23835
  • zolcsika080104
    Üdv Szia Endy!

Tudnál segíteni hogy hol lehet beállítani azt hogy a falevelek árnyéka élethűen rezegjen?Mert 2017 ben ez megvan.
  • endy papp
    Üdv.
    Pár gondolat ha megengeditek,amúgy is nagy a csend erre felé...
    Összességében én úgy látom-tapasztalom ,most került olyan állapotba a játék amilyennek kiadáskor kellett volna.
    Elég sok mindent próbáltam ,teszteltem ,messze nem mindent,de elégedett vagyok.
    Persze nem teljesen,mert vannak dolgok amiket a 10 év alatt nem sikerült kijavítani,.
    Még mindig átmegy a póton és a trakin a kukorica ,napraforgó.....de ezzel már együtt tudok élni.
    De legalább az eső nem esik be az épületekbe ,gépekbe sem .
    A kormány G27 és a Saitek panel,beállítása gond nélkül pár perc alatt megvolt.
    Mindent lehet bárhova állítani-konfigurálni.
    Bekerült a menübe olyan opció amivel a játékon belül játék közbe bármikor megtudod változtatnia nehézségszintjét.
    Ez hasznos lehet akár,ha épp nehéz szinten kezdted és szeretnél magasabb leadási árakat,persze erre is van modként olyan leadó ,de legalább valamit csináltak a Giants-nál is.
    Most kormival tolom,nyilván kellenek a modok hogy realisztikusabban használjam a játékot ,gondolok itt:
    A fordulatszám emelésre,
    Az irány váltó kapcsolásra ami kombinálva van még egyéb(rengeteg plusz infót tud) nagyon jó és hasznos dolgokkal
    A motor fék gyengébbé tétele,szépen elgurul a gép.
    A termények pótkocsi súlya valósabb
    Hogy csak párat kiemeljek.
    A grafikához csak annyit hogy ha valaki tudja max full grafikán futtatni nagyon szép tud lenni a játék,de azért érdemes az élsimítást 2x-re levenni ,mert érdemben nem lesz "csúnyább" de a búza-árpa föld közepén gyors kamera mozgásnál ,aratás közbe nem esik le az fps ,stabil marad.(én ezt tapasztaltam, ha valakinek segít)
    Nyilván bugok még vannak lehetnek benne ,majd ha többet tolom vele akkor biztos bele futok párba,de most hogy 1 napot toltam össze vissza sok dolgot próbálgatva ,messze nem teljesen mindent,eddig nem futottam bele 1-be sem....
    Amit még kiemelnék az a terep rendesési opció,nekem bejött,nagy dolgokat nem fogok vele csinálni(nagy map átalakításra nem adom a fejem),de nagyon hasznos a terep rendezésnél építgetés után.
    Nem véletlen hogy eddig hanyagoltam a játékot,még anno mondtam is hogy az 1.3 előtt nem fogom feltenni a javításokat és nem feszítem az idegrendszerem a Giants trehánysága miatt.
    Most azt merem mondani érdemes bele vágni megint.
    Remélem nem bánom meg.
    Igazából mod mapot még olyat amire azt mondanám nem találta,így maradnak a gyáriak.
    El leszek azokkal is....
    Nos így aztán megint vissza tértem a @zar lapátoláshoz....
  • endy papp
    Már tölthető az 1.3 javítás.
    Farming Simulator 19 Update 1.3 (*)
  • endy papp
    Nos az még lehet 1 év mire kész lesz
    Akkor meg már várom a 21-et....
  • Caliph
    én megvárom a seasons asszem
  • endy papp
    Na ezt sem kapkodták el.....
    Asszem ezt már felrakom én is, lesz ami lesz.....
    Jó lenne már érdemben farmozni,december óta nem indítottam el....
    Mondjuk ettől a javítástól sem várok csodákat,de remélem azért a megjelenés kori állapothoz képest lesz "előre lépés" pontosabban fogalmazva,már nem lesz tele buggal és érdemben olyan lesz amilyennek a megjelenéskor illett volna lennie.
  • Fantasy18
    Jó kis módok
  • FrezeR
    Anderson Group Equipment Pack

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2019.03.04. 19:13:25
  • kitt2000
    -Nem tudom berakni ez a nagy bajom!(GE)-szerkesztővel!!!!
    -Valakit megkérnék hogy segítsen már Kihelyezhető tárgyaként ( Placeable Objects) átrakni?
    -Elég lenne a markológép(homok,sóder helyel)a beton üzem nem kéne!

