23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Klusi86 #21626 Farming Simulator League -
#21625 igen van,de amikor utoljára néztem akkor úgyanúgy hegyekben túrták ki a kaját csak a tisztasági jelző maradt 100%on,igy meg egy vékony fűréteggel le van tudva a baj :) landscapinggel még szépre is lehet igazítani :D -
Daditsx #21624 Sima bankkártyával is lehet fizetni. Nem kell dombornyomásosnak lennie. Az úgy 10éve volt, hogy csak azzal lehetett neten fizetni. -
endy papp #21623 Több hónap huza-vona volt körülötte , eljárást volt ellenük ,hónapokig le volt tiltva a steamről "lopás" másolás-koppintás gyanúja miatt.
No meg lehet több év mire elkészül semmi garancia nincs arra hogy mikor lesz kész....semmilyen kommunikációt nem olvastam ez irányba hogy mikor lesz a vége .
Ezért is sanszos korait venni,igaz egyet most én is vettem ,más jellegű de ott legalább van egy kiírt cél hogy az év végére kész lesz ,igaz erre sincs semmi gari hogy így is lesz ,de olyan játék ami kis réteget mozgat meg így muszáj nekik minél előbb készre megcsinálniuk hogy vegyék az emberek ,mert tartalom nélkül kevés,de nekem 12 eurot így is megért.....persze kinek mi. -
zolcsika080104 #21622 köszönöm szépen,érdekes megjelent 2017 év végén, de még azóta is korai hozzáférésű ezt nagyon nem értem -
endy papp #21621 Igen persze bármelyik bank ad neked olyan kártyát amilyet szeretnél.
Dobozost szerintem nem keress mert nincs ,már csak azért sem mert korai hozzáférésű állapotú a játék.
De csak neked (kb fél percbe tellett megtalálnom) itt olcsóbb mint a steamen,hogy menyire megbízható azt nem tudom ,nem vettem itt még semmit.,
Ha tudnék jól angolul vagy lenne magyar nyelv benn már megvettem volna ,de ezek hiányába ,nekem kimarad,
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.01.23. 19:40:04 -
zolcsika080104 #21620 Az egész neten napok óta keresem pc verziót nem talál a kereső,csak xboxra meg ilyenek,az árukereső.és ez is csak a supergamer áruházban.Meg a steam ahol amint mondtam visa vagy mastercard meg még vagy három az elfogadott.Nekem egy erste bankos kártyám van valami sima nem dombornyomott.de gondolom az erste tud olyat adni nem? -
#21619 Nem rossz kis játék a Farmer`s Dynasty, mondjuk az elején egy idő után már nagyon unalmas volt csiszolni azt a kva zöldségházat, hogy megkapjam a kombit cserébe :D -
endy papp #21618 PC-re jelent meg a steam is, ilyen verziót lehet megvenni.
Van a játéknak egy hivatalos oldala arra keres rá ,korábban mikor volt a botrányuk csak onnan lehetett megvenni ,(a steam le volt tiltva) de arra már nem emlékszem hogy ott mivel lehet és hogy fizetni,gondolom ott is hasonló kép, ahogy online felületen mindenhol, de a mai világban vagy haladsz a korral és beszerzel a (Világon mindenhol elfogadott) dombornyomott kártyát vagy így jártál.
Nem egy nagy összeg 4 ezer forint és nem csak online vásárláskor használhatod... -
endy papp #21617 Van már olyan mod ami elvégzi ezt is helyetted....
Ahogy a lovaglást is..... -
zolcsika080104 #21616 Sziasztok!
?
Engem nagyon érdekelne a farmer s dynasty játék,nem tudja valaki hogy pc re megjelent e?Pl stemen csak visa, mastercard ill egyéb kártyával lehet rendelni de,sajna nekem másmilyen van,Segítsen már valaki hogy szerezzem be,nagyon hálás lennék érte!
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2019.01.23. 16:24:51 -
#21615 elvileg nem,100 % tisztaság lesz,de még én sem próbáltam -
Daditsx #21614 És a tisztaságot nem rontja? Mert gondolom úgy érzékeli, hogy megtelt az a rész és azért nem túrják ki. -
#21613 egy kis hack: állatoknál ha feltakarítod amit kitúrnak a kajáldából,és szépen wood chipset vagy füvet öntessz a területre amit szépen elegyengetsz,hgy lefedje a kajatér kis sárga téglalapját,akkor többször nem fogják kitúrni a kaját,és nem kell foglalkozni a takarítással -
Daditsx #21612 Én is szemezgettem vele, de nagyon lassú a játékmenet. És kevés a gép. A dinamikus talaj és a "mást is lehet csinálni benne" rész tetszik. De valahogy a nagyobb gépek kidolgozása nem valami szép. Kereke olyan csillogó műanyagnak néz ki. Majd, ha egyszer kész lesz "HA kész lesz" lehet belenézek újra. De nagyon keveset fejlődött 1 év alatt. kb semmi említésre méltót. -
#21611 egy nagyon korai verzióval toltam,élmény volt újítgatni a farmot,füvet vágni kézzel , abban még egy rakás dolog nem működött,akkor (hát van egy éve biztos) inkább ilyen simsnek tűnt mint farmer simnek,eleve mindenkinek szivességet kell tenni hogy a leggagyibb cuccokat eleve megkapd,aztán a pénz termelés is lassú volt,de mondom az korai változat volt. nem tudom hova jutottak,nem nagyon van hír róla hogy haladnának vele,de kösz az emlékeztetőt,rá is nézek hol tart a fejlesztés
Inkább ilyen kis családi gazdaság vezetéséről szól , mint hatalmas farm irányításáról
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.01.22. 20:57:12 -
zolcsika080104 #21610 annyit még hogy dinamikus talajt is tudja tutira überelte a farmingot! -
zolcsika080104 #21609 Sziasztok!
