Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van a játékban a térképen olyan, hogy Helyreállítás. De számolj vele hogy a gépek tartalmát nullázza a helyreállítás, mert az Óriásoknak még ez nem esett le.
Utoljára szerkesztette: mgm480, 2018.12.10. 12:27:49
Utoljára szerkesztette: mgm480, 2018.12.10. 12:27:49
Üdv!
Ha felborul a kombájnom vagy a traktorom hogyan tudom talpra állítani?
Ha felborul a kombájnom vagy a traktorom hogyan tudom talpra állítani?
www.guillotine.atw.hu
Azt kifelejtettem, hogy a kombájn hátulján a szecsékóz érdemes felcsukni a vesszővel, ha jól tudom, mert nagyban lerövidíti a kombájn hosszát és jobban fordul tőle a szerelvényed :)
Üdv.
Ha jól ráteszed (nem bonyolult) nem fog leesni,még a leghosszabb sem.
Nekem eddig sikerült,imádkozás nélkül is....több kombit-vágóasztalt futót is teszteltem ,próbáltam.
Nyilván nem mindegy melyik oldalról teszed rá az utánfutóra,de volt hogy fordítva tettem akkor sem esett le de nem volt olyan stabil azért izget mozgott szállítás közbe
Ha leírod pontosan melyik kombi-vágóasztal és futó volt szívesen ránézek a kedvedért
Itt a földeknek nem csökken az ára,a küldetések teljesítése nincs hatással rájuk.
Csupán pénzkereseti lehetőség.
Ha rám hallgatsz a küldiket saját gépekkel tolod,jobban megéri.
No meg inkább ha van pénzed érdemesebb a saját földeken dolgozni,abból több pénzt tudsz csinálni.
Nyilván kell hozzá tőke ,nem kevés ,de itt most erre fektették a hangsúlyt a 19-ben hogy ne tudj hamar meggazdagodni,persze a küldiknél is lehet ügyeskedni ,pár trükkel,de ez már más tészta....
Ha jól ráteszed (nem bonyolult) nem fog leesni,még a leghosszabb sem.
Nekem eddig sikerült,imádkozás nélkül is....több kombit-vágóasztalt futót is teszteltem ,próbáltam.
Nyilván nem mindegy melyik oldalról teszed rá az utánfutóra,de volt hogy fordítva tettem akkor sem esett le de nem volt olyan stabil azért izget mozgott szállítás közbe
Ha leírod pontosan melyik kombi-vágóasztal és futó volt szívesen ránézek a kedvedért
Itt a földeknek nem csökken az ára,a küldetések teljesítése nincs hatással rájuk.
Csupán pénzkereseti lehetőség.
Ha rám hallgatsz a küldiket saját gépekkel tolod,jobban megéri.
No meg inkább ha van pénzed érdemesebb a saját földeken dolgozni,abból több pénzt tudsz csinálni.
Nyilván kell hozzá tőke ,nem kevés ,de itt most erre fektették a hangsúlyt a 19-ben hogy ne tudj hamar meggazdagodni,persze a küldiknél is lehet ügyeskedni ,pár trükkel,de ez már más tészta....
Épp tegnap végeztem kísérletet, nem, nem csökken a földek ára a küldik teljesítése után.
A vágóasztal meg az egy érdekes dolog, rögzíteni nem kell sehogyan, amint ráteszed, ő mintha rátapadna, de persze nem teljes szilárdsággal. Oda kell figyelni hová is tesszük a vágóasztalt a kocsin, nem lehet túl közel sem a kombájnoz, sem túl messze, de viszont az sem mindegy melyik feléről teszi rá az ember az asztalt a pótra. Mi Multiban gyakran használjuk, és nincsen vele gond. Ésszel kell közlekedni, nem 30-al éles kanyarokat venni, a bukkanóknál lassítani és semmi baj nem lesz vele.
A vágóasztal meg az egy érdekes dolog, rögzíteni nem kell sehogyan, amint ráteszed, ő mintha rátapadna, de persze nem teljes szilárdsággal. Oda kell figyelni hová is tesszük a vágóasztalt a kocsin, nem lehet túl közel sem a kombájnoz, sem túl messze, de viszont az sem mindegy melyik feléről teszi rá az ember az asztalt a pótra. Mi Multiban gyakran használjuk, és nincsen vele gond. Ésszel kell közlekedni, nem 30-al éles kanyarokat venni, a bukkanóknál lassítani és semmi baj nem lesz vele.