FS15-re kénne vagy a mod neve is jó lesz!
  • komiki
    Üdv.Jó lett.Nekem tetszik az épületek elrendezése is.Probáld ki ugyanezt hard-on :).
  • Fantasy18
    Első félig timelapse videóm. véleményeket kérek!
  • endy papp
    No para.... csak bedobtam ,ha már az fs nem ad különösebb témát ,legyen miről dumcsizni....
  • dimre
    Lehetsz is, a karaktert copyzták (?), és dinamikus talaj sincs, ugyanolyan sima mint az FS-ben. Attól, hogy szerel meg renovál nem lesz jobb, sima utánzatnak látszik.
  • Daditsx
    Ez már tényleg az a kategória ami túl szép, hogy igaz legyen. Főleg egy olyan fejlesztőtől aminek 4db játékából 3db "coming soon" és az az 1db valami tetrisz kategória...
  • Caliph
    hát először is gameplay akarok látni,addig beszélni is kár róla :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.13. 19:11:33
  • endy papp
    Na erre kíváncsi leszek.....
    Vagy ez is csak egy promo vidi és köszönő viszonyban nem lesz a játékkal...
    Farm&Fix 2020

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.13. 19:02:01
  • komiki
    Megoldódott a silóban maradt dolog .Csak ki kellett lépni,meg vissza ,és kész.Azért köszönöm.Szép napot mindenkinek.
  • Caliph
    én egy rendfelszedő póttal járnék rajta egy oda visszát,ha az se veszi fel akkor passz,esetleg tolólap vagy futószalag
  • zolcsika080104
    érdekes nekem a hivatalos fs oldal jobb oldala üres..köszönöm Endy ezt is.
  • endy papp
    Lehet hogy bug a mostani 1.3 is ír valami bga javítást,hogy aztán erre is vonatkozik nem tudom.
    "Fixed BGA pricing and unloading issues"
    Nem véletlen hogy nem tolom ,van itt még bug bőven ,meg gondolom marad is benn....
    Mellesleg a 17 is így jött ki ,nagy sokára javították ,miután már a modderek csináltak hozzá modot ami eltünteti a maradékot.
    Asszem a 19-hez még nincs
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.10. 15:33:39
  • endy papp
    Zolcsika mod patch NINCS ,az a hivatalos oldalról van amit linkeltem.
    Annyi hogy beta.
    Csak hogy elhidd külön neked.
    https://farming-simulator.com/updates.php?fs19_beta
    Az alábbi link a hivatalos oldal letöltési helye ....
    https://farming-simulator.com/updates.php?fs19_beta
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.10. 15:27:46
  • komiki
    Üdv.FS 19.A silóban maradt 200 szilázs,de nem látom hogy hol.Így viszont nem engedi a következő adag füvet kiűríteni.Már körbekarmolásztam az egész területet,de hiába.Van valami ötlet,vagy karmolásszam most magamat?:) .Hátha volt már ilyen hiba valakinél.Köszönöm előre is ha van ötlet.
    Utoljára szerkesztette: komiki, 2019.02.10. 14:18:45
  • zolcsika080104
    köszönöm,belenéztem nosztalgiából a 2013 ba hát az égbolton a felhők ott még gyönyörűek egyáltalán nem pacák ,annyi hogy nem mozognak.A 2019 patch az nincs fenn az eredeti fs honlapon, szerintem az nem igazi patch igaz hogy beta de szerintem nem gyári hanem mod patch lehet ami nem megbízható.
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2019.02.10. 12:05:14
  • Caliph
    youtube,első találat a farming simulator és a meteor keresőszóra

• endy papp
    Hú most nem igazán tudom pontosan,de gondolom modra gondolsz.
    A 15-rémlik -de lehet a 17-be is volt.
    Persze nem zárom ki hogy a 13-ban volt....
    Ha pontosabban le tudnád írni (esetleg kép) akkor sokat segítene.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.10. 11:51:01
  • zolcsika080104
    Sziasztok helo Endy!

