23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #21706 Még én sem láttam.....még túl korai lenne,a 17-hez is asszem 1 év körül jöttek.
De igazából én most más irányból közelítem meg a játékot ,így nem is hiányzik.
Bálázok,stb... (Anderson DLC) , jól elszöszölök mindennel.
Az állat istállók még váratnak magára,ahhoz még területet is kel vennem....
Amit tudok ajánlani ,igaz totál nem valóságos de segít-gyorsít.
Van olyan mód amivel mindent fel tudsz emelni,nos a bálákat simán kézzel beledobálod a keverőkocsiba és annyi.
Igazából nekem azért van benn mert ha elakad egy gép vagy felborul csak picit arrébb rakom ,így nem kell vesződni a visszaállítással.
De ha nem akarsz bálázni akkor vegyél egy keverő kocsit(módként van nagyobb kapacitású is) ezzel a földre leöntött dolgokat felszeded és annyi,vagy épp a silóból engedsz bele mindenből. -
McEachran3 #21705 Sziasztok :)
Nekifogtam egy nagy farm projektnek amíg megjön a seasons mod. És hát próbálok már terjeszkedni a farmon, nekifogtam már a harmadik 200 férőhelyes tehén farmnak, viszont ennyi állatnál már túl sok meló a bálákat pakolgatni a keverő kocsiba.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki tud-e működő mixing station modról, mert én nem találtam egyet sem. -
endy papp #21704 Ez a mod segít a gamepad és a billt használóknak a kormányzásban.Realistic Steering v1.0.0.0.
Nem próbáltam ,csak gondoltam ha valakinek kell. -
endy papp #21703 Szívesen
Kérdezz bátran ha valami nem vili és elakadnál valamivel.... -
Laca54321 #21702 Köszi Főni :) -
endy papp #21701 Nem Űrtechnológia ez.....
A megfelelő póttal odaállsz és megnyomod megfelelő gombot-billt és ennyi.
Gondolom a ponyvát levetted????
Mert anélkül bajos lenne.....
Nekem működik mindenhol.....
Pár kép segítségül....
Ravenport Mész feltöltés
Ravenport mész
Felsbrunn Mész feltöltés.
Ez a vetőgépekre is néha igaz ahogy a pótokat is egy ideje már csak akkor tudod feltölteni ha leveszed a ponyvát......
Sok sikert. -
Laca54321 #21700 Sajnos nem jöttem rá, hogy a mésztelepen, hogy tudok feltölteni? Bárhová álltam nem történt semmi.
Egyenlőre csak a boltban vett raklapról megy a töltés... -
endy papp #21699 A 17-hez volt magyar gondolom most is ,ha nem jó próbáld angolról lefordítani ,esetleg segít.
Az első kérdésedre a válasz.
A mész akkor kel mikor írj ahogy meszet igényel a föld akkor kell elmenni a mész telepre és onnan hozni-ott feltölteni a szóró pótot . -
Laca54321 #21698 Illetve találok valahol leírást az autodrive használatához valahol magyarul kifejezetten nehezen érthetőknek? :) -
Laca54321 #21697 SZiasztok!
A mésztelep mire jó? -
endy papp #21696 "Én csak az ömlesztett vetőmaggal akadtam meg. Ömlesztve kanálból próbáltam vetőgépbe és kiközelítőkocsiba is önteni, de nem engedte. "
Akkor valamit rosszul csinálsz ,lehet mindent mindenhova önteni ,kipróbáltam,de ez is így volt már régebbi fs-ekben is.
Ha jobban megnézed a többletet nem is öntöttem mellé ,nem engedte a kanálból.