FS19.
Csináltam egy missziót az egyik földön, ami nem az enyém, amihez igénybe vettem a kombájn bérlést, amit a játék felajánlott. Eléggé nagyméretű vágóasztalt adtak és hozzá egy utánfutót is, hogy elférjek a cuccal az úton. Végül mégis kénytelen voltam felszerelt vágóasztallal a földhöz szerencsétlenkedni a gépet, mert a vágóasztalt sehogy nem lehetett az utánfutóhoz rögzíteni. A kérdés adott: hogy a kukiba lehet a vágóasztalt rákapcsolni az utánfutójára? Csak ráteszem és imádkozok, hogy ne essen le menet közben?
A másik dolog, itt is csökken a földek ára a sikeres missziók után, mint a 17-ben?
Csináltam egy missziót az egyik földön, ami nem az enyém, amihez igénybe vettem a kombájn bérlést, amit a játék felajánlott. Eléggé nagyméretű vágóasztalt adtak és hozzá egy utánfutót is, hogy elférjek a cuccal az úton. Végül mégis kénytelen voltam felszerelt vágóasztallal a földhöz szerencsétlenkedni a gépet, mert a vágóasztalt sehogy nem lehetett az utánfutóhoz rögzíteni. A kérdés adott: hogy a kukiba lehet a vágóasztalt rákapcsolni az utánfutójára? Csak ráteszem és imádkozok, hogy ne essen le menet közben?
A másik dolog, itt is csökken a földek ára a sikeres missziók után, mint a 17-ben?
Nem kell parázni a jövő hét közepére tuti kijön a végleges,de legkésőbb a végére,addig meg lehet nélküle is tolni,ha csak magamból indulok ki....<#wink>#wink>
Nos én ebbe most nem folynék bele jobban egyszerűen azért mert 1.0<#mf1>#mf1>
Meg többen írták hogy az 1.2 -vel tolják, de akkor honnan van meg nekik? Linket kérek szépen!!!
Hát nem tom esetleg ha ezt megnézed mit látsz? https://www.farming-simulator.com/updates.php?fs19_beta
Nálam ennyi látszik a hivatalos oldalon.
Farming Simulator 19 Update 1.1.3 (*)
Tudom hogy más irányból le lehet szedni,valószínű a béta kavart be, én ezért is nem csipázom a bétákat,habár én még mindig azzal tolom.....<#idiota>#idiota>
Farming Simulator 19 Update 1.1.3 (*)
Tudom hogy más irányból le lehet szedni,valószínű a béta kavart be, én ezért is nem csipázom a bétákat,habár én még mindig azzal tolom.....<#idiota>#idiota>
Single-be is lehet állítani a színt.
Üdv Mindenkinek! Lenne bajom rendesen: Ez a hivatalos oldalon találtam, hát leszedtem:
Na de mi lett ez után, hát ez:
Kérdem én, hogy lehet Farming Simulator 2017 hibája, ha ez egy Farming Simulator 2019 -es patch???
Utoljára szerkesztette: LazyB, 2018.12.09. 21:28:59
Na de mi lett ez után, hát ez:
Kérdem én, hogy lehet Farming Simulator 2017 hibája, ha ez egy Farming Simulator 2019 -es patch???Utoljára szerkesztette: LazyB, 2018.12.09. 21:28:59
Ja multi,bocs én még addig nem jutottam(nálam nem működik még<#fogmosas>#fogmosas>)
Na ezt is megoldottam ,gép vissza állítás és máris működik más terménnyel is az aratás,ugyan is ez ahogy nézem több fajta kombit is érintett,anno.
Igazából ez már csak nekem érdekes,nem írom le miért is....<#beka3>#beka3>
Igazából ez már csak nekem érdekes,nem írom le miért is....<#beka3>#beka3>
Multiplayer, választható a szin, a cimbim a sárgát választotta, mert az beleolvad, én meg a pirosat, mert az nem :D
A saját földet nálad hogy hogy pirossal mutatja?,nálam zöld<#nemtudom>#nemtudom> már mint számmal.
