23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
McEachran3 #21866 Ha őszinte akarok lenni azt kell mondjam hogy a játék mélysége (néhány moddal kiegészűlve, pl. seasons, courseplay stb) nekem pont elégséges. A modok adnak annyi mélységet ami pont le tud foglalni, és nem túl mély ahhoz hogy beleunjak pöcsölni az apró szarokkal.
Amennyire reménykedtem a Cattle and Cropsban hogy az lesz nekem A Játék, rájöttem hogy sem a sárdagasztós földek, sem az elbonyolított kezelőfelület nem hiányzik nekem. A részletes állattartást meg amit ígértek azt megkapom a Seasons modtól.
Bosszantó hogy kb. 1 évet kell várni a kiadástól odáig hogy végre azokkal a modokkal tudjam játszani a játékot amivel nekem valóban szórakozás, de mivel nincs más alternatíva ezért marad ez.
Ez az első év hogy majdnem minden igényeimet kielégíti a játék + a modok, és azt kell mondjam hogy nagyon jól szórakozok. -
endy papp #21865 Szoktam figyelni a steam értékeléseket ,na nem mint ha sokat számítana ,de már átcsapott Nagyon Pozitívba.
Így volt ez anno a 17-el is az elején eléggé döcögősen indult de célba ért ahogy ez is.
Úgy gondolom, simán hozni fogja jövő ilyen korig a 17 eladási értékeit ,de meg merném kockáztatni azt túl is fogja szárnyalni.
Az elmúlt 1 hétben pedig nagyot ugrott eladásilag,10500-nál tart jelenleg ,nyilván köszönhető ez az új CLAAS DLC-nek is valamelyest.
Pedig itt aztán nagy leárazások nem nagyon vannak-voltak.
Szerintem most a megjelenés után 1 évvel senki nem bánja meg ha megveszi a játékot.
Én már az elején sem bántam meg ,csak sajna több hónapot kellett várni mire kiforrta a gyerek betegségeit,de ez már így megy a játékpiacon mostanában....
Vissza térve a Claas dlc-re ott eléggé vegyes az értékelés de senkit ne riasszon el ,mert a legtöbb negatív mind az ár miatt háborog,meg hogy nincs benn még egy map is.
Aztán a népek nagy része már rég mod mapon tolja ,akkor mire a felháborodás,ráadásul a mod mappok nagy része "17 konvert"
Nyilván picit túl árazott,de legalább mind minőségi.
Mielőtt megvettem a Claas dlc letöltöttem egy halom Claas modot egyik rosszabb volt mint a másik ,volt köztük használható is ,több GB mennyiségben.
Volt amelyik úgy fogta a gépem hogy jó ha volt 15 fps.
Na akkor aztán végleg megfogalmazódott bennem ,kell nekem a hivatalos CLAAS DLC nekem nagyon bejött ....
Sajnos a rengeteg mod géppel ez a helyzet,nyilván nem mind rossz és eszi az fps-eket.
Ennél fogva mod gépet a lehető legkevesebbet használok.
Sajna az elhelyezhető objektumokkal is ez a szitu ,de az már nem feltétlen a modok hibája a gyári elhelyezhetőből is ha sok van sokat levesz a teljesítményből ahogy a gyári gépek is ,főleg ha sok van egy helyen.
Én erre a megállapításra jutottam ,a tesztjeim és a kb több mint 600 órás játékom során....
Csak ajánlani tudom,az FS 19-et,nagyon jó kiegészítés hozzá a Season mod, a Global Company mod elengedhetetlen a gyárak üzemek miatt.
Rengeteg mod van hozzá,úgy map ,mint egyéb, ami teljessé teszi a játékot,nyilván ezek nélkül azért én is tudom vérszegény lenne az FS de ezt tudjuk ,már rég, így megy több éve.
Hála a modderek áldozatos munkájának,de azért a készítők rakták le az alapokat amire lehetett építeni.
