23835
  • dávid 001
    próbál máshova bedugni vagy pasz.. :S lehet nem ismeri fel a játék aszt a gamepadot és nincs mit
  • Sponnyabob
    Azt megcsináltam, de úgy se akarta elfogadni a gombokat. Akkor lehet rosszul csináltam valamit. Na majd megpróbálom még egyszer.
    Köszi a segítséget!
  • dávid 001
    a beálításoknál van a gamepad aszt x-eld be és müködni fog :)
  • Sponnyabob
    Kösz!
    Egyébként valahogy fel lehet ismertetni a játékkal a kormányt?
    Mert vagy egy Logitech DFGT-m és gondoltam jó móka lenne, de nem akarja elfogadni a gombokat :(
  • dávid 001
    haljátok tudom hogy van olyan map amiből az útszakasz a muddy mapból származik aszt valaki eltudja linkelni? mert nagyon kellene
  • marko37
    az eredetihez nincs a törthöz volt de az is német asszem
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Nem tudtok valami launchert a játékhoz, hogy ne kelljen midig betenni a DVD-t az indításkor? Mert jó volna.
  • Sponnyabob
    Igen azt láttam. Akkor holnap veszek egyet :D
    Köszi!
  • dávid 001
    haljátok tudom hogy van olyan map amiből az útszakasz a muddy mapból származik aszt valaki eltudja linkelni?
  • marko37
    ezt láttad?
  • marko37
    ugyan az nekem is az van meg
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Láttam a tescoban egy farmer simulator nevű játékot és érdeklődnék, hogy a két játék ugyanaz vagy az valami már lehet?
  • marko37
    nekem játszottam is rajta
  • dávid 001
    kinek indult el a gereskart mtsz?
  • marko37

ez se jött be
  • Hunter of Deer
    Nem, nekem az alap textura volt a repcenek, viszont joval magasabb volt :)
    fene se tudja mitol van.
  • marko37
    sajnos nem tudom mitől van
  • marko37

asszem rájöttem amikor beérett a repce utána lett ilyen a kép, másold át az eredeti növény textúrát és jó lesz"legalább is remélem" valószínű hogy a repce textúrával volt a hiba az zavarhatott be nézd meg az alsó képen a repce textúráját ilyen volt a te mappodon is?
  • Hunter of Deer
    nekem ilyet az Annersbeck mapnal csinalt kb masfel ora jatek utan. nem eredeti gépeket használtam hanem mind mod volt. amikor eszrevettem hogy ezt csinalja elmentettem es mentes utan hibauzivel elszallt. amikor visszatoltottem akkor pedig minden bevetett fold ures volt....
  • Demiii
    letöltötem a mapot és azt írta ki hogy az archívumnak nincs vége nem tudjátok mért van ez? a 3. mapnál csinálja ezt:S
  • marko37

Mitől van ez? a kleinmachnow map on is ezt csinálta velem, az erdő a terrain része nem törölhető ki és szerintem csak akkortól csinálja ahogy beszállok az eredeti kombájnba
  • dávid 001
    nem tud valaki egy jó sertés mapot ideiglenesen :D
  • Chris von Bone
    Most látom, hogy érdekes átformálása az alap map-nak :) legalább animáltak azok a kacsák?
  • marko37

a sörétes meg otthon maradt
  • Chris von Bone
    Ránézésre kapásból az őrségi táj jutott az eszembe, az őriszentpéteri (nagyrákosi) viadukttal. Igaz ott pont fordítva van, a vasút megy a hídon... :)
  • marko37

EZT töltsétek le szerintem elég j lett
  • dávid 001
    Landwirtschafts Simulator 2012
    Várható megjelenése 2011 4. Negyedévében!
  • Chris von Bone
    megtörtént :)
  • dávid 001
    vegyél fel msn-r mert egy nayon fontos dolgot szeretnék veled megbeszélni [email protected]
  • dávid 001
    nincs mit
    :D
  • CB Csipi
    Köszönöm neked is a segítséget!
  • dávid 001
    nekem a baj egér gombalmuködtetem ha emelem akkor balegérgomb és előre tulom ha pl ki akarom boritani szintén és jobra tolom de van még a n-j m-k homb ezzel fig menni de ha rakodóval vagy akkor job egér gomb és a gémet megnöveled
  • CB Csipi
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
  • Chris von Bone
    Opciók irányítás, de alapban egérgombokra van aszem beállítva. Nekem nem jött be az egerezés, így átállítottam...
  • CB Csipi
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy alap játékban alap géppel hogy lehet a kanalat billenteni? Mert trágyázni szeretnék, felvenni feltudom a trágyát, de kiborítani már nemtudom...
  • dávid 001
    akkor letötlöm :D és még1 szer nagyon pró képek grat jah meg a maphoz is
  • Chris von Bone
    Még mindig ugyan az :) (sajna most nem tudom továbbszerkeszteni, mert memóriára várok, de a héten esedékes lesz)
  • dávid 001
    ez amit elküldél vagy már szerkeszeted?
  • Chris von Bone
    Még mindig a saját map! :)
  • dávid 001
    ez meik map? :D nagyon szép képek:D (Y)