ha leírod pontosan melyik kombi-vágóasztal és futó volt szívesen ránézek a kedvedért
Itt a földeknek nem csökken az ára,a küldetések teljesítése nincs hatással rájuk.
Csupán pénzkereseti lehetőség.
Ha rám hallgatsz a küldiket saját gépekkel tolod,jobban megéri.
No meg inkább ha van pénzed érdemesebb a saját földeken dolgozni,abból több pénzt tudsz csinálni.
Nyilván kell hozzá tőke ,nem kevés ,de itt most erre fektették a hangsúlyt a 19-ben hogy ne tudj hamar meggazdagodni,persze a küldiknél is lehet ügyeskedni ,pár trükkel,de ez már más tészta.... -
#21519 Épp tegnap végeztem kísérletet, nem, nem csökken a földek ára a küldik teljesítése után.
A vágóasztal meg az egy érdekes dolog, rögzíteni nem kell sehogyan, amint ráteszed, ő mintha rátapadna, de persze nem teljes szilárdsággal. Oda kell figyelni hová is tesszük a vágóasztalt a kocsin, nem lehet túl közel sem a kombájnoz, sem túl messze, de viszont az sem mindegy melyik feléről teszi rá az ember az asztalt a pótra. Mi Multiban gyakran használjuk, és nincsen vele gond. Ésszel kell közlekedni, nem 30-al éles kanyarokat venni, a bukkanóknál lassítani és semmi baj nem lesz vele. -
jocking #21518 FS19.
Csináltam egy missziót az egyik földön, ami nem az enyém, amihez igénybe vettem a kombájn bérlést, amit a játék felajánlott. Eléggé nagyméretű vágóasztalt adtak és hozzá egy utánfutót is, hogy elférjek a cuccal az úton. Végül mégis kénytelen voltam felszerelt vágóasztallal a földhöz szerencsétlenkedni a gépet, mert a vágóasztalt sehogy nem lehetett az utánfutóhoz rögzíteni. A kérdés adott: hogy a kukiba lehet a vágóasztalt rákapcsolni az utánfutójára? Csak ráteszem és imádkozok, hogy ne essen le menet közben?
A másik dolog, itt is csökken a földek ára a sikeres missziók után, mint a 17-ben? -
#21517 Tessék
Ott van jobb oldalt fent az 1.2 beta
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2018.12.09. 23:48:25 -
endy papp #21516 Nem kell parázni a jövő hét közepére tuti kijön a végleges,de legkésőbb a végére,addig meg lehet nélküle is tolni,ha csak magamból indulok ki.... -
endy papp #21515 Nos én ebbe most nem folynék bele jobban egyszerűen azért mert 1.0 -
LazyB #21514 Meg többen írták hogy az 1.2 -vel tolják, de akkor honnan van meg nekik? Linket kérek szépen!!! -
LazyB #21513 Hát nem tom esetleg ha ezt megnézed mit látsz? https://www.farming-simulator.com/updates.php?fs19_beta -
endy papp #21512 Nálam ennyi látszik a hivatalos oldalon.
Farming Simulator 19 Update 1.1.3 (*)
Tudom hogy más irányból le lehet szedni,valószínű a béta kavart be, én ezért is nem csipázom a bétákat,habár én még mindig azzal tolom..... -
Daditsx #21511 Single-be is lehet állítani a színt.
-
LazyB #21510 Üdv Mindenkinek! Lenne bajom rendesen: Ez a hivatalos oldalon találtam, hát leszedtem:
Na de mi lett ez után, hát ez: Kérdem én, hogy lehet Farming Simulator 2017 hibája, ha ez egy Farming Simulator 2019 -es patch???
Utoljára szerkesztette: LazyB, 2018.12.09. 21:28:59 -
endy papp #21509 Ja multi,bocs én még addig nem jutottam(nálam nem működik még) -
endy papp #21508 Na ezt is megoldottam ,gép vissza állítás és máris működik más terménnyel is az aratás,ugyan is ez ahogy nézem több fajta kombit is érintett,anno.
Igazából ez már csak nekem érdekes,nem írom le miért is.... -
Z33noo #21507 Multiplayer, választható a szin, a cimbim a sárgát választotta, mert az beleolvad, én meg a pirosat, mert az nem :D