Ahogy az ábra is mutatja akkor ezen része (fű érés)is rendben van<#eljen>#eljen>
Köszi a képeket.<#worship>#worship>
Ahogy az ábra is mutatja akkor ezen része (fű érés)is rendben van<#eljen>#eljen>
Köszi a képeket.<#worship>#worship>
Szerintem itt sincs hiba, 4 kép, levágva lila kigyó a 8-as föld jobbján, utánna zöld, sárga, és teljesen beérett max szintü derékig érö fű

Utoljára szerkesztette: Z33noo, 2018.12.09. 21:07:33

Utoljára szerkesztette: Z33noo, 2018.12.09. 21:07:33
Jól mutat a háttérben a Német(bocs ha jól látom NDK) zászló<#sniffles>#sniffles>

Az igaz, de a patch note-sba nem írták a javítását.
De ez 1.2 béta :)
Felesleges. Én az 1.1.3-al lejjebb már szarra teszteltem :)
Tesztelem a füvet, csak mivel nem egyedül játszok nem akarok idöt gyorsitani, jönnek a képek mindjárt.
Húúú köszi az infót<#worship>#worship>,akkor alakul ez.<#eljen>#eljen>
Ha a fű javításra kerül majd valamelyik patch-ban,akkor biztos felrakom én is.
Biztos csak az én heppem,de az állattartással kapcsolatban meg úgy általában , nagyon nem mind egy hogy a fű milyen hozamot ad,ha nincs meg az uccsó fázis a növekedésben.
Ha a fű javításra kerül majd valamelyik patch-ban,akkor biztos felrakom én is.
Biztos csak az én heppem,de az állattartással kapcsolatban meg úgy általában , nagyon nem mind egy hogy a fű milyen hozamot ad,ha nincs meg az uccsó fázis a növekedésben.
Hali Endy
Az a föld még nem az enyém :D még nem vásároltuk meg, de viszont a fényesség beállításával kapcsolatban tudom mondani, hogy a jelenlegi 1.1.3-ba van ilyen. :

Az a föld még nem az enyém :D még nem vásároltuk meg, de viszont a fényesség beállításával kapcsolatban tudom mondani, hogy a jelenlegi 1.1.3-ba van ilyen. :

Ezt a fű témát már korábban kitárgyaltuk,@Daditsx@ kollégával.
Ezért én örülnék neki legjobban ha ilyen képeket tudsz prezentálni a fű növekedéséről,ezek szerint javították.
Előtte,vagyis vágás után,
Majd növekedés végső fázisában,ez még nem az, mikor narancs sárga minden.
Remélem nem kértem túl bonyolultat.<#wink>#wink>
Ezért én örülnék neki legjobban ha ilyen képeket tudsz prezentálni a fű növekedéséről,ezek szerint javították.
Előtte,vagyis vágás után,
Majd növekedés végső fázisában,ez még nem az, mikor narancs sárga minden.
Remélem nem kértem túl bonyolultat.<#wink>#wink>
<#eljen>#eljen>
Azért a jobb oldali földre ráférne egy alapos gyomirtás....ha jól látom azok nem kultúrnövények <#wink>#wink>
Azért a jobb oldali földre ráférne egy alapos gyomirtás....ha jól látom azok nem kultúrnövények <#wink>#wink>
Az eddigi patch-ek javarészt kormányokra, gamepad-ekre és joystick-okra jöttek. Akinek nem ezekkel volt baja annak nem is volt értelme telepíteni. A mostani 1.2 már tartalmaz mást is ami miatt érdemes LESZ telepíteni. De még nem amíg beta.
Nos....IGAZAD VAN<#worship>#worship>
Mivel tudja már az is aki nem is olvassa a hsz-im ,hogy én milyen verzával tolom,<#hehe>#hehe>így képzeld ugyan ezt amit írtál:
" de semmi olyat nem tudok mondani ami miatt játszhatatlan lenne, majdnem mindenre van alternativ megoldás ... vagy együtt kell élni vele. "
Én is leírhatom,mivel semmi gondom a hibákkal , tudom mi-hol és mennyi található,ha nem is az összeset,kerülöm őket ,egyenlőre a játékot sem tolom túl,tesztelem,hogy tudjam érdemben mire is jött használható patch de azért mert 1 hónap alatt kitolnak 3-4 patch-ot még ne dobok hátast úgy hogy alap dolgok amik már a 13-ban is elsőre sikerültek,nem működnek vagy bugosan.