Tegnap este belenéztem egy videoba a farmers dynasty tesztelése .Gyerekek még nézni is élvezet volt,az eső nem esik benn a házban,minden szobába be lehet menni villanyt kapcsolni,van pince spájz,kell enni inni aludni.minden épület minden helyiségének ajtaja nyitható.Minden kerítést falat stb lehet és kell javítani,a szomszédokkal lehet beszélgetni tőlük munkát vállalni,feleséget hozni a házhoz .Az évszak úgy jelenik meg hogy augusztus 2 majd 3 és halad előre.Itt a videó kérlek nézzetek bele.
Farmers dynasty
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2019.01.22. 16:33:11 -
#21608 Nem sértésből, alszol és a kezed a b..... lóg, vagy álmodj királylány. Manapság ez megy, kevés játékfejlesztőtől eltekintve, kiadják a félkész bétának sem nevezhető kupac sz@rt, mi meg esszük.
Még mindig a pénzemnél vagyok, és nem dőltem be a Giants kétévente ismétlődő kaszájába, majd talán fél-egy év múlva, ha a modderek felturbozzák, és ha foltozzák a hibákat, addig nem látom értelmét, ua. mint az eddigi részek. -
endy papp #21607 Ez a sok minden is meghaladta a készítők "tudását" és erőfeszítését,amit most kaptunk......
Amíg nem lesz normális évszak,talaj és jármű fizika az FS-ben épp oly marad mint 13-ban....
Egy farm szimnek ezekkel a dolgokkal kellene kezdődniük, nem rakni bele több száz gépet amik úgy viselkednek és mozognak mint ha papírból lennének.
Még egy normális esőt sem sikerült összehozniuk ennyi idő alatt és ennyi bevétel mellett.
Az állattartás is még mindig egy vicckategória.
A grafika amennyit előre lépett annyit vissza is.
Na majd ha ezek bele kerülnek és működnek is rendesen,akkor beszélhetünk farm szimről.
Addig csak valaminek a próbálkozása,utánzata,mindezek mellett ,maximálisan támaszkodva a modderek kreativitására és munkáira.
A minap próbáltam egy építős játékot ,még szimnek sem nevezném (2016-os kiadás) de az eső abban még ennél a gagyi esőnél is különb volt pedig az is az volt.
A C@C-ban legalább valamerre haladnak ,de az meg mire kész lesz lehet már elavult lesz és a kutyát nem érdekli.
De ha minden igaz az év végére elkészül legalább is a tervekben ez szerepel.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.01.21. 19:46:00 -
#21606 gondolkodtam milyen faja dolgokat lehetne még belevinni...pl seasons esetén télen fűtés az állatoknak amit faforgács erőművel lehetne megoldani...o fuck olyan jó kis game lehetne ebből -
endy papp #21605 Ha valaki szereti a nagy mapokat-földeket itt ajánlanék egyet.
Flusstal XXL All New v2.0
Van hozzá vidi is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.01.17. 19:31:59 -
Nordzso18 #21604 Nálam működik. Bár még csak ismerkedek vele de eddig megy minden. -
Carl Davies #21603 Valaki próbálkozott már az Editorral? Nem hajlandó működni, látom kommentekbe, hogy sok embernél ez van, de nem találtam megoldást rá. -
endy papp #21602 A dobozos még most is olcsóbb(6000 forint) a steamesnél,mindig is olcsóbb volt de aki ragaszkodik a steamhez annak bizony sokat kell várnia mire érdemben olcsóbb lesz.
Nem érdekelne engem ha drágább is lenne csak ne ugyan azt akarnák már évek óta ledugni a torkunkon....picit kiszínezve....
Na mind egy parkoló pályára állítva egyenlőre ..... -
#21601 Valamilyen oknál fogva minden részt nagyon sokára és nagyon kis lépésekkel áraznak le. Legalábbis ahol én nézegetem az árakat ott ez volt a trend. -
Thothem #21600 Igazad van, én is nézegetem a Steam értékeléseket, de a pozitívak között is csomó csak a hibákat taglalja. Egy részüknél azt gondolom, csak azért nem ad rá negatívot, mert kifizette...
Mellesleg a 17-hez november végén jött ki - legalábbis, én akkor vettem észre - a Mercury farms map. Próba-cseresznye leszedtem és csak csodálkoztam. Abba tényleg beletettek nem kis munkát és szép, jó map lett belőle.
