23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Laca54321 #21906 Igen ezeket magam is megtaláltam sőt amit be linkeltem ott még olcsóbb, de köszönöm a segítségedet. :) -
endy papp #21905 Nos a steam-es pont hogy nem olcsóbb.
Max ha akciós ,vagy máshonnan szerzed be,a kulcsot.
De így hogy nincs meg az alap játék , csak is az editiont érdemes megvenni.
Nem tudom mennyire sürgős.
Most ennyiért láttam ,de ezt te magad is megtaláltad volna ha szánsz rá 1 percet és beírod a keresőbe.....
Farming Simulator 19 [Platinum Edition] (PC)
Itt meg ennyi ez steam-es de olcsóbb mint a steam-en.
Már vásároltam többször is itt, korrekt hely.
Farming Simulator 19 - Platinum Edition
Lehet hogy van hely ahol ezeknél olcsóbb de a többi keresését rád bízom és a választást....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.11.11. 18:17:17 -
Laca54321 #21904 Már tudom:)
Az edition érdekelne, mert nincs meg alapjáték -
Fenimor #21903 Sajna tényleg van hova fejlődni. Majd kipróbálom azokkal a beállításokkal amit ajánlottál - köszönöm a segítséged! -
Laca54321 #21902 Steam-est gondolom az az olcsóbb ? :)
Illetve mi a különbség az két platinum közt?
Utoljára szerkesztette: Laca54321, 2019.11.11. 15:47:38 -
endy papp #21901 Jó lenne tudni melyiket szeretnéd megvenni.....????
Steam-es vagy dobozos,platinum-expansion,vagy a Platinium Edition ????
Nekem a leírtak alapján nem egyértelmű mivel mindkettő szerepel az írásodba és . -
Laca54321 #21900 Sziasztok!
https://www.g2a.com/checkout/cart/
https://www.g2a.com/farming-simulator-19-platinum-expansion-dlc-steam-key-global-i10000190600006
Itt most 7200ft tudnám megvenni a 19 Platinium Edition-t. Tudtok olcsóbbat ami megbizható?
Köszi
Utoljára szerkesztette: Laca54321, 2019.11.11. 10:48:34 -
endy papp #21899 Nos ebben a játékba NINCS FFB.
Jó lenne ha lenne egy olyan mint a spintiresben,deformálódó talajjal együtt,de ez asszem csak álom.
Ezen a téren van hova fejlődni előre lépni...
Amit te írsz az csak a kormány alap ellenállása.
Nekem G27 van de majd ugyan az mind kettő.
Én úgy tolom hogy a kormi profilerben a középre húzást 40 körülire teszem mert anélkül semmi ellenállás nincs,így legalább ha eltekerem vissza áll középre,a fordulási szöget én 600-ra tettem de persze ez ízlés dolga, nekem így kényelmes.a többi 0 érték, de nincs jelentősége mert mint írtam nincs ffb így nincs hatással rá.
Az Overall
Spring
Damper
Effect-ek itt totál feleslegesek semmi hatással nincsenek a kormányra kipróbáltam,de ffb hiányában ez nem meglepő.
A profilerben a centering spring pipáld ki.
Mellesleg a profilert nem kell elindítani én nem szoktam anélkül is tudja ezt a keveset amit írtam.
Remélem sikerült segítenem... -
Fenimor #21898 Sziasztok! G29 kormányhoz kellene egy kis help! FFB erejét szeretném lejjebb venni - sajnos a játék saját menüjéből ezt kispórolták, csak tengely holttér és érzékenységet lehet állítani. A kormány saját vezérlőjében létrehozott "fs19" profilban is csak, érzékenység, működési tartomány, és középállás rugó erősség van. Néztem youtube vidiket de nem lettem okosabb. Esetleg valakinek 5lete - lehet valami "xml" átírás vagy ilyenek? így olyan tekerni a kereket mintha egy igazi KIROVETS K701- et hajtanék. -
nono28 #21897 Köszi! -
endy papp #21896 Valahol itt a fórumon meg kell hogy találd,már nem tudom pontosan melyik részén olvastam ,de lehet tévedek,már a mi a pontosságot illeti.
Pl. Sesions-ra is hamar rá vágják játszd anélkül,ha valami nem fér össze vele,no meg úgy általában a modokra fognak mindent,ami szerintem csak részbe igaz...
HBM. -
nono28 #21895 A legújabb courseplay-t használom.Esetleg be tudnád linkelni azT a fórumot ahol ezeket írják?Azok a módok amiket nem csipáz azok fel vannak tüntetve?Amúgy meg köszönöm a választ! -
endy papp #21894 Üdv.