A napszak váltásban nagyot ugrott és a terepet eléggé átformálhatjuk GE nélkül is kedvünkre nagyon pozitív,no meg van még több is ,aki használja tudja aki nem próbálja ki és megtudja miben több ez az elődjeitől.....
Nyilván van hova fejlődni, remélem a 21-el fog is jönni több újdonság.
Köszönöm a figyelmet....
Egy aktuális kép zárásul.
CLAAS XERION 5000
-
endy papp #21864 Nos,nem véletlen írtam korábban érdemes pár tutorial vidit megnézni ,azokból minden ,majd minden kiderül és a kérdéseidre is választ kapsz.
De persze szívesen segítek én is.
Nem ma kezdtem a farmozást de nekem is volt amit úgy kellett ellesnem ,sőt a minap az aktuális külföldi fórumon kaptam csak kérdést a problémámra ,mivel más is elakadt a szalma-széna tároló üzemeltetésével.....
Vannak ezen a mapon furmányos dolgok ,de én speciel ettől imádom....
Na a kérdésedre a válasz,sehova.
Tudom ez így kevés,de tényleg.
Hogy érthető legyen,a legelőkön az "A"-"B"-is találsz egy kör alakú rácsos tartót amibe belehelyezed az adott bálát-kat.
A TTK= széna bála
Fű/Clover= fű,clover bála
A menüben látni fogod mikor mennyi van miből az állatok opció alatt.
Remélem érthető volt.
-
nono28 #21863 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,Hof Bergmann mapon a "Cow Pasture A" legelőnél hova kell önteni a teheneknek a fűvet és a teljes takarmányt? -
endy papp #21862 Na megérkezett a CLAAS géppark.
Nekem nagyon bejött,le is cserélem a gépparkot ,már amit ezek tudnak helyettesíteni.
A hangokat különösen eltalálták ,nagyon egyediek...a külső kidolgozottság is jó.
Kedvcsinálókép pár kép, tudom hogy mindenki látta már,ezerszer....
CLAAS DLC Géppark
CLAAS Gépek
CLAAS Munka közben
CLAAS Munkában
CLAAS Arat
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.10.30. 13:46:16 -
disma #21861 Sziasztok.
Fs 19-ben a "segéd", vagyis az alkalmazott bérét hol lehet átállítani, vagy átírni ?
A választ előre is köszönöm. -
nono28 #21860 Köszönöm a segítséget! -
endy papp #21859 Üdv.
Nos kezdjük az elején...
Birtoklod a földterületet?
Értelem szerűen a rajta levő birka legelő is bele tartozik.
Ennél fogva meg kell vásárolnod és már működni fog minden és állatot is tudsz venni.
Ezen a mapon ,(majd a legtöbbön) ha nem birtoklod az adott földterületet nem tudsz vele semmit kezdeni,még füvet sem vághatsz...
-
nono28 #21858 Sziasztok!
Jó kis map,de nekem volna egy kis gondom!A birka legelőnél az állat vásárlási ikonnál nem ad lehetőséget állatot venni.Úgyan itt az épület ajtót se lehet kinyítni! -
endy papp #21857 Ja Ja ismerem ezt a modot is....
Örülök hogy sikerült. -
#21856 Köszi a segítséget, a játékon belüli menüben megtaláltam. Egyébként New Woodshire map, és ez a mod. -
endy papp #21855 Szerintem majdnem bárhol.
De egy kép segítene és akkor tutit tudok mondani.
Milyen raklap,milyen map és a raklapon milyen termék van???
De ennek te magad is könnyen utána nézhetsz a játékon belüli menüben ....
menüben itt -
#21854 Sziasztok! Belefogtam raklapok gyártásába de az elkészült darabokat nem tudom hol lehetne eladni. Tudnátok ebben segíteni? Köszi! -
nono28 #21853 Jó estét!