Vetőgép kanállal való feltöltése.... -
DrBrown5 #21695 Igen érthető! :) A pótos rakodós bigzsákost már kitapasztaltam. Sőt, két magasban is lehet rakni őket, átköti mind a kettőt. Én csak az ömlesztett vetőmaggal akadtam meg. Ömlesztve kanálból próbáltam vetőgépbe és kiközelítőkocsiba is önteni, de nem engedte. Pótkocsira viszont lehet kanálból önteni. Ezt nem értettem. De a kiközelítőkocsis-boltos megoldás viszont jó ötlet. -
endy papp #21694 Ezek alap dolgok már a 15-nél is így működtek ezek a munkák.....
De segítek.
Ha veszel big-bag vetőmaggal akkor egyből a vetőgépbe töltsd úgy hogy a vetőgéppel mellé állsz.
Ha szállítani szeretnéd akkor ,platós pótra is teheted őket csak ne ömlesztve(lehet úgy is de ebbe most nem megyek bele) hanem raklapostól vagy ahogy a boltban kapod .
Majd mikor a vetőgép mellé állsz akkor a vetőgépet használva feltöltöd ott és akkor ahogy neked tetszik.
Ha minden áron a boltban megvásárolt big-bag-ot ömlesztve szeretnéd elszállítani és a helyszínen a vetőgépbe tölteni van erre több szállító pót (áttöltő pótok között találsz több fajtát is) direkt erre a célra és azt feltöltöd a boltnál a zsákokból majd elszállítod vele stb...
Elméletileg lehet kanálból is önteni a vetőgépbe ,nem próbáltam még de nem is fogom val színű van egyéb jó megoldás helyette.
Azért lehet bármilyen póttal szállítani hogy a saját silódba tudd ezeket s tárolni,majd ha kell feltölteni a leírt módon a vetőgépeket ,vagy akár más módon is.
Remélem érhető és kielégítő választ kaptál.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.03.31. 11:44:04 -
endy papp #21693 Gyári map esetleg......
Eddig olyat amibe bele is kezdenék és ajánlanám még nem ,de ettől függetlenül simán lehet olyan ami neked pont bejön....keresgél van dögivel és olyanok is.... -
endy papp #21692 Milyen vezérlő eszközt használsz.
Ha kormit, akkor a profilerben állíts középre húzást olyat ami neked kényelmes.(én ezt tettem a 17-nél is)
Ha billel akkor tudtommal nincs ilyen, de simán lehet ,engem nem érint így simán elkerülhette a figyelmem.
A controllerrel meg ha jól emlékszem vissza áll,már csak a controller tulajdonságánál fogva is,mivel a tengelyen van.
-
DrBrown5 #21691 Hát most meg úgy jártam, hogy feltöltöttem egy kis pótkocsit vagy 5-6 big bag zsákos vetőmaggal a boltban, de nem tudom mit kell vele csinálni. A vetőgépet így nem lehet belőle tölteni. Ha kiöntöm a betonra és rakodókanállal felszedem, akkor se lehet vetőgépbe önteni. Akkor miért lehet sima pótkocsit vetőmaggal feltölteni? -
#21690 jó mappal taliztatok már? ér megosztani ha igen :D -
endy papp #21689 Jótanács!!!!!!!!
Ezt a modot használóknak érdemes-ajánlott időközönként frissíteni ,ránézni nincs é újabb verzió,mert a modder mindig javítja fejleszti.
Pl: a 0.0.3.9.-el volt hiba ,én is észleltem ,épp ezért most megnéztem és az újabb 0.0.4.1-el már jól műkszik a tapasztalt hibát javította.
Itt lehet tájékozódni az épp aktuálisról.
FS19_VehicleControlAddon.zip v0.0.4.1
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.03.31. 10:53:37 -
kitt2000 #21688 a vezetésnél nincs olyan mód ami vissza tekeri a kormányt mint a 17-ben?
Idegesítő!
-
endy papp #21687 Örülök.... rossz módokat ritkán ajánlok,ja ja én is már vártam az 1.3 mert a módjaim jó része nem működött a beta verzióval.... -
DrBrown5 #21686 Tényleg jó mod Endy, így már tetszetősebb. Az volt a baj az elején, hogy nem az 1.3-as volt fent. A régivel nem akart működni, de ezzel már igen. :) -
endy papp #21685 Eddig nem véletlen nem sokat toltam az Fs-t most hogy kijött az 1.3 ,amitől még messze nem hibátlan,még simán jönni fog majd idővel az 1.5 is....