A H.B. map leírásába benne van és a fórumon is írták hajlamos erre az anomáliára,ez és még van más mod is amit nem csipáz a map.
Az egyik modi azt írta "miért akarsz mindent automatizálni ,ez egy olyan csináld magad map....."
Vagyis a C.P.-től fagy ki, esetleg egy másik verzióval próbáld nem mindig a legújabb a működő képes.
-
nono28 #21893 Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogy,mitől fagy ki a játék?Hof Bergmann mapon mikor courseplayel inditok egy bérmunkát(Trágyázás) akkor kifagy a játék! -
endy papp #21892 Ahogy elnéztem minden alap gép eszköz teljesen jó hozzá ,a vetők is mindent vetnek......
szép egy hodály map -
kitt2000 #21891 PV 19
- FS19 PV Maps
-PV Industries 1.9.1
-Latest mods -nál!
-mods fűl alatt!
Utoljára szerkesztette: kitt2000, 2019.11.08. 21:30:27 -
endy papp #21890 Mi az a PV 19???
Mellesleg mi az hogy mindent,az alap vetőgépek is némelyik mod mapon mindent vetnek....
Ez eléggé sokat tud.
vető -
endy papp #21889 Igazán nincs mit....
Engem is foglakoztatott hogy, akkor most hogy is van ez az egész,hát eléggé gáz hogy így van megoldva ,de ez van...
Amúgy a szeszhez van egy multi tartályos a letöltött pakkban ,de nem próbáltam az viszi é??? -
kitt2000 #21888 -Tud valaki olyan vetögépet ami mindent vet?
-PV 19 -re kénne! -
Flagella Dei #21887 Azt a videót amit belinkeltél én is megnéztem, még mielőtt segítséget kértem, de mivel egy mukkot sem tudok németül, magából a történésekből nem lettem okosabb. Egyébként a Global Company menüjében a Logistic centernél ot van ez a szöveg:
"In the logistic center almost all products can be stored and retrieved. Please note that the loading from the warehouse can only be done as bulk material." Csak én ezt akkora f...ságnak tartottam, hogy azt hittem talán valami tévedés folytán van odaírva. Mégis milyen az hogy odaviszem a kenyeret szépen becsomagolva, raklapozva, aztán prézliként kapom vissza? Ráadásul én pont szesszel próbálkoztam először, azt pedig sem tartálykocsira sem másra nem hajlandó kiadni. No mindegy, azért még egyszer köszönöm a fáradozásodat! :)
-
endy papp #21886 Na csak megtaláltam a megoldást és leírást.
Működik ez csak picit felmásan......régen olvastam így elfelejtettem,mit is írtak ,no meg nem használtam így nem is érdekelt.
Mindenkinek ez a lehetőség adott csak keresni kell,de persze könnyebb feltenni a kérdés és gyorsabb is,már ha van aki válaszol mert tudja ,vagy mert vette a fáradságot és utána nézett!!!!!!!!!!!!!
Multimap V 2.3 leírás.
2 kép , kipróbáltam műkszik.
Brot
Zigarren
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.11.08. 16:07:34 -
endy papp #21885 Nem tudom.... de megnéztem pár vidit is, okosabb nem lettem tőlük ,be be viszik de hogy hogy szedik ki azt nem láttam,nekem sem sikerült,így fogalmam sincs mi a megoldás.
Ezért szokta mindig mindent végig próbálgat egy új mapon működnek é a dolgok addig nagyon nem szoktam bele kezdeni pont az ilyen anomáliák miatt.
itt egy vidi is ha ebből ki tudsz valami értelmeset hámozni rajta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.11.08. 11:28:02 -
endy papp #21884 Oké mihelyt lesz időm megsasolom... -
Flagella Dei #21883 Heló!
Köszönöm a gyors választ. Teljesen érthető amit írsz, de sajnos nálam a GC általad említett menüjében nincs olyan lehetőség, hogy árú kiadás vagy hasonló. Mindössze azt tudom kapcsolni, hogy automatikusan induljon-e a gyártás/feldolgozás vagy ne. Az összes többi üzemnél a felvehető árú megjelenik raklapokra pakolva egy adott helyen, amit aztán fel tudok szedni. Itt viszont csak a raktár belsejében jelennek meg raklapok, de pusztán grafikai elemként, nem lehet mozdítani őket. Bepakoltam több száz tonna árút, de akkor is ugyan ez a helyzet sajnos.