Lenne egy kérdésem.Farming Sim.17-ben az animal status-t hogyan lehet aktíválni?A megadott kombinációval(Use “]” key to activate.) nem jó! -
endy papp #21852 Üdv:
Ha nagyon szeret a farmer sokat "bíbelődni" kézzel dolgozni, sokrétű állattartást, gazdálkodást végezni és nem kell neki nagy map,akkor ezt ajánlanám.
Aki ismeri korábbról,annak is tartogat érdekes dolgokat.
Azért ezt a liket adom meg mert innen gyorsabban le lehet tölteni.
Hof Bergmann v1.0.0.4 FS19
Ha valami nem világos a neten vannak Tutorial vidik.
Természetesen én is segítek ha tudok.
Működik a Seasons moddal és a legújabb 1.5.1 patch-el
Persze ez csak a külsőség: pl: Van itt "igazi" húskészítés,növendék borjú-malac nevelés,+ állat(kacsa-kecske) házakhoz leadandó termék,fólia sátrak(ez kézi szüretelésű) kézzel szedhető gyümölcsök,műtrágya és folyékony műtrágya egy új készítési módon,igazi fejőgéppel fejés, stb,stb...
Ja igen kipróbáltam, a Seasons miatt a kacsa nem szaporodik,csak dísz, én annak használom,de a henteshez vásárlás után leadhatod(de abban nincs nagy ráció)
No meg még sok érdekesség,a teljesség igénye nélkül.....
Nyilván nem "nagyüzemi" termelés van, ahogy megszoktuk más mapokon,de ez ettől egyedi.
Na de próbáljátok ki,azt úgy is kiderül.
-
#21851 Élesebb szögben kellene visszakanyarodnia a következő útponthoz. Vagy generálj másik utat, vagy egy csuklópontos traktorral próbáld ki. -
endy papp #21850
-
endy papp #21849 Mivel nem használom a CP, így csak gondolom a beállításoknál lehet rajt változtatni. -
nono28 #21848 Üdv!
Szeretnék segítséget kérni!Mitől van az hogy,courseplay útvonalon szállítás előtt körbe forog a traktor a földön?Lehet ezen valamit változtatni hogy jó legyen? -
endy papp #21847 -
endy papp #21846 -
endy papp #21845 Nem is értem miért panaszkodtam ezért a 2.2 GB-ért ,most rákukkantottam hogy lementettem az egészet, 31GB az FS19 egy mod map-al pluszba ......
Na meg itt a "lényeg" most már így is lehet farmozni,ahogy elnézem ők kapnak egy átdolgozott mapot egyebekkel....
-
endy papp #21844 "Álmodj király lány"
Majd 1 év múlva a 21-el talán....
Nem mellesleg a minap néztem egy régi promo vidit még 1 évvel ezelőttről (megjelenés előtti) abban már alapból a claas kombi aratott.
Most meg majd a játék áráért megkapjuk ,még pár kolonccal együtt.....
Gondoltam is hogy belinkelem ,de a lényegen úgy sem változtat.
Már évek óta ez megy most is ez a javítás mi?????????????
Hol vannak ezek a hibák ??????
Ki találta ezeket???????
Majd 1 év kellett mire ezek elő jöttek ,érdemben meg semmit nem tesz hozzá.
Arra jó hogy elmondhassák a készítők hogy dolgozunk ám.....
A játékon kellett volna a megjelenés előtt ,nem félkészen kiadni....
Fél év kellett hozzá és 3-4 javítás, mire el lehetett mondani hogy most már használható....
Ja megint 2.2 GB ezért letölteni???
Kapunk 11 semmire való jelentéktelen javítást 2.2 GB terjedelemben..... ezek komplett idióták.
De sajna mostanában ez megy nem egy játékomnál van hogy a komplett ,vagy még több GB-okat töltök le egy -egy javítás alkalmával.
Gondolom így nekik egyszerűbb.