De így már ezzel a moddal már nekifogtam,megint a 0-ról ,tegnap épp a famunkát tesztelgettem, mit és mennyire toljam, hogy éri meg .
Kell hozzá mod hogy érdemes legyen vele foglalkozni.
Persze nem bánom, hosszú időre elleszek az Európai mapon, már nagyjából megterveztem a farmot is,ha majd lesz rá pénz.
Nagyon kell ez a talajátalakító opció hogy szép placcot lehessen mindennek csinálni.
Na egy szóval nagyon élvezem megint....
Ja, vissza térve a kérdésedre válaszolva.
Épp úgy kell és oda tenni mint az összes modot.
De segítek,mert nagyon nem mind egy honnan és mit töltöttél le és mit tettél a modok közé,ha egyszer nem műkszik.
Itt a letöltő link.
VehicleControlAddon/FS19_VehicleControlAddon.zip
Ezt töltsd le és tedd a modok közé és ezt kell hogy lásd.
mod mappába ezt kell keresni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt egy leírás is róla ha valami nem lenne tiszta.
VehicleControlAddon for Farming Simulator 2019
A GPS is,meg úgy egybe az egész amit tud,nekem nagyon bejött,ez a mod "bearanyozza" a farmozásom....
Most én is letöltöttem újra mert látom frissítve lett.
Eddig a 0.0.3.4 használtam.
Ez amit linkeltem már 0.0.3.9 verzió.
-
endy papp #21684 Na ja ha még a cokpitet is hozzá vesszük,meg úgy összességében a PC stb,stb... milla fölött van.... -
DrBrown5 #21683 Köszi endy így már jobban hangzik. Csak nálam annyi, hogy bemásoltam ezt a sebességváltós modot a helyére, de a mod hub -ban nem jelenik meg és a játékindításnál de. Te hogy keltetted életre? -
zolcsika080104 #21682 Áldás békesség!
Gyerekek amibe a 3 monitor + az egész felszerelés kerül,lehet venni azonnal munkára fogható műszakis használt traktort! -
endy papp #21681 Csak annyi a különbség hogy nekem jobbról van a Saitek panel
Valljuk be azért így nem oly rossz a szimezés..... -
#21680 Endy :D
-
endy papp #21679 "Érdekesen" oldják meg a dolgokat a giantsnál.....
Ha valami nem sikerül ,nem megy (vagy lehet sok volt a sírás) vissza térnek a jól bevált 17 FŰ növekedés "gondozáshoz".
Persze aki most kezdi annak már ilyen de nem így kezdődött már kezdtem örülni a megjelenés után.
Ezeket a sorokat anno akkor írtam.
"Fű:
Eközben is hogy hasznosan teljen az időm,a fű növekedést is teszteltem.
Itt is van változás.
Mint tudjuk az összes terményt le tudjuk taposni ,NEM kell már külön mod hozzá mint a 17-nél,ha a föld terület a miénk és nem a segítő dolgozik rajt mert nagyon helyesen akkor nincs ilyen.
Vissza térve a fűre is érvényes a letaposás de itt idővel 2 növekedési ciklus alatt újra nő ,míg a termények nem ha egyszer letapostad annak annyi.
A levágás után több fázisban több nap alatt nő meg (lassú ciklusra állítva) 1 naponta nő egyet,.
Lehet a 17-nél is így volt de ott mindig mindenhol rendelkezésre állt így én (de szerintem más sem ) nem figyeltem soha.
Az első után még nem lehet vágni(ez nem változott) utána már igen,a 3. után lesz teljesen végleges állapotában.
