23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Rozsdika #21955 Szia endy! Nagyon köszi a segítséget, kicsit gondolkoztam és nekem is ez volt a gondolatom, de én nem vagyok egy számítógép guru, így amit írtál nagyon meg könnyíti a dolgom de az új 1.2.0.0 simán beraktam és látja a játék. Még egyszer köszi.
Utoljára szerkesztette: Rozsdika, 2020.01.13. 19:22:57 -
endy papp #21954 A frissítéseket mindig ki kell csomagolni majd a meglévő(eredeti1.0)amit eddig is használtál GC. modot is(nem tudhatom eddig mi volt csak írtam) majd a frissítést beilleszteni a meglévőbe (felül írni azt) majd újra becsomagolni hogy zip legyen ezután átnevezni pont arra amire az eredeti GC mod neve és ezt a mod mappába rakni vissza.
Úgy magában a frissítések csak update-k nem láthatja őket a játék ezért kell azt végre hajtani amit írtam,ez ilyen,most raktam fel én is a legújabb 1.2.0.0-at tökéletesen működik eddig....habár az eddigi 1.1.4.0 is működött. -
Rozsdika #21953 Sziasztok farmerek!
Érdeklődnék hogy a global campany mód frissítését nem látja a játék mi lehet a probléma.Előre is köszi a segítséget. -
#21952 Haller.
A JHHG Modding gépeinek IC (inteligent controll) vezérlése összeakad a CoursePlay 6 irányításával (egér). Ennek kiküszöbölésére tud valaki valami megoldást? Jeleztem a készítők felé (mindkettőjüknek), de még semmi... -
becike22 #21951 Köszönöm szépen a segitséget
-
Carl Davies #21950 Follow me Moddal. -
olander1995 #21949 egy kérdés, hogyan lehet azt megcsinálni a Farming simulator 19-ben 1.2, hogy a jármű menjen az előtte lévő után ?
-
olander1995 #21948 Hello -
endy papp #21947 Hi.
Nos,kezdjük az elején...
1. biztos 19 modok
2. tuti a mod mappába raktad./Sajátgép/Dokumentomok/My Games/ FarmingSimulator19/mods. Ez az elérési útvonal, ha ide helyezted és jó modokat annak működni kell.
3. Zip formátumban vannak,mert ha nem, esetleg kicsomagoltad akkor nem jelennek meg,persze vannak olyan unzippek (pakkok) amiket ki kell csomagolni de azokhoz oda van írva.
4.amikor belépsz a játék felületére ott találsz olyan helyet hogy modhub nos itt meg tudod nézni egyáltalán látja é a játék.
itt a kép róla.
modok
Több ötletem így hirtelen nincs ,ha ezeket mind így csináltad működnie kell.
Ha még tudok valamit segíteni csak szólj....
-
becike22 #21946 B.U.É.K! Egy kissegitségre lenne szükségem megvettem az FS19 et.Modokkal szeretném böviteni de nem ismeri fel/halál pontosan teszem be /mi lehet az ok? segitséget köszönöm -
endy papp #21945 Nagyon köszönöm!!!!!!
Jólesett amit írtál..... -
#21944 buékot
-
zolcsika080104 #21943 Boldog Új Évet Kívánok Mindannyiótoknak! -
komiki #21942 Viszont.És engedd meg hogy megköszönjem a sok segítséget amit adsz a válaszaidal.Nem szoktam ide írni(meg egyébként máshová sem:),de látom hogy egy segítőkész ember vagy.rendszeresen idenézek és mindig te válaszolsz a kérdésekre(nagyrészt).Csaó
-
endy papp #21941 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boldog Új Évet Mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.12.31. 08:39:55 -
endy papp #21940 Az sok szar mod ami a mod mappában van....
Nézd meg a log fájlt gondolom tele van ERROR-al,vagy másold-töltsd fel ide és ránézek,de ezt te magad is megnézheted.
Anélkül csak jósolgatni lehet de a varázs gömböm épp eltörött, így nehéz lenne bármit is kiolvasni,abból amit leírtál,a többi merő találgatás...
Nézd meg a Backup mappát ott lehet megvan.
Ezért érdemes sűrűbben menteni vagy bekapcsolni a automatikust így nem érhet nagy meglepetés.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.12.29. 05:15:23 -
nono28 #21939 Jó estét!
Volna egy kérdésem.Tegnap este elmentettem a játékot,ma szerettem volna elinditani de nincs meg a mentésem.Az lenne a kérdésem,mi okozhatja ezt a jelenséget? -
#21938 -
endy papp #21937 -
endy papp #21936 Arra amire már hosszú évek óta....
A földeket lehet vele trágyázni.....