Na lementek mindent hátha szétcsesz valamit ez a javítás és kezdhetem elölről a kormány és a vezérlő panel 60 funkciójának beállításait.....
Igazából ez a javítás csak egy kamu a claas miatt kell semmi más értelme nincs.
De befejeztem a panaszkodást ...még jó hogy van az FS ,mert nem nagyon lenne mivel farmozni érdemben,enélkül.
Olyan amilyen akik már rég tolják megszokták ......így "szeretik" -
#21843 és a platinummal új pálya érkezik talán,francia map -
#21842 Farming Simulator 19 UPDATE 1.5.1
Fixed localization texts (1.5.1)
Fixed vehicle geometries (1.5.1)
Removed automatic train from traveledDistance statistics (1.5.1)
Fixed baleloader network issue (1.5.1)
Fixed several vehicle physics settings (1.5.1)
Fixed tutorial performance issue (1.5.1)
Fixed ai memory leak (1.5.1)
Fixed tree type directory handling (1.5.1)
Improved fillevel display performance (1.5.1)
Fixed spraying mission (1.5.1)
Fixed balewrapper reconfiguration (1.5.1)
Added CLAAS color to color selector (1.5.1) -
endy papp #21841 Ha valaki ezen a mapon tolná, jött rá egy javítás,érdemes feltenni....
Felsbrunn Edit By MC Multifruit Update v3.0
-
endy papp #21840 Írtam a készítőknek.
Ez a választ írták vissza.
"Sure they grow. It just takes time. From planted to fully grown it takes 5 years."
Gondolom nem próbálták csak csípőből rávágták azt ami a le írásban is le van írva,már a kezdetek óta mióta több hónapja megjelent a seasons mod.....
Még megérteném ha csak nálam nem nőnének,de @Zolcsika@ te is kipróbáltad és hasonló eredményre jutottál mint én.
Azért ennyire nem kéne hülyének nézni a másikat.
Minden létező modon kipróbáltam,ha ők fele ennyit szarakodtak volna vele nem állítanák arról ami BUGOS hogy jó az.
Írtam vissza nekik ha vidivel és képekkel tudják igazolni hogy nőnek elhiszem ,gondolom erre nem lesz válsz,vagy gondolják az ipse biztos rossz játékkal tolja.....
Na mind egy már elengedtem ,elvégre semmi sem lehet tökéletes......
Van elég fa a mapokon azokat vagdalom,ültetni meg ültetek nyárt....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.10.09. 21:26:21 -
zolcsika080104 #21839 szerintem fel fog tűnni másnak is és majdcsak javítanak rajta,+ ki tudja lehet csinálnak olyan neveldét ahol mindenféle fát lehet majd nevelgetni. -
endy papp #21838 Igazából olvastam anno ezt ,le van írva fehéren-feketén csak nem foglalkoztam a kérdéssel és elfelejtettem.
"Vanilla growth is completely disabled. The mod controls all growth of crops, including pine trees, which take 5 years to become fully grown and harvestable after 2 years since you planted them."
Addig oké is hogy az első 2 évben 2 szakaszt nő ,de utána még az 5. évben sem nőtt 1 centit tovább....
Simán lehet hogy az idő gyorsítás miatt igaz 1200 fölé nem mentem....
De az is lehet a Seasons-nak ez így sikerül ,gondolom ,nagyon a kutya nem fogalakozott,reklamált érte így ez ilyen lett.
Modok nélkül is teszteltem ugyan így volt.
Én tuti ennél fogva egy szálat nem ültetek,kivágom ami a mapokon van azt csókolom.
Lessem életem végéig ,majd akkor is csak félig nő meg.... -
endy papp #21837 Igazából jó 1 1/2-2 nap alatt kell növekednie 1 fázist ami ettől eltér az nem jó.
Mint írtam valami mod anomália lesz.