Endy te biztos tudod én már elfelejtettem,azt hogy melyik fs szériában volt az a meteorit vagy mi?Én 2013 ra emlékszem.Valamint én sokat toltam 2013 at is de nem találkoztam vele,igaz lehet csak eredeti mapon van,azt keveset toltam.
  • Nordzso18
    Sziasztok! Az egyik pályán nem tudok nyárfát ültetni, mert elvileg "nem elérhető a térképen". Megtudom valahogy oldani, hogy lehessen ültetni?
  • endy papp
    Aki szeretné már töltheti a BETA 1.3 javítást.
    Jól gondoltam én korábban hogy sokat nem kell várni erre sem.
    A lista alapján feltételezem nem ez lesz az utolsó,vagy már tényleg csak ennyi hiba van a játékban?????
    Farming Simulator 19 Update 1.3 Beta (*)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    FS19 Update (patch) V1.3 Beta

Painting a grass texture now adds grass in the first growth stage.

Added a filling percentage for tools and vehicles.
    Added a name for the crops/seed/fertilizer inside the tool/vehicle.
    Added a default mapping for Logitech MOMO Racing Wheel
    Added a new sensitivity control to the adjusted analog gamepad steering

Bug fixes
    Fixed bales desynchronization issues in Multiplayer
    Fixed bought bales spawning beneath the map
    Fixed BGA pricing and unloading issues
    Fixed various LUA errors on dedicated servers
    Fixed a blocking issue with the Goldhofer rear part.
    Fixed a blocking issue when Alt-tabbing with a wheel connected.
    Fixed an issue where animals kept producing even if they didn’t have any food or water.
    Fixed an issue where bales vanished after tabbing away from the train on a dedicated server

Landscaping:
    Painting over the same texture will no longer cost money
    Fixed issues with Fanatec Clubsport V3 and T-Pedals mappings
    Fixed issues related to the low collision of Ninja pipe
    Fixed an issue caused by any steering wheel/gear shifter when using landscaping.
    Fixed several localization issues
    Fixed an issue where cruise control didn’t work properly when using steering wheel and pedals
    Fixed an issue where key picture was missing before PAN MAP on map overview
    G27 mapping names should now display properly.
    Various sound improvements
    Various improvements, game balancing and fixes for vehicles and gameplay

Aki felrakta attól kérnék infót mik a tapasztalatok.
    Mert most már nekem is illene valamit felraknom, frissítenem....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.08. 21:26:49
  • endy papp
    Nos ez így van ,de ez ilyen.....
    Nekem ezzel lenne a legkevesebb gondom,ezzel még simán együtt tudnék élni.
    Eddigi részeknél azért ment a sírás hogy nincs napkorong ,nem látni ,sem a mozgását sem semmit ,a felhők is csak amolyan pacák voltak.
    Most ezek megvannak ,de..... semmi sem lehet tökéletes.....
    Azon kívül hogy az első héten a kiadás előtt után toltam 1 hetet nem nagyon piszkálgattam,pedig jó lenne ,de nem akar rávinni a lélek....
    A modokat "gyűjtögetem" próbálgatom,talán befut valami jó map amivel érdemes lesz foglalkozni,sajna egyenlőre nagyon parkolópályára került nálam ez a játék.
    Igazából ez a játék a véleményem szerint most ért el oda ,hogy ennél több már nem lesz benne,már mint az FS sorozatban.
    Sajna szerintem, a 17 szintjét sem érte el,persze van amiben "megújult" ,jobb lett ,de az kevés,nekem már sajna igen.
    De a giants ez totál le@zarja a steam-en fogy,1 év múlva közel lesz az eladási szám a 17-hez ,innentől ők máris úgy hiszik jó munkát végeztek ,és 20-ban legyártanak egy felturbózott 19-et.
    Mivel nagy előnyben vannak nincs érdemi konkurencia,lehet nem is lesz mostanában,ennél fogva nem fogják túlerőltetni magukat,na nem mintha eddig azt tették volna.
    Erre amit itt csinálnak még túl jó is...