Még azt tudom elképzelni, hogy én egy olyan verziót használok, vagy a Global Company-nál, vagy a mapnál, ami így viselkedik. Sajnos azt nem tudom, hol lehet megnézni az adott verzió-számot.
Nagyon megköszönném, ha megnéznéd, hogy nálad tényleg működik-e a Logistik center.:) -
endy papp #21882 Üdv.
A legtöbb ilyen és hasonló map alapja a GC mod,gondolom ezt használod,mert enélkül nem működnek a dolgok.
De az egész úgy működik hogy megközelíted gyalogosan az adott objektumot ,majd mikor látod kiírva,nekem jobb alul oldalt,szokott lenni hogy ,mik vannak benn akkor nyomsz egy "R" felugrik egy menü és azon belül kell magadnak kikérni a raklapokat ahányat akarsz.
Ha nincs eléggé teli akkor nem fog egyet sem kiadni.
Nyilván ugyan ezt megteheted egyszerűbben is ha gyalogos vagy és rányomsz a GC menüre és a felugró menüben az előbb leírtaknak megfelelően kikéred a neked megfelelő raklapokat .
Remélem elég érthetően írtam és sikerül megoldanod.
Még nem próbáltam ezen a mapon hogy kiadja é ,de ezt már neked kell,kipróbálnod,ismerem a mapot nagyjából fel is térképeztem magamnak ,de ezt a részét nem próbáltam. -
hhelikopter #21881 Hali,
Köszönöm a kedves szavakat :):) , kedves vagy, de tényleg :) . Jobban örültem volna ha azt írod, hogy összefoglalod nekem egy beszélgetés során a fontosabb tudnivalókat. Annyira nem szeretnék belemerülni, csak szeretnék egy szép környezetet fákkal, amit kivághatok. Ennyi lenne az igényem per pillanat, ez annyira nem bonyolult szerintem. Remélem azért lesz egy kedves játékos, aki értékes idejéből szán rám 1 órát.
Reménykedem, meg nézegetem addig is :) -
Flagella Dei #21880 Üdv mindenkinek!
Kis segítséget kérnék! Használom egy ideje az LS Mapping Team által készített "Multimap 2019" mapot. Nagyon tetszik, de van egy dolog amire nem tudok rájönni. Van egy Logistic center nevű objektum amibe be lehet tárolni mindenféle raklapos árút, viszont sehogy sem tudom onnan kiszedni amit behordtam. Az árú kiadás számlálóján ott van a mennyiség, de hiába megyek oda bármilyen szállító eszközzel, nem történik semmi. Tudna ebben valaki segíteni? -
Carl Davies #21879 Tényleg nem leszólásnak szánom, eskü. De ha youtuberól/googleról nem tudod ellesni a dolgokat, inkább hagyd az egészet. Az csak egy része, hogy a szerkesztő programban elhelyezel pár fát meg házat. lesz ott még nehezebb is. -
hhelikopter #21878 Sziasztok!
Szeretnék fakitermeléshez egy alap map-ot készíteni, viszont nem ismerem a szerkesztő programot. Valaki szánna rám egy kis időt és megmutatná képernyő megosztással a fontosabb lépéseket? A youtube videókkal nem mentem semmire.
Előre is köszönöm a segítséget! -
endy papp #21877 Szívesen .
Bér munkát ezen a mapon már én sem vállalok be,mert toltam korábban eleget és szerintem ha magadnak tolod sokkal előbb jutsz valamire mint így ,no meg kölcsönből azért lehet kezdeni,igaz én extra kölcsönt is "kaptam".....de azt is vissza fizetem majd.....
Ha valahol elakadsz csak szólj,ha tudok segítek. -
mvjozso #21876 Szia
Köszönöm a gyors segítséget. Sok videót néztem de nem nagyon vállaltak be maszekot. Ezért fordultam ebbe a forumba. -
endy papp #21875 Először is általánosságban minden H.B. map használójának!!!!!!!!!!
Nem véletlen mondtam az elején anno hogy , kell rá szánni időt és meg kell nézni jó pár vidit a neten minden fenn van,ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban is,sok dolgot én is onnan lestem,mindent én sem tudhatok,ezért is mondtam eléggé összetett és néhol furmányos kis map ez de ettől szeretem-jük.
Nos a kérdésedre a válasz benne van a játékban,jobban mondva ha megnézed a leadási helyeket rá fogsz jönni melyik az a hely(family)
De persze ott annál a háznál kell keresned egy kis leadó "ikont" a fölé kell vinned és le tudod adni.
