23847
  • gogabi79
    Multizásra keresek majd embereket!Proba képen majd!
  • allock #3964
    melyik vetőgép az?
  • dávid 001
    ha mod. akkor az a hiba nálam az mtzk-nél szokott
  • kitt2000
    Segítséget kérnék!

vetésnél nálam ha el indítom a vetőgépet akkor megy előre a tractor de nem lehet irányítani!

Mi lehet a hiba?
  • mtz 82 zts
    Ezzel a mod készítő programmal más járékokhoz is lehet modokat csinálni?
  • mtz 82 zts
    Intel Celeron CPU540 1.86Ghz 768mb ram
  • Gab920926
    Köszönöm a tegnap válaszokat :)

újabb kérdés :)
    tud valaki normális Kultivátort linkelni ami széles és nem hibás szóval nem rontja el a rendes talajt
    illetve vetőgép ből is szeretnék valami nagyot ami tölthető
    :) előre köszi
  • Chris von Bone
    Sziasztok! Most tanulgatom a coursplay-t, de nem jövök rá hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy a hígtrágya szóróm kinyissa a szárnyakat, és megtöltse a tartályt. Be lehet ezeket állítani?
  • Chris von Bone
    A mentés gombbal, de hiába csinálod meg mert egyrészt onnantól hibaüzenettel fog indulni a játékod, másrészt csak a te map-odon változtattál a többiekén nem! Így multiban nem fog működni...

Egyszerűbb leszedni egy map-ot amiben van leadó, és azzal játszanotok.
  • Hunter of Deer

Bálaleadó
  • Gab920926
    tudsz linked adni bála leadóról? arra is kiv vok :)
    am sikerült átírnom csak a mentést nemtudom mert valamiért nem engedi felül írni :)
  • Gab920926
    Megvan Köszi! Átírtam de a mentést nemvágom hogy tudom felülírni a régivel?
  • gogabi79
    akkor be teszi a bála leadot és ennyi.csak azt mutattam hogy lehet szélesiteni a szallagot
  • Hunter of Deer
    hat ez elég szarul mutat igy. es ha mar ezt meg tudja csinalni akkor mar ertelmesebb egy balaleadot betenni.
  • gogabi79
    Mikor meg nyitod a Giants editort,és a mappodat be töltötte akkor utána rámész a szallagra,rákat hogy zöldre változzon,és amikor megvagy akkor a Window nál meg keresed az Attributes és annak az ablakjában a Transform Group alat a scale x 1 scale y 1 scale z 5 vagy akár 6 ra is állitratod agogy neked tetszik
  • Gab920926
    és hogy lehet szélesíteni?
  • gogabi79
    Mert ezt a szallagot szélesiteni lehet akár olyan hosszra mint a potkocsi
  • Gab920926
    Igen erre gondolok én is csak úgy akarom megcsinálni hogy van az automata kocka bála felszedő pót amire 24 darab fél rá és esetleg rátolatok erre a szalagra és úgy rátenni a 24 darabot 1x re hogy ne dőljön le a fele mert egyesével elég sokáig tart 150 bálát feltenni :/ hogy erre van e valami megoldás hogy ne 1 esével keljen felpakolni és ne boruljon le róla :)
  • gogabi79

én erre a szallagra gondoltam a játékodba
  • Gab920926
    Gyári map Gyári szalag:)

Bála leadó? mire gondolsz pontosan?
  • gogabi79
    tudnál arrol a szallag félédröl képet mutatni?
  • joceruza
    Próbáld egy bála-leadóval. Szerintem úgy a legegyszerűbb. Felszeded és leburítod.
  • Gab920926
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogy nem e tud valaki valami komolyabb kockabála felszedőt vagy esetleg egy szélesebb futó szalagot ami felviszi a bálát a helyére eladásnál mert multizunk haverral szépen sorba raktunk vagy 150 bálát de szét döntötte véletlen..az odáig oké hogy újra felszedegetem a bála felszedő pót segitségével de elég nehéz felrakni a szalagra egyesével :/ valami megoldás nem lenne rá?
  • joceruza
    Ha szabad megkérdezni, milyen géped van?
  • mtz 82 zts
    Hidd el én is inkább Ls-eznék csak egy gond van hogy nem fut a gépemen::
  • joceruza
    Szerintem a Simtractor helyett inkább a telefonoddal vagy egy tamagochi-val játsz mert az a játék egy hatalmas NULLA! (ezt nem bántásképp írtam!)
  • gogabi79
    Hát megnéztem a youtube-n ezta Simtractor v4.1 te mondtál.de nekem el nem nyerte a tetszésem.
  • mtz 82 zts
    Heló mindenkinek
    Azzal kezdeném,hogy tanácsot szeretnék kérni bár nem az Ls el kapcsolatban.Nem tudom ismeritek e a Simtractor v4.1 nevű játékot.Aki netán ismeri és játszott is vele attól kérdezném,hogy én azt hallottam,hogy abba a játékba lehet rakni Ls-es modokat aki netán tudja hogy hogyan kell belerakni azt kérem hogy segítsen ha tud. Sajnos nekem nem fut az ls azért nem játszom vele pedig nagyon jó
  • gogabi79
    majd jelezz vissza hogy jólett e.és boldogulsz e vele
  • allock #3936
    hülyeség hogy azért nem indul be mert nem eredeti, jézusom ekkora marhaságot

azért nem indul be mert hiányzik valamilyen script, amit lemásoltak egy másik gépről
  • Máté97
    Ha megveszed vagy megrendeled akkor is ugyanazt adják,csak rendelésnél még hozzá számolják a posta költséget is.
  • dávid 001
    nem bisztos.ismerek olyat aki megvette és nemtudot velle szoval? rendelje meg
  • gogabi79
    el mész a Tescoba és meg veszed ott.2.000 ft ért!és azzal már multizni is fogsz!!
  • gogabi79
    erre aza megoldás,hogy a billyentyüzeteden lévő ősszes billyentyűzetgombot sorra nyomkodod.
  • kistuby88
    Sziasztok!Meikkel lehet beinditani a gépet?Mert van olyan gép amit nem tudok elinditani,a panelen nem jelzi meik gombal kell:S
  • marko37
    vazze akkor se tudom
  • Hunter of Deer
    help pls. :)
  • marko37
    működő gépek
    működő gépek
    nem működő traktor
  • kistuby88
    Sziasztok!Lehet h volt már kérdés,de tudnátok nekem adni egy olyan linket ahol tudok letölteni Működö gépeket?Előre is köszönöm!!!
  • dávid 001
    egyszerűen szegy le másikat de felesleges. vedd meg és támogatod a játék szerkesztését. ha nem akkarod megvenni akkor szopás mert nem tudsz multizni allocknak igazza van ne játsz velle ha sajnálsz 2000 lepedőt érte .énis letötlötem és leis töröltem mert ingább megveszem de lehet hogy megvárom a 2012 és azzal fogom nyomni.(jóét minden fórumozónak.)