Ebben van a sok támogató és a pénz számukra,kölcsönösen, a cégekkel ,így aztán ,a többire nagy ívben tesznek....én meg a fejükre....

Még annyit ,én elfogattam ilyennek még ha nehéz is (mást nagyon úgy sem tudok tenni)
    Mint írtam majd biztos még elő fogom venni később, de tartok tőle annyi órám nem lesz benne mint az elődökben....bár csak ne így lenne....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.02.06. 22:43:09
  • zolcsika080104
    Felfigyeltem egy apróságra.A grafikai beállítást akárhogy állítom a fák a falevelek árnyéka mozdulatlan még full grafon is.Ezt még a 2013 is tudta pedig. A fák levelének árnyéka rezgett mint a valóságban.az fs 19 irtó nagy visszafejlődés .Beta verziónak is minősíthetetlen felháborító!
  • Carl Davies
    Ettől a rugózástól nekem is könny szökik a szemembe ... de csak azért mert egy traktor nem "rugózik"
  • endy papp
    Na ez az ami SOHA nem lesz az FS szériában.
    No meg a többi általad felsorolt kívánságlista sem.
    Én már egy olyannak is örülnék ami a C@ C-ban van azzal az időjárással esővel napszak váltással.
    Így egybe gyúrva már ütős farm szim lenne.
    Vissza térve a Mud Runner-re,mostanában csak azzal tolom hála a jó modder mapoknak.
    Van hozzá jó grafikai tuning amitől szép is.,
    Ha akarod téli-őszi-nyári map.
    Itt kezdődik a fizika és a dinamikus talaj szimulálása és itt véget is ér.....
    Az fs csak modok miatt követem ,de ha majd fél év múlva lesz egy jó mod map valószínű megint vissza térek,@art lapátolni.....
    Ezt a trakit már láttam de nem próbáltam,igazából annyira nem odavaló szerintem,de persze kinek mi.
    Már bőven 300 óra felet vagyok és még nem unom,mivel elég kreatívak a modderek,no meg alapból imádom a nagy dögöket.
  • Caliph
    spintires mudrunner,deutz mod,valami hasonlónak kéne lennie a dinamikus talajnak :) mondjuk itt néha túlzásba van tolva,mert a sárdagasztás lenne a cél,de alapvetően egy kicsit könnyítve ideális lenne,aztán lehet berakni az eső utáni sárdagasztást meg talán a havas csúszkálást seasons moddal,de már megint "bilibe lóg a kezem" :D

a kerék az kerékkipörög,lapul,a nehéz pót tolja a gépet lefelé a lejtőn,a rugózás könnyet csal az ember szemébe .. :D

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.05. 13:48:42
  • Caliph
    ir ki valamit?
  • Bozsolik11
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni, szerintetek mi lehet a probléma?
    Más szerverekre tudok kapcsolódni multiban, de akkor, ha a barátom által létrehozott szerverre akarok kapcsolódni, akkor nem tudok. Modok nincsenek berakva.
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • zolcsika080104
    Köszönöm a választ.A menüben a beállításoknál meg van valami lehulló falevél opció.Ha ráállítom akkor sem hullik egy sem le,még szeptember 30 án sem.Ezért kérdeztem nem e valami hiba van és a levél majd csak novemberben kezd lehullani a játékban.Ezt a részét nem értem akkor.
  • Wolo__Witz
    Addig még nem jutottam, de igen mivel télen nincs mit csinálni.
  • zolcsika080104
    Köszönöm.Neked is szeptember 30 után április 1 következik,a többi hónapot neked is átugorja?
  • Wolo__Witz
    Zolcsika én megvettem 20 euróért nagyon jó játék, bár a 30 euró sok érte, hisz korai hozzáférésű. Német fejlesztés, havonta jön rá frissítés, sajnos magyar nyelven felirat sincs. Most azon vannak, hogy teljes verziós legyen.
  • Caliph
    mai világban mindenből verseny lesz aminek van egy kis szórakoztató értéke,kedvencem a robot wars,robotok csépelik egymást,de van ilyen is :

loading wars