Nagy valószínűséggel ezen a legutóbb linkelten fogom tolni,Felsbrunn Edit By MC Multifruit v3.0
A másikat nem szeretem mert túl nagy hodály.....
Na megyek majd írok ha rájöttem mi a retek szívat ....megint.... -
zolcsika080104 #21836 egyet egy fázist fejlődött a második nyárra érdekes.Most melyik mapot tolod ?Igazából ez egy nagyon jó map annyi minden van benne még azt sem tudom mi micsoda .Gondolom van lisztgyártás láttam én ott mindent nem is sorolom.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2019.10.06. 15:21:07 -
endy papp #21835 Úgy néz ki nem a mod hibája enélkül sem növekednek a Seasonsban....
Most keresem melyik mod tesz keresztbe....
Egyenlőre seasons moddal minden mod nélkül nőnek.....a lecke fel, van adva..... -
endy papp #21834 Hi.
Seasonsban próbáltad gondolom.
Most én is kipróbáltam,nálam sem nőnek, csak Seasons mod nélkül működik(nőnek) próbáltam anno,így nekem tuti kuka.
Köszi hogy szóltál,sajnálom... nem én készítettem a modot. -
zolcsika080104 #21833 Szép napot mindenkinek!
Endy a faneveldés csemeték sehova nem nőnek már lassan 2 évet pörgettem előre... -
endy papp #21832 Nos erről a mapról lenne szó.
Aki nem szereti annyira a nagy mapokat,nagy földekkel és nem gond ha az alap map van tovább fejlesztve,de mégis szeretne sok gyárat terményt,annak ajánlom ,no meg akinek bejön.....
Írhatnék róla többet de sokból nem áll kipróbálni,lehetőségek tárháza,unatkozni nincs rajt idő,a Seasons moddal is megy ,ehhez is kell a GC. mod.
Nekem tetszik....
Felsbrunn Edit By MC Multifruit v3.0
-
endy papp #21831 Hi Zolcsika.
Mást nem lehet nevelni ebben csak ezt.
Van több féle, ezek tudják a GC. de van benne műtrágya,gyomirtó,permetszer előállítására is üzem.....a vetőmagon kívül,ha nem gond ezeket is betettem közé.
HOT PRODUKTIONEN V1.0.4.1
GlobalCompany - SeedMaker v1.0.1.0
Igazából már van mindenfajta üzem elhelyezhető....nagy a választék.
Egy alap mapon is tudsz kb 15-20 különböző üzemet elhelyezni, nagyon beindult, mióta kijött a GC. mod.
Még teszt alatt van, de később fogok ajánlani egy másik jó mapot , Nyilván mindenkinek .... -
zolcsika080104 #21830 Szia Endy!
Köszönöm a modokat amiket megosztottál velünk.Nagyon jók.Kérdésem csak annyi lenne hogy fenyőn kívül más csemetét is lehet benne nevelni?Valamint van e elhelyezhető seedmester tudod amivel saját vetőmagot lehet előállítani.Linkelsz egyet nekem? -
endy papp #21829 Ha valaki használná az általam a minap javasolt mapot.
Annak itt egy javított változat .
Multimap 2019 v2.2
-
endy papp #21828 Ha netán valaki az alapoktól szeretné a fatermesztést kezdeni már van rá lehetőség.
Itt felnevelheted a facsemetéket.
GlobalCompany - tree nursery v1.0.0.0
Ha ez nem volna elég akkor akár kézzel is elültetheted a csemetéket bárhova.
Hand Plant Saplings v1.0.0.0
-
endy papp #21827 Na megnéztem kipróbáltam.
A válaszom megint csak igen, viszi az általad kérdezetteket is.
Itt a kép róla.
Autoload Pót
Még egy apró megjegyzés ,amit az idők folyamán észre vettem,a raklapokat csak is kizárólag a teliket rakja fel,erről könnyen meg tudsz győződni ha közel mész hozzájuk kiírja a G.C.-nak köszönhetően.