No de ezzel nem ússzuk meg ennyire nem egyszerű a 19-ben füvet HATÉKONYAN termeszteni.
Miért is ? mert a fű is épp oly gondozást igényel mint bármi más növény (Pl: búza stb,stb..)
A fű is gazosodik, gyomlálást, gyomirtást ,szántás,meszezés,műtrágyázást,szóval mindent igényel mint a többi haszon növényünk..
Vissza térve a gyomra tesztjeim során arra is fény derült,hogy az is 2 ciklusban nő... nem csak úgy...
Így azért tolódik a játék idő rendesen,pedig csak a fűről beszélünk ,ami ugye elengedhetetlen az állattartásaink során."
Nos most mi is van ehelyett az ami a 17-ben is volt.
Még letaposni sem lehet a füvet .
Gondozni nem kell ,se gyom se műtrágya.....
Na mind egy valahogy túlélem ezt is.
Más : Egy kis kedvcsináló...
Anderson Group Equipment Pack DLC
Itt egy vidi róla mit is kapsz a pénzedért.
Nekem bejött,nyilván lehetett volna olcsóbb is de ez ennyi....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.03.28. 16:10:57 -
endy papp #21678 Hi.
Alapból még mindig csak 1 sebességesek a gépek,a Giants-nál lehet reklamálni.....
Van olyan mod amivel ezt lehet orvosolni.
Ebben a vidiben szereplőt használom ,mondhatom nagyon szuper és nem csak sebességváltásra jó ,más egyéb "csemege" is van benn.
endy papp
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.03.28. 13:20:21 -
DrBrown5 #21677 Sziasztok! Nem tudjátok véletlen, hogy lehet sebességet váltani? Mert nekem az összes jármű eddig csak egysebességes. Mondjuk a terepjáró egyesben is simán megy 130 Km/h-val. -
endy papp #21676 Érdekes felfedezést tettem az árnyék mozgással kapcsolatban.
Szerintem csak bug,programozási hiba.
Az Amcsi mapon a cserepes pálma levelek árnyékai úgy mozognak ahogy kell.
Ezekről van szó.
De mondok jobbat ha az Európai mapon megnézed a tóban ,folyóban lévő vízi növények árnyékát azok is szépen mozognak.
Gondolom nagyon nem reklamált senki ,no meg nagyobb dolgok is várnak javításra,így ez egyenlőre ilyen.
-
zolcsika080104 #21675 Igen ez teljes mértékben így van,sajna ott a géppark ratyi de ha a 19 össze lenne sürítve ezzel a dynastyval értem ezalatt a storyt a farm il házfelújítást pl még bútorokat csempét mindenfélét lehet venni.A növényeket full le lehet taposni,azt nem figyeltem hogy elhajlik e.Szóval mindent összevetve nem lehet minden fenékig tejfel ez van,és köszönöm ,nagyon jó arc vagy Endy! -
endy papp #21674 Bocs hogy megint de most jobban utána néztem ennek a felhő kérdésnek.
Mivel nem rég raktam fel az 1.3 így a felhőkkel foglalkoztam eddig legkevésbé,de érdekelt a dolog ha már annyira rosszak írtad nálad.
Igaz azt írtam korábban hogy igazat adok neked ebben a kérdésben,de így jobban utána nézve már más a szitu.
Nálam teljesen rendbe van,soha rosszabbat.
4 napot néztem végig, de van napos időben bárány felhő,nyilván nem mindig,van hogy teljesen tiszta kb 1,1/2 napig de ilyen-hasonló a valóságban is van.
Felhős időben sem olyan a felhő ahogy azt te leírtad.
Több mapon is megnéztem köztük az alapokon is és modokon is.
Néztem vidit a Farm dynasty-ról is szerintem ott sem szebb semmivel mint itt.
Az meg már ízlés kérdése kinek mi élet hűbb,mint írtam is itt is lehetne jobb szebb ,majd lesz is az tuti.
Pár kép,mind több óra, nap ,eltéréssel napos időt mutat a játék.