Ismét kipróbáltam a 19-et, de most egy barátom gépén. Az elmúlt "akciódús időben" vártam, hogy egy 40-50%-os "villám" leértékelés talán becsúszik valahol, de nem. Szóval a 19-re még mindig várok. (A GameBillet-nél volt a legolcsóbb, 25,5 juró, de az még mindig felette volt az elképzelésemnek. Főleg a reakciók alapján...) -
#21599 mint önálló játék nem rossz...de ha Te is mint én végigkövetted a korábbi részeket és láttad hogy évek óta minimális fejlesztések történnek a giants részéről,és mindenki a modderekre vár hogy odategyék magukat(meg is teszik) akkor sajnos elszomorodik az ember.
legalább 10 modot tudnék most mondani ami must have,abból 3-4 nem csak gép vagy pótkocsi vagy stb,hanem full rework mint pl a seasons,vagy egy hof bergmann map
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.01.07. 16:39:31 -
endy papp #21598 Időről időre rá-rá nézek a steam-es eladásokra,lassan de emelkedik,már 6400 körül jár.
De nem ez a lényeg, amit írni akartam.
Véletlenszerűen elolvastam pár értékelést.
3-3 .
Értelem szerűen a negatívba semmi pozitív nem volt.
De amit a steam pozitívnak írt egy-egy értékelésnél az is 90%-ban negatív.....
Összességében az értékelés a steam-en "Többnyire pozitív".....
Ugyan kérem hagyjuk már,ez még jóindulattal is vegyes értékelés,nem hogy picit is pozitív,de a vegyesnek is az alsó felét karcolja.
Ez meg az én értékelésem.....
Már sajna úgy vagyok vele hogy totál parkoló pályára került nálam,megvárom a következő nagy javítást ,talán érdemben,reszelgetnek rajt,persze erre min. esélyt látok,majd veszek egy mély levegőt és megvárom míg lesz egy értelmes jó mod map,(az még min. 1/2-1 év) aztán talán belevetem magam a gazba......
Én sajnálom a legjobban hogy ilyeneket kell írnom ,de most már nálam is kiverte a bisztit a giants.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.01.07. 15:24:15 -
Carl Davies #21597 Köszi a segítséget, akkor próbálkozok tovább. -
Daditsx #21596 Kicsi az a hely neki. Hiába látod, hogy mekkora helyet foglal, annál jóval nagyobb kell neki. -
endy papp #21595 A következőkhöz hozzá tartozik hogy nem ismerem ezt az átalakítós módot....mindenki tudja miért....
De ettől függetlenül tippem az van.
Amikor átalakítottad a helyet nem maradt ott fa vagy egyéb?
Ha máshova megpróbálod ugyan ezt elhelyezni,akkor sikerül?
Szerintem kicsi a hely ahova le akarod rakni ezért is írja hogy ütközik más tárgyal,a szélein nincs elég hely.
Azt ne kérdezd hogy miért,erről a Gianst kellene megkérdezni miért ilyen idióta módon oldotta meg.....
Az editorhoz nem értek de azzal tuti el tudod helyezni,persze kérdés hogy hogyan...
Én úgy látom mélyen van próbáld meg magasabbra emelni,még az is segít hogy elforgatod .
Volt már úgy a talajátalakítós mod nélkül is, hogy csak akkor tudtam egy adott istállót elhelyezni ha elforgattam.
Ezek közül válogasd ki a neked megfelelőt.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.01.06. 12:11:44 -
Carl Davies #21594 Helló! Valamiért nem tudok elhelyezni építményt, a talajmódosításnál is azt írja, hogy nem módosítható a talaj. (csak egy kis foltban) Giants Editor-al megoldható vajon? Vagy mivel próbálkozzak?
-
ups1030 #21593 Még egy kérdés. Bérköltséget hol lehet csökkenteni XLM fájban, Köszi!! :) -
ups1030 #21592 Ok megtaláltam..Átlagosra volt állítva. Úgy emlékszem hogy régen,még amikor játszottam az FS 2009-el ott a XML fájban valahol be lehetett állítani a növény elrohadását...
De azért KÖSZI!!
Utoljára szerkesztette: ups1030, 2019.01.05. 10:10:03 -
endy papp #21591 A menüben van olyan opció hogy növényfejlődés azt állítsd a neked megfelelőre ,átlagos vagy lassúra, gondolom most gyorson van.
Átírni nem kell semmit sehol.
A menüben 1 katt és kész.
Konkrétan itt a kép róla hol,hogy egyértelmű legyen.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.01.04. 21:29:41 -
ups1030 #21590 Sziasztok!!
FS 2013-al játszom. Túl hamar megromlanak a növények,hol és mit kell átírni hogy tovább bírják. Köszönöm -
#21589 -
endy papp #21588 -
taxi176 #21587 Neked is köszönöm a jobb alsó sarok sokat segített. :) Mert van hely de nem mindegy minek . Ez nem volt egyértelmű. De most már mindent értek :D