23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#3913 Szia!Ez a woodhousefarm nevű map!de ezt én szerkesztgetem csinálgatom,olyan kis átalakitgatások lesznek még majd ezen a mapon. -
massey #3912 Gabi ez meljik map,eleg jo a traki -
#3911 szia!ment a private -
kiscékus #3910 Sziasztok igaz hogy uj vagyok de normális is egy ideje játszok és ellégé értek is a játékhoz akinek segitségre van szüksége itt megtalált de nem vagyok angyal!!De viszont már most segitséget kérek képfeltöltés terén miven nem tom hogy hogy kell feltölteni képet ide a fórumba!!Létszi segitsetek!!köszönöm!!Az biztos hogy képet kapni fogtok de dögivel!! -
Máté97 #3909 Köszönjük! -
#3908 sziasztok valaki tudna nekem belinkelni 1 nyerges kamiont ami müködik is köszi -
RÁBA 300 -
#3906 vonórud -
#3905 Valaki legyenszives felrakja nekem a vonórudat vagy a vonóláncot valahova??Nagyon szépen köszönöm!!! -
Máté97 #3904 -
#3903 Egy kis Búza vetés:)Dolgoznak a Rába-k
-
#3902 Köszi! -
Máté97 #3901 Semmi.De csak 3 kattintásba került. -
#3900 kösz -
Máté97 #3899 Érdekes nekem betölti.
De ha már ilyen szerencsétlen vagy akkor itt a link:http://uploading.com/files/e3432314/RBAutoStack_ls11.zip/ -
#3898 Be se tölti -
Máté97 #3897 Töltsd le az lsportal.hu-ról a körbála felszedőt.Én is azt használom és nekem az összeset felszedi. -
#3896 Én is az alap bálázóval tolom de a 20. bála után már nem szedi fel. Az első két kocsival nincs gond. Így már érdekesebb. -
#3895 Szia!Szépjóreggelt mindenkinek!.Ami bálázo nekem van aza A KORNE Rotor 32 es!Ezétse veszi fel a RBAutostack.Viszont amit mondtál az alap bálázóéval ha csinálom azt tuti hogy fel emeli!.Igy már müködik!.Nagyon szépen köszönöm a segitségedet és örök hállám érte!. -
#3894 Hesston bálázóval tolod? csak mert arra panaszkodtak hogy azt nem szedi fel.
Ami alapból a játékban van bálázó ha azzal csinálom akkor felszedi.
takarmánylerakóból a füvet?
A füvet amit összeszedsz azt alapból az etetőbe kell önteni, a silózott kukoricát meg a 2 betonfal közé :) -
#3893 Próbálgatom ezt a course playt de nem mindig működik jól nekem. Beállítom az útvonalat szépen elmentem mindent belövök, aztán sokszor van olyan, hogy nem megy a kombájn után a traki csak ha közelebb megyek vele hozzá és aztán indítom el. Mi lehet a gond? Persze van, hogy jól működik de, hogy mi az oka annak, hogy néha nem azt nem tudom. -
#3892 akkor már ketten vagyunk:) -
#3891 Nekem is ugyanezt csinálja csak üzenet nélkül.... -
#3890 Nekem meg ez lett a problémám!Fel szeretném venni a gurugát ,és le is engedem a emelökart,de aztán nem veszi fel,és ezt a felkiálto jeles értesitést adja be.Van erre megoldás?.Ki tudna ebben segiteni nekem?hogy fel tudja venni a bálát.
-
IVU #3889 takarmány lerakóból hogyan lehet az etetőbe a lekaszált füvet? -
#3888 :)
Köszönöm a válaszod most már érthető minden :) -
#3887 üdv
-lehet sajátot is csinálni, meg csatlakozni máshoz ahogy egy multiban szokás
-annyi pénzel kezdessz ami be van téve alapból a kezdőpályádra, legyen az modolt vagy alap
-csak az tud venni gépet aki a szervert készíti és ő gazdálkodik a pénzel, offline is lehet folytatni a multiban elmentett játékot
a pénzt ő is meg te is látod, de csak a szervert csináló tudja felhasználni
-minden gépnek bent kell lenni mindegyik félnél amit használni kívánsz a szerveren (tehát ha neked kell egy "lila" mtz akkor az legyen meg a másik félnek is akivel játszani fogsz) ugyanazon paraméterekkel, elég ha átírsz egy árat már bukik az egész -
#3886 köszi a választ hát akkor nem tudom körbe érdeklődöm mert akkor nem veszem meg tescoba ha nem működik a multi :/ -
#3885 ezt én nem igazán tudom mert én nem is multiztam,meg nem igazán tudok.Énis a tescobol vettem meg,de azzal sem tudok multizni -
#3884 Igen azt tudom hogy csak eredetivel lehet most szeretném megvenni a játékot legközelebb a tesco van szal sztem ott vesszük meg :D
az érdekelne még hogy ha single player be játszok akkor szántok vetek aratok és az eladott terményt kifizetik de ha multiba játszunk és mondjuk én aratok haver elszállítja eladni akkor a pénz feleződik vagy mind a 2 en kapjuk?
a gépekről meg az lenne a kérdésem hogy nem muszáj ugyan azoknak a gépeknek bent lennie neki is nekem is eltérhetnek a gépek?
és ha ő vesz egy traktort azt én ugyan úgy használhatom? előre köszi :) -
#3883 LS 2011 Multiplayer -
#3882 Szerver csak eredeti serial al müködik amit az 576 boltjaiban kapsz a játék mellé.Ha viszont onan van akkor szervert igen tudsz csinálni.a youtuben is sok ilyent találsz -
#3881 szia!Amit letöltesz gépet a winrar segitségével majd csomagolod ki s azt a zip fájlt fogod be tenni a \My Games\FarmingSimulator2011\mods\ utvonalon persze a mods mappádba. -
IVU #3880 a takarmány lerakóból hogy lehet az etetőbe tenni a lekaszált füvet? -
Herkules29 #3879 Sziasztok. Ls 2011-be hogyan lehet betenni gépeket? -
#3878 üdv!
az lenne a kérdésem hogy a multi rész hogy működik lehet e saját szervert készíteni ha igen akkor hogy kezdődik a játék mennyi pénzel kezdünk ugyanúgy modolható e a játék? hogy oszlik el a pénz és ha egyikünk megvesz egy gépet azt használhatja a másik is? -
tothdani96 #3877 és honnan tudom letölteni? -
#3876 Szia!Most jelenleg a woodhousefarm .ezt én át szerkesztgettem kicsit,meg még folyamatában van. -
tothdani96 #3875 jó képek. milyen mapon játszol? -