Majd felhős időt mutatva.
Megnéztem az eső alatt a felhőket is szerintem nagy gond azokkal sincs,az eső is jobb lett,persze messze nem tökéletes ,de ez is valami...
Remélem meggyőzőek a képek....ha nem nagy gond és lesz időd, a te felhőidről is dobhatnál fel párat mert kíváncsivá tettél....
-
endy papp #21673 Ugyan nem fáradság ,már engem is érdekelt ha ennyire "fenn akadtál rajt"
Nyilván az árnyék nekem sem tetszik így ,de ezt ritkábban nézem látom,így annyira ,nem izgat.
A felhőkben teljesen igazad van ,nekem is ugyan ez a véleményem róla,egyszerűen ennél csak szebben lehetne megcsinálni ,de ahhoz képest ami az eddigi részekben volt ,nagy előre lépés és annyira nem rossz.
Pedig az 17-et isteníti mindenki a 19-et lehúzza,de ott az égbolt a felhők a nap minden volt csak nem természetes,közel sem.
Az meg hogy más játékokban jobb ,igen de van ami meg ott annyira gagyi hogy nekem meg az természet ellenes....
Megkérdezném ott is így elhajlanak a növények és le tudod taposni őket,és elhalás közbe az árnyék is mozdul velük???
Sajna ennyire futotta a gians-tól.
Szerintem előbb utóbb modként lesz szebb is...
Mellesleg azért szerintem nem ennyire "fehér és fekete a felhő kérdés.
Reméljük majd a 21-ben reszelnek rajt....
Ha már farmer dynasty,na ott meg aztán a géppark kiábrándító ahogy kinéz,de minden nem lehet tökéletes egyikben sem.
Nyilván ott másra helyezték a hangsúly ,teljesem más jellegű játék.
Egy időbe gondolkodtam rajt ,de honosítás híján ,no meg korai hozzá férésű lévén ,megvárom míg teljesen elkészül.
Így vagyok a Cattle Crops-al is ,ha kész lesz kipróbálom milyen ,mert van benn potenciál de,kitudja milyen lesz a végtermék??
-
zolcsika080104 #21672 Helo !
Rendes tőled hogy fáradoztál,de ez csak a nap mozgását követő dolog,ezt eddig is tudtam.A farmers dynasty egy félkésznek titulált játék,az teljes egészében tudja ezt az árnyék dolgot a felhők sokkal élethűbbek mint 19 ben,Ezek nekem alap dolgok.Igaz mindenkinek más az.De én sajnos nem tudom beleélni magam ha a grafika full természetellenes.A felhő nálam pl olyan hogy vagy egyáltalán nincs napokig, amikor meg van akkor meg egy összefüggő csúnya szürkéssárga réteg van csak.A szép bárányfelhők hiányoznak,mondom nem életbevágó ez, csak zavaró ha nem barátságos beleélhetős a dolog.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2019.03.24. 09:13:40 -
endy papp #21671 Hi Zolcsika.
Csak a te kedvedért megnéztem ezt az árnyék kérdést.
Itt egy videó nálam hogyan is néz ki.
Igaz a vidi minősége nem a legjobb mivel a 3 moncsi miatt ez a felvevő csak így vesz fel és még konvertáltam is.
Na a lényeg azért remélem látszik.
Szavakba öntve,nálam a fák árnyéka és minden bokor, gaz, miegymás mozog.
A fáknál bokroknál gaznál stb...ez úgy néz ki hogy kb 10mp-ént mozdul el az árnyék,szerintem azért hogy állandóan és folyamatosan mozogjon ahogy a szél fújja és látjuk elég komoly erőforrás kellene .
Én úgy gondolom nem oly rossz ez ,a lényeg hogy mozdul.
A bokrok apró gazok az összes termény,ahogy elhajlítom őket az árnyékuk is elmozdul azonnal.
