23846
  • Hunter of Deer
    Ha nincs is meg neki a crome attól még más is betudja copyzni a google fordítóba. az hogy bemásolja nincs olyan bonyolult mint hogy utána értelmezni tudja a szöveget amit a fordító kidob xD
  • Gerypapa 95
    inkább tanulnál meg írni ..
  • dávid 001
    hejesbítek (eltudja olvasni)
  • dávid 001
    azért másoldtam be te vad......om mert ha valakinek nincsen meg a google crome azis elzujaolvasni ha nem tud németül. remélem kitiltanak az sg-ről:D .kösz gabi :D.utóirat eszt inkáb privátba írtad volna o_O"
  • VERESS 96
  • gogabi79
    Gerypapa 95!Mi elött bele vetnéd magad a további szidkozódásba,had mondjam el.Ez nem az az oldal!.Itt csendes normális társaág van!És még valami!.Szidkozódás tilos!!.Amennyiben ezt nem tartod be.el lehet fáradni inen!Dávid 001 semmi rosszat nem akart!csupán segit ő is itt!.a 3740 hozzászolásával kapcsolatban itt olvashatsz!Courseplay Mod für Landwirtschafts Simulator 2011

ezt ma vitattuk épen meg a többiekkel:)
  • Gerypapa 95
    fene azt a retardált fajtádat .. 1 hozzászólsába nem is ment volna ugye ?
    3740-es hozzászólásod pedig mi akart lenni te vadbarom ? :/
  • dávid 001
    http://www.youtube.com/watch?v=WpLmqcesNQQ
    elvileg eszt szedtem le de nem indul el aki tudja ennek a letötlés linkjét legyenszives megadni
  • dávid 001
    én csak a jobbegére jhöttem rá a töbire nem de még gyerek az idő:D
  • dávid 001
    Természetesen Játék
    Prémium Mod:
    I. Változások
    II telepítési útmutató
    III. Használati utasítás
    IV névsora

Igen. Változások - Változások 2.0-ás verzió
    A 2.0-ás verzió volt sajnos még mindig hibát, hogy többször is veszélyeztették a multiplayer mód. Ezek meghatározására került sor.
    Új ez a verzió főként, hogy már nincs szüksége, hogy frissítse a traktor persze játszani. Modverzeichnis a mod, és a jármű automatikusan szerelve.
    Ez a változás, sajnos, minden, amit már át vontató bejegyzés "name = spezialization persze játszani" eltávolítása.
    Továbbá, ebben a verzióban javult egyesítésével tanfolyamok.
    Az úgynevezett árfolyam offset most a. Ha gyűjteni, mint a terepmunka módban érdemes bála a "z-eltolás" visszaáll -2,5, oka a vontató útját elhagyja 2,5 méterrel távolabb maradt.

Ez a verzió szabványos járművek 100%-os multiplayer lehetőség. A Mod traktorok egyes modok munka véletlenszerűen nincs betölteni a modok a multiplayer más sorrendben.

Fontos: A fájl aaacourseplay.zip (v2 és alatta) KELL a mod könyvtárba kerül törlésre.

Ib. Változások - Változások version 1.6

A legnagyobb változás során játék természetesen a multiplayer lehetőség. Ez elindítja a játékot minden érték, és még mentett kurzusok át a fogadó az ügyfeleknek. Ez néha egy kicsit, de szükséges.
    Ezen kívül számos hibajavítást és teljesítmény optimalizáció nem itt tovább kell említeni, ott alapvetően a következő jellemzőkkel bír:

Természetesen kezelése: mentett tanfolyamok most betűrendbe és Immm tárolják globálisan, az összes jármű. Ez nem szinkronizálja az árak és az egyedi járművek nagyobb szükség van, és a memóriahasználat csökkent drasztikusan.

Tanfolyamok érzékelők, kábelek: felfüggesztése során rekordot felülvizsgálták. Most szünet során rögzítik és törli az utolsó fordulópont. Ez most csak az utolsó fordulópont jelenik meg, és nem minden.

Új: ár Offset

Ez a szolgáltatás még kísérleti, és biztosítaniuk kell, hogy a vontatóhajó elhagyja a tárolt aránya kissé ellensúlyozta. Ennek célja, mint a labda hulladékgyűjtő jármű.

Új tanfolyam kombináció:

Ön most megadhat egy tanfolyam beírásakor kereszteződéseket. Ha később fel őket több tanfolyamot a sorban mindig az első közös metszéspontjának (távolság szerint 30 méter!) Egyesített együtt. Így is egy részének használata útvonalak újra.

Tolatás volt optimális, és most már ismét megfelelően működnek.

Ha menti a játékot, a beállításokat menti a saját lefelé. Újraindítás után be kell állítani, ami általában nem több. Az előre telepített tanfolyamok és beállításokat kell vissza online teljesen.

Vannak új ikonok az adott útpontok és tereptárgyak, mint csomópontok és belépési pontok is látható, ha éppen nem a járművön, amely megmentette az útvonal.

Ic. Változások - Változások 1.2-es verzió

Új kiegészítések, különösen a terület módot, amely segítségével Heusammeln és bálák. A hígtrágya mód tovább javult, és most már lehetőség van a Abfahrhelfer Drescher és aprító telepítve.
    Ez, például a hangfelvétel cséplőgép a segítő módban, a kurzusok lehet változtatni később a trágyát mezőt mód.
    Azt is kiadja egy ellenőrző Abfahrhelfers a Drescher. Akkor indítsuk el a hívást Abfahrhelfer, megáll, és változás az oldalon a helikopter síelő.
    Amikor Abfahrhelfer akkor most meg, hogy mennyire kellett korai távozása Prozenz szinten. Ha egy lefelé viszont például a 90%-os és a Drescher végén a mező megy lefelé az ugyanaz, és nem várja a manőver.
    Ezen túlmenően, az átadás jármű közlekedik a dokk tétel vissza a pályára, amikor elesett egy bizonyos szint alatt, és konmmt túlterhelt körülbelül 20 másodpercig, további lefelé irányuló.
    Wurrde is szerettem a Abfahrhelfer forduljon a világítótorony az úton - s nem most;)
    Aztán persze ott volt még bizonyos finomításokra: az értelmetlen gyros a pályán kell most vége, HW80 lemezjátszó és Agroliner konténerek is támogatott.

Id Változások - Változások 1.0-s verzió

Ahogy az új funkciók hozzáadásával jelentősen a trágyázási mód és fordítva. Ezen kívül, a kezelési javult (főleg forog), és ez lesz elismerték EntladeTrigger (fűszilázs).
    Ezen felül, akkor most össze tanfolyamokat tárolt betöltésével több tanfolyamot a sorban. Ha szeretne betölteni csak az új képzésnek, amit állítani most, de még mielőtt a útpontok a régi.
    Ezen kívül a Abfahrhelfer most nem "hireable" több, ami azt jelenti, hogy most fogyaszt benzint (Dünger..) Vezetés közben. Annak érdekében, hogy a síelő nem marad, csak állok valahol, és kapsz egy figyelmeztetést, amikor a tartály majdnem üres, és minimális kapacitás marad Abfahrhelfer állni még egy, hogy eljusson a benzinkúthoz.
    A menü még mindig a "bug" fix, hogy meg tudná ellenőrizni a menü az összes gomb.
    Természetesen sokan voltak egyéb kisebb hibajavítások.

Ez alkalommal, egy nagyon nagy köszönet a Wolverine, aki végre sok frissítés (műtrágya-és fordított üzemmódban).
    Mi továbbra is a 2-es verziója, amely teljes mértékben képes multiplayer, a legújabb verzió 1,20, de legalább a MP a fogadó használni.

II telepítési útmutató

1. Az archívum ZZZ_courseplay.zip a C: \ Users \ felhasználónevét \ MyGames \ FarmingSimulator2011 \ mods példányt. Ennyi volt!
    Másodszor , ha játszani vontatóhajó persze felszerelt Önnek a tétel már spezialization name = folyamán a játék Moddesc eltávolítani.

III. Használati utasítás

Control:

Az irányítást a Abfahrhelfers funkciók lényegében a szabad gombok az egér a Driving Simulator nagyon Rah valóban.
    aktivált kattintson az egér jobb gombjával lehet játszani során a HUD beállíthatja a lejtőn. Ezen kívül néhány olyan funkciókat, mint lefelé indul, és ne használja a billentyűzetet gombok NUMPAD NUMPAD 7-9 mutatja.

HUD:

Ha ez a HUD automatikusan megnyitja az egér ellenőrzés be van kapcsolva. Ez azt jelenti, hogy nem tud körülnézni az egérrel. Ahhoz, hogy tiltsa le az egeret ellenőrzési kattints újra a jobb egérgombbal.
    Azt is megteheti, szintén kattintson a piros X a jobb felső sarokban a HUD. Itt, a HUD és lezárták az egeret ellenőrzési vissza.

A HUD van osztva több al-oldalak. Ez megváltoztathatja azt a kék nyilak a felső részén a HUD.
    A közepén a HUD tudod, hogy a különböző beállítások minden oldalon, vagy adjon parancsokat. Egyszerűen kattintson a kívánt műveletet.

Az alján a HUD is megtudhatók a lejtőn a feltöltött ráta és a jelenlegi állapot. Itt Átkattinthat a hajlékonylemezes behúzva persze menteni.

HUD "Abfahrhelfer ellenőrzés":

A tantárgy felvétel elindításához:

Ezzel a lehetőséggel, a felvételi módot a Abfahrhelfers van kapcsolva. Megadhatja, hogy a tanfolyam, hogy menjen az a lefelé később.
    Amikor aktiválódik, kezdetben három hordó kerülnek a parttól 10-20 méter. Győződjön meg arról, hogy egészen a harmadik hordó lehetséges azonnal.
    Ha bekapcsoljuk ezt a funkciót is a jobb egérgombbal letiltja az egér vezérlésére alkalmas, így néz körül, amikor belépett a tanfolyam is.

Felvétel leállítása aránya:

Ha a nyomvonal szüneteltetheti azt a funkciót, a tanfolyam eredménye. Látni fogja, a sárga nyíl mutat az utolsó fordulópont. Ezen felül, akkor törölheti ebben az üzemmódban az utolsó fordulópont.

Felvétel leállítása aránya:

Ez az akció csak a fogadó módban vergügbar és arra szolgál, hogy hagyjanak fel ezzel. Kattintson erre a gombra, ha visszahúzódik a végpontja az útvonalat, akkor értek.
    Ajánlatos, hogy a végpont mintegy 10 méter előtt a kiindulási pont és ez nagyjából az irányt, amelyben a lejtőn, a kiindulópont a folytatáshoz.

Ez a kiindulópontja vár:

A felvétel módban van pont a vonal vár, hogy tegye fel. Ezen a ponton a síelő később megszakad lekapcsol, amíg azt kézzel küldték.
    Ha a síelő elérte a várakozási pontot jelenik meg a képernyő alján.

Downhill meg:

Ha már fut egy tanfolyamot, akkor most meg a lejtőn. Itt a Abfahrhelfer engedélyezett és fut le a helyes útvonalat.

Downhill elutasította:

Az aktivált lesiklópálya, akkor hagyja abba bármikor vagy szabadítani.
    Ha engedélyezte a Abfahrhelfer múlva folytatja útját az utolsó pontot.

Folytatás:

Ez az opció áll rendelkezésre, ha a síelő elérte a gazdaság pontot.

Downhill típusú kapcsoló:

Ez nem a Abfahrhelfer annyi feladat különböző típusai vannak Abfahrhelfer.
    A jelenlegi típus jelenik alján a HUD. Egy kattintás az ügyben mehet keresztül fajta.

Típus: lefelé

A típus a síelő várja a kiindulási pont, amíg teljesen meg van töltve és csak akkor megy le az útvonalat. Mikor jön az útvonalon keresztül fordulópontok, akkor megáll, és kiürítette a (z) pótkocsik.
    Elmondhatja a lejtőn lefelé, a kiindulási pont azonban, hogy ő induljon azonnal.

Típus: Kombinált

A kombinált mód hasonlít a lefelé mód a különbséggel, hogy a lejtőn lefelé, a kiindulási pont nem várja meg, amíg betöltődik, de függetlenül a cséplőgép, vagy helikoptert a jelenlegi területen, és mozgatja szolgálja.
    Ha minden akasztók tele vannak lesiklópályák, a második hordó az útját, és megy onnan tovább az útvonalon, mint a rendszeres lefelé.
    Annak érdekében, hogy a kombinált mód, a kiindulópont a síelő kell az ugyanazon a területen vagy a Drescher van.

Típus: Transfer Vehicle

Az adott típusú jármű átadását lesiklópályák közvetlenül a cséplőgép, illetve aprító-és aztán kialszik az útját. A különbség az, hogy az átruházás jármű "várja pontok", mint "Abladepunkte" használ.
    Ha az átvitel jármű megtelt, így megy ki az útját a várakozási pontot, és ott megy automatikusan az átadás jármű üres.

Típus: Transzfer

Ebben az üzemmódban fut csak lefelé az ő útvonalon. Ő nem várja meg a kiindulási pont és nem kell kiüríteni csepp pontot.
    Ez a mód kapcsolódik gazdaság pontot berendezéseknek a területére, vagy más gazdaságokban.

Típus: termékeny

A mód trágyázás Abfahrhelfer töltött a kiindulási pont, egy fecskendőt vagy hígtrágyatartály, majd hajtsuk ki az útját. Te meg a Abfahrhelfer a területen, a gazdaságban pont azon a ponton, ahol meg kell kezdeni a műtrágya, elhagyja a téren, és beállítja a várakozási idő végén a területen.
    Leállási a Abfahrhelfer automatikusan a fecskendő / folyékony trágyát és kiderül, hogy elhagyja a játékteret, amíg a tartály ki nem ürül, és visszamegy tankol. Tankolás után, s teszi a pozíciót, ahol abbahagyta.

Típus: terepmunka (bálázók, sodró)

A terepmunka mód hasonló a trágyázási mód. Itt, egy előre rögzített természetesen marad a helyszíni sebességet.
    Mint egy különleges funkció is csatolni ebben a módban, például egy bálázó. A körbálázó van ez, amikor tele van, és kiadja a bála.
    Ha valaki ragaszkodik egy töltés szekér, a tanfolyam marad, amíg tele van, akkor az utolsó pozícióban mentett és elhagyta a pályát. A kurzus ezt követően természetesen vezet Abladetrigger fölött. Ott, az autó üríteni, és aztán visszamegy a területen, és folytatta munkáját az utolsó pont.
    A működési tartományának mód terepmunka kell megjelölni, mint a műtrágya módban két üzem pontot.

Útpontok:

Ha a tanfolyam fut, akkor ezt a lehetőséget, hogy állítsa vissza a kurzus újra. Ez természetesen nem törlik a tárolt konfigurációs adatokat, de vissza csak az aktuális lefelé újra.

HUD persze menteni

Az alsó részén a HUD talál egy floppy lemezen. Ha már fut a tanfolyam mentheti a lemez kattintva a pályán.
    Itt a felső beviteli felületen jelenik meg. Itt használhatja a billentyűzetet nevet adni a kurzus, és nyomja meg az ENTER (be).

Megjegyzés: Jelenleg a kontroll a játék memória módban még aktív. Ez azt jelenti, ha megnyomjuk, például az "e" növeli akit még ki a járműből.
    Ebben az esetben egyszerűen adja meg újra, és folytathatja a beírást. A hibát egy későbbi változata természetesen.

HUD "kezelése képzések":

Alján a HUD képek ez egy áttekintést a mentett tanfolyamok. Akkor kattintson a mappa ikonra a tanfolyam kiszámításának és törölni, kattintson a piros X-szel egy kurzusát.
    FIGYELEM: Mivel a 1.2-es verziója van szüksége, ha szeretné betölteni az új kurzus, míg a régi módon pont reset, különben egyesíti a két képzés!
    A kék nyilak a jobb oldalon fent és jobbra lent tudsz lapozni a felvett kurzusokat.
    Megjegyzés össze tanfolyamok: A mappa ikon nélkül a kék nyíl ötvözi a tanfolyamok az első közös határátkelőhely, amely kapcsolatban van a kék nyíl mögött a tanfolyamok magukat.

HUD beállítások Combi mód:

Ezek a beállítások (mint a neve is mutatja) csak a kombinált üzemmód és a túltöltés mód. Ezzel a személyre szabhatja az kilép az adott Drescher.
    Szedheti be az értékeket kattintva a + / - ikon alkalmazkodni

oldalirányú. Távolság

Ez az érték határozza meg az oldalirányú távolság a shutdown a cséplőgép, vagy helikoptereket tartani a meghajtó oldalán.

Kezdje%:

Ez az érték határozza meg, hogy milyen szinten a cséplőgép a lesiklópályák neki és abtankt.
    Bontó, határozza meg ezt az értéket, amikor a második lefelé, hogy kövesse mögött az első a láncban.

Fordulási sugár:

Ez az érték csak akkor fontos, ha a darabolás, és meghatározza, milyen messzire kell menni, ha lefelé fordult a helikopter tőle anélkül, hogy őt az úton.

Cső távolság:

Ez az érték meghatározza, hogy a lefelé meghajtót a hátsó, vagy menjünk együtt. Ez lehetővé teszi, hogy a síelő mozogni több pótkocsik.

HUD kezelése Drescher "

Ezek a beállítások csak akkor lényeges a kombinált üzemmód. Itt lehet beállítani, hogy a síelő kell keresnie egy automatikus arató-cséplőgép, vagy (alapértelmezett), vagy használni fog a kézi rendelt Drescher.
    Ha annak a Drescher manuálisan adhatja ezeket szintén nem ugyanazon a területen. A lesiklópályák automatikusan a kiindulási pont a Drescher, nem számít, ahol lakik.

Érdekes, ez a beállítás különösen nagy vagy dombos területek, ahol nem az automatikus kiosztás nem mindig, és olyan területeken, anélkül, hogy Grubbertextur a rétek.

HUD "lépést"

Itt adhatjuk meg, milyen gyors a árát is lefelé. Azt hiszem, a beállítások magukért beszélnek;)
    Hozzáadva 29.05.2011 a Hummel

egyszerüb itt elolvasni:D
  • gogabi79
    Akinek még nincsen meg ez a internetbőngésző!Szedje le,telepitse fel,és ezzel bármilyen oldalt le tud forditatni!.Google Chrome v3.0.195.27 (magyar)

letöltése:Google Chrome v3.0.195.27 (magyar)
  • gogabi79
    én leforditottam azt az oldalt.
  • dávid 001
    nekem van google fordítóm:D be is másolnám ha nem nagy probléma?
  • dávid 001
    aha énis eszt kerestem már egy ideje de hogyan kell beleteni ?:D
  • Sponnyabob
    Trágyából meg tejből tehenek nőnének ki. :D Így lehet teheneket termeszteni.
  • Dancee
    Trágyát még nem sikerült vetni :D
  • zolee24
    köszönöm segítséged . ezt hogyan kell telepiteni vagy hova kell berakni?
  • Chris von Bone
    Mért a trágya vethető? :)
  • Chris von Bone
    Coursplay v2,11

Való igaz így hívják, aki tud németül az lefordíthatná, nekünk is.... :)
  • zolee24
    valami course play a neve csak nem igzán találtam sehol :(
  • Dancee
    Én nem tudok róla hogy ilyen lehetséges
  • zolee24
    sziasztok segítséget szeretnék kérni töletek . az lenne a kérdésem hogyan lehet azt meg csinálni hogy automatán szállitsák a gépek a takarmányt a leadó helyekre , néztem már sok videot stb de nem igazán értem:( valami progi kell hozzá? ha igen és nem warez akkor elküklhetnétek elöre is köszönöm .
  • kerzsakov
    A TSZ Mapban Hova kell leadni a bálákat?
  • dávid 001
    1. nem lesz semi
    2. nem fignak eromolni nekkem sosem volt ien
    3. reggel 7:00 és délután 18:00 és elfogy a tejed csak nem veszed észre
  • Sponnyabob
    Egyébként az csalásnak számít hogy az elején megdobtam magam 500.000 ojróval? Mármint lesz valami következménye? Mondjuk kevesebb termés vagy ilyesmi?
    Egyébként a gépek nem romlanak el néha vagy nem kell venni újat vagy ezek az örökké valóságig működnek?
    Ja és még valami: A tejes autó mikor szokott jönni? Mert van pár tehenem és csak nő a tej mennyisége de még egyszer nem fogyott le, pedig azt írta hogy magától fog jönni és elviszi.
  • Dancee
    Most indultam vetni és felfedeztem egy érdekességet: Tehát így tej? Ez egy vethető dolog? :D
  • Dancee
    Egy új pottal sikerült tejet vinni :) Most már jöhet a lové a milkás póttal :D
  • dávid 001
    ezaz énse :S szerintem tök mind1 mert kultizásnál is anyi volt a termény menyiség mit ha szántotam volna.ja én meg aszt nem értem minek csinálnak tárcsa modot ha kulti textura van rajta ?
  • Sponnyabob
    Van-e különbség a kultivátorozás és a szántás(ekével) között a termés mennyisége szempontjából? Tehát ha fel is szántom több lesz a termés vagy valami mást befolyásol? Mert a kultivátorozás sokkal gyorsabb és nem értem mi a különbség.
  • dávid 001
    vegyél fel msn-r [email protected]
  • marko37
    nem tudom, ezt én raktam bele
  • dávid 001
    van már ilyen map ahhol tej mod már benne van?
  • marko37

szerintem jól beraktad lehet a pót nem jó
  • Dancee
    Még mindig nem jó :S Nem igaz ,hogy nem jön össze :S
  • Dancee
    Mindjárt kipróbálom köszi. Teheneknél meg van perpill 180tonna kukorica :)
  • marko37

és etesd a teheneket hogy legyen tej
  • Dancee
    betettem a pumpa neveztű cumót a tejtartály mellé a másikat meg a tejüzemhez.A milk mod-ot betettem a modok közé.Ki is írja a PDA a tej árát,de oda állok a tejtartályhoz és semmi ,de a tejüzeméln kiírja hogy lerakodás.
  • marko37
    mit nem tudsz? mi nem sikerül? írd le!
  • marko37
    van kb 800 map 700 ban biztos van külön berakva bálaleadó hely
  • Dancee
    Nem sikerült... Nincs valami olyan map amin alapból fenn van és a bála lerakás is megoldott? :)