23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
-
kerzsakov #3872 Nálam nem műxik Így ahogy leírtad:S -
#3871 nem baj az:)amugy üdv neked! -
kobi14 #3870 Ls portalon már nagyon régóta fent van de mind1. -
kerzsakov #3868 hova kell bemásolni?
-
#3867 de sikerült kisgyerek,és ez jó.Igy ebben is tudok segiteni:) -
#3865 na még egy értetlen!.Mert a RBautostack amit leszedtem az 2009 hez jó,és a benne lévő XML-t modositottam.Igy mostmár a 2011 be is meg jelenik:) -
#3864 Csinálsz egy mappát az asztalra.és abba bele másolod a tszv2 mappa anyagát Majd fogod a Giants editorod,és megnyitod azzal a tszv2 mapod és bele importálod ezta bála leadot.és SAVE mentéssel elmented.majd vissza másolod a anyagot a mappodba és kész -
tutika14 #3863 Én már tavaly óta használom... Akkor hogy lehet hogy te raktad át? Na ne vakíts :P -
Bálaértékesírő -
kerzsakov #3861 és hol találok ilyent?
-
Máté97 #3860 Tsz map v2-őn nem lehet leadni a bálákat,csak akkor ha bele raksz bálaleadóhelyet.Alapból nincs benne. -
#3859 Szia!a giants editorod segitségével is meg tudod nézni tszv2 mapon,hogy hol van az,éshogy van e benne. -
kerzsakov #3858 valaki segítene abban hogy tszv2 mapon hol kell leadni a bálákat?
-
Máté97 #3857 Na Gabikám akkor elmondom hogy nekem ez már jó ideje megvolt.
De te ehhez kevés vagy hogy felfogd.Szégyen vagy.ETS,GTS topikból kiutáltak most meg jöttél ide hazudgálni hogy te átraktad a körbála felszedőt,utána meg itt rajulsz. -
#3856 Tévedés Mátékám!.Amint látod eza RBAutoStack bála felszedő a szerkesztet mappomba van benne.és igen is hogy én raktam át.Xmlt modositottam benne. -
legalább is ez időtájt -
Máté97 #3854
Ez már több mint egy éve át van rakva,és biztos hogy nem te raktad át...
Jó lenne már nem hazudozni. -
Sponnyabob #3853 És becsomagolva másoltad oda a modokat? Mert amiket letöltesz általában .rar kiterjesztésben vannak és csak úgy simán be kell rakni kicsomagolás nélkül. Ha úgy se jó akkor valami a telepítésnél mehetett el. -
#3852 oké addig eljutottam csak az a baj h belépek a játékba és elmegyek a kereskedésbe rámegyek h mod-ok és sehol semmi -
:RBAutoStack :
Letöltés:RBAutoStack
nem csak az ls 2009 hez jó hanem mostmár a 2011 hez is. !.Én raktam át.
Ezt is használjátok egészséggel,és fogadjátok tölem szeretettel. -
#3850 szia!.Ha bármien jármüvet,modot,vagy mást le töltesz akkor azt a Mods mappába kel raknod csak is abba kell!. -
#3849 sziasztok segitséget szeretnék kérni azt hogy hova kell berakni a cuccokat mert berakom a mods mappába és nincs semmi :S légyszives segitsetek köszi -
Rodman6 #3848 Kár hogy nem lehet összegyúrni ezt az Agrar Simulatorral. Mivel grafikában az AS2011 ezerszer élethűbb, csak sajnos tele van buggal. Szinte érzi benne az ember a föld szagát. Ez túl rajzfilmszerű. -
#3847 Még nem. -
#3846 jaj ne linkeld be mert odajön mindenki!! (amúgy én is ott vagyok meg portal :)) -
#3845 Én mostanába csak ide járok, mert itt van moderálva minden, regisztrálni is lehet, nem úgy mint a portálosok fórumára, szval szerintem ez a topik is zárható, lehet átjönni ide: LSHungary Fórum
Maximális tisztelettel:
Papszi -
#3844 sikerült találnod már mapot? -
#3841 Talán mert unatkozik -
#3840 DE! Ajánlanátok nekem egy olyan mapot ami:
-van rajta földút (az az igazi keréknyomos)
-közepes méretű földekkel
-legyen dimbes-dombos
-működő forgalom
Nagyon szépen köszönöm! -
#3839 Vajon miért? Egy KICSIT elszexelted! -
#3838 át akarja a népet oda csábitani veress96 -
Blum #3837 Látom gabikám,itt is hozod a korodhoz méltó színvonalat. ETS/GTS topikból már kiutáltak -
#3836 Ez most miért lett megnyitva külön? Minden "izé" nélkül kérdezem :) -
#3835 és hogyan csináltad
-
#3834 jó mind2 :D
-
#3831 bocs a gami miatt meg a towáb-ért -
#3830 most mi a faszom van gabi meg veress? gami kitet a weimaról egy kibszott képet és itt elkezditek oltani, fasza. tudomásom szerinte nem vitákra van az sg. ha akartok akkor ott a privát én leszarom sőt szerintem majdnem mindenki nem kell itt vittázni mert csak anyit láttam gabi.
veress.
gabi.
meg így tovváb erre senki sem kiváncsi.
legjobb lenne eszt a fórumot elhagyni és csinálni egy újat.
én szivesen csinálnák de egy gond van vaszom se tudja hogy kell csinálni :D
na mind1 lényeg az vitta nemm kell.ott akkor a privát ha mégis akartok.jó8 minden sg- fórumozóna -
#3829 akkor el lehet menni inen!!! -
#3827 Énis azért vagyok itt,mert nyugis oldal!.Itt sok jó,és normális ember van.Természetesen én a vitát lezártam és be fejeztem!.Ki tudna egy képet feltenni arrol a mezőgépes Weimar gépröl.vagy nem szabad képet tenni fel rola?.mennyire jobb,mint amit én is feltettem,csak erre vagyok kiváncsi!Amugy szép és nyugodt estét az itt fórumozoknak!.Vissza térve courseplay ra,én letöltöttem olyant amibe benne van aza mod,és a traktor,csupán csak be kell tenni a mods mappába.de nálam semmit nem csinált.Gondolom multira jo csak:)