Ennyi.....
Sértődés meg részemről nincs azért vagyunk itt hogy megvitassuk egymással a nézeteinket ütköztessük a véleményeinket jó ez így ,...
A BÉKE legyen mindnyájunkkal Ámen<#worship>#worship>
Mivel tudja már az is aki nem is olvassa a hsz-im ,hogy én milyen verzával tolom,<#hehe>#hehe>így képzeld ugyan ezt amit írtál:
" de semmi olyat nem tudok mondani ami miatt játszhatatlan lenne, majdnem mindenre van alternativ megoldás ... vagy együtt kell élni vele. "
Én is leírhatom,mivel semmi gondom a hibákkal , tudom mi-hol és mennyi található,ha nem is az összeset,kerülöm őket ,egyenlőre a játékot sem tolom túl,tesztelem,hogy tudjam érdemben mire is jött használható patch de azért mert 1 hónap alatt kitolnak 3-4 patch-ot még ne dobok hátast úgy hogy alap dolgok amik már a 13-ban is elsőre sikerültek,nem működnek vagy bugosan.
Ennyi.....
Sértődés meg részemről nincs azért vagyunk itt hogy megvitassuk egymással a nézeteinket ütköztessük a véleményeinket jó ez így ,...
A BÉKE legyen mindnyájunkkal Ámen<#worship>#worship>
Az 1.1.3 patch már nem béta, hanem hivatalos, csak a 1.2 béta jelenleg, és pont azért tettem fel, mert kiváncsi voltam, a tereprendezésre, van biztonsági mentésem az elözö állásrol, köszönöm hogy aggódsz értem, de nem fogok sirni ha nem indul el a játék, hiszen elindul és jobb mint valaha.
Füvet a földek szélén lévö mezsgyéröl gyüjtök, nem pazarlok földet arra, hogy füvet vessek bele, ott hibátlan a növekedése.
Füvet a földek szélén lévö mezsgyéröl gyüjtök, nem pazarlok földet arra, hogy füvet vessek bele, ott hibátlan a növekedése.
Zolcsika és Endy
Bocsánatot kérek DE ÉN nem szidtam és/vagy becsméreltem azt a munkát és tájékoztatást amit kaptunk, elismerésem a leirásokért, kimeritö és tartalmas.
Az elsö "beszólásom" végén a vigyor és a "(no offence)2 azt jelenti, hogy vicceltem, poénkodtam.
Endy leirásait elolvastam eddig is és el fogom ez után is, hiszen hasznosak.
Dicséret Endynek!
Köszönöm.
Bocsánatot kérek DE ÉN nem szidtam és/vagy becsméreltem azt a munkát és tájékoztatást amit kaptunk, elismerésem a leirásokért, kimeritö és tartalmas.
Az elsö "beszólásom" végén a vigyor és a "(no offence)2 azt jelenti, hogy vicceltem, poénkodtam.
Endy leirásait elolvastam eddig is és el fogom ez után is, hiszen hasznosak.
Dicséret Endynek!
Köszönöm.
A patch-ek beta-k még! Tudod mit jelent? Azt, hogy mindenki saját felelősségére telepítse. Tehát, ha Te felrakod és utána nem indul el az FS vagy a mentésed ment a kukába nem hisztizhetsz. Majd ha a steam feldobja nekem akkor telepítem addig nem.
Ez a "megnö derékig" elég szakszerű megfogalmazás. Képzeld nekem csak az első betakarítási fázisig nő (citromsárga)... a derékig mit jelent?
Ez a "megnö derékig" elég szakszerű megfogalmazás. Képzeld nekem csak az első betakarítási fázisig nő (citromsárga)... a derékig mit jelent?