Ebbe az esetben nem ilyen egyszerű ,mivel a hely sajátossága (pici) miatt csak zsákokban tudod leadni.
Vagyis a farm udvaron található "tölcsér szerű" zsák készítőbe felülről beletöltöd ,majd beindítod és szépen zsákokba fogja neked rakni,ezek után ezeket a burgonyás zsákokat fogod leadni az adott ház(family) tövében levő leadóba.....
Pár kép segítségül ez a leadó, ilyenből van több is, a kerítésre kívül ki van írva melyik ház(family) melyik.
"Family" leadóhely.....
Ezen a képen mész lett töltve de bármit bezsákolhatsz,azért is van a szállító szalag ,de lehet kanállal is bele önteni.
Remélem a gép működtetése nem fog problémát okozni.
"Zsákoló" Gép
Ide van általában kiírva a hely neve...
Helynévtábla
-
mvjozso #21874 Sziasztok. Nekem is hasonló problémám volt, mint Nono28-nak.Én a 9-es földet vállaltam el. Valami No name- family .......ba kellett volna vinnem a burgonyát. Na azt a helyet nem találtam. Ahova mutatott oda semmivel nem fértem be. Segítséget előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: mvjozso, 2019.11.06. 12:03:04 -
endy papp #21873 Nem tudom hol és hogyan kerested ,de el sem lehet téveszteni,a bejárat mellett jobbra van egy nyitott fészer amibe bálák vannak....
Nos oda adhatod le a bálákat.
Itt egy kép ha mégse találnád meg....
Bála értékesítő hely. Hof Bergmann
-
nono28 #21872 Jó estét!
Hof Bergmann mapon ismét megakadtam.Elvállaltam egy bérmunkát,fűvet kellett bálázni utána fóliázni majd az Animal Dealer telepre vinni.Ott viszont nem találtam hogy hova kell rakni.Ha esetleg valaki tudja,ne tartsa magába.Köszönöm. -
hhelikopter #21871 Köszönöm szépen a részletes választ! Pont erre voltam kíváncsi! -
endy papp #21870 Az hogy a win. hogy kezeli nem sok köze van ahhoz ,hogy a játék hogy kezeli.
A lényeg, a játékon belül be kell állítanod mindent oda ahova szeretnéd,és arra a gombra, tengelyre ahogy szeretnéd hogy működjön.
Ezekre nincs külön leosztás ,mindent magadnak kell csinálnod.
Nos ennél fogva minden adott arra hogy teljesen a saját ízlésednek megfelelően állíts be az adott vezérlőket.
Szólok előre nem 5 perc lesz..... mivel rengeteg beállítási lehetőség van ,és a tengelyek beállításánál el lehet veszni az egyes tengelyek kiosztása között,főleg ha 2 tökre azonos joyt. fogsz kalibrálni.
Ez nem az a játék hogy csatlakoztatsz egy vezérlőt (akármilyet ) és minden oda kerül amit te megálmodtál,kell rá szánni időt ,de nem lehetetlen be lehet állítani.
Nekem G27 kormi és Saitek panel van kombóban egymás mellett ,mindet ezekről vezérelek,csak különleges esetekben kell a billhez-egérhez nyúlni némely modnál ,mert a közel 60 gomb és mellé a tengelyek is kevésnek bizonyulnak néha ,de ez nagyon ritka.
A Y.T.-on láttam vidit ahol még az enyémek mellé egy joy is be volt állítva,de olyat is ahol ahogy te szeretnéd 2 joy ment.
Gyorsan kerestem is egyet a tiédhez ,de te magad is találsz ha keresel.
Talán segít majd valamelyest ez is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sok sikert...
-
hhelikopter #21869 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni a nagy tapasztalattal rendelkező játékosoktól, hogy FARMING SIMULATOR 2019 játékot egyszerre két Joystickkal szeretném játszani, mivel a gépeknek számos funkciója van, így finomabb, élvezhetőbb lesz a játék.
A kérdésem az, hogy csatlakoztatom a két Joystickot és utána van még valami dolgom, hogy kezeli a windows a két vezérlőt?
Köszönöm -
endy papp #21868 Mint írtam is korábban rá-rá nézek a steam eladásokra értékelésekre....nyilván az értékeléseket a helyén kell kezelni mert eléggé fals képeket tud mutatni néha.
Amióta kiadták a Claas dlc-t szárnyal felfelé a játék ,nem csak eladásban de rendkívül pozitív értékelésekben is.