Vagy leraksz olyan elhelyezhető (gyárat-objektumot) ami átalakítja ,pl. műtrágyává és azt értékesíted , annak az eladási értéke jóval nagyobb így több haszonra tehetsz szert,én speciel ezt használom. -
mvjozso #21935 Sziasztok. Hot Bergmann map. Fermentált mire lehet használni? Azon kívűl hogy eladni. Köszi a segítséget. -
nono28 #21934 Szívesen,valóban jó dolog! -
#21933 a játék főmenüjében van egy mods menü,oda kattintva közvetlenül a kliensből tudsz modokat telepíteni,szépen ki van válogatva , hogy map,nagy traktorok kombájnok játékmenetet befolyásolók stb stb,nézelődj,és használd ami megtettszik. leírás is van mindig,igaz angolul,de sok mod neve nagyjából elárulja a funkciót is. -
#21932 Én nem arra gondoltam, hogy találjátok ki nekem mire van szükségem.
Csak gondoltam van 1-2 olyan mod amit érdemes használni mert sokat segít (mint pl az inspector, bár azt régen is sokat használtam csak a neve nem ugrott be :) ) vagy éppen javít a játékélményen, azért kérdeztem olyanoktól akik már régóta benne vannak :)
De majd nézelődok
@nono28 köszönöm szépen, igen ez volt amire gondoltam.
azért csak könnyebb így mint mindig csak akkor át váltani az arató gépre pl amikor a játék már kiírja hogy tele van
Ahh a pénz nagyon megy a játékban, vissza jönni már nehezebben akar :D a gépek sem valami olcsók, igencsak meg kell gondolni mit vesz az ember :)
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2019.12.12. 08:36:51 -
endy papp #21930 Üdv.
Itt találsz magadnak megfelelőt,mindenből ,azért had ne találjuk ki épp neked mi kellene és ne keresgéljük a több százból ami épp neked teszik...
Kategóriákra van szedve így itt elég jól lehet szelektálni szerintem .
FS Modok
Az elejéről kezd és biztos meg fogod találni amire szükséged van,időt kell rá szánni, én napi szinten átnézem az épp aktuálisakat ha össze számolnám időben "pár" órát biztos kitenne....amit erre fordítottam,arról nem is beszéltem ,hogy ki is kellett őket próbálni ,működnek é ,tetszenek é, ja és mennyi error logot dobnak.....
Majd az összeset innen töltöttem le.
Ha egy adottról szeretnél többet tudni mindhez van leírás ,ha ide belinkeled őket abban tudok segíteni hogy megmondom hogy ezt vagy azt használd vagy ne,valami ok miatt.
Hogy kérdéseidre válaszoljak.
Ebben a játékban is ahogy az elődökben is ,mindig kiírja jobb oldalt (alapból tudja a játék) hogy épp mit aratsz és mennyi van a tartályban akár pótkocsiban.
Igazából minden mód segítheti a játékot ilyen-olyan formában de ezt neked kell konkretizálni ,mire van szükséged.
Nekem speciel kb 7 GB modom van benn ,nem mondom ,hogy mind kell és használom is , de elférnek egymás mellett ,míg nem okoznak gondot.
-
#21929 Sziasztok,
Ma vettem meg az FS19 platinum editiont régen sokat toltam még a FS15 résszel.
a kérdésem az lenne milyen modokat tudnátok ajánlani ami segíti a játékot.
A legfontosabb az lenne ami oldalt kiírja hogy pl a kombájn vagy a pótkocsi mennyire van tele és éppen mi van benne.
Régen volt ilyen a 15-hőz is csak már nem ugrik be a neve :(
Előre is köszi a segítséget és további jó termést mindenkinek :) -
nono28 #21928 Mindegyiken van pénz! -
endy papp #21927 Talán mert egyiken sem volt pénz??????
Nekem egy blikkre összejött mikor vettem.....
Innen nehéz lenne megmondani,ennyi infóból szinte lehetetlen..... -
nono28 #21926 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy,nem-e tudja valaki hogy,miért nem tudom megvásárolni ezt az eredeti dlc-t (Anderson Group Equipment Pack) az fs19-re?Mindegyik fizetési lehetőséget probáltam,több fajta kártyával de nem sikerült.Azt irja ki hogy a fizetés nem sikerült! -
#21925 hát még az earlyben jók voltak a farmos javításos dolgok,tényleg megérkezel a játéktérre adott egy romos farm. + ismerkedni a városi csávókkal,azok küldit adtak és igy lehetett megszerezni a kezdő gépszettet.
azonban egy idő után uncsi volt,mindig valami javítás volt a küldi,rozsda korongozás vagy faház deszkázás :D
kezdő trakival szórakoztam még,meg csináltam egy aratás bálázás kombót aztán itt meg is untam:D
meglátjuk tudott e fejlődni az alatt az egy év alatt,de ahogy nézem youtube vidiket,ugyanaz a játékmenet,legalábbis az elején -
endy papp #21924 A sok duma miatt jó lenne ha tudná a Magyart is de így nekem felejtős,no meg a gépek erős túlzással is műanyag játékként hatnak kinézetre.
Persze ebben nem erre fektették a hangsúlyt.
Majd azért szívesen olvasnánk egy részletesebb beszámolót. -
#21923 Úgy nézem megjelnt a farmers dynasty. egy korai verzióval játszottam vagy egy éve,kicsit történet orientált farmos játék,farm felújítással. Kíváncsi vagyok milyen lett a teljes :) hétvégén le is tesztelem szerintem -
endy papp #21922 Nem mellesleg 1 éve jelent meg az FS19
A steam-en már közel van az eladási mutatója a 17-hez.....kíváncsi leszek jövő ilyenkor hova tornássza fel magát.... -
endy papp #21921 Talán mert nincs több hely.....