Endy és mindenki hozzászólását elolvasom és megfontolom,és mintha még az elején Endy azt írta volna hogy azért nem telepít főleg nem beta frisssítéseket mert az összes gamepad vagy konzol nem tudom mi van neki lényeg hogy az összes beállítását kezdhette elölröl mert nem mentette el a frissítés után alapba állt.az összes pedál meg minden gombkiosztás egyebek majd egy napba telik ,ezért tesztelgesse aki elrontotta írta Ő.Ráadásul Endy megérdemelne sosk sok dícséretet annyit segített már mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.12.09. 16:17:26
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2018.12.09. 16:17:26
Ha mindenki igy gondolkozna mint te akkor nem csinálnának patchetet sem, mert ugyse raknák fel a juzerek.
Ha mindenki az 1.0-át használná, mert "ugyse jó" az ujabb javitás akkor sose lenne kész a játék, hiszen nem lenne visszajelzése a fejlesztöknek a hibákról.
A fü növekedését nem hallgattam még, de kaszálás után rendben megnö derékig ... szerintem nincs baj vele.
Ropa cuccot nem használtam még csak lizingelve, igy érdemben nem tudok nyilatkozni.
Tankolással sose volt problémám, rendben fogy az üzemanyag, bármikor ujratölthetö, sose töltödött ujra magátol.
A német nyelv nem az én gyomromnak való, el se olvastam.
Félreértés továbbra se essék, a játék nem tökéletes, van sok hiba benne de semmi olyat nem tudok mondani ami miatt játszhatatlan lenne, majdnem mindenre van alternativ megoldás ... vagy együtt kell élni vele.
Ha mindenki az 1.0-át használná, mert "ugyse jó" az ujabb javitás akkor sose lenne kész a játék, hiszen nem lenne visszajelzése a fejlesztöknek a hibákról.
A fü növekedését nem hallgattam még, de kaszálás után rendben megnö derékig ... szerintem nincs baj vele.
Ropa cuccot nem használtam még csak lizingelve, igy érdemben nem tudok nyilatkozni.
Tankolással sose volt problémám, rendben fogy az üzemanyag, bármikor ujratölthetö, sose töltödött ujra magátol.
A német nyelv nem az én gyomromnak való, el se olvastam.
Félreértés továbbra se essék, a játék nem tökéletes, van sok hiba benne de semmi olyat nem tudok mondani ami miatt játszhatatlan lenne, majdnem mindenre van alternativ megoldás ... vagy együtt kell élni vele.
gyagya<#crazya>#crazya>
Köszönöm hogy ilyen figyelmes vagy.....<#wow1>#wow1>
Valamit félre olvastál én nem szarom le a munkájukat (már a patch-eket illeti) csak az eddigieket még érdemben nem tudtam értékelni.
Miért is??? gondolom eleget írtam róla.
De ha 1 mondatba kellene bele sűrítenem ,még nem érték el azt a szintet amit a megjelenésre kész játékként kellett volna.
Nos amint olvasom nagyon képbe vagy a játékkal és az új patch-al.
Pár kérdésem lenne.
A fű növekedési ciklusait javították?
Több hsz-al alább idézett rengeteg bugokat,javították?
endy papp
Az imént írt Ropa-t javították?
Ha kilépek a kocsik ne tankolódnak újra maguktól?
STB,STB....???
Hosszú a sor......sajnos.
Ja hogy majd talán az 1.5-re 1/2-1 év múlva a végére érnek.<#falbav>#falbav>
Ami a tereprendezést illeti.
Szerintem az csak annyira új hogy próbálják valahogy kompenzálni azt amit nem sikerült a tárgyak elhelyezésének módjával normálisan megvalósítaniuk.
Muszáj volt valamit lépniük ez irányba is nagy volt a felháborodás,így hamar rittyentettek valamit,ami lehet már "kész" volt de annyira nem hogy eddig bele tegyék.
Régóta farmozok ahhoz hogy észre vegyem eddig SOHA,nem volt publikus béta patch teszt,már nem mernek egy patch-et sem kiadni elsőre,ebből is látszik mennyire összecsapottra félkészre sikerült a 19.
Hidd el hogy én drukkolok hogy minél előbb használható legyen a játék ,kompromisszumok nélkül,lehessen farmozni.<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Valamit félre olvastál én nem szarom le a munkájukat (már a patch-eket illeti) csak az eddigieket még érdemben nem tudtam értékelni.