Okt 22 előtt dlc kiadás dátuma ,alig alig emelkedett az eladási érték hétről hétre, (9 ezer felett volt picit) az értékelés, többnyire pozitív volt.
De azóta komoly kiugró emelkedés tapasztalható úgy eladásokba mint az értékelésekben,már 11 ezer felett és rendkívül pozitív értékeléssel.
Ha vissza gondolok az eladás utáni pár hónapra az értékelések vegyesek voltak, mindenki a 17 istenítette, a 19-et nagy bukásnak könyvelte el.
Halkan megjegyzem a 17 soha nem ért el rendkívül pozitív értékelést,nagyon pozitívat igen.
Nos azért ennyit nem javult a játék ,sőt,ha úgy vesszük semmit,....csak a hibákat javították ki,igaz kellet 4-5 hónap mire normálisan játszható lett.
Nyilván most már a rengeteg mod a Seasons, Global Company,stb,stb nagyon sokat dob rajt,de maga játék most is csak az ami volt tavaly novemberben a kiadáskor ,csupán kijavították a hibákat.
Én is az elején nagyon elégedetlen voltam,leginkább a vezérlő beállítások miatt,nem véletlen csak az 1.3 után tettem fel az első patch-et de addig is toltam vele nem keveset és nem írtam le ,tudtam hogy ,jó lesz és játszható.
Mint mindenki én is jobban örültem volna ha mind ez bekövetkezik már a tavasszal,de azért a Seasons,és a GC,modot össze dobni nem kevés idő,és ezekhez a megfelelő modokat ,gyárakat,mapokat elkészíteni....
A negatív értékelésekből ragadtam ki,egyet.
"KÖZZÉTÉVE: OKTÓBER 22.
After buying this game. I realized that my Logitech Driving Force GT doesnt work properly, I mean , only the buttons and pedals, but not the steering wheel. How can I solve this problem? please respond ASAP, thank You!"
Simán lehet csak nem tudja beállítani az user....
Én speciel kb 60 funkciót állítottam be a kormány-saitek panelra összesen mind működik már régóta gond nélkül...
Ha bár picit csavar van benne mert minden gép indításnál a kormányomnak is indulni kell mert ha utána indítom akkor kalibrálhatom az összes vezérlő érzékenységet és holtjátékot elölről.
Sajna ezt a GIANTS-nak nem sikerül megoldania,pedig az egyik korábbi patch-ben benne volt hogy javították ,de nálam valahogy nem műkszik.
De ez a legkevésbé zavaró, mert max utána ha nem használom a kormit akkor ,kihúzom a gépből.
Na egy picit más:
A seasons miatt az állattartás szerencsére jól átalakult.
De amire szeretnék rávilágítani ,ezt még "űbereli" a Hof Bergmann map.
Mivel itt az állatokat igazából nem leadni kell a pénzért ,persze le lehet de nem ez a fő cél(értelem szerűen kivéve a ló) hanem van hentes aki az összes állatot feldolgozza és a kapott kész terméket(hús rekeszeket) értékesítheted.
A teheneket nem viheted oda ,csak a borjakat ,(ezeket külön kell megvenni),nyilván majd ha felhizlaltad,(akkor többet tudnak belőle előállítani)
De hogy a borjak hízzanak ,kell tej így a tehenek is elengedhetetlenek.
Ezen a mapon a tehén tartás is több helyszínen és modon zajlik.
Összességében ez a map minden téren ad akkor pluszt az egész farmozáshoz ,hogy (az elején aki nem járatos nagyon benne elég eligazodni mi mire való hogy működik), nagyon le tudja kötni az embert és nem unalmas monoton,mindig más a feladat,sokrétű munkák vannak benne,ha nem "automatizálod túl" a munkákat, sokáig nyújt kellemes szórakozást mindenkinek.
Nyilván aki a nagy mapokat szereteti azoknak ez nem pálya, és nem szeretnek elmélyülni az apró részletek kézi megoldásában.
De szerencsére nekik is már rendelkezésre áll jó pár jó mod map ,és elhelyezhető gyár.
Köszönöm a figyelmet.
-
endy papp #21867 Nos akkor asszem teljes mértékben egyet értünk.....
Ha akarnék sem tudnék bele kötni egyetlen szavadba sem.....
Nincs még egy játék amibe ennyi időt hajlandó vagyok beleölni,talán nem véletlen....főleg ha csak a 2 éveket nézem összességében.
Pedig sok más is van és érdekel, de.......