De simán lehet hogy egy mod kavar be vagy épp az a mod amit szeretnél megvenni...
Ezt neked kell kideríteni innen ennyi infó tudatában ember meg nem mondja a tutit neked.... -
endy papp #21920 Nos igen, mivel azért seasons mod hogy szimulálja valamelyest az valóságot.
Az egyik emberke úgy írta le a fórumon és igaza is van ,hogy kell a hely a növekedés során a fáknak hogy ne tartsanak egymásnak árnyékot ,így majd tudnak rendesen növekedni.
Igazából a fő "mufti" a fórumon ,nem tudom van é köze a seasons modhoz, sem tudta ,mind azt hajtogatta ,az is akinek írtam a múltkorában hogy 5 év kell a növekedéshez,ha akkor valaki is mondta volna sokkal egyszerűbb a helyzet.
No de így is jó mert most kiderült és lehet ezt is használni.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2019.11.20. 19:17:18 -
mvjozso #21919 Sziasztok.
Miért írja ki,hogy "Nincs több hely új raklapok elhelyezésére itt:.... Segítséget előre is köszi. -
zolcsika080104 #21918 Helo !
ÚÚÚÚÚ de nagyon szép lett!Nagyon komoly tényleg 2 m nem elég két fa közt. -
endy papp #21917 Na csak megtaláltam a megoldást,igaz csak részben az enyém az érdem ,....sőt....
Már ami az ültetett fa növekedését illeti Seasons moddal.
Korábban Zolcsika barátommal eszmét cseréltünk erről ,de igazából több mint 1 hónap alatt nem találtam rá megoldást ,de külföldi aktuális fórumban most megtaláltam a megoldást.
Még friss tegnapi a "lelet"
Ott is felvetődött ugyan az a kérdés amit mi sem tudtunk hova tenni.
Nos ugye azt tudtuk hogy,5 év kell a teljes növekedésnek de ,a 2. fázis után nem nőtt tovább,....
De nem ám mert rosszul ültettük,vagyis nem megfelelő távolságra.
Ezen a fórumon az egyik emberke a Seasons lua. fájl között megtalálta ezt.
"in der
\src\misc\SeasonsTrees.lua
hab ich folgendes gefunden:
Code
SeasonsTrees.YEARS_GROWTH = 5
SeasonsTrees.MIN_DISTANCE = 9.5
d.h. 5 jahre wirds dauern bis sie gewachsen sind, und wenn du die Bäume mit 10m abstand pflanzt wachsen sie unbeeinflusst vom Nachbarsbaum
lg
andreas"
--------------------Magyarán legalább 10 méterre kell ültetni egymástól és megnőnek a legmagasabbra kb,33 méteresre....
Ki is próbáltam, teszteltem íme az eredmény magáért beszél.
Ületett fa növekedése....
-
hhelikopter #21916 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a fórumon van olyan személy, aki komolyan elmerült a Giants Editor nevű szerkesztőbe, és jól boldogul vele? (triggerek) Lenne pár kérdésem hozzá. Légy szíves írjon az aki érintett.
Köszi
-
endy papp #21915 Egyet nem értek ha a játék ennyire "gáz" legalább is szerinte aki írta ezt a "jellemzést" mi a ráknak tesz bele több mint 1000 órát....
Nem ajánlott
1,033.0 óra a nyilvántartásban (1,006.1 óra az értékeléskor)
KÖZZÉTÉVE: OKTÓBER 31.
"Spiel funktioniert zwar, allerdings ist keines der neuen Hauptfeatures richtig umgesetzt. Der Hofbau ist kaum möglich, da kaum Gebäude mitgeliefert wurden und die vorhanden sind *hust. Unkraut wächst völlig wirr, viel zu dicht und verschwindet nach dem tot spritzen nicht. Die Reparaturfunktion ist ein Witz, da man das Fahrzeug 3mal reparieren muss bevor der Tank auch nur einmal leer ist...........
Ohne dutzende Scriptmods nicht zu empfehlen!
Die Grafik ist gut, aber der Sound der Maschinen ist einfach nur grauenhaft!!! Hier hat sich auch nach einem Jahr und 5 Patches trotz massiver Kritik einfach nichts getan. (Für mich nur mit veränderten Soundtemplates überhaupt spielbar.)
Insgesamt muss ich von einem Kauf abraten! Kauft den 17er oder wartet auf den Nachfolger, aber der 19er ist sein Geld ohne zahllose Mods ,(welche teilweise nur schwer zu finden und einzufügen sind) nicht wert.
Wenn ihr es trotzdem unbedingt spielen wollt und mit dem ändern von Spieldateien vertraut seid kauft es im Sale und besorgt euch die veränderten Soundtemplates von DerPfuscher ( Warnung damit geht kein Multiplayer mehr), den Season-Mod und das VehicleControlAddon. Das behebt schon mal die größten Fehler."