Miért is??? gondolom eleget írtam róla.
De ha 1 mondatba kellene bele sűrítenem ,még nem érték el azt a szintet amit a megjelenésre kész játékként kellett volna.
Nos amint olvasom nagyon képbe vagy a játékkal és az új patch-al.
Pár kérdésem lenne.
A fű növekedési ciklusait javították?
Több hsz-al alább idézett rengeteg bugokat,javították?
endy papp
Az imént írt Ropa-t javították?
Ha kilépek a kocsik ne tankolódnak újra maguktól?
STB,STB....???
Hosszú a sor......sajnos.
Ja hogy majd talán az 1.5-re 1/2-1 év múlva a végére érnek.<#falbav>#falbav>
Ami a tereprendezést illeti.
Szerintem az csak annyira új hogy próbálják valahogy kompenzálni azt amit nem sikerült a tárgyak elhelyezésének módjával normálisan megvalósítaniuk.
Muszáj volt valamit lépniük ez irányba is nagy volt a felháborodás,így hamar rittyentettek valamit,ami lehet már "kész" volt de annyira nem hogy eddig bele tegyék.
Régóta farmozok ahhoz hogy észre vegyem eddig SOHA,nem volt publikus béta patch teszt,már nem mernek egy patch-et sem kiadni elsőre,ebből is látszik mennyire összecsapottra félkészre sikerült a 19.
Hidd el hogy én drukkolok hogy minél előbb használható legyen a játék ,kompromisszumok nélkül,lehessen farmozni.<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Nincs kérdésem, csak udvaris voltam és felhivtam a figyelmed egy apró mulasztásra.
Én az 1.2 bétával játszok multiban az unokatesommal és egyszerüen szuper, eddig is felraktam minden patchet és ezután is fel fogom, mert nem azért javitgatják, hogy leszarjuk a munkájukat.
Az uj tereprendezés is nagyszerü feature lett, tökéletesen használható bár bonyolult kezelni, de egy kis gyakorlással rá lehet érezni.
Viszont mivel pénzbe kerül, a gyakorlást másik mentéssel végeztem.
Egy kis finomitás után (remélem a végleges patchben) már remek farmokat lehet majd csinálni.
Én az 1.2 bétával játszok multiban az unokatesommal és egyszerüen szuper, eddig is felraktam minden patchet és ezután is fel fogom, mert nem azért javitgatják, hogy leszarjuk a munkájukat.
Az uj tereprendezés is nagyszerü feature lett, tökéletesen használható bár bonyolult kezelni, de egy kis gyakorlással rá lehet érezni.
Viszont mivel pénzbe kerül, a gyakorlást másik mentéssel végeztem.
Egy kis finomitás után (remélem a végleges patchben) már remek farmokat lehet majd csinálni.
Bocsi,de megelőzöm a vissza kérdezőket és azt aki nem olvassa el amit írok csak kérdez....
Holott 2-3-al visszább leírtam.
Csak a te kedvedért többet nem írom le ,így mindenki majd kiválogatja magának azt ami jó és oda teszi,ahova szeretné...
Mit is lenne a te kérdésed??????
Vagy mi a hozzászólásod mondani valója ami az fs-hez kapcsolódik.....<#wave>#wave>
Holott 2-3-al visszább leírtam.
Csak a te kedvedért többet nem írom le ,így mindenki majd kiválogatja magának azt ami jó és oda teszi,ahova szeretné...
Mit is lenne a te kérdésed??????
Vagy mi a hozzászólásod mondani valója ami az fs-hez kapcsolódik.....<#wave>#wave>
Endy ... ebben a hozzászólásodban nem irtad le hogy az 1.0-ával játszol, pótold lécci, már ugy megszoktuk :D
(no offense)
(no offense)
Biztos hozzá tesznek a játék hangulatához ezek az elemek(valakinek) de ilyenekre bezzeg volt idejük.<#idiota>#idiota>
Mondjuk kíváncsi lennék (ahogy mondani szokták) itt a "költő mire gondolt".....

Mondjuk kíváncsi lennék (ahogy mondani szokták) itt a "költő mire gondolt".....

