23847
  • FrezeR
    köszi szépen
  • marko37
    Kitt sajnos nem tom belinkelni neked, a mod megosztó topikból szedtem le még anno azt tudom hogy a legelső verzióhoz van csak magyarosítás 0.95 vagy valami ijesmi
  • gogabi79
    Szia!Nagyon szépen köszi!Valamint Én ezt az Ifát fel ajánlom ,mindazoknak,akik itt vannak és Játszanak az Ls el! Haasználjátok egészséggel és fogadjátok tölem szeretettel is!

Letöltés:
    Ifa W50L(Narancssárga szinben)
  • FrezeR
    Nagyon pöpecek
  • FrezeR
    Köszi a részletes magyarázatot, ez működik akkor is ha nem silót hanem mondjuk búzát vagy akármit szeretnék elszállítani?

Amúgy ahogy próbálgattam, sokszor van az, hogy a traki össze vissza tekereg mielőtt a kombájn mellé menne. De gondolom azért, mert nem jól állítottam be valamit. Nekem 2.x-es verzió van meg és az sem magyar, van ehhez is fordítás vagy csak az 1.x verziókhoz?
  • gogabi79
    Ma vettem ezeket az IFa-kat!És már be is álltak a munkába ép aratáshoz készülödnek:)

• dávid 001
    köszi kell még xp-n ló volt a gaints win 7-en baszakszik és köszi hogy megcsinálod :D
  • kitt2000
    Nekem miért nem magyar a fordítás mint neked!
    Be tudnád linkelni hogy magyar változatot!
    Elég nehéz hogy nem magyar!
  • marko37
    És ismét rákattintasz az útvonal indításra és megy magától minden
  • marko37

Nézd meg az ablakot megváltozott rákattintasz hogy üzemmód váltás az alsó felébe megjelenik a típusnál a kombájn felírat utána rákattintasz arra a kis kék "memória kártya"ikonra és megjelenik hogy útvonal neve oda beírod hogy siló vagy malom vagy akármi ami neked megfelel és nyomsz 1 entert
    ezzel meg is volnánk
  • marko37

Vissza mész és megállsz az első hordó alatt és rákattintasz az útvonal rögzítés vége
  • marko37

Elmész leburítod . Na itt álljunk meg 1 szóra és ez fontos látod hova borítok? ehez a mód hoz 1 kicsit át kell alakítani a térképet vagy a triggert húzod ki vagy az egész silót hogy át tudj rajta menni.
  • marko37

2: előhozod az ablakot és rákattintasz az elsőre útvonal rögzítéskezdete,
    és elindulsz "akkor ahogy mész" megjelenik 3 hordó a fejed felett.
  • marko37

Első lépés :terményt engedsz a pótkocsiba
  • Chris von Bone
    Mondtam már neked, hogy ez tipikusan kevés memóriagond. Ha kevés a RAM kevesebbet tudsz elmenteni, és az első amibe bele fog szólni az a terrain edition. A későbbiekben ez a probléma fokozódni fog ha a játékban nem alap map-ot használsz, és túl sok géped lesz. Minél több a RAM-od annál több mindened lehet. Sajnos ez egy ilyen RAM-zabáló játék.
    Amúgy amit megígértem meg is csinálom, ha kell még, csak eddig nem volt időm gép előtt ülni. De ha nem szólsz hogy kell tuti nem görcsölök vele egy órát...

(Nekem fél évembe került még ilyenekre rájöttem...)
  • FrezeR
    ok már nézegetek, de azért köszi előre is :)
  • marko37
    hirtelen meggondoltad magad szia
  • marko37
    holnap rakok föl képeket részletes leírással addig is nézegess videókat a youtubon
  • dávid 001
    viszont látásra abba hagytam a farming simulator 2011 viszlát
  • FrezeR
    Igen működik előjön jobb egérgombra csak valaki elmondhatná, hogy kell beállítani, hogy kövesse a kombájnt magától vagy ilyesmi :) Marko?
  • marko37
    Jobb egérgomb lenyom akkor előjön az ablak de akkor nem forog a kamera ha utána rákattintasz a képernyőre akkor újra forog a kamera
  • dávid 001
    van egy nagyon nagy gondom csináltam egy mapot. és nem tudom elmenteni gabi mondta hogy ő hogy szokta és köszönöm is neki de nem jó ha valaki tudja kérem szoljon :S de aszt elmondom hogy win7-em van lehet ez a gond? meg nem enegi a terület tisztitását pl dmbok meg ienek csak objekt berakását meg törlését engedi aku tudja a hibát kérem akárki csak írjon
  • dávid 001
    üdv. ha gamet megveszem mivel lesz jobb mintha ingyen letötök modokat? és azokat amiket akkarok vagy a deutz gépeket cserélték le benne? mert ha igen egy kérdés szaggat a game mert némeik mod miat nékem szaggat
  • BravoFox
    Sziasztok! Örömmel jelentem, hogy a WingBest.com-on rendelhető a "Mezőgépek" kiegészítés az LS2011-hez. Ára 1990 Ft.

További részletek ide kattintva.

Üdv,
    Péter
    WingBest.Com
  • zolee24
    neked sikerült? mert én beraktam, mod mappába a aaacourseplayt meg a traktor moddesc xlm be(<specialization name="courseplay" />) de nem igazán ir ki semmit a játékba valamit elrontottam ? most abbba traktor mappájába rakjam be amiekbe akkarom ? vagy a játék fö mappájába valahova ?:) bocs hogy ilyen érthetetlen vagyok de ebben a játékban igázán kezdö sinten állok soory :)
  • FrezeR
    így már világos, köszi :)
  • marko37
    Majdnem jól érted az aaa nál bemásolod a megfelelő helyre a <specialization name="courseplay" /> a zzz nél nem
    MEM szabad hogy benne legyen.
  • zolee24
    egy softver frissités volt a baja :)
  • FrezeR
    Akkor végül is <specialization name="courseplay" /> ezt a részt kell bemásolni a megfelelő helyre és betenni a mods-ba az aaa vagy zzz courseplay filet? Ha jól értem :)
  • FrezeR
    szép :)
  • gogabi79
  • FrezeR
    Milyen betegsége volt? Hogy befolyásolta a játékot?
  • zolee24
    hát én is azért hagytam tavaly abba játékot mert elég oltári modon szologatak be de nem igazán érdekel most ujra kezdtem a játékot mert sikerült meg oldanom az ati radeon betegséget :) így már tökéletesen fut a játék a gépemen . csak még nem igazán értek hozzá de majd bele jövök .és köszönöm a válaszotokat
  • dávid 001
    nembaj.itt a fórumon pár ember ien de üsse kő:D
  • marko37
    Na tehát magyarosított verzió csak az 1 es hez van asszem bocs ha tévedek
    én azt használom és nekem nagyon bejött 1 es töl 1.6 os verzióig aacourseplay néven kell a mód mappába berakni és a traki mod desc xml filéjébe <vehicleTypes>
    <type name="xerion3800hu" className="Vehicle" filename="$dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua">
    <specialization name="motorized" />
    <specialization name="steerable" />
    <specialization name="hirable" />
    <specialization name="aiTractor" />
    <specialization name="operatingHours" />
    <specialization name="ESLimiter" />
    <specialization name="Roue" />
    <specialization name="animation" />
    <specialization name="cabRotation" />
    <specialization name="beleuchtung" />
    <specialization name="ChangeDriveDirection" />
    <specialization name="courseplay" />
    </type>
    </vehicleTypes>
    hogy lásd hogyan kell bemásolni és amit gabi belinkelt ott vannak videók meg fogod érteni hogy kell használni
    A 2 es szériáltol meg zzz courseplay néven fut azt csak be kell rakni a mód mappába és kész viszont a traki mód desc xml filéjéből ki kell törölni <specialization name="courseplay" /> ezt és a mód mappából ból az aaa courseplay módot
  • zolee24
    köszönöm segítségeteket és sajnálom hogy leszoltak dávid:( leszedtem és felraktam a mod mappába ahogy irta de sajna nem sikerült játékon belül használnom :( lehet én ba....am el :( esetleg aki érte hozzá hogy hova és hogyan kell telepiteni annak nagyon megköszöném
  • gogabi79
    Coursplay Test LS 2011 [ HD 720 ]

ez egy video!
  • dávid 001
    na mind1 bemásoltam a magyarosítot verziót enyi :D mert van pár olyan meber aki nem tud még modot se beleteni ieneknek csináltam
  • dávid 001
    hejesbítete úgyhogy tök-mind1
  • Sponnyabob
    Jó és akkor valaki elmondaná hogy mire való ez a Coursplay v2,11, mert már lefordítottam csak épp két értelmes mondatot nem tudok összeszedni a modról.