Az is igaz hogy ez egy előre megírt valami ,mert az összes objektumnál is és a gépek árnyékánál is hasonlóan 10mp-ént mozdul ha tetszik ugrik az árnyék.
Jobb mint ha semmi sem történne.
Szerintem a Nap "mozgását" az idő múlását szerették volna valami kép "szimulálni",hogy ez csak így sikerült hát ez van ,több a semminél.
Nos ennél fogva valami nálad nem kerek ,mint anno a felhőkkel is küzdöttél és az is megváltozott.
Tedd fel minden értékét a grafnak fullra és te is látni fogod.
Az érdekesség-poén az hogy, kipróbáltam közepes graf beállítások mellett is,és ott is látszik az előbb felsorolt árnyék elmozdulás,,csak értelem szerűen nem oly szépen.
Szerintem ezen rész rendben van. -
endy papp #21670 Aki szeretné még fokozni az élmény faktort főleg kormival,annak ajánlanám ,ezt a modot.
Kipróbáltam nagyon király,nekem bejött.
-
endy papp #21669 Ami az árnyékokat illeti nem tudok segíteni,nekem a 17-nél sem okozott katarzist az élmény hogy picit "recegtek"
Soha nem nézegettem,viszont az eget többször is ami itt azért sokkal szebb és jobb.
Viszont hogy a növények elhajlanak ha át mész rajtuk,már szembetűnő változás a korábbi részekhez képest.
Meg még azért van néhány ,csak az emberek szeretnek elsiklani ezek felett,.
Félre ne értsd nem védem a Giants lehúztam én már róluk a "vizes lepedőt" korábban is.
De átlátom már ennyi farmozás után az évek során ,hogy nagyjából merre tartanak,mit szeretnének(első sorba a profitot) ahogy mindenki más is,fejlesztenek több kevesebb sikerrel,de míg 4 hónap alatt el tudnak adni belőle csak a Steam-en több mint 7000 darabot ,a többi platformról és a dobozosokról nem is beszélve,addig nem nagyon aggódnak,szerintem "örüljünk" hogy egyáltalán valaki csinál farmos játékot.
Hogy ez "csak ilyen" lehet válogatni??? nem nagyon.
Azt is figyeltem hogy a 17-ből a 19 megjelenése után eddig pluszba eladtak 2000(csak Steam-on) akkor min aggódjanak???
Az meg hogy a fülkében és a póton átmegy a termény nehéz lenne nem észre venni.
Szerintem ezen a játékon a seasons sem fog érdemben sokat dobni,már ha egyáltalán elkészül hozzá,főleg ha még 1 évet kell rá várni.
Én a 17-nél sem ájultam különösebben be tőle.
Nyilván ahogy írod egy kis színt visz bele ,de akkor is csak ugyan azt csinálod termeled és leadod, csak más időközökben.
Nem azt akarom mondani hogy nem kellene bele de hogy ezért nem várok a modderekre ,ha egyáltalán megcsinálják vala az tuti.
Ha valaki keres az talál benne érdekességet úgymond "színt" benne.
Kezd nehéz szinten és máris kiderül mire lesz egyáltalán annyi pénzed hogy annak a sok gépnek akár az 1/3 át megvedd a földekről nem is beszélve.
Én speciel kormival és vezérlő panellal tolom,ez is sokat dob a játék élményen színesebb tőle a játék hogy mindent külön tudok kapcsolni.
Nem pár gombbal és égérrel tolom.
Pl: van már olyan mod ami az állatokat átárazza,és a termelékenységüket(szaporodásukat) is befolyásolja,hogy csak 1-et emeljek ki.
Több állat is százezrekbe kerül vagy akár lónál millába.
Na mire ezekre valót össze hozod seasons móddal vagy nélküle csak termelni-leadni kell, a farmozás erről szól a való életben is,eléggé ismétlődő folyamatok ezek.
Én egy deformálódó földnek,ezzel összefüggően egy komoly kormány támogatásnak FFB erő vissza csatolásnak jobban örülnék(Spin Tires Mudder-ben van ilyen) de szerintem farmos játékban talán soha nem lesz még csak hasonló sem.
A C@C legalább a talajt megváltoztatja de az is csak gyenge utánzata.
Nyilván mindenki mást keres a játékban ,de mindenki mást tart számára értékesebbnek fontosabbnak jól van ez így.
Félre ne értsd nem akarlak semmiről meggyőzni (mást sem) és nem is vitának szántam soraim ,csupán eszét cserélünk.
De megsúgom van már üvegház is 5 féle és méhkaptár is.
Vissza térve a patch-ra ,nekem volt nem kevés változás ,mivel én még úgy mond a nyers demoval toltam eddig.
Nem láttam értelmét korábban feltenni az előzőket.
Értelem szerűen ez sem csinál belőle más és olyan játékot amit szeretnél de legalább nem ütközöl bele bugok tömkelegébe.
Ami a tereprendezés illeti,csodákat nem csinál,inkább én amolyan "tűzoltásnak" gondolom a Giants részéről ha már az épületek elhelyezését csak így sikerült megoldani akkor valahogy kompenzálni kellett valamivel.
Szerintem szépen lehet vele dolgozni,nyilván nem "csodaszer" de nem annyira rossz ,inkább jó mint ha nem lenne,aki meg komolyabban belemerül arra ott a giants szerkesztő" ,ahogy eddig is.
Ami a "storyt" érinti a C@C beleolvastam a múltkorában ,az állattenyésztést is eléggé komplexre szeretnék ,de lehet elvesznek a részletekbe ahogy a föld ilyen-olyan tulajdonságai befolyásával is.
Lehet pont ettől válik sokak számára uncsinak vagy inkább bonyolultnak.
Persze ez is nézőpont kérdése kinek mi a fontosabb egy farmos játékban.
Bocs ha hosszú lett.
További jó "árnyékot"..... -
zolcsika080104 #21668 Csak azért kérdeztem mert miért ne ha be lehetne állítani.Ráadásul elég szembetűnő ,,úgy vettem észre hogy a bokor mozgott az árnyéka meg nem.Majdnem olyan triviális minthogy a kukorica bemegy a fülkébe .Én is együtt tudok élni,viszont seasons nélkül már nem ,úgyhogy várok amíg legalább az meglesz.Igazából az 1.3 patchtől ,még ugyanolyan demo mint eddig.Gépek tömkelege de semmi semmi ötlet.Termeled és leadod semmi olyan ami vinne egy kis színt bele.Valami story.Ja ás se méhkaptár se üvegház nekem borzasztó csalódás .a patch meg mintha nem is lenne ,én meg abban nem látok semmi változást.A tereprendezést próbáltam,hát inkább mellőzöm annyira borzalom -
endy papp #21667 Hi.
Erről már a múltkorában is beszéltél....
Fogalmam nincs,szerintem sehol.
De miért ???
Állandóan a falevelek árnyékát nézed???....inkább farmozz.....
Nos igen a 17-ben ez meg volt , de itt soha nem néztem, ha te nem mondod észre nem veszem ,pedig azért elég kritikusan szoktam nézni a dolgokat.
Nekem ennél vannak nagyobb és szembetűnőbb problémáim a játékkal ,de valahogy túlélem azokat is ,együtt tudok velük élni.
Azért szerintem elég sok mindenben megújult a 19 a 17-hez képest.
Nyilván lehetne sokkal de sokkal jobb is ,de van az a mondás ne várj sokat és nem csalatkozol nagyot.
Sajnos vagy nem én már az FS-el úgy vagyok a kis dolgokat is "nagyra" értékelem.....mást amúgy sem tudok tenni,ha meg feszülök is,ez ilyen marad.
A modokkal minden téren sokat lehet hozzá tenni feldobni élhetővé és realisztikusabbá tenni,szerencsére.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.03.21. 20:00:26