Az 1.2 patch-ben már a kaszálógépről írnak......a fűről szerintem még nem is tudnak,vagyis biztos de kussolnak,legalább is a listában nincs.
" The mower BIG M450 can’t be refueled"
Ma az egyik új Ropa(cukorrépa kisebbiket) betakarítót indítottam el de az animáció lemaradt ,csak úgy a tartályba kerül a répa.....<#help>#help>a vágóasztalnál sem látszik semmi.
Röhej hogy most letöltöttem egy mod pak-ot ott megvan az animáció....<#vigyor2>#vigyor2>
Ha a megjelenés előtt 1 hétig nem a nagy semmit mutogatták volna hanem javították volna a létező rengeteg bugot már előbbre lennénk.
Az duma hogy nem volt idő, meg nem tudták,nem kell promózni azt ami még nincs kész ....de ez már csak ilyen és ahogy nézem, ahogy múlnak az évek csak rosszabb lesz a játékfronton is.<#fejvakaras>#fejvakaras>
"
Ma az egyik új Ropa(cukorrépa kisebbiket) betakarítót indítottam el de az animáció lemaradt ,csak úgy a tartályba kerül a répa.....<#help>#help>a vágóasztalnál sem látszik semmi.
Röhej hogy most letöltöttem egy mod pak-ot ott megvan az animáció....<#vigyor2>#vigyor2>
Ha a megjelenés előtt 1 hétig nem a nagy semmit mutogatták volna hanem javították volna a létező rengeteg bugot már előbbre lennénk.
Az duma hogy nem volt idő, meg nem tudták,nem kell promózni azt ami még nincs kész ....de ez már csak ilyen és ahogy nézem, ahogy múlnak az évek csak rosszabb lesz a játékfronton is.<#fejvakaras>#fejvakaras>
NEM az ön készülékében van a hiba.....<#wink>#wink>
Sajna csak ismételgetni tudom magam.....Többek között ezért is tolom még az 1.0-al.
Az 1.1-et mikor felraktam, láttam kivették belőle ezt az opciót ,tettek be helyette egy olyat ami érdemben nem változtatta meg a fényerőt,vagy is nem tudtam olyan sötétre venni mint az 1.0-al.
A fényesség opció erre lenne hivatott de ezt már az 1.1-be nem láttam,számomra enélkül játszhatatlan nappal....
Nem tudom azóta javították é???
Ezek szerint nem.
A következő patch-ban ennyit láttam,de szerintem ez nem erre fog irányulni ,de annyira nem jó az angolom,hogy ebből kihámozzam egyáltalán mi is lesz ez.
"FIXED] Shading issues in some specific light/viewer combinations"
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.09. 14:44:07
Sajna csak ismételgetni tudom magam.....Többek között ezért is tolom még az 1.0-al.
Az 1.1-et mikor felraktam, láttam kivették belőle ezt az opciót ,tettek be helyette egy olyat ami érdemben nem változtatta meg a fényerőt,vagy is nem tudtam olyan sötétre venni mint az 1.0-al.
A fényesség opció erre lenne hivatott de ezt már az 1.1-be nem láttam,számomra enélkül játszhatatlan nappal....
Nem tudom azóta javították é???
Ezek szerint nem.
A következő patch-ban ennyit láttam,de szerintem ez nem erre fog irányulni ,de annyira nem jó az angolom,hogy ebből kihámozzam egyáltalán mi is lesz ez.
"FIXED] Shading issues in some specific light/viewer combinations"
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.09. 14:44:07
A színek ilyen "fényesek", vagy ez az én videókártyám hibája?
Semmit nem vesztettél..
Igazából én nem bántam meg,mert az hogy pár hónap múlva pár ezressel kevesebbe kerül nem nagyon izgat,vagyok annyira elvetemült fs rajongó hogy addig nem tudtam volna várni....<#nyes>#nyes>
A héten talán ha 4-5 órát toltam<#sir>#sir> annak is nagy része modok próbálgatása volt.
Majd ha egyszer érdemben "késznek mondható" állapotba kerül ne akkor kelljen össze vadásznom őket.
Most már ez a tendencia a játék piac fronton ,félkész béta állapotú játékokat eladnak "késznek" teljes áron....
Mint írtam is 1.3-ig biztos nem rakom fel a pach-et, az meg még arrébb van ,de még azután is marad benne bug ,de talán olyan sok már nem .
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.09. 08:57:34
Igazából én nem bántam meg,mert az hogy pár hónap múlva pár ezressel kevesebbe kerül nem nagyon izgat,vagyok annyira elvetemült fs rajongó hogy addig nem tudtam volna várni....<#nyes>#nyes>
A héten talán ha 4-5 órát toltam<#sir>#sir> annak is nagy része modok próbálgatása volt.
Majd ha egyszer érdemben "késznek mondható" állapotba kerül ne akkor kelljen össze vadásznom őket.
Most már ez a tendencia a játék piac fronton ,félkész béta állapotú játékokat eladnak "késznek" teljes áron....
Mint írtam is 1.3-ig biztos nem rakom fel a pach-et, az meg még arrébb van ,de még azután is marad benne bug ,de talán olyan sok már nem .
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.12.09. 08:57:34
Szerintem mind a ketten félreértetek valamit, vagy rossz a megfogalmazás. Kéne egy kép, hogy értsük.
De ahogy én értelmezem a "textúra lap"-ot. Mindig is ilyen volt. A burgonya is egy sík lap, ha rázoom-olsz. És az emelkedik a pótkocsiba. Minden terményre igaz a sík felület. Ha bemész egy gabonatáblába és ráközelítesz láthatod, hogy a növények is 2db sík lapból állnak egy + jelet kirakva. Másoknál sincs másképp, csak a videók minősége, ráközelítése miatt másképp láttad.
De ahogy én értelmezem a "textúra lap"-ot. Mindig is ilyen volt. A burgonya is egy sík lap, ha rázoom-olsz. És az emelkedik a pótkocsiba. Minden terményre igaz a sík felület. Ha bemész egy gabonatáblába és ráközelítesz láthatod, hogy a növények is 2db sík lapból állnak egy + jelet kirakva. Másoknál sincs másképp, csak a videók minősége, ráközelítése miatt másképp láttad.
Szia .
Ehhez nem kell mod ezt már a 17 is tudta alapból.
Csak halkan kérdezem meg eredeti a játék???
Ha nem az, akkor bármilyen hibával fordulj az eladóhoz......<#wink>#wink>
Nézd eddigi próbáim tesztjeim alkalmával ezzel a jelenséggel nem találkoztam.
Természetesen nem állítom ,hogy a hiba nem létezik...
Főleg hogy én még az 1.0-al tolom,rengeteg pótot próbáltam (modokat is ) de ilyet nem láttam.
Minden pótnál jelentkezik ez a hiba???
Milyen verzióval tolod ,már mint frissítés terén?
Ehhez nem kell mod ezt már a 17 is tudta alapból.
Csak halkan kérdezem meg eredeti a játék???
Ha nem az, akkor bármilyen hibával fordulj az eladóhoz......<#wink>#wink>
Nézd eddigi próbáim tesztjeim alkalmával ezzel a jelenséggel nem találkoztam.
Természetesen nem állítom ,hogy a hiba nem létezik...
Főleg hogy én még az 1.0-al tolom,rengeteg pótot próbáltam (modokat is ) de ilyet nem láttam.
Minden pótnál jelentkezik ez a hiba???
Milyen verzióval tolod ,már mint frissítés terén?
Sziasztok! Az hogy lehet, hogy a pótkocsira pakolt terményeket nálam egy sima textura lapként jeleníti meg?
Értem ezt úgy hogyha aláállok egy pótkocsival egy ürítésre váró gép alá, akkor csak simán telik meg a pót - emelkedik egy textura lap, nincs szépen meganimálva hogy csak odaszórja ahol állok. Videókat nézegetve másoknál meg szépen kupacolva telik a taliga!
Ezt valami moddal lehet elérni?
Értem ezt úgy hogyha aláállok egy pótkocsival egy ürítésre váró gép alá, akkor csak simán telik meg a pót - emelkedik egy textura lap, nincs szépen meganimálva hogy csak odaszórja ahol állok. Videókat nézegetve másoknál meg szépen kupacolva telik a taliga!
Ezt valami moddal lehet elérni?