23835
  • gogabi79
    Szia!Ez a woodhousefarm nevű map!de ezt én szerkesztgetem csinálgatom,olyan kis átalakitgatások lesznek még majd ezen a mapon.
  • massey
    Gabi ez meljik map,eleg jo a traki
  • gogabi79
    szia!ment a private
  • kiscékus
    Sziasztok igaz hogy uj vagyok de normális is egy ideje játszok és ellégé értek is a játékhoz akinek segitségre van szüksége itt megtalált de nem vagyok angyal!!De viszont már most segitséget kérek képfeltöltés terén miven nem tom hogy hogy kell feltölteni képet ide a fórumba!!Létszi segitsetek!!köszönöm!!Az biztos hogy képet kapni fogtok de dögivel!!
  • Máté97
    Köszönjük!
  • xeontoth
    sziasztok valaki tudna nekem belinkelni 1 nyerges kamiont ami müködik is köszi
  • gogabi79

RÁBA 300
  • gogabi79
    vonórud
  • attila49
    Valaki legyenszives felrakja nekem a vonórudat vagy a vonóláncot valahova??Nagyon szépen köszönöm!!!
  • Máté97
  • gogabi79
    Egy kis Búza vetés:)Dolgoznak a Rába-k
  • joceruza
    Köszi!
  • Máté97
    Semmi.De csak 3 kattintásba került.
  • gogabi79
    kösz
  • Máté97
    Érdekes nekem betölti.
    De ha már ilyen szerencsétlen vagy akkor itt a link:http://uploading.com/files/e3432314/RBAutoStack_ls11.zip/
  • gogabi79
    Be se tölti
  • Máté97
    Töltsd le az lsportal.hu-ról a körbála felszedőt.Én is azt használom és nekem az összeset felszedi.
  • joceruza
    Én is az alap bálázóval tolom de a 20. bála után már nem szedi fel. Az első két kocsival nincs gond. Így már érdekesebb.
  • gogabi79
    Szia!Szépjóreggelt mindenkinek!.Ami bálázo nekem van aza A KORNE Rotor 32 es!Ezétse veszi fel a RBAutostack.Viszont amit mondtál az alap bálázóéval ha csinálom azt tuti hogy fel emeli!.Igy már müködik!.Nagyon szépen köszönöm a segitségedet és örök hállám érte!.
  • Hunter of Deer
    Hesston bálázóval tolod? csak mert arra panaszkodtak hogy azt nem szedi fel.
    Ami alapból a játékban van bálázó ha azzal csinálom akkor felszedi.

takarmánylerakóból a füvet?
    A füvet amit összeszedsz azt alapból az etetőbe kell önteni, a silózott kukoricát meg a 2 betonfal közé :)
  • FrezeR
    Próbálgatom ezt a course playt de nem mindig működik jól nekem. Beállítom az útvonalat szépen elmentem mindent belövök, aztán sokszor van olyan, hogy nem megy a kombájn után a traki csak ha közelebb megyek vele hozzá és aztán indítom el. Mi lehet a gond? Persze van, hogy jól működik de, hogy mi az oka annak, hogy néha nem azt nem tudom.
  • gogabi79
    akkor már ketten vagyunk:)
  • joceruza
    Nekem is ugyanezt csinálja csak üzenet nélkül....
  • gogabi79
    Nekem meg ez lett a problémám!Fel szeretném venni a gurugát ,és le is engedem a emelökart,de aztán nem veszi fel,és ezt a felkiálto jeles értesitést adja be.Van erre megoldás?.Ki tudna ebben segiteni nekem?hogy fel tudja venni a bálát.
  • IVU
    takarmány lerakóból hogyan lehet az etetőbe a lekaszált füvet?
  • Gab920926
    :)

Köszönöm a válaszod most már érthető minden :)
  • allock #3887
    üdv
    -lehet sajátot is csinálni, meg csatlakozni máshoz ahogy egy multiban szokás
    -annyi pénzel kezdessz ami be van téve alapból a kezdőpályádra, legyen az modolt vagy alap
    -csak az tud venni gépet aki a szervert készíti és ő gazdálkodik a pénzel, offline is lehet folytatni a multiban elmentett játékot

a pénzt ő is meg te is látod, de csak a szervert csináló tudja felhasználni
    -minden gépnek bent kell lenni mindegyik félnél amit használni kívánsz a szerveren (tehát ha neked kell egy "lila" mtz akkor az legyen meg a másik félnek is akivel játszani fogsz) ugyanazon paraméterekkel, elég ha átírsz egy árat már bukik az egész
  • Gab920926
    köszi a választ hát akkor nem tudom körbe érdeklődöm mert akkor nem veszem meg tescoba ha nem működik a multi :/
  • gogabi79
    ezt én nem igazán tudom mert én nem is multiztam,meg nem igazán tudok.Énis a tescobol vettem meg,de azzal sem tudok multizni
  • Gab920926
    Igen azt tudom hogy csak eredetivel lehet most szeretném megvenni a játékot legközelebb a tesco van szal sztem ott vesszük meg :D

az érdekelne még hogy ha single player be játszok akkor szántok vetek aratok és az eladott terményt kifizetik de ha multiba játszunk és mondjuk én aratok haver elszállítja eladni akkor a pénz feleződik vagy mind a 2 en kapjuk?
    a gépekről meg az lenne a kérdésem hogy nem muszáj ugyan azoknak a gépeknek bent lennie neki is nekem is eltérhetnek a gépek?
    és ha ő vesz egy traktort azt én ugyan úgy használhatom? előre köszi :)
  • gogabi79
    LS 2011 Multiplayer
  • gogabi79
    Szerver csak eredeti serial al müködik amit az 576 boltjaiban kapsz a játék mellé.Ha viszont onan van akkor szervert igen tudsz csinálni.a youtuben is sok ilyent találsz
  • gogabi79
    szia!Amit letöltesz gépet a winrar segitségével majd csomagolod ki s azt a zip fájlt fogod be tenni a \My Games\FarmingSimulator2011\mods\ utvonalon persze a mods mappádba.
  • IVU
    a takarmány lerakóból hogy lehet az etetőbe tenni a lekaszált füvet?
  • Herkules29
    Sziasztok. Ls 2011-be hogyan lehet betenni gépeket?
  • Gab920926
    üdv!
    az lenne a kérdésem hogy a multi rész hogy működik lehet e saját szervert készíteni ha igen akkor hogy kezdődik a játék mennyi pénzel kezdünk ugyanúgy modolható e a játék? hogy oszlik el a pénz és ha egyikünk megvesz egy gépet azt használhatja a másik is?
  • tothdani96
    és honnan tudom letölteni?
  • gogabi79
    Szia!Most jelenleg a woodhousefarm .ezt én át szerkesztgettem kicsit,meg még folyamatában van.
  • tothdani96
    jó képek. milyen mapon játszol?
  • gogabi79