23847
  • gogabi79
    Talán mert unatkozik
  • joceruza
    DE! Ajánlanátok nekem egy olyan mapot ami:
    -van rajta földút (az az igazi keréknyomos)
    -közepes méretű földekkel
    -legyen dimbes-dombos
    -működő forgalom
    Nagyon szépen köszönöm!
  • joceruza
    Vajon miért? Egy KICSIT elszexelted!
  • gogabi79
    át akarja a népet oda csábitani veress96
  • Blum
    Látom gabikám,itt is hozod a korodhoz méltó színvonalat. ETS/GTS topikból már kiutáltak
  • FrezeR
    Ez most miért lett megnyitva külön? Minden "izé" nélkül kérdezem :)
  • dávid 001
    és hogyan csináltad
  • dávid 001
    jó mind2 :D
  • dávid 001
    bocs a gami miatt meg a towáb-ért
  • dávid 001
    most mi a faszom van gabi meg veress? gami kitet a weimaról egy kibszott képet és itt elkezditek oltani, fasza. tudomásom szerinte nem vitákra van az sg. ha akartok akkor ott a privát én leszarom sőt szerintem majdnem mindenki nem kell itt vittázni mert csak anyit láttam gabi.
    veress.
    gabi.
    meg így tovváb erre senki sem kiváncsi.
    legjobb lenne eszt a fórumot elhagyni és csinálni egy újat.
    én szivesen csinálnák de egy gond van vaszom se tudja hogy kell csinálni :D
    na mind1 lényeg az vitta nemm kell.ott akkor a privát ha mégis akartok.jó8 minden sg- fórumozóna
  • gogabi79
    akkor el lehet menni inen!!!
  • gogabi79
    Énis azért vagyok itt,mert nyugis oldal!.Itt sok jó,és normális ember van.Természetesen én a vitát lezártam és be fejeztem!.Ki tudna egy képet feltenni arrol a mezőgépes Weimar gépröl.vagy nem szabad képet tenni fel rola?.mennyire jobb,mint amit én is feltettem,csak erre vagyok kiváncsi!Amugy szép és nyugodt estét az itt fórumozoknak!.Vissza térve courseplay ra,én letöltöttem olyant amibe benne van aza mod,és a traktor,csupán csak be kell tenni a mods mappába.de nálam semmit nem csinált.Gondolom multira jo csak:)
  • Sponnyabob
    Jaj srácok ne már. Pont azért kezdtem el ezt a játékot mert ez egy nyugis dolog és pont ezért szeretem a hozzá tartozó fórumot is. Hagyjátok már egymást abból semmi jó nem lesz ha oda-vissza baszogatjátok egymást.
    Ezt most nem azért írom mer én akkor isten fasza gyerek vagyok, de legalább nem ilyen hülyeségek miatt veszekedjetek. És isten ments hogy beleszóljak bármibe is ha nem tetszik a hsz-em hagyd figyelmen kívül.(bár valszeg úgyis az lesz mer általában szarnak arra amit írok)
  • gogabi79
    És utoljára szögezném le azt,hogy itt senkivel nincs bajom,Csupán csak az dühit hogy egyesek ilyen analfa béták,mint Veress96.alpárian bunkó a viselkedése.Nem csak velem,máshoz is.Papszi téged itt most látlak először .Inkább maradj ki ezekbol a veress96 és énközti vitákbol.
  • gogabi79
    Jajj te vagy az komám!téged meg nem az ets,gts en piszkáltak?és te beszélsz?Te mitt keresel itt?.Szoltam én hozzád?nem!akkormeg?.
  • Martinez01
    Figyelj idézek: "...A Hg-ra meg várhatsz az baszik idejönni...", szóval írogathatsz, meg rinyálhatsz, szerintem kb. leszarja itt mindenki.
  • Martinez01
    Gyök2...
    Mi a f*sznak rinyálsz mi?Tanulj meg olvasni aztán reklamálj te barom!
    Sajnálom anyukádékat, hogy ilyen hülye, analfabéta fiuk lett...
  • gogabi79
    sajnos a mezögép packban lévő weimar nincs meg,igy nem tudom mivel lehetne esetleg .valaki más?
  • mardal
    köszi a választ,már csak azt lenne jó tudni hogy mivel forgatom,a régi weimaron tudtam de ezen úgy nem működik.ha azt még elmondod megköszönöm nagyon
  • Máté97
    Ha kirakod a fórumra a munkádat akkor vállald a kritikát is ne csak a dicséreteket.És a Weimar-on a skin télleg nem lett valami jó...
  • gogabi79
    szia!Weimarral kapcsoltosan!ha fölé viszed a hidraulikus emelö szerkezetet a kanál fölé,és ha jol be is lötted,akkor azta kis kampot kel fogragtni addig amig meg nem jelenik a felvevő ikon!.
  • mardal
    sziasztok
    ide írok hátha itt kapok választ kérdéseimre
    az első az hogy ami a mezőgép packban van weimar arra hogy lehet a kanalat felakasztani? bárhogy viszem a gémet fölé nem jelenik meg a jel
    a másik meg hogy a dolgosfalva maphoz milyen mód kell hogy a napraforgót tudjam aratni?eddig tudtam de 2 napja nem engedi és nem tudom mi lehet a baj
  • marko37
    na nézd meg jobban mit kritizál veress96
  • gogabi79
    Én majd holnap probálom ki azta mod ot,amivel bárhova le lehet üriteni a rakományt.
  • Sponnyabob
    Tényleg egész jó lett. Csak az a kép az oldalán ami a kivágásban van az elég gyenge.
  • dávid 001
    szerinte jó lett :D tegyél a gémre egy kis rozsdát
  • gogabi79
    Az én Weimar gépem ilyen lett:(

• Sponnyabob
    Köszi!
    Egyébként tudna valaki pár képed csinálni erről mezőgép packos mapról? Mert érdekelne hogy miből maradok ki.
  • VERESS 96
    hát igen ez a baj.. :S amik meg vannak benne a mapon kivül majdnem mindet lelehet szedni vagy legalábbis hasonló... Ami meg kurva jól néz ki az a rába meg a weimar és ennyi.
  • Hunter of Deer
    Igen. Amúgy amik benne vannak tényleg szépen kivannak dolgozva. csak picit keveslem a darabszámot. jobban örültem volna ha legalább kb annyi minden lenne benne mint az alap játékban, hogy csak felteszem és már játszhatok is. de ebbe nincs eke, tárcsa, bálázó, rendfelszedő stb.
    nah de nem baj én kiegészítettem a portálról a hiányzó dolgokat és most így zsír :)
  • allock #3800
    de gondolom méretarányos és vip mindegyik gép
  • Hunter of Deer
    Én ma vettem meg a Mezőgép packot.
    Hát tul sok minden nincs benne, de sztem 2ezret megért. ennyivel is támogatom az LSportált.
    IFA W50,Fortschritt Weimar T174+ kanál,Fortschritt E 516 gabona és kukoricaasztallal,MTZ 80,E 301-es kasza,E 281-es silózó,Zetor 162.45,a pálya is benne lesz vonattal,Rába Steiger,EB 7 pótkocsi.Mindegyik multiképes

Azt a mapot használom majd ami benne van mert nem túl nagy de nekem megfelel (eddig jónak néz ki).

• Sponnyabob
    Sziasztok!
    Halottam erről a mezőgép packról vagy miről és kérdezném hogy ebben mi van benne? Illetve ti melyik mapokon szoktatok játszani? Most az alap pályán játszom. de kezdem megunni kéne valami változatosság :)
  • marko37
    köszönjük szépen
  • Hunter of Deer
    Pótkocsik, bálázó, tárcsa eke stb ami illik ezekhez a régi gépekhez. nekem leginkább új masinák vannak. de végül is annyira nem lényeg.
  • marko37
    mégis mire gondoltál? milyen gépekre
  • marko37
    aa courseplay1.02 hun
  • Hunter of Deer
    Helloka! Nem nagyon szeretnék kunyerálni, de nincs véletlenül olyan modpackotok amivel ki tudnám egészíteni a Mezőgép packot? :) most voltam az 576-ba megvenni és kéne még pár dolog. Nah most tolok egy új win7et aztán majd estefele teszek fel pár képet a Mezőgép packról :)
  • marko37
    Course Player 1.02 HUN by n00body, ejtettem néhány apróbb beavatkozást a scriptekben is
    Így felismeri a mod ezentúl a MapBGASiloChaff, és a MapBGAGrass triggerét is.
    Kicseréltem a vezérlőgombokat is a keypad billentyűkről, a normál szám gombokra
    Mivel rengeteg Traktoron ezeknek a gomboknak egyéb funkciójuk is van.
    Az új vezérlőbillentyűk a hagyományos 7, 8, 9!
    Ne tedd át másik fájlmegosztó szerverre, ennyivel tiszteld meg a fáradozásomat!!!
    létezik az 1.2 hez is de nincs márt fent a megoszton
  • marko37
    meg van
